Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det blev en god uge, arbejdsmæssigt og privat. Jeg havde en dejlig hyrdetime med Peter fredag aften. Lørdag tog jeg på privatbesøg i Sverige, hyggeligt, men uerotisk. Tidligt mandag gik turen til Jylland for at holde kursus og aflægge. Mandag og tirsdag underviste jeg IT-brugere, og det blev en lang mandag, da der var aftenundervisning. Tirsdag sluttede vi kl. 15, og jeg kørte til Århus for at besøge min søster Tina, som bor sammen med sin mand Jørgen. Det plejer jeg som regel når jeg er på de kanter. Vi sidder i køkkenet og sludrer.
- Hvornår kommer Jørgen?
- Han er her ved 19 tiden.
- Det er da usmart, at jeg kommer i dag, når Jørgen har været ude at rejse i 10 dage.
- Nej, vi er altid glade for at du kommer. Sig mig, du virker gladere, er det en mand, der har den gavnlige indflydelse på dit humør?
- Jeg føler, at jeg nu er kommet mig efter ulykken, så alene det hjælper på humøret, men jeg har også fundet mig en elsker.
- Godt for dig, er det alvorligt?
- Alvorligt – du mener forelskelse? Nej, vi går i seng sammen, det er det.
- I aften kommer en af Jørgens venner Allan, han er kunstmaler. Han har en udstilling i Århus, og så inviterede vi ham til at overnatte. Det var før du fortalte du ville komme.
- Det er da altid sjovt at træffe nye mennesker, hvor gammel er han?
- Lad mig tænke ... han må være 48 år. Han er fraskilt og bor alene. Han er lidt af en enspænder, men hyggelig at være sammen med.
- Jeg tager lige et bad og klæder om.
- Ja, jeg skal forberede maden.
Foruden soveværelset ligger der to værelser på 1. sal, som børnene tidligere havde, men nu er de efter eget ønske flyttet ned i kælderen. Som Tina siger, så er det nemmere at elske, når børnene er på afstand, så det passer hende fint. Det eneste minus er, at toilet og bad er nedenunder. Jeg har værelset længst væk fra trappen. Jeg tager mit yndlingstøj på. Stramtsiddende cowboybukser, ingen BH, og en bluse som smyger sig om mine former, og en cowboyjakke. Så går jeg ned og hjælper Tina.
- Du ser hamrende godt ud.
- Tak, svarer jeg.
- Jeg skal lige lave mad til børnene. De har jo travlt. De kommer hjem om et kvarter, og bagefter skal de til spejder, så dem ser du ikke meget til.
Jørgen kommer hjem, og han hilser mig med et kindkys, og Tina går ud af køkkenet og ind i stuen, og jeg kan se de kysser hinanden, og at Jørgens hånd kærtegner Tinas bryster. Tina og Jørgen kommer ud i køkkenet:
- Du ser vel nok godt ud, Anita.
- Tak.
Så finder Jørgen tre flasker god vin, som han trækker op og sætter ind i stuen til temperering. Han går meget op i vin, men mad og vin passer også altid perfekt. Vi sludrer om løst og fast. Så ringer det på døren.
- Jeg åbner.
Allan kommer ud i køkkenet, medbringende en flaske vin. Jeg bliver præsenteret for ham, og ser på ham. Høj og slank og lidt langhåret. Han ligner en kunstner. Ved bordet bliver jeg placeret ved siden af Allan. Han er en god bordherre. Han forstår konverseringens kunst. Ved noget om alt, også økonomi og virksomhedsledelse, men hans store interesse er malerkunst og klassisk musik. Her kan jeg godt hamle op med ham. Jo, vi har det hyggeligt under middagen, og jeg føler mig tiltrukket af ham.
- Er der noget bestemt du lader dig inspirere af når du maler. Motiver, farver?
- Jeg inspireres af erotik. Jeg gengiver erotisk i billederne. Menneskekroppenes forening, det er et motiv jeg tit maler.
- Det er Allan der har malet de tre billeder over sofaen, siger Tina.
- På det første ser du en nøgen kvinde. Det kan være Tina. På det næste ser du en nøgen mand og kvinde, som kysser hinanden. I det tredje billede forenes de i samlejet, det er Jørgen der fortæller.
Det er jo moderne kunst og der er flere lag i de gode billeder, men når det bliver beskrevet på den måde, så kan jeg godt se motivet. Middagen består af tre retter mad, og da vi giver os god tid med at spise, sidder vi længe ved bordet. Jeg har det dejligt. Fornemmer en elektrisk spænding i min krop. Vi begynder i fællesskab at rydde spisebordet. Ude i køkkenet siger Tina:
- Jeg fornemmer at du og Allan er på bølgelængde. I hygger jer rigtigt.
- Ja, han er charmerende og intelligent, og han ser godt ud.
- Og viril. Han har en dejlig stor pik.
- Hvor ved du det fra?
- Vi har været i seng sammen, men det er længe siden. Du har dit livs chance.
- Mon ikke han har de kvinder han har lyst til.
- Nej, det tror jeg ikke. Han er ikke en Don Juan. Mange bliver skræmt væk af hans direkte facon. Han pakker ikke noget ind, men sige hvad han mener.
- Det er da en god egenskab.
- Ja, det synes du, for du siger også hvad du mener. Nå, men får du lyst til ham, så skal du ikke holde dig tilbage. Os generer det ikke.
- Det kan jeg heller ikke forestille mig, I er jo begge meget liberale og frisindede.
Jeg er på vej ind i stuen, da jeg hører mit navn blive nævnt, og jeg stopper op.
- Anita er virkelig en sød pige. Velskabt, store babser, siger Allan.
- Ja, hvad det velskabte angår, så ligner hun søsteren, det findes nok et brystgen, svarer Jørgen, og de ler - er du interesseret?
- Ja, hvem vil ikke være interesseret i en kvinder der er så sød, charmerende og velskabt.
De ler, og jeg går ind stuen og henter det sidste fra bordet.
- Så er der kaffe. Det er Tina der jonglerer med bakken.
Vi sludrer og hygger os, men så slår klokken 24.
- Så mange, siger Tina, så er det vist på tide at komme i seng.
Jørgen og Tina rejser sig.
- Tak for i aften! Allan og jeg taler i munden på hinanden.
Allan og jeg sidder tilbage i stuen. Jeg fornemmer en elektrisk spænding, men vi sidder i tavshed. Jeg nipper til vinen og Allan sidder og bladrer formålsløst i et blad. Så rejser Allan sig.
- Ja, må også hellere … jeg skal være frisk i morgen.
Jeg rejser mig også, og gå hen mod ham, han tøver:
- Godnat, siger han så.
- Godnat, svarer jeg, men … skal vi sige godnat nu, eller …?? Jeg mener … vil du ikke gerne vide det ..?
- Vide hvad?
- Om jeg har store babser?
- Nå du hørte det … det må du ….
- Det er da smigrende når en mand …
- Kom ind på mit værelse, nå du er klar, og hvis du har lyst.
- Jeg har lyst, naturligvis, du er utrolig dejlig, sød, charmerende og intelligent … jeg er …
Allan går op.
Jeg venter lidt. 5 dage siden jeg sidst fik sex, jo jeg har lyst. Så går jeg op og henter mit toiletgrej og går ned igen. Da jeg passerer min søsters soveværelse på vej op ad trappen igen , hører jeg samlejelyde, men når Jørgen har været væk i 10 dage, så skal trykket jo lettes. Jeg går ind på værelset og tager mit tøj af undtagen trusser. Så tager jeg min pyjamasjakke på. Så banker det let på døren. Jeg lukker op, og Allan kommer ind.
Jeg ser ham dybt i øjnene, så mødes vore læber. Han kysser godt. Han åbner munden, og min tunge glider ind i hans mund, vi gisper for at få vejret. Langsomt knapper han min natskjorte op og tager den af mig. Jeg står med ryggen mod ham, og hans hænder bevæger sig i cirkler hen over min mave og langsomt opad. Det er meget ophidsede. Jeg slapper af, gør ingenting, nyder det. Mine forventninger stiger i takt med, at hans hænder bevæger sig opad. Ja, for at sige det lige ud, så er jeg liderlig. Hans hænder har nået undersiden af bysterne. Han kysser min nakke, og jeg sukker af vellyst. Så former han hænderne og de glider langsomt op og lukke sig om brysterne. Jeg sukker igen. Han masserer brysterne blidt og kærligt. En voldsom lystfølelse forplanter sig gennem hele min kroppen.
Han fortsætter med at kæle og kramme brysterne.
- Har jeg dejlige babser, som du sagde til Jørgen?
- Ja, de er dejlige, store og faste. Han taler med lav stemme.
Han fortsætter med at massere og kramme brysterne:
- Dejligt, hvisker jeg.
Så lader han højre hånd glide ned ad maven og ned mod mit underliv. Hånden når trussekanten, og den bevæger sig langsomt ind. Så finder han sprækken, og han lader en finger glide ind, i min fugtige spalte. Jeg vender mig om, og fjerner hans nattøj. Hans pik er stor. Jeg lader min hånd glide ned.
- Skøn pik, så stor stiv og tyk, hvisker jeg henført og lukker mine fingre om det hårde skaft og gnider forsigtigt.
- Gå videre, det er dejligt, hvisker jeg i hans øre.
Han har front mod mig, og så slikker og sutte han brysterne. Hans tunge føles dejlig da han slikker rund om mine brystvorter
- Åh, jah, stønner jeg.
Han anbringer sine fingre på mit skridt, og begynder at gnide let.
- Åh, Allan, jeg er så liderlig nu, slik og æd min fisse, så er du sød.
Uden at sige et ord, bevæger han sit hoved ned til mit skridt og begynder at slikke indersiden af mine lår. Langsomt bevæger hans tunge sig hen mod kussen, og den glider ind mellem mine våde læber og begynder at slikke op og ned ad min spalte. Jeg sprede mine ben, så det bliver nemmer for ham at komme til. ”Ohhhhh ..., ja, slik min fisse, yesss”, sukker jeg lykkelig. Hans slik har nået toppen af min kusse, og han kører tungen rundt – finder klitoris, og jeg ryster da tungen rammer den og masserer min klit. Jeg vender mig om, og tager hans pik i munden, og begynder at sutte ham. Det giver nogle ordentlige spjæt i hans krop:
- Nej hvor er det skønt, men jeg kommer snart.
Jeg stopper, og falder tilbage på sengen og trækker Allan ned til mig. Han tager fat om mine ben, som han anbringer skuldrene. Så bevæger han sig til en position mellem mine lår og begynder at gnide det store blåviolette hoved op og ned lang min kusse. Han stopper og anbringer spidsen på mine skamlæber og langsomt presser han den ind i mig. Da hans pik er oppe i mig, begynder han at støde.
- Jah, knep mig, stønner jeg.
Min tale ophidser ham. Han støder ind og ud. Så lader han benene glide ned fra skuldrene, og jeg spreder dem, og løfter underbenene, og jeg møder hans stød med kontrastød. Jeg er sikker på, at Tina og Jørgen kan høre os, for vi stønner konstant. Gradvist øger han farten indtil han knepper mig ganske hårdt. Pludselig kommer jeg i en voldsom orgasme. Jeg løfter bækkenet så hurtigt, at han glider ud. Så flader orgasmen ud, og han er igen inde i mig. Så støder han langsomt. Vi kysser lidenskabeligt hinanden. Jeg forventer, at han snart kommer, men han bliver ved og ved. Jeg kommer i en ny voldsom orgasme, men denne gang bliver han oppe i mig, og fortsætter med at kneppe. Så stønner han.
- Nej for satan, nej, nej ... nu, nu, nu sprøjter jeg.
- Jah, jeg kommer også.
Mit underliv løfter sig igen da jeg kommer, og i samme splitsekund hamrer hans pik sæden op i mig. Men han fortsætter med at pumpe, mens vi begge stønner i vild ekstase. Så flader orgasmen ud, men vi ligger stille og Allans pik er fortsat oppe i mig. Vi bliver liggende stille til vi igen har normal hjerterytme. Han ruller af mig. Jeg hviler i hans arme. Næste morgen bliver vi mødt af talende blikke, og på et tidspunkt spørger Tina:
- Vi kunne tydeligt hører jer, det var en lang omgang.
- Ja, det var virkelig vidunderligt. Det er ikke sidste gang vi skal være sammen.
Inden jeg tager afsked med Allan, aftaler vi, at jeg skal besøge ham i hans atelier torsdag aften. Han vil tegne nogle skitser af mig. Mon ikke torsdagen igen kommer til at stå i erotikkens tegn. Det vil jeg glæde mig til.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 36 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.