Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Dette er min historie om en fantasi der blev til virkelighed den 2/11-2004 ved 20tiden i min vens hjem...

Jeg ville op og se om min gode ven var hjemme, det var han ikke men hans mor (som jeg er meget gode venner med, som der også ser ret godt ud af en kvinde på 42) hun spørg om jeg ikke vil ind så jeg siger jo hvorfor ikk..

Vi sidder og snakker lidt og jeg spørg om Mikkel (min ven) snart kommer hjem hun svarer nej han er hos sin mormor og morfar til i morgen aften. Hun spørg om jeg vil have en øl og det siger jeg ikke nej til

Vi sidder og snakker videre om alt og intet og kommer ind på sex, hun spørg om jeg er jomfru eller om jeg har prøvet det før. Jeg har prøvet det før svarer jeg lidt genert. Hun spørg om jeg nogensinde har prøvet en voksen kvinde nej svarer jeg og har på fornemmelsen at hun er liderlig.

Jeg rejste mig op og gik helt hen til hende og tog fat om hendes hoved og kysset hende. Hun sagde intet åbnede kun mine bukser mens vi kyssede og tog min pik frem, den var helt stiv og klar til brug..

Hun tog min pik i munden og jeg lagde mig ned på sofaen.

Det var så skønt og jeg stønnede højt da jeg var ved at komme og hun slugte det hele. Gitte tag min hånd og vi går ned i hendes seng hun tag tøjet af og lægger sig på sengen og siger at jeg skal slikke hende. Stikker to fingere op i hende og smager lidt på hendes klit. Hun er driv våd og vrider sin krop. Slikker hende og fingerkneppe hende hun stønner højt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 52 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.