Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Vi havde kort forinden købt et villatelt og så frem til at komme på camping for første gang. Efter vejrudsigten så det ud til, at det var denne weekend, vi skulle af sted. Jeg havde desværre fået en meget øm skulder tidligere på ugen, så jeg var sygemeldt nogle dage, men var i bedring og var næsten klar til denne weekend. Vi, min kone Gitte på 37, vores søn Simon på tre og mig selv på 35, glædede os meget, og uden min viden havde Gitte spurgt naboens datter Mette på 18, om hun ville med. Hun skulle ikke være barnepige, men det kunne være, at hun måske skulle holde et par teltstænger eller lignende. Gitte havde dårligt nok fået talt ud, inden Mette havde sagt ja. Da jeg hørte om disse planer, blev jeg helt varm indeni, da jeg ofte havde haft mange dagdrømme og fantasier om hende. Da Mette havde overstået sin sidste skriftlige eksamen fredag middag, tog vi af sted og ankom til campingpladsen midt på eftermiddagen.

Denne plads var en af dem med bl.a. et vandland og stor legeplads, så der var underholdning for både Mette og Simon. Da vi havde fået alt på plads i teltet, ville de en tur i vandland, og omklædningen foregik i teltets sovekabine. Jeg havde fået indrettet sovekabinen således, at Simon lå mellem Gitte og mig, og Mette lå på min anden side. Som regel er jeg kun iført en T-shirt og ikke andet, men denne nat beholdt jeg mine trusser på af flere grunde. Lørdag morgen skulle vi alle i bad, og da vi havde samlet alt, hvad vi skulle bruge, fulgtes vi ad op til baderummene. Pludselig kom Mette i tanke om, at hun havde glemt mønter til bruseren. Vi havde ikke flere, end vi skulle bruge til det store familiebaderum, så Gitte sagde, at enten kunne hun gå tilbage for at hente nogle mønter eller gå med os andre ind i det store rum – der var jo plads nok med både to brusere og to håndvaske.

SEX I DAG?

Jeg tror, at Gitte blev temmelig overrasket, da Mette sagde ja til tilbuddet om at gå med os andre. Jeg må tilstå, at jeg blev helt vild indvendig, for nu ville et af mine ønsker gå i opfyldelse, nemlig at se Mette uden tøj. Jeg havde meget svært ved at skjule min begejstring, men Gitte var vant til at se mig med stiv pik, når jeg gik i bad, da jeg næsten altid havde rejsning, når jeg ikke havde tøj på. Mette havde selvfølgelig bemærket det samtidig med, at hun havde set, at jeg studerede hende meget nøje. Hun havde halvlangt lyst hår, faste ungepigebryster, en god fast røv og en smal stribe hår på kussen. Jeg havde en enorm lyst til at spille pikken af, som jeg ofte gjorde, når jeg var i bad, men det blev selvfølgelig ikke til mere, da både Gitte og Simon var der. Da vi kom tilbage til teltet, kunne jeg næsten ikke tænke på andet end faste ungepigebryster og en smal stribe kussehår. Så kort efter måtte jeg en tur på "tønden". Det var nu ikke et normalt toiletbesøg, men jeg måtte altså spille pikken af, inden den ville sprænges.

Efter frokost skulle Gitte op på toilettet, og Mette og Simon ville i badeland. Jeg havde sat mig godt tilrette i en stol uden for teltet med et blad for at nyde solen. Det blev dog noget andet, jeg kom til at nyde, da omklædningen også denne gang foregik i teltet, men nu UDENFOR sovekabinen. Simon var hurtigt færdig, men Mette stod med fronten mod mig og lod tilsyneladende, som om hun ikke havde set mig, men jeg kunne se alt gennem den åbne teltdør. Først gled hendes shorts ganske langsomt ned om knæene, for at afsløre et par lækre små tangatrusser. Dernæst trak hun forsigtigt soltoppen op over hovedet, og jeg kunne se, at hun ikke havde en bh på. De faste bryster, med de nu stive vorter, kom til syne, og min pik var efterhånden vokset så meget, at jeg måtte skjule bulen i mine bukser med bladet. Næsten som en professionel lod hun trusserne falde, og jeg så endnu engang hele hendes skønne krop uden en trevl.

Da vi den aften skulle sove, undlod jeg at tage mine trusser på i håb om, at Mette ville opdage det. Der var gået temmelig lang tid, og jeg lå nu med ryggen til hende, da jeg hørte, at hun vendte sig med fronten imod mig. Jeg troede, at hun sov, men pludselig mærkede jeg en hånd liste sig ind under min dyne, for til sidst at holde om min nu stive pik. Der skete ikke mere, så i denne position faldt vi i søvn.

Næste morgen, da jeg vågnede, sov Simon stadig, så Gitte sagde, at hun blev liggende lidt længere. Jeg ville starte dagen med et bad og var klar til at gå, da Mette også stod op. Hun ville også i bad og fandt sine ting frem. Vi fulgtes ad op mod baderummene, men der var kø både hos herrerne og damerne. Som så ofte var der ingen kø ved familiebaderummene, så jeg spurgte, med megen håb i stemmen, om hun ville med. Jeg kunne ikke skjule min glæde, da hun sagde ja, og vi gik indenfor sammen.

Da vi begge stod nøgne ved hver sin håndvask, kom jeg næsten tilfældigt til at strejfe hendes baller med min stive pik. Hun førte hurtigt sin hånd bagud og greb fat i pikken, vendte sig om og trak mig helt tæt på. Jeg stod nu så tæt på, at jeg kunne mærke kussehårene mod spidsen af pikken og de stive brystvorter mod mit bryst. Uden et ord bøjede hun i knæene, så min pik langsomt gled fra hendes kusse, over hendes mave, bryster og hals, for til sidst at ende i hendes mund. Hun begyndte at gøre skønne ting med munden, så jeg så både sol, måne og stjerner. Dette var noget, jeg ikke var vant til. Efter mere end 10 års ægteskab kan sexlivet blive lidt af en rutine, og oralsex var ikke noget, Gitte og jeg havde prøvet så tit.

Inden længe fik jeg en skøn orgasme og sendte en stor ladning ud over hendes bryster. Jeg løftede hende op på bordet og begyndte at smøre spermen rundt på både bryster og mave. Vi mødtes i et dejligt kys, og jeg bevægede mig med tungen langsomt ned over hendes krop for til sidst, at ende mellem benene, hvor jeg arbejdede, det bedste jeg kunne. Det gav hurtigt et resultat, og Mette kom i en langtrukken orgasme.

Vi fik hældt nogle mønter i bruseautomaten og nød det varme vand mod vores nøgne kroppe. Jeg stod helt tæt ind til hende, så jeg ganske ubesværet kunne kærtegne brysterne og kussen. Pikken voksede igen og kravlede ind mellem hendes ben, der fik hende til at begyndte med små, lette samlejebevægelser. Det var mere end jeg kunne klare, så jeg vendte hende om, og hun styrede min dunkende pik ind i hendes meget varme kusse. Vi var så ophidsede, at vi inden længe begge kom i endnu en orgasme, der sendte os i den syvende himmel.

Vi afsluttede badet ved at vaske hinanden meget grundigt, inden vi gik tilbage til teltet. Gitte lod en bemærkning falde om, at det var vi lidt længe om, men ellers var der ikke nogen, der sagde noget. Resten af formiddagen gik med at pakke sammen og rejse hjem. Da vi dagen efter snakkede med Mettes forældre, fortalte de, at hun virkelig havde nydt at være med på camping. Gitte sagde, at hun også havde nydt at have hende med, og vi nok kunde finde en anden gang, hvor hun kunne komme med. Jeg jublede for mig selv og glædede mig allerede til næste gang, Mette skulle med os på camping.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 84 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.