Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det hele startede for ca 1 år siden, hvor mine forældre, min storebror og mig var ovre ved vores naboer til middag.

På det tidspunkt var jeg 17 år. Alice på 38, hendes mand Peder på og deres to børn havde inviteret os til middag. Middagen var godt i gang og jeg ville lige på toilet, men nåede kun lige ud i gangen, hvor Alice stoppede mig og begyndte og snakke med mig, men lige pludselig begyndte hun at kysse mig, jeg kunne jo kun kysse igen. Hvor efter hun stak hånden ned i mine bukser og nussede min boller og min pik. Min pik var ved at eksplodere så stiv var den. Pludselig sagde hun: på fredag er jeg alene hjemme, så kom over så gør vi mere ved det her. Og så gik nu ind til resten igen. Jeg gik på toilet og havde den største jern på, så jeg blev nød til at spille pik for at kunne få den ned igen. Det var ved at være sen, så mine forældre ville hjem og min storebror og mig gik med, men inden jeg gik ud, hviskede Alice til mig: fredag kl. 20.00!!

Det blev endelig fredag. Jeg sagde til mine forældre at jeg lige gik en tur over til en kammerat, men drejede af ved naboens indkørsel. Jeg bankede forsigtigt og nervøs på døren, der gik lidt tid før Alice åbnede døren. Hun var kun iført en lille lårkort morgenkåbe, som hun så hammerende godt ud i. jeg kom med indenfor og fik sat en kold øl foran mig, hun satte sig i sofaen ved siden af mig og begyndte og snakke. Hun nævnte selvfølgelig det der var sket for nogle dage siden og det gav mig jern på igen. Hun opdagede selvfølgelig den store bule i minebukser og spurte og det ophidsede mig og snakke om. Jeg kunne kun sige at det gjorde det. Hvorefter hun kyssede mig og hun begyndte og gnubbe på bulen i mine bukser. Det gjorde mig vildt liderlig. Jeg begyndte og binde hendes morgenkåbe op og pille ved hendes dejlige strittende runde bryster. Hun åbnede mine bukser og ud sprang min stive pik. Hun hev bukserne og mine boxershorts helt af mig. Der efter røg T-shirten og jeg var helt nøgen foran hende. Jeg fik åbnet hendes morgenkåbe og hun var lige så nøgen inden under den. Hun skubbede mig ned i sofaen igen, hvorefter hun tog min stive pik i munden og hun suttede. Hold kæft hvor var det godt!!. Der gik ikke mere en fem minutter før jeg kunne mærke at jeg var ved at komme. Jeg sagde til hende at jeg kommer nu hvor hun slugte min pik endnu mere, og så kom jeg. En kæmpe ladning på sprøjtet ind i munden og hun slugte det hele og slikkede min pik ren. Så fik jeg at vide at nu var det min tur, hvorefter hun lagde sig på sofaen. Jeg kravlede ned mellem hendes ben og begyndte at slikke hendes dejlige glatbarberede fisse. Jeg begyndte at slikke hendes skamlæber og arbejdede mig frem mod hendes klitoris, som jeg begyndte at suge i. Hun var ved at komme kunne jeg se og høre på det hele.. jeg sugede videre og pludselig kom hun i en kæmpe orgasme, som hun skreg ud i stuen. Allerede på det tidspunkt var min stiv igen. Hun rejste sig op fra sofaen og sagde at nu vill e hun ha’ noget pik. Hun lænede sig ind over sofabordet og jeg stak min pik op mellem hendes skam læber og begyndte at rå knep hende. Hun stønnede som en sindssyg, og jeg kunne mærke at hun kom igen. Men jeg var ikke komme endnu, men hun sagde at hendes fisse var øm og at hun ikke kunne mere. Hvorefter jeg tog min pik ud at hende og førte den mod hendes røvhul og pressede. Hun gav et gisp da jeg skubbede den op i hende, men hun kunne åbenbart lide det for hun sagde ingenting til det. Jeg startede stille og rolig ud, men efter lidt tid satte jeg tempoet op og der gik heller ikke længe før jeg kom. Men lige da jeg skulle til at komme hev jeg min pik ud og vendte Alice om, stak min pik i munden af hende og sprøjtede. Hun slugte det hele og slikke min pik ren igen. Vi tog vores tøj på igen og jeg gik hjem igen, men vi blev enig om at det ikke var sidste gang at det skete og det blev heller ikke sidste gang.

Den dag i dag er vores naboer blevet skilt og jag kan nu besøge Alice så tit som jeg har lyst til.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 86 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.