Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg forlader kontoret lidt over 20. Det blæser og regner, og jeg skutter mig. Jeg er hos dig lidt over 2030. Du kysser mig lidenskabeligt da jeg kommer. Du har kun din morgenkåbe på. Vi drikker en øl, men så rejser du dig, kommer hen til mig, og tager morgenkåben af. Du er nøgen, og jeg går hen til fodenden af sengen og tager tøjet af. Blæsten og kulden tager til. Det bliver frost. Godt vi er inden døre. Mit lange lyse hår flyder over skuldrene og brysterne hæver sig struttende. Jeg ser dit sultne blik. Kommer op i sengen.
- Hvor har jeg savnet dig. Længtes efter din dejlige krop, dine store struttende patter, din dejlig glatbarberet kusse, åh, hvor er jeg liderlig, stønner du. Sut mig, så er du sød. Jeg kysser hver tomme af din krop, kæler for dine kugler. Så kysser og slikker jeg dit pikhoved, lader pikken glide ind i munden og sutter den begærligt, samtidig med at jeg bevæger hånden op og ned ad skaftet. Jeg lægger mig oven på dig, anbringer brysterne på dit ansigt. Så glider jeg ned ved siden af dig, og din tunge finder min kusse, og begærligt sutter og slikker du mig og jeg slikker og sutter dig. Vi sukker og stønner af vellyst. Vi er totalt liderlig og kan ikke vente længere, og vi har heller ikke så megen tid, for du skal af sted til lufthavnen.
- Så slemme dreng, nu skal du få fisse.
Hurtigt rejser jeg mig og anbringer knæene på hver side af dine hofter, tager din hårde pik, fører den op i fissen. En lang stønnen undslipper Peter, da jeg sænker mig ned, og jeg sukker også da pikken glider helt op i mig.
- Åh, skat, det har jeg drømt om på arbejdet og når jeg skulle sove. Din store stive pik oppe i min våde trængende fisse.
- Jeg har også været liderlig efter dig.
Jeg ridder dig, som man ridder en vild hest. Mit hår flyver og brysterne hopper. Hurtigt arbejder jeg mig til toppen af en orgasme, men uden at komme. Jeg stopper. Så bliver der banket på væggen.
- Hvad er det?
- Det er naboen. Han kan høre vi knepper, hans soveværelse støde op til mit. Han skal altid gøre sig bemærket når jeg knepper. Jeg har aldrig set ham sammen med en dame.
- Misundelig måske.
- Ja, han får sikkert aldrig fisse. Jeg tror han lægger øret til væggen, så han bedre kan høre. Lad os drille ham, og stønne vildere. Jeg begynder at ride ham igen.
- Kram mine patter, siger jeg højt.
Dine hænder søger opad, og begærligt krammer og kysser du mine store faste attributter. Hurtigt ridder jeg dig. Vi stønner højt af vellyst. Så rammer orgasmen mig, og jeg kan næsten ikke holde pikken oppe i mig, så voldsomt bevæger jeg mig, men jeg holder fast i dine skuldre. Mine roterende og hoppende bevægelser er mere end du kan modstå. Du holder en pause, slapper af. Så beder du mig op at ligge på alle fire. Hurtigt er du bag mig, og din pik glider ind i kussen. Så ridder du mig, som en hanhund ridder en hunhund. Følelsen er ubeskrivelig. Du griber om min dinglende patter, og du skubber dig endnu længere ind i mig. Dit bækken hamrer mod mine varme skinker.
Du kan ikke holde sig ret meget længere. Det er godt, virkelig godt. Dit bryst mod min ryg og dine hænder der griber om patterne og krammer dem. Du hamrer løs. Pludselig udstøder du et lille skrig, og spermen hamrer op i min fisse. Og i samme sekund kommer jeg i en voldsom orgasme:
- Åh, åh, bliv ved, lad mig få mere pik.
I voldsomme modstød knepper jeg dig tom. Du er helt rolig nu. Pikken er stadig oppe i mig, men den er ved at blide blød. Saften flyder ud af min kusse, og der kommer stadig sperm fra pikken. Jeg sukker:
- Nej hvor dejligt.

Vi slapper af, kysser hinanden, men du må gå, flyveren venter ikke. Jeg kører hjem...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 33 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.