Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

I aften var en særlig aften. I aften kom han hjem. Åh, hun kunne næsten ikke vente.

Hun stod i badet, havde været omhyggelig med intimbarberingen, og stod nu og mærkede efter om det var gjort godt nok. Åh, hun var så klar til ham, lidt leg med kilderen......... men ikke for meget. Ikke endnu.

SEX I DAG?

Hun fik tørret sig, smurte sig ind i bodylotion med nærmest kærtegnende bevægelser. Føntørrede det brune skulderlange hår og lagde en let make-up, som understregede hendes brune øjne og de fyldige læber. Et kig i spejlet, jo det kunne godt gå an. Hun var selvfølgelig ikke 25 mere, men kroppen var stadig slank. Jovist var der lidt appelsinhud og løst maveskind, men hvilken kvinde havde ikke det efter 2 fødsler. Brysterne hang heldigvis ikke så meget, de var stadig pæne og fyldige. Efter hun var begyndt i fitness, var hendes røv også blevet fastere. Jo, egentlig var hun meget godt tilfreds med sig selv og sin krop. Hun fandt kjolen og støvlerne. Intet undertøj, ikke i aften.

Hun kiggede sig omkring. Alt var parat. Soveværelset var rengjort og med rent linned. Middagen var forberedt så meget som den kunne. Bordet var dækket. Spumanten var i køleskabet. Der var lavet isterninger og der var ild i pejsen. Hun fandt hurtigt vattæppet og et par håndklæder frem og lagde dem ved siden af pejsen, sammen med massageolien. Så, det var vist dét. Hun kiggede på klokken, der var stadig lidt tid inden hun skulle hente ham i lufthavnen. Hun tændte for musikken – hun gik og nynnede med. Den mindede hende om ham, om dengang de havde mødtes for allerførste gang for 11½ år siden til hendes venindes bryllup, hvor han havde været hendes bordherre. Hun havde syntes godt om ham fra starten. Det var dog ikke blevet til mere dén aften, hun var stadig i et tomrum efter hendes mand havde forladt hende og deres dengang to små børn. Men 1½år senere mødtes de igen hos samme vennepar, denne gang til barnedåb. Og dér sagde det bang – HAM ville hun ha'. Det var i dag præcis 10 år siden, og det ville hun fejre.

Hun kiggede på uret, nu kunne hun godt køre. Hun fandt sin lange frakke, så andre ikke kunne nyde synet af det tøj hun havde valgt at tage på for ham.

I lufthavnen stod hun sammen med en masse andre og ventede. Åh, hvor hun glædede sig til at se ham.

Han havde været væk i næsten 3 uger, på forretningsrejse. Egentlig skulle det kun have været en uge, men problemer på stedet gjorde at det trak ud, først 5 dage mere og så 8 dage, ØV.

Dér kom han, rank og dejlig. Han smilede stort da han fik øje på hende. En stor omfavnelse.

"Hej, min skat, ej, hvor har jeg savnet dig", sagde han.

"I lige måde", svarede hun og kyssede ham inderligt. "Kom, jeg har middag klar derhjemme"

Inden hun satte sig ind i bilen, tog hun sin frakke af og afslørede sin nye flotte kjole. Han kommenterede det staks, og omfavnede hende igen. Mærkede at hun intet undertøj havde på.

"Mmmmh, lækkert", hviskede han i hendes øre. Kyssede hende på halsen og hun mærkede hans voksende bule i bukserne.

Han kørte, men det var svært at bevare koncentrationen, for hele tiden så han over sin skønne og sexede kæreste, og han måtte hele tiden kærtegne hende. I nakken. På låret, op af låret, til lysken....og lige strejfe missen. Et stop på en P-holdeplads. Han måtte lige mærke hende, se hende, smage hende. Dybe suk kom fra hende. Men ikke her, ikke endnu. De kørte videre. Et stop for rødt og de kyssede lidenskabeligt.

Endelig! Endelig var de hjemme. Hun låsede døren op med ham lige bag sig i en stor omfavnelse. Hans hænder var allerede på opdagelse ved hendes bryster. Indenfor, stadig med døren åben, vendte han hende rundt og mødte hende i hede kys, mens hænderne fortsatte deres vandring. Hendes ene fod fandt skostativet at støtte sig mod, så hendes skød nu åbnede sig for ham. Hans fingre fandt hurtigt fissen, kælede for den. Mærkede varmen strømme fra hende. Let kom en finger op i hende. Hun stønnede nu. Han satte sig på knæ og satte tungespidsen på klitten. Hendes dejlig duft, let pæreagtig, sød. Hendes safter. Åh, hvor havde han savnet hende. Han slikkede omkring skamlæberne, tog fingeren ud og erstattede den med tungen, som han begravede dybt i hendes fisse. Tilbage til skamlæberne og bagud. Hun havde et godt tag i hans hår nu. Hendes greb afslørede at hun var meget tændt, men hun havde dog åndsnærværelse nok til at stoppe ham.

"Tid til et bad til dig", sagde hun og trak ham op at stå. Kyssede ham, smagte på sine egne safter.

"Imens gør jeg maden færdig", fortsatte hun og skubbede ham blidt til side, lukkede hoveddøren og vimsede ud i køkkenet.

Han gik noget fortumlet ud på badeværelset, klædte sig af og ind under bruseren.

"Vær gerne flittig med barberskraberen", råbte hun. "Jeg kommer og tjekker"

Han stod og lod det varme vand løbe. Pikken havde han opgivet, den havde sit eget liv. Stiv og strunk stod den ud fra ham, men så var det jo så meget lettere at barbere sig. Han slukkede for vandet. Kort efter kom hun ud til ham.

"Jeg vil lige tjekke om du har været grundig nok med skraberen", pippede hun og bad ham om at sætte sig på toiletsædet.

Hun tog hans halvstive pik i munden og suttede til han var helt hård. Tog ham ud igen, kiggede indgående på den og slikkede så op og ned ad skaftet. Nosserne fik en fin tur.

"Godkendt", sagde hun og vimsede ud inden han kunne nå at sige noget som helst. Han sad lidt og sundede sig. Hørte hende rumstere i køkkenet og en svag musik i baggrunden.

"Få noget tøj på, der er snart mad", kom det fra hende.

Han trådte ind i spisestuen. Der var dækket flot op. Levende lys alle vegne. Ind kom hun! Hans hjerte sprang et slag over. Lyset, musikken, stemningen og hende – i den skønneste sexede kjole han havde set i lang tid. Med dyb vandfaldsudskæring, så der var kig til den flotte kavalergang. Det bløde stof, der faldt om hende og understregede hendes figur. Hendes mørke hår bølgede og indrammede det søde ansigt med den dejlige røde kyssemund.

Middagen var udsøgt. Den lette forret og en skøn hovedret. De havde talt om lidt af hvert, hans ophold, hvad hun havde fået tiden til at gå med, osv. Men hele tiden havde de søgt hinandens hænder, munde. Hede kys her, hede kys dér. De ryddede ud sammen. 'Kom til' at støde sammen, måtte stoppe op og kysse. De kom til at le. Opførte sig som nyforelskede igen. Spumanten havde også gjort sit.

Desserten vidste de begge, hvad var.

Inde i stuen bredte hun vattæppet ud og et håndklæde. Bad ham om at tage tøjet af, så hun kunne give ham massage. Han gjorde som hun sagde og lagde sig ned på maven. Hun startede med at massere ryggen, skuldrene, armene, tilbage til ryggen og lænden. Sørgede for at give ballerne en god tur, inden hun gik ned til baglåret, ned omkring indersiden af låret, var meget ihærdig på indersiden, strejfede nosserne en gang i mellem og det gav nogle ryk i pikken. Gik videre ned omkring knæet og lægmusklen. Tilbage til det andet ben, som også fik en grundig tur omkring indersiden af låret. Igen strejfede hun 'sådan lidt tilfældigt' nosserne. Videre ned omkring knæet og lægmusklen.

"Vend dig om ", kommanderede hun, mens hun selv forsvandt ud i køkkenet. Låger blev åbnet og lukket igen. Ind kom hun med en skål med en kugle is og tuben med chokoladesauce. Samt en anden skål med isterninger. Hun plantede iskuglen i hans navle og sprøjtede chokoladesauce ud over isen og hans mave. Kulden fik det til at trække sig sammen i ham. Hun satte munden mod isen og begyndte at spise. Efter hver mundfuld kom hun op og gav ham et kys, som var både koldt og varmt og smagte af is. Sådan fortsatte hun til der ikke var mere is. Så tog hun ham i munden. Det gibbede i ham. Det var både koldt og varmt. Men afsindig skønt. Hun slikkede ham nu, som var det sidste gang nogensinde. Op og ned ad skaftet. Lod tungen cirkle om pikhovedet. Tog ham helt i munden for at mundkneppe ham. Stoppede igen. Men kun for at lade tungen vandre ned af skaftet, ned til nosserne som blev masseret blidt, ned til mellemkødet. Hun vidste, han ikke kunne stå for det. Tog ham igen i munden, mens et par fingre stadig masserede mellemkødet og lidt rundt om røvhullet. Han var nu helt væk. Hans støn blev kraftigere. "Kom, rid mig, lad mig komme oppe i dig", stønnede han.

Hun adlød, satte fissen hen til pikken, drillede ham lidt, men hun var selv så liderlig, at hun nærmest sugede pikken ind. Ååååhh, hvor var hun dejlig varm og våd og stram. Hun kørte helt i bund og langsomt op igen, som om hun ville have maximalt ud af ham. Hun red ham i et jævnt tempo. Igen kunne han mærke at det rykkede i ham.

"Åh, skat, du er bare for skøn", stønnede hun. "JA ! jeg vil ha' dig, kom op oppe i mig".

Hendes liderlighed, hendes skønhed og hendes malkende bevægelser, blev for meget for ham. Alt spændtes og han måtte give slip.

"Åååååhh jaaaaaaaa", jamrede han ud i rummet, mens han fyldte hende med sperm. Det gav flere små ryk i ham, det blev ved.

Hun lagde sig ind over ham.

"Velkommen hjem, skat", hviskede hun. Sådan lå de i noget tid, indtil han svuppede ud af hende.

Hun hentede en balje vand og et par klude. Begyndte nu at vaske ham – hans fedtede mave, hans lysken og vaskede hans slappe pik, som dog vågnede lidt af behandlingen. Hun kiggede grådigt på ham, tog ham i munden, som for at sikre sig at han var ren. Suttede ham helt stiv igen.

Så vaskede hun sig selv. Men han kom hende til undsætning, slikkede hendes fissesafter, som nu var blandet med hans sperm. Hendes safter smagte mere syrligt nu, mere salt, lidt som en besk fersken. Hun lagde sig ned og nød hans behandling. Nød hvordan tungen legede med klitten, hvordan den kørte ned langs skamlæberne til mellemkødet og tilbage igen og hvordan den grådigt fandt vej ind i hende.

Han tog en halvsmeltet isterning, lagde den mod maven og lod den smelte sin vej ned til fissen. Det kolde fik det til at gibbe i hende. Han slikkede isvandet ved fissen op. Køligt og varmt på én gang. Den næste isterning satte han mod fissen. Det gibbede endnu mere i hende. Kulden fik det til at trække sig sammen i hende. Han slikkede lidt, satte resten af isterningen mod klitten og slikkede igen. Hun var i ekstase.

Han tog nu et par fingre til hjælp. Han havde sin håndflade opad, så hans fingre ramte G-punktet. Fissesafterne flød ud af hende og han labbede dem i sig med stor iver. Hun vred sig og klynkede;

"Ja, kom, fingerknep mig" "JA, bliv ved"

Hun fugtede sine egne fingre og begyndte at lege med sine brystvorter. Nev lidt i dem. Skød ryg, så hun lå som en flitsbue. Hans fingre kørte ud og ind af hende som et stempel, mens han med den 'frie hånd' havde et godt tag i hendes hofte. Tungen var stadig på klitten.

Hendes stønnen var gået over i hyperventilering. Hun var helt væk. Alt i hende spændtes op. Fissen strammede sig om hans fingre, og næsten som en prop der slipper champagneflasken, røg hans fingre ud da hun sprøjtede på ham, i hans ansigt, på hans skuldre og bryst. Han labbede hendes safter i sig. Hans hage glinsede.

"Åh ja, åh ja", nærmest messede hun, mens de sidste krampetrækninger forlod hende.

Han lagde sig ned ved siden af hende. Nød synet af hende. Nød at være hjemme.
Sikke en dejlig hjemkomst.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.