Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Hej Jeg er for en gangs skyld tidligt hjemme. Jeg har være i bad, barberet mine hår af i skridtet. Det er tre dage siden jeg elskede med Peter, og siden har jeg gået rundt i en konstant liderlig lykkefølelse. Men om 4 timer kommer han, så jeg gør mig lækker, og jeg ser frem til en dejlig lækker hyrdetime. Jeg er kun iført en tynd t-shirt og trusser, for der er temmelig varmt i lejligheden. Så sætter jeg mig ved den bærbare PC for at ajourføre min dagbog, som jeg fører over mit arbejde, kundebesøg, hvad der blev aftalt, kørte kilometer, og andre oplysninger som kan blive nyttige. Sideløbende fører jeg en privat dagbog, hvor jeg som regel kort beskriver dagens oplevelser. Det kan være ting jeg har oplevet, et museum jeg har besøgt, eller et samleje. Hvis samlejet har været ekstra godt eller usædvanligt, beskriver jeg dette. Jeg sidder og bladrer i den elektroniske dagbog, og jeg er tilbage til den 9. november 1998. Det er en dag, hvor jeg er i en by i Jylland. Efter det sidste kundebesøg, kører jeg hen til mit sædvanlige hotel, men desværre er der ikke plads. Jeg forsøger flere steder, men alt er optaget på grund af en særlig begivenhed i byen. Jeg kører hen til banegården, og finder et toilet, hvor jeg skifter tøj til noget mere afslappet. Så kører jeg hen til en benzintank for at tanke op. Inde i butikken går jeg rundt og ser, om der er noget der kan friste, og jeg køber en avis og noget chokolade. Så går jeg hen for at betale med benzinkortet. Jeg lægger avis og chokoladen på skranken. Ekspedienten er en nydelig ung mand, med et kønt ansigt og dejlige blå øjne. Jeg bemærker, at han ser stjålent på mig, eller måske er det mest min krop, der interesserer ham, for det han kan se er patter i fri dressur:
- Er der ellers noget du ønsker?
- Ja, en pakke kondomer.
At løbe tør for kondomer er for mig en katastrofe. Tænk at møde en dejlig mand, og så … Han bliver rød i hovedet, men giver mig en pakke , og jeg betaler. Så nikker jeg hen mod nogle cafeborde.
- Kan jeg få noget at spise?
- Ja, her er der et spisekort. Vi har ikke så stort et udvalg.
Jeg vælger fiskefileter og pommesfrites og en fadøl. Fadøllen får jeg med det samme, og jeg sætter mig ved et bord, hvor jeg kan se hvad der sker i butikken, og jeg læser min avis. Jeg bemærker, at ekspedienten skæver hen mod mig, og når jeg forsøger at fange hans blik, ser han rødmende væk. Der går ca. ti minutter, så er maden klar, og jeg henter den ved disken. Maden smager som det ofte gør på cafeteriaer, hverken godt eller dårligt, men jeg bliver mæt, og bestiller en fadøl mere. Til sidst kan jeg ikke få mere ud af avisen, og jeg iværksætter min lille plan. Jeg går hen til disken, skubber jakken til side, så min T-shirt kommer frem i det kunstige lys.
- Det er temmelig dødt, sådan en mandag aften, skal du arbejde sent?
- Jeg får fri kl. 22.
- Så skal du hjem til kæresten?
- Nej, jeg har desværre ikke en kæreste.
- Nå, en køn ung mand som dig, må da gøre lykke hos pigerne.
- Næ desværre, jeg er vist temmelig genert.
- Bor du hjemme hos dine forældre?
- Nej, jeg har en lille lejlighed ikke så langt herfra.
- Sig mig, jeg skal finde et sted at overnatte, kender du et sted?
- Næ, hvad med hotellerne?
- Alt er optaget.
- Så kan jeg nok ikke hjælpe.
- Hvad med din lejlighed?
- Joh, men …
- Jeg har bemærket, at du er temmelig interesseret i mig … her jeg ret? Han bliver helt rød i hovedet.
- Jeg .. jeg.
- Du er måske interesseret i velskabte piger? Jeg skubber brysterne frem mod ham.
- Ja. Han har svært ved at synke.
- Jeg synes du er sød. Jeg går nu, men kommer tilbage klokken 22.30. Tænk over det. Jeg har lyst til dig.
Jeg er tilbage 22.30. Tankstationen er helt mørk, og der er ikke en sjæl at se. Så dukker han op, og jeg åbner døren.
- Så kom du, det er jeg glad for. Hvor skal vi hen?
- Der er ikke langt, jeg viser vej.
Han ser lidt forlegen på mig, da vi kommer op i lejligheden.
- Hvad hedder du?
- Jesper. Hvad hedder du?
- Anita, jeg er 31 år, hvor gammel er du?
- 23 år.
- Men hvad betyder alder, hvis to mennesker synes om hinanden, og du synes vel om mig?
- Ja, du er smuk og dejlig, hører jeg ham sige tøvende, usikker …
- Kom.
Han kommer hen til mig, og jeg omfavner og kysser ham. Jesper lægger sine arme om min lænd. Jeg smiler og kysser ham blødt på læberne, mens mine fingre løber gennem hans hår. Han åbner munden, og jeg borer tungen dybt ind i hans mund. Han kysser godt, tænker jeg, og gengælder hans lidenskab med min. Mellem gisp og støn, er mit ansigt presset mod hans. Langsomt glider hans hånd længere og længere nedad. Jeg slapper af, gør ingenting for ikke at tage modet fra ham. Mine forventninger stiger, og jeg begynder at blive liderlig. Hans trækker min t-shirt op af mine jeans. Hans hænder arbejder sig langsomt op mod mine bryster, og de glider ind under det tynde stof. Han kæler for mine bryster, og mine brystvorter bliver hårde og min kusse våd. Hurtigt tager jeg t-shirten af.
- Kan du lide mine bryster?
- Ja, de er dejlige, så store og faste, hvisker han med hæs grødet stemme.
- Kram patterne, så jeg mærker, at du er vild med dem.
Han kærtegner og kramme mine bryster, og jeg sukker og stønner af begær. Jeg ser på ham. Han er dygtigere end jeg havde forestillet mig. Jeg lader min fingre glide over hans bryst, og knapper langsomt hans skjorte op. Så bøjer jeg mig ned og kysser hans bryst, fjerner hans skjorte helt, og smider den til siden. Jeg kysser hans hage, og vender tilbage til hans læber. En hård bule presser mod mit skridt. Jeg fniser da jeg mærker hans lem presse sig mod mig. Jeg knapper hurtigt hans bukser op, og de glider ned på gulvet. Jeg skubber mine fingre inde i han trusser, og tager dem af, og hans pik springer omgående fremad.
- Sikke en skøn pik, så stor stiv og tyk," hvisker jeg henført og lukker mine fingre om det hårde skaft og gnidder forsigtigt. Gå videre nu ..., hvisker jeg i hans øre.
Jesper fumler med hægterne og lynlåsen, og jeg hjælper ham med at knappe op. Så løfter jeg hofterne fra sengen, vrikker lidt så han kan trække mine bukser af, og de lander på gulvet. Så træder jeg ud på gulvet, mens jeg trækker min t-shirt af. Jesper sænker sig på knæ front mod mig, og begynder at slikke, sutte og kramme mine bryster. Hans tunge føles dejlig da han slikker rund om mine brystvorter.
- Åh, ja. Jesper, jeg er så liderlig nu, slik og æd min fisse, så er du sød.
Uden at sige et ord, bevæger han sit hoved ned til mit skridt og begynder at slikke indersiden af mine lår. Langsomt bevæger hans tunge sig hen mod min kusse, og glider ind mellem mine våde læber og begynder at slikke op og ned ad min spalte. jeg sprede mine ben, så det bliver nemmere for ham at komme til.
- Ohhhhh ..., ja, slik min fisse, yesss, sukker jeg lykkelig.
Jeg vender mig om, og tager hans stive pik i munden, og begynder at sutte ham. Hurtigt fornemmer jeg, at han vil komme, og jeg holder derfor inde. Men han fortsætter med at slikke fisse. Men så spændende er forspillet heller ikke, så jeg spørger ham:
- Hvordan kan du lide at kneppe?
- Bare almindeligt, stønner han.
Jeg lægger mig på ryggen og spreder benene, og han bevæger sig til en position mellem mine lår og begynder at gnide det store blåviolette hoved op og ned lang min kusse. Jeg finder et kondom, og ruller det hurtigt på. Han stopper og anbringer spidsen på mine skamlæber og langsomt presser han den halvvejs inde i mig begynder han at støde, så trækker han den tilbage og støder igen. Sådan bliver han ved indtil den er oppe i mig i sin fulde længde.
- Det er skønt at have din pik inde i mig. Knep mig rigtig, rigtig dejligt, hvisker jeg til ham.
Jeg forventer, at han får en hurtig sædafgang. Så begynder han at støde ind og ud. Jeg bøjer mine hofter for at kunne møde hans stød. Gradvist øger han farten indtil han knepper mig ganske hårdt. Han pumper hårdere og hårdere, og så føler jeg en prikken i hele min krop. Så hører jeg ham stønne:
- Nu, nu sprøjter jeg.
- Oh. Oh, jeg kommer … sprøjt, skat, sprøjt, al din sperm ind i mig.
Han fortsætter med at pumpe, mens jeg vrikker og stønner i vild ekstase. Så skyder han sin ladning sperm ind i min kusse. Han stønner højere og højere, men alt hvad jeg kan høre er min egen vilde og frydefulde stønnen. Han ruller af mig, og vækker mig med et dybt kys. Jeg hviler i hans arme, men så lægger vi os til at sove. Han fortæller senere, at det er første gang han får fisse. De følgende måneder har jeg en del besøg i hans by, og jeg får ham trænet op til at blive en god elsker. Jeg er liderlig nu. Ser på klokken. Om én time kan Peter være her, hvis flyveren er præcis. Jeg går ind på WWW og læser Peters historie igen. Jeg er liderlig nu. Så sender jeg min lille historie. Når du læser den, er jeg endnu engang blevet gennemkneppet af Peter, men det kan du læse om en anden gang. Mandag skal jeg igen til Jylland i en uge. Det bliver et savn, at jeg har mistet kontakten til flere elskere, men jeg må snarest bygge mit netværk op igen. For nok er Peter dejlig, viril og udholdende, men hvorfor undvære sex en uge??

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 70 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.