BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Dagen gik på hæld, solen ville snart gå ned og hele tempelkomplekset lå badet i det sene gyldne sollys, der gav marmorsøjlerne et særligt skær af romantik og exotisk charme. En uendelighed af dufte blandede sig med lydene af opstemte stemmer, der kun lige skjulte de sexuelle undertoner, der steg i takt med at solen sank langsomt ned.

Dagens tunge hede gik over i en mere behagelig temperatur med en blid brise, og vandet i det store bassin hjalp med at holde det varme blod i ave.

SEX I DAG?

For de fleste.

Han havde længe stået og betragtet hende på afstand, skyndt sig at kigge væk, når nogen kiggede på ham. På trods af hans diskretion, havde hun mærket hans blik på sig, hvilket fik hende til at gyse og en varme spredte sig pulserende fra et punkt i underlivet. Eller var det under eller bag skambenet? Hun var ikke sikker, men nød fornemmelsen og den hurtigere vejrtrækning lod til at sprede fornemmelsen både opad, nedad, indad, i varme, pulserende bølger.

Som han stod og kastede sine stjålne blikke, kunne også han mærke effekten af både de frække tanker der uvægerligt trængte sig på, varmen og de smukke omgivelser. På denne aften var der flere end der plejede, nogle badede nøgne i det store bassin, andre spillede, sang og dansede. Ind i mellem så man et par liste af til hemmelige mødesteder, og det pirrede hans fantasi. Han ville tage hende med til den lille bjergsø, med det bløde græs og velduftedne buske.

Hun stod i sin korte toga, hvid med grønne kanter og klirrende guld om overarme og ankler. En brise løftede det tynde klæde lidt ud fra kroppen, så hendes små, harmoniske bryster kunne ses mod den nedgående sol. Han kunne yderligere se konturerne af hendes velskabte ben og hofter, og for hans indre blik kunne han med lethed forestille sig hvordan de smukke lår mødtes i en velplejet dusk, der yderligere pirrede hans nysgerrighed. Alle der stod i hans nærhed, kunne let se hvor stiv hans pik stod ud fra kroppen, i en let opadgående retning.

Han smilede let ved tanken om at hans veltrænede krop og stive pik, var medvirkende til at øge stemningen blandt de øvrige.

Det samlede selskab havde hele dagen trænet forskellige olympiske dicipliner, sprøde, spændstige kroppe, der løb og sprang, svømmede og brødes. Med gylden hud og løst, let tøj i friske farver. - fortrinsvis hvidt, grønt, gyldent og orange, der for det opmærksomme øje ikke udbød den store hindring for at se hvad der var under. Hormonerne var på højtryk, blodet havde fart på gennem kroppen. Dufte fra buskene imellem dem blandede sig med de menneskelige dufte, og skabte en stærkt sanselig atmosfære, hvor forventninger kom til udtryk i sigende smil og øjekast, og der var en lethed i samværet, med masser af latter og hyppig gensidig fysisk kontakt, blandt både mænd og kvinder.

Det var i denne sanselige og socialt lette og livlige atmosfære, at han besluttede at hun skulle være hans. Og med beslutningen taget, kom modet og en selvsikkerhed, han kendte fra sin idræt.

Da han med stærke, sikre skridt gik over mod hende, kiggede hun ned. Ikke fordi hun var genert, men fordi hans stærke udstråling fik hende til at skælve på trods af varmen. Hun var våd og hun kunne lide det. Hendes brystvorter pirredes af det tynde stof og blide, men skønne gys løb op og ned af ryggen, og fik de små lyse hår til at stå som små antenner, der bare ventede på at modtage hans lidenskabelige kys og berøringer.

De sagde intet, men kommunikationen var tydelig; hans erotiske udstråling, som blandede sig med hendes stigende forventning. Øjnene der mødtes blot sekunder før deres læber, og den umærkelige duft af ferromoner, der yderligere fik den sexuelle spænding til at øges. Tæt omslynget kunne begge tydeligt mærke hinandens hensigter, gennem det tynde stof, der på magisk vis lod til at forstærke enhver berøring.

Han sagde til hende:"Kom med mig, lille skat, så skal du blive rusket igennem, som aldrig før.", og hun svarede bekræftende med en vejrtrækning, der blev hurtigere og med det sødeste og frækkeste smil, han nogensinde havde set.

De begyndte at langsomt at gå - han med en hånd på hendes perfekte balle, og hun med fingrene i hans nakkehår. Solens sene gyldne stråler fulgte dem, og fik landskabet til at fremstå nærmest poetisk i bløde farver. Buske og træer udsendte berusende dufte, og gennem bunden på deres tynde sandaler kunne de mærke små sten, rødder og bløde nedfaldne bær.

Snart var de ved den lille bjergsø, og de stod nu tæt og kyssede længe og lidenskabeligt. Hans hænder var på skift på hendes smukke bryster og hendes velformede baller. Han sagde "Uhm, du er så fræk og lækker, jeg vil have dig, jeg vil have dig nu!". Da han lod sit klæde falde, kunne hun tydeligt mærke hans stive og bankende pik, presset hårdt mod hendes mave. " Uhm ja, tag mig, tag mig." - med en stemme, der emmede af sex. Hun pressede sig tættere ind til ham, nød at mærke hans vilde begær, og sin egen varme, våde fisse.

Han tog hendes toga af, så han kunne sluge hende med øjnene. Han lagde hende i græsset og kunne slet ikke lade være med at slikke hendes brystvorter og lytte til hendes hurtige vejrtrækning, og de små søde lyde når han nappede let i hende brystvorter. Hun blev hurtigt meget liderlig og med sine fingre kunne han mærke hvor våd hun nu var. Det tændte ham vildt, og da hendes fingre strejfede hans bankende pik, var det som et elektrisk stød, der gik gennem ham - og hende. Hun tog fat om hans pik, og lod neglene blidt glide op ad skaftet, og mærkede at også han var våd. Hun smagte på sine fingre med hans safter, og skød hofterne frem i små ufrivillige ryk.

Han kørte sit eget underliv i stilling, og lod sit pikhovede drille hendes skamlæber, og langsomt glide let frem og tilbage over hendes klit. En anelse indenfor og ud igen, stadigt drillende og pirrende. Hun stønnede nu tungt, og de ufrivillige ryk i underlivet blev kraftigere, hun ville mærke ham i sin fulde længde.

Hun havde lagt nakken tilbage og lukket øjnene, men munden stod let åben, læberne våde og røde. Hendes hjerte bankede så det næsten fik hendes bryster til at bevæges. Han kunne ikke få øjnene fra hendes fuldendte krop, og i et langt stød, var han helt oppe i hende.

Hun sukkede højlydt, og bevægede sit underliv i samme takt som han, mens musklerne i hendes fisse, havde et godt tag i hans pik. Hun kunne mærke at hans pik svulmede yderligere, og at han var tæt på at komme.

Som om det i sig selv ikke var nok til at tænde hendes begær yderligere, trak han sig ud og begæret blandedes med en længsel.

Han vendte hende hurtigt og trængte op i hende bagfra, fyldte hende ud og med et fast greb om hendes hofter, kørte han nu hurtigere og hårdere. Hun kunne mærke hans nosser slå mod hendes fisse, og hun kunne mærke at også hun var ved at komme.

Han sagde højt:"ja, kom, kom nu, kom sammen med mig, kommmm..."

Hans greb strammedes til, hans åndedræt blev hurtigere og med et skød han sin ladning op i hende, i selvsamme øjeblik som hun kom i et brag af en orgasme.

For en stund, eller måske en evighed stod tiden stille, og begge skælvede. Han begravede ansigtet i hendes lange hår, og hun sit i det bløde græs. De havde ingen anelse om hvor længe dette efterskælv varede, og da de faldt sammen i græsset, tæt omslynget og kiggende hinanden dybt i øjnene, var det med et smil der udstrålede ren lykke.

Længe lå de bare og så ud over søen, der blev gradvist mørkere, lyttede til cikadernes sang, og blev bevidst om de kraftige dufte, buske og træer udsendte.

Snart faldt de i søvn i hinandens arme, uendeligt afslappede, mætte og veltilpasse, ventende i søvne på at solen igen ville sende sine spæde stråler ned over dem. Det var første gang at han havde taget hende med ud til dette sted, men bestemt ikke sidste.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.