Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min kone og jeg havde udvalgt et danseværtshus i Fyns største by til vores lille hemmelighed, for at ikke at kunne blive genkendt af folk.

Jeg kunne godt tænke mig at se min kone sammen med en anden mand, men min kone havde ikke været særlig varm på tanken fordi jeg kunne blive temmelig jaloux hvis mænd spillede op til hende.

SEX I DAG?

Vi havde nu valgt dette sted og havde aftalt fremgangsmåden, da den ”udvalgte” ikke skulle havde noget at vide om vores lille leg.

Min kone (Bente) havde klædt sig meget udfordret ud med lille stram nederdel og med en top der fremhævede hendes små strittende bryster gennem stoffet.

Først satte vi os i baren og fik også danset sammen en del inden min kone udvalgte en mulig ”heldig” imellem de mænd der var kommet alene.

Bente havde valgt en yngre fyr, der nok var 8-10 år imellem dem og fået det godtaget af mig, det var aftalen. Vi spillede vores skuespil da han igen satte sig i baren ikke langt for os.

Jeg skulle foregive at blive sur og gal på Bente og derefter rejse mig fra stolen og bede hende m at tage hjem med mig, men hun skulle nægte og derefter skulle jeg bare gå fra værtshuset.

Nu var det så op til Bente at få lagt en snøre ud til ham og få ham til at komme over til hende.

Det lykkes faktisk ret hurtige for min kone og de fik åbenbart en meget lang snak føles det, fordi efter jeg var gået havde jeg gemt mig det aftalte sted hvor jeg kunne se min kone og hendes ”fyr” sammen.

Min kone havde lagt meget op til ham og de havde fået nusset lidt i baren, da hun spurte om han ville med udenfor for at trække lidt frisk luft, det ville han.

Straks efter de var kommet ud på fortovet trak min kone ham hen til den nærmeste baggård og gik helt ind til et gelænder ned til en kælderskakt, hvor jeg havde stillet mig i mørket på det nederste trin. Bente skubbede ham tilbage i gelænderet og de begyndte at tunge kysse ret kraftigt.

De talte stille sammen kunne jeg hører, men jeg fik ikke fat i det hele hvad de sagde.

Jeg blev mere nysgerrig dernede for jeg kunne jo ikke rigtigt se noget, kun hører to meget ophidset mennesker der var i gang med et vældigt kraftigt forspil. Jeg bevægede mig opad og kunne nu se meget mere og de så intet fordi lyset fra gaden kun kunne oplyse dem svagt.

Min kone blev  nu taget kraftigt på bysterne og i skridtet og hun syntes at kunne lide det for hun kom med mange behagelige lyde. Hendes trusser blev nu trukket af og hun kæmpede med fødderne for at få de hvide små dejlige benklæder fri for hende. Hans bukser forsvandt også nedad efter min kone havde fået dem løsnet. Han havde nok den hvideste røv jeg nogensinde har set og med min kones faste greb om den med begge hænder, satte hun sig på knæ for at tage hans pik i munden.

Det har hun ellers ikke været så vild med derhjemme så det var vældig ophidset  at se sin kone på den måde og med en fremmed. Hun nåede ikke at gufle så længe, da fyren skubbede hende væk for der efter at vende min kone ind mod gelænderet der hvor han før stod og løftede hendes ene ben op

og derefter stikke hans pik ind i min kone, kunne jeg hører. Bente kastede sit hoved bagover hver gang han stødte til i hendes kusse og mange gange kunne jeg hører at hun fortalt ham at han var så ”stor” og dejlig at kneppe med meget bedre end hendes mand derhjemme.

Pludselig hørte jeg min kone sige, jeg vil havde din sperm i min mund, noget hun nærmes væmmes ved når vi bare har snakket om det derhjemme i ægtesengen. Han trak sig ud af min kone og hun fik begge ben på jorden igen. Derefter satte hun sig på knæ således at de begge stod med siden til gelænderet, så jeg rigtig kunne se hvorledes hun tog ham i munden og suttede og suttede indtil han sendte sin ladning i kæften på hende. Hun kæmpede med at synke fordi han havde begge sine hænder bag hendes hoved og pressede samtidig hans pik lang ind i hendes mund.

Da hun var kommet til sig selv og tørre sig gav hun ham et kæmpe tungekys og sagde, at det var det bedste knald hun længe havde fået.

Hun forlod ham og skyndte sig i retning mod vores bil og jeg kom lige efter. Tak sagde hun, det havde været dejligt, særlig når hun viste at hun godt måtte og hat jeg havde kikke på.

Hun fortalte den næste morgen at hun havde været så ophidset allerede inden i baren at hun ikke tænkte over væmmelsen ved at havde en pik i munden og at den også fyldte hende med sperm.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.