BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi havde begge en negativ coronatest som var max 72 timer gammel.
Vi havde snakket længe på BF og var ret afklaret om vores ønsker og forventninger til et besøg.
Jeg parkerede i din lange indkørsel.
Jeg stod nu nervøs udenfor din dør. Blindfolded og inderst havde jeg strømpeholder og nylonstrømper, træningsBH og lyserøde satintrusser.

Du åbnede døre og trak mig ind i forgangen. Du begyndte langsomt at tage tøjet af mig. Først jakken, så åbnede du livremmen og lod mine bukser glide ned. Jeg trådte først ud af mine sko, så bukserne. Min skjorte blev åbnet og du tog den af mig, hvorefter at du spændte lædermanchetter om mine arme. Fæstede dem på rygge.
Så mærkede jeg dine krævende hænder, først på hofterne, så tog du fat i mine balder og trak mig ind til dig. Jeg kunne mærke du ikke havde ret meget tøj på. Du pressede din underkop mod min. Trak dig lidt tilbage, begyndte at kæle for mine bryster uden på min BH. Så skubbede du BHen op og mine brystvorter blev blotlagte. Å du nulrede min vorte så dejlig, jeg begyndte at nyde det, men pludselig tog du hårdt fat i dem, tvistede dem hårdt. Jeg åbnede munden i både velvære og smerte. Hurtigt var du over mig, kyssede mig krævende, mens du holdt mit hoved fast om nakken.
De anden hånd var krævende på min balder. Pressede mig ind mod din krop. Jeg kunne ikke gøre modstand, mine arme var fæstet på rygge og jeg var blindfolded.
Du trak mig med ind i et andet rum (stuen erfarede jeg senere) befalede at jeg skulle stå stille.
Du spændte min livrem op, lynede min lynlås ned og trak langsomt mine bukser ned.
Forlangte at jeg skulle sparke mine sko af og træde ud af mine bukser.
Stod nu foran dig, blindfolded, med hænderne fæstet på rygge, i mit sissy undertøj, hofteholder, nylonstrømper, lyserøde satin trusser og trænings bh.
Den der følelse... Når man står der, og du bare trak de lyserøde trusser ned, så enden blev helt blottet og jeg kunne mærke rummets kølighed på min nu bare numse, var både ophidseende og ydmygende.
Min BH blev skubbet op igen og du legede blidt med mine brystvorter. Jeg begyndte at nyde det og min lille tap blev stiv.
Grinende spurgte du om jeg havde fået lov til det, samtidig med at du trak mig med ned i sofaen.
Mit højre ben var mellem dine ben og mit venstere lå over dit højre. Min numse var meget eksponeret.
Du begyndte kæle for mine stramme balder, kom ret ofte tæt på min brune ring. Det gjorde mig absolut ikke mindre liderlig.
Så faldt der nogle hårde slag på mine stramme balder. Jeg klynkede og bad om nåde, men nej du fortsatte bare endnu hårdere. Jeg kunne mellem slagene mærke din begejstring mellem dine ben. Du kunne li at smække mig.
Du fortsatte til jeg fik tåre i øjnene og klynkede ret så meget.
Jeg mærkede nu noget koldt og fedtet ved min brune ring, så en finger der blev presset op i mig, så to. Du maserede mit hul, gjorde det større. Jeg blev snart klar over hvorfor da du pressede en butplug op i mig.
Du fik mig op at stå og trak mine lyserøde trusser op igen.
Jeg kunne høre du flyttede lidt rundt på noget tungt. Du tog fat i mig, løsnede mine hænder fra ryggen. Bad mig sætte mig ned. Jeg satte mig ned på noget hårdt og blødt. Blev presset bagover og fik mine arme fæstnet langs kroppen, Mine ben lå spredt.
Jeg kunne dufte din manddom og røv før jeg følte den. Du satte dig ned over mit hoved, pressede dit ret åbne røvhul ned over min mund og næse. Forlangte at min tunge skulle være dybt oppe i dig og for at understrege dette, havde du et godt tag i mine brystvorter. Jeg pressede det bedste jeg havde lært, men du var ikke tilfreds. Du sad tungt ned over mit hoved, jeg havde svært ved at få luft. Følte mig meget ydmyget og brugt. Du kørte dit røvhul hen over min mund som det var en fisse der skulle slikkes.
Du rejste dig, det var så dejligt at kunne få luft. Du trak hårdt i mine vorter, tvistede dem. Jeg åbnede munden i smerte. Hurtigt blev den fyldt ud af din store mandepik.
Langsomt begyndte du at mundkneppe mig. Pressede den længer og længer ind. Pressede den ned i halsen på mig men du havde fat i mine brystvorter.
Du havde fortalt mig at du altid spermede meget, men jeg var slet ikke forberedt på den skylle der kom da du sendte din ladning ned i hilsen på mig. Du holte din pik inde i munden på mig indtil den begyndte at blive slap.

SEX I DAG?

Du løsnede mine manchetter, forlangte at jeg skulle rejse mig op, førte mig så med ud i et andet rum, hvor jeg måtte sætte mig på knæ.
Jeg kunne høre du tissede, der var ingen tvivl om den lyd. Du forlangte at jeg åbnede munden, hvilket jeg selvfølgelig gjorde. Din slappe og våde pik blev presset ind mellem mine læber og du sendte dine sidste dråber urin ned i hilsen på mig. Forlangte at eg skulleslikke din pik ren. Da du var tilfreds tog du mit blindfold af og sagde at nu kunne vi gå ind i stuen og snakke lidt.

Først spurgte spurgte du hvordan jeg havde det, om det var noget vi skulle fortsætte med.
Jeg. Bekræftede at det ville jeg meget gerne.
Godt sagde du, så er der nogle ting vi skal have på plads.
Du havde kigget min profil grundigt igennem og kunne forstå at sommetider var 100 % om klædt. Det ville du gerne at jeg var næste gang, og så kunne jeg også godt tage mine klemmer med.
Du fortalte at du gerne ville kneppes en gang imellem, og da min lille tap jo ikke var meget bevendt til det formål, ville du sommetider have en kammerat med som kunne tage sig af den del. Han ville få samme rettigheder som du har over mig som din sissy. Om jeg var indforstået med dette. Jeg bekræftede at det ville jeg.
Vi talte lidt om hvad vi havde oplevet hvorfor sig, ret hyggeligt.

Du forlangte nu at jeg gik ind i dit soveværelse og lægge mig på sengen.
Jeg lå lidt og ventede og du kom helt nøgen ind. Jeg beundrede dine godt 110 kg og din slappe pik du havde mellem benene. En rigtig mand i mine øjne.
Du kom op i sengen til mig. Dine krævende hænder gik på opdagelse på min krop.
Jeg forsøgte at tage på dig, men bestemt holdt du mine hænder ned mod sengen.
Det var dig der havde magten.
Du kælede for indersiden af mine nylon beklædte ben. Kyssede mig krævende, mens du holdt mine hænder fast over mit hoved.
Skubbede mig om på siden. Du trak mine lyserøde trusser ned og blottede min numse, spredte mine ben, tog fat i butpluggen og trak den langsomt ud.
Hurtigt var du mellem mine ben, din nu stive manddom pressede mod mit ret åbne hul.
Du havde ingen besvær med at trænge ind. Jeg følte mig som den sissy og tøs jeg gerne ville være, mens di pik trængte helt i bund. Du tog godt fat i mine hofter, trak mig op på alle fire. Du kneppede mig først i lange og dybe tag, så blev det hurtigere. Kunne mærke du var godt liderlig. Jeg mærkede tydeligt da du kom. Du kom i lange stød og jeg var overrasket hvor meget sperm du sendte op i mig. Da du trak dig ud kunne jeg mærke det sive langsomt ud af mig. En finger i mit udspilet hul og du fik samlet lidt af din sperm op på fingerne. Fingeren måtte jeg så slikke ren. Bagefter gav du mig hurtigt mine trusser på, mente at så havde jeg mere fornøjelse af din sperm.
Ser meget frem til at vi mødes igen. Det lovede godt

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.