Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er fredag. Jeg er for en gangs skyld tidligt hjemme. Jeg har være i bad, barberet mine hår af i skridtet, og gjort mig lækker, for om én time kommer Peter, for selv om jeg fik dejlig stiv pik for få dage siden, så er jeg blevet liderlig af at læse dagbogen om mine erotiske oplevelser, og novellen om en sjov seksuel oplevelse, så jeg ser frem til en dejlig lækker hyrdetime. Jeg er kun iført en tynd t-shirt og trusser, mens jeg sidder ved PC’en. Peter ringer på døren, jeg åbner, tager din hånd, og vi går ind i lejligheden. Så kysser vi. Åh, hvor er det dejligt. Vi sætter os i sofaen, og jeg henter hvidvinen og rejemadderne.
- Du er vel sulten?
- Ja tak, det er jeg. Det ser godt ud.
Vi skåler, men vi er begge utålmodige. Da vi er færdige med at spise, kysser vi igen, og jeg tager tøjet af dig. Du er fuldstændig nøgen. Jeg fører dig ind i soveværelset, tænder lampetterne, bøjer mig over dig. Jeg kysser hver tomme af din krop, kæler for dine kugler. Så kysser og slikker jeg dit pikhoved, lader pikken glide ind og sutter den begærligt, samtidig med at jeg bevæger hånden op og ned ad skaftet. Du stønner voldsomt af liderlighed. Vi rejser os. Du tager først min t-shirt af. Du står bag mig, og griber fat om brysterne, krammer dem.
- Jeg er vild med dine babser, hvisker du.
Så bøjer du dig ned og fjerner trusserne. Du ser overrasket ud. Ser på kussen.
- Hvor er du smuk, som en gudinde, og glatbarberet.
- Ja, du kan vist lide at fissen er glatbarberet, har jeg ret?
- Ja.
Jeg lægger mig oven på dig, anbringer brysterne på dit ansigt. Så glider jeg ned ved siden af dig, og din tunge finder min kusse, og begærligt sutter og slikker du mig og jeg slikker og sutter dig. Vi sukker og stønner af vellyst. Jeg er totalt liderlig og kan ikke vente længere.
- Så slemme dreng, nu skal du få fisse.
Hurtigt rejser jeg mig og anbringer knæene på hver side af dine hofter, tager din hårde pik, ruller et kondom på og fører den op i fissen. En lang stønnen undslipper Peter, da jeg sænker mig ned, og jeg sukker også da pikken glider helt op i mig.
- Åh, skat, det har jeg drømt om på arbejdet og når jeg skulle sove. Din store stive pik oppe i min våde trængende fisse.
- Jeg har også været liderlig efter dig.
Jeg ruller et kondom på, og jeg ridder dig, som man ridder en vild hest. Mit hår flyver og brysterne hopper. Hurtigt arbejder jeg mig til toppen af en orgasme, men uden at komme. Jeg stopper. Så bliver der banket på væggen.
- Hvad er det?
- Det er naboen. Han kan høre vi knepper, hans soveværelse støde op til mit. Han skal altid gøre sig bemærket når jeg knepper. Jeg har aldrig set ham sammen med en dame.
- Misundelig måske.
- Ja, han får sikkert aldrig fisse. Jeg tror han lægger øret til væggen, så han bedre kan høre. Lad os drille ham, og stønne vildere.
Jeg begynder at ride ham igen.
- Kram mine patter, siger jeg højt.
Dine hænder søger opad, og begærligt krammer og kysser du mine store faste attributter. Hurtigt ridder jeg dig. Vi stønner højt af vellyst. Så rammer orgasmen mig, og jeg kan næsten ikke holde pikken oppe i mig, så voldsomt bevæger jeg mig, men jeg holder fast i dine skuldre. Mine roterende og hoppende bevægelser er mere end du kan modstå. Du kommer i et langtrukkent støn. Sæden opfanges af kondomet og samtidig får jeg igen en voldsom orgasme, og det varer mange sekunder før vi er i stand til at ligge stille. Vi ligger og kysser hinanden, må du ved, at du må gå, for jeg skal tidligt op. Dejligt, dejligt, dejligt. Du tager tøj på og kysser mig farvel. Jeg skal køre tidligt, for jeg skal besøge noget familie i Sverige i weekenden, og er først hjemme søndag aften. Jeg er nøgen, og sidder foran PC’en og fortæller min historie. Jeg bemærker, at skrivebordsstolen bliver våd. Mandag skal jeg til Jylland, og skal overnatte i Århus, mon jeg finder en elsker der?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 15 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.