Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hej jeg hedder Anita For ni måneder siden var jeg udsat for en trafikulykke. Først tilbragte jeg 3 måneder på sygehuset. Så 3 måneder hjemme og til genoptræning. Derefter begyndte jeg endelig at arbejde, men kun på halv tid, hvilket var hårdt, da jeg ofte havde ondt i ryggen. Før ulykken, havde jeg et heftigt sexliv, men da jeg intet hørte fra mine elskere mens jeg var syg, droppede jeg dem. Ulykken har betydet, at jeg ikke har haft samleje i 9 måneder, og det savnede jeg meget. I stedet har jeg været på nettet, hvor jeg fandt nogle erotiske historier, som jeg læste. Også billeder af mænd der får suttet pik, ophidsede mig, og jeg udløste mine seksuelle spændinger med et elektrisk stavmassageapparat. Bedre end ingenting. Det er her jeg støder på Peter, som har indsendt sin historie, og jeg bliver liderlig, da jeg læser den, og på en eller anden måde, føler jeg et åndsfællesskab med ham, da jeg deler flere af hans interesser. Og da han er glad for velskabte piger, og jeg er glad for en mand med en stor pik, beslutter jeg mig for at sende ham en mail, hvor jeg fortæller lidt om mig selv og mine interesser, og at hans erotiske beretning har tændt mig. Jeg får hurtigt svar på min mail, og vi finder sammen i et chatroom, hvor vi udveksler informationer om os selv. Peter sender sågar et billede, og han er en pæn fyr. Efter nogle dage, aftaler vi at mødes en fredag aften. Vi drejer væk fra fortovskanten, og du spørger, om jeg kan lide at danse. Jeg svarer, som sandt er, at jeg elsker at danse. Vi kører ud af byen, og forbi marker. Ca. tre kvarter senere drejer vi ind og parkerer bilen ved en kendt kro. Du går rundt om bilen og åbner døren. Jeg stiger ud, og du anbringer din arm om mit liv, og fører mig ind på kroen. Du siger dit navn, og vi bliver straks vist hen til et bord for to. Hvis jeg selv skulle skrive en novelle om en romance, ville den ikke blive bedre end dette. Tjeneren kommer, og vi bestiller tre retter mad, og hurtigt kommer tjeneren med vinen. Vi skåler, og smiler. Maden og vinen er fantastisk, og jeg er nu helt fortabt. Du er virkelig en mand efter min smag. Høflig, hensynfuld og intelligent, og vi har mange fælles interesser. Lokalet er nu helt fyldt op af gæster. Klokken er over 22. Musikken er begyndt at spille. Flere par er allerede på dansegulvet.
- Skal vi danse?
- Ja, svarer jeg, og vi rejser os.
Langsomt anbringer du din hånd på min nakke og blidt presser du dine fingre mod nakken. Jeg er fuldstændig afslappet, men ophidset. Hvilken fantastisk følelse. Så læner du dig mod mig og kysser mig. Meget let og så blidt. Dine læber er bløde og let adskilte. Jeg gengælder dine kys, og forsøger at virke behersket. Du afbryder kyssene og smiler igen.
- Du er utrolig dejlig, hører jeg ham sige.
Vi går tilbage til bordet, og du bestiller hvidvin. Du sidder overfor mig. Tjeneren kommer med hvidvinen og to glas. Hurtigt åbner han den og skænker op. Jeg bliver ør, blot ved at se på dig.
- Skål.
- Skål, svarer jeg.
- Til den nye kvinde i mit liv.
Vi danser igen, langsomt. Kysser og smiler. Klokken er næsten halv et. Som tiden dog flyver afsted.
- Har du lyst til at blive på kroen i nat?
- Ja, svarer jeg, men er der et værelse?
- Jeg bestilte et værelse i eftermiddags, håbede !!
- Ja, svarer jeg stille, skal vi gå?
Vi går hen til bordet, og du tager flasken og de to glas. Vi finder hurtigt værelse 12 på 1. sal, og du åbner døren. Vi sætter os på sengen, og du anbringer blidt dine arme om mig. Og trækker mig ind til dig. Denne gang kysser du mig længe og dybere. Jeg mærker din tunge liste ind i min mund, og vore tunger mødes. Liderligheden overmander mig fuldstændig. Min tunge finder din og vi kysser i adskillige minutter. Jeg anbringer mit vinglas på bordet, og kærtegner dig med begge arme. Jeg presser min krop mod din. Mine brystvorter er stive, og du kan mærke dem gennem din bomuldsskjorte. Du holder mig fast, og fortsætter med at kysse mig. Endelig bevæger du ansigtet og kysser min kind og nakke. Åh, hvor jeg elsker det. Igen ser du på mig. Ser på mit ansigt, og flytter øjnene ned Kysser mig igen. Det er kun et spørgsmål om tid, før jeg mærker dine hænder på mine bryster. Jeg knapper forskellige knapper op. Planløst, og dine hænder løsne kjolens knapper. Mit tøj har færre knapper end dit, og du får et forspring, da min kjole glider ned, og jeg står foran dig i trusser og BH. Jeg hjælper dig med dit tøj, og det varer kun få sekunder, så har du kun underbukser på, som er spilet godt ud foran. Du glider om bag mig, og hægter min BH op, og du fjerner den helt. Dine hænder kupler sig over mine bryster, som du kæler og krammer. Jeg sukker.
- Dejligt, hvisker jeg.
- Dejlige patter, svarer du. Frække ord tænder mig. Du krammer dem meget intenst, mens du kysser min nakke.
Blidt folder du hånden, kæler og krammer mine bryster, mine brystvorter bliver hårde. Jeg er våd i kussen og jeg kan se bulen vokse i dine underbukser og er ivrig efter at røre din stive pik, så jeg fjerner dine underbukser, og din pik springer omgående fremad. Jeg fryder mig da jeg ser hvor stor den er.
- Jeg var ikke klar over, at man kunne få en pik i den størrelse, hvisker jeg.
Jeg lukker mine fingre om det stive skaft og gnider det forsigtigt. Jeg har stadig mine trusser på, og du lader fingrene glide op ad mit ben og begynder langsomt at gnide min kusse, som nu er helt våd. Så fjerner du mine trusser, og nu er vi helt nøgen. Du glider ned foran mig og begynder at slikke og sutte mine bryster. Jeg lader min hånd glide ned af dit bryst, hen over lænden, og videre nedad, og lader fingeren cirkle rundt om din pik, men uden at røre
- Du er vist en meget uartig mand. Fortæl mig om dine sjofle tanker.
- Ja, du er virkelig dejlig. Du har en skøn krop, jeg er vild med dine patter.
- Mere, hvisker jeg.
- Jeg elsker at kramme og slikke dine store patter, med de dejlige brystvorter.
- Kun det?
- Og slikke fisse, hvisker du.
- Jah, så slik min fisse, hvisker jeg.
Uden et ord, vender du hovedet mod min kusse og begynder at slikke indersiden af mine lår. Langsomt bevæger din tunge sig op mod min fisse, og tungen glider hen til skamlæberne, og begynder at slikke op og ned af sprækken. Det er virkelig skønt, og jeg stønner og presser mine hofter mod dit hoved.
- Dejligt, hvisker jeg.
Du behøver ikke at blive opmuntret mere. Din tunge føles som en miniaturepik, som glider ind og ud af mig. Du spreder mine skamlæber med fingrene og slikker fissen indtil jeg er ved at komme, men jeg vil have mere.
- Kom, lad os prøve en 69'er. Du kan vel lide at få suttet pik?
- Ja, svarer du hæst, og lægger dig ved siden af mig, med ansigt mod mit underliv.
Jeg ændrer min stilling, så pikken er lige foran mit ansigt. Jeg åbner munden og slikker det store violette hoved med tungen før jeg lukker mine læber om skaftet. Langsomt lader jeg munden glide ned over pikken, mens du fortsætter med at slikke min kusse. Din pik smager dejligt, og det er dejligt at have den i munden. Gradvist æder jeg mere og mere af den indtil den er helt inde i munden. Så begynder jeg at bevæge mit hoved op og ned, som om mine læber er en kusse. Du stønner af vellyst og fortsætter med at slikke mig. Langsomt øger jeg tempoet, sutter dig hurtigere og hurtigere, indtil jeg mærker du er ved at komme. Nogle få dråber sæd drypper fra pikken, og jeg slikke din saft op. Kombinationen af dine fingre på mine bryster tungen der slikker min kusse er for meget for mig, og i løbet af få minutter, mærker jeg en fantastisk orgasme komme. Jeg lukker øjnene og ænser ikke andet end orgasmen. Du fortsætter med at slikke mig og gejle mig op, mens juicen løber ud af mig. Jeg er mere end parat til at få din pik op i mig.
- Lig helt stille. Jeg har virkelig lyst til at være den, der gør arbejdet.
Jeg anbringer mig oven på dig med mine lår på hver side af din mave. Jeg begynder at bevæge mig frem og tilbage på din mave, hvilket i høj grad forstærker liderligheden i min krop. Jeg bevæger mit skridt opad og få centimeter fra dit ansigt. Langsomt glider mine hænder ned mod min mave og ned mellem mine ben. Med fingrene skiller jeg skamlæberne, der er klæbrige af kussevædske. Mens jeg åbner min kusse, ser jeg dig i øjnene. Mere og mere åbner jeg skamlæberne. Jeg lader pegefingrene glide ind og åbner de inderste læber. Jeg ved, at du har det perfekte syn til mit indre. Jeg bevæger mig nedad mod dine hofter og min åbne kusse er lige over din meget stive pik. Hurtigt ruller jeg et kondom på, og begynder at gnide den henover ydersiden af min kusse. Jeg masserer din penis, indtil jeg uden varsel lader den glide op i mig, i en glat bevægelse. Vi bevæger os ikke, nyder begge følelsen. Så lukker jeg min indvendige muskel om pikken, og begynder at bevæge mig op og ned på dit skaft. Hvert strøg er lidt hurtigere ind det forrige. Hver gang jeg rejser mig så højt, at pikken er ved at glide ud, og det er vidunderligt at mærke hvordan pikken igen glider op i mig. Jeg øger hastigheden og lukker øjnene og nyder følelsen af pikken, der glider ind og ud. Hurtigere indtil jeg mærker at jeg er ved at komme. Da min orgasme kommer, læner jeg mig til den ene side for at støtte mig. Jeg ser ned. Ved hver sammentrækning rejser jeg mig op men aldrig nok til at du glider ud. Hver sammentrækning får mere og mere saft til at spøjte ud og løbe ned af din penis. Jeg ser på digog vi siger ingen ting, men vi ved begge, at din klimaks er nogle få blide stød væk. Jeg ønsker, at dette skal blive en fuldstændig indre følelse. Jeg sidder oven på dig, og bruger mine muskler. Igen og igen ridder jeg på din pik, og jeg ved af erfaring, at dette er den helt rigtige måde. Igen og igen klemmer jeg om pikken. Min kusse mærker, at pikken svulmer. Liderligheden får skaftet til at stivne endnu mere og jeg mærker du når toppen. Så udvider pikhovedet sig, og jeg mærker digsprøjte i et voldsomt ryk, og jeg hører dig stønne. Igen og igen sprøjter du oppe i mig, indtil der ikke er mere sperm. Vi ligger stille og nyder orgasmen. Langsomt rejser jeg mig op. Din pik er stadig stiv, da den glider ud af mig. Jeg tager kondomet af, og kærtegner din pik, som er dækket af glat gennemsigtig sæd. Du gengælder mine kys.
- Det var virkelig dejligt, siger du.
- Ja, vidunderligt, som det skulle være, svarer jeg.
Vi sidder nøgne på sengen og drikker vinen.
- Skal vi gå ned og danse igen, det er for tidligt at sove?
- Ja, lad os danse.
Vi tager tøj på, uden at gå i bad.
Vi danser et par timer. Kysser og snakker. Ved 4-tiden slutter musikken, og vi går op igen. Vi tager tøjet af, og lægger os på sengen. Kysser. Dine hænder kærtegner mine bryster, men så glider den ene hån ned mellem mine lår, og du spreder mine skamlæber og åbner min kusse. Jeg ønsker blot at blive klar til at modtage dig igen. Dine fingre glider ind kusse, får igen saften til at flyde, og jeg stønner af liderlighed. Samtidig kærtegner jeg din pik med mine fingre, og den slappe pik rejser sig igen, og jeg fortsætter med at kæle for den, indtil den igen er helt stiv. Jeg holder en pause, og ser at der komme væske fra pikken. Jeg lægger mig på ryggen, og spreder benene, og du glider ind mellem mine lår. Jeg gnider det store violette pikhoved op og ned ad min kusse. Så tager jeg et kondom, og hurtigt ruller jeg det på. Du placerer spidsen lige mod min kusse og langsomt skubber du den ind i mig. Da din pik er halvvejs inde, trækker du dig tilbage og skubber den så ind igen. Sådan fortsætter du indtil pikken er inde i mig i sin fulde længde. Så begynder du at støde ind og ud, mens jeg støder contra med hofterne for at imødekomme dine stød. Gradvist øger du hastigheden indtil du knepper mig hurtigt og hårdt og jeg hører den bløde lyd af dine nosser, mens du glider ind og ud af mig, og jeg nyder virkelig at blive kneppet.
- Dejligt, stønner jeg, knep mig hårdt.
Min snak tænder dig, og du fortsætter med at kneppe mig så hårdt og hurtigt du kan, indtil jeg mærker, at du er ved at komme.
- Så skat, jeg sprøjter snart, stønner du.
Du knepper mig med en utrolig vildskab. Jeg stønne vildt. Mit underliv løfter sig for at tage imod, sig da du komme inde i mig. Jeg mærker din pik sprøjte, og det sender mig ud i en voldsom samtidig orgasme. Wow. Selvom du sprøjter, fortsætte du med at kneppe mig, og pludselig får jeg en ny orgasme. Udmattede falder vi sammen. Efter den fantastiske nat, blev vi elskere.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.