Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Dette er en sand historie. jeg havde gennem en kontaktannonce fået kontakt med en ældre mand. jan som han hedder er 65 og jeg selv er 24.jeg er ellers kun til piger men noget sagde mig at nu skulle jeg prøve noget nyt. han boede på Østerbro og som aftalt ringede jeg på kl. 16 præcis.

Døren blev åbnet og jan sagde kom indenfor. døren blev lukket og inden jeg nåede at sige mere åbnede han mine bukser og trak dem ned sammen med mine underbukser. bøj dig forover sagde han og jeg lagde mig ind over en lille skænk. klask sagde det og jeg mærkede en svien på mine balder da han begyndte at smække mig. jeg fik mange smæk og pludselig mærkede jeg hans varme ånde på min røv og en varm tunge der forsigtig men bestemt trængte ind i mit numsehul. han slikkede så englene sang og mit numsehul åbnede sig mere og mere så han rigtig kunne komme til. han sagde han ville slikke min røv mens jeg spillede min pik og hans tungearbejde gjorde at jeg hurtigt kom, men lige inden vendte han mig rundt og tog min pik i munden så min varme sperm sprøjtede i hans varme mund. det var skønt at tømme pikken og han blev ved med at slikke så pikken blev helt ren. så er det min tur sagde han og jeg fortrød lidt hvad jeg havde gang i nu hvor den værste liderlighed havde lagt sig men han vendte mig om igen og pressede mig ned over skænken igen. han åbnede sine bukser og jeg hørte han tog dem af. han legede med sin pik og sagde han nok skulle tage kondom på. jeg mærkede hans stive pik mod mit hul og langsomt trængte han op i min endnu åbne numse. han stod lidt stille så jeg kunne vænne mig til pikken men så satte han farte op og han kneppede mig så jeg dårligt kunne holde balancen. det var både dejligt og underligt at mærke hans pik køre frem og tilbage mellem mine balder. pludselig skreg han at han kom og han kom dybt oppe i mig og faldt sammen over mig.

Sådan stod vi længe så jeg kunne mærke hans pik blive slap og glide ud af mig. tag dit tøj på og kom snart igen sagde han så skal vi prøve noget rigtigt frækt sagde han....jeg skal fortælle jer om det når jeg har besøgt jan igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.