Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Corona havde huseret i næsten 5 uger.

Som underviser på en idrætsefterskole i Østjylland, havde den stået på akavet fjernundervisning i tre-fire timer hver dag – var ærlig talt godt træt af det!

SEX I DAG?

Jeg savnede den direkte kontakt med eleverne, deres kække kommentarer, de små flirtende blikke fra pigerne, ja, selv de åndsvage spørgsmål fra de bøvede drenge – generelt savnede jeg bare lidt naturlig interaktion.

En aften så jeg i nyhederne et indslag om en anden efterskole, hvor lærerne var taget på turné rundt i landet for, at besøge eleverne med en godtepose – mest for at vise flaget, og se om de havde det godt!?

Jeg syntes det var en super idé, og efter et par opkald til kolleger og ledelse, fik jeg snart grønt lys til et lignende projekt på vores skole.

Idéen var først, at vi skulle køre rundt med to lærere sammen, men vi fandt snart ud af, at det ville være mere effektivt, hvis vi kørte hver for sig.

Mandagen efter satte jeg mig således i bilen med seks poser frisk bagværk, og kursen sat mod en flok elever, der boede i Sydvestjylland.

Efter et par stop med hyggelige besøg, hvor vi havde sludret lidt (på afstand), kom turen til en af de mere udfordrede piger på skolen, Natalee – ja, sådan staves hendes navn, men alle kalder hende bare Nalle.

Nalle kommer fra en splittet familie, hvor der har været omfattende misbrug af diverse rusmidler, og hun har i dag ikke nogen kontakt med forældrene. Siden hun var 14 år, har hun været ud og ind af socialforsorg og plejefamilier.

Efterskolens struktur og sociale liv, viste sig at være hendes redning. Da kommunen kort tid efter hendes 18 års dag, tilbød hende en lejlighed i Esbjerg, tegnede fremtiden heldigvis meget lysere.

Jeg er hendes kontaktlærer på skolen, og vi har fået en god, fortrolig relation. Hun er tydeligvis blevet tryg ved mig, og jeg øjnede hurtigt den søde og kloge pige, der gemte sig bag traumerne, konflikterne og den hårde ydre skal.

Jeg havde derfor været temmelig bekymre over, at hun nu pludselig måtte forlade skolens trygge rammer, og var henvist til sit eget selskab i en lille lejlighed midt i den vindblæste by.

Det var netop en blæsende gråvejrsdag i det vestjyske. Jeg befandt mig for enden af en halvmørk, udvendig korridor, og bankede på hos Nalle. Vinden hylede i gelænderet, da det endelig rumsterede ved døren, og Nalle forsigtigt kiggede ud. Hun så et øjeblik skeptisk ud, men så lyste de isblå øjne op i et stort smil. Hun rev døren op og skulle lige til, at give mig en ordentlig krammer, men jeg trådte et skridt tilbage og mindede hende om afstanden pga. coronaen.

Hun så et øjeblik skuffet ud, men snart vendte smilet tilbage.

Jeg spurgte ind til hende, og hvordan hun klarede det. Hun syntes det gik okay, men jeg kunne se på hendes uglede, røde hår, at det måske kneb lidt med den daglige soignering. De forvaskede jeans var plettede, hendes hvide t-shirt krøllet som havde hun sovet i den, og en varm, indelukket luft sneg sig ud af lejligheden Jeg blev lidt bekymret.

Vi snakkede og pjattede et par minutter i døråbningen, men det var lidt koldt, og blev efterhånden også temmelig akavet. Jeg burde komme videre, men fornemmede at Nalle ikke ville lade mig gå. Hver gang jeg lagde an til en slutbemærkning, skulle hun lige fortælle om en sjov snap, en ny serie hun fulgte eller noget helt tredje. Hun stod og skuttede sig i den kolde vind.

Jeg kæmpede med ikke at stirre på de stive brystvorter bag det tynde bomuldsstof. De korslagte arme havde endvidere skubbet barmen op og frem, så den så større ud end normalt.

Som mandlig idrætslærer for unge piger på 16-19 år, kan man jo ikke lade være med at kigge lidt, og man får hurtigt et indtryk, hvorledes de unge kroppe er skruet sammen. Flere af pigerne spiller endda på det og forsøger, at gøre læreren forlegen på forskellig vis.

Den klassiske er, at de lige glemmer, at få en top på, når vagtlæreren går 'godnat-runden' og sørger for ro på værelserne. Så står de der i blot en g-streng og spiller helt uskyldige... Ups!

Nalle havde også spillet med på den leg, og jeg huskede nu tydeligt den aften...

Hun var lige kommet ud af badet, og hendes krøllede, rødbrune hår lå vådt ned over brysternes kridhvide hud. Et par vanddråber løb fra hårspidserne ned mellem de faste, runde bryster, hvor et par små, lysebrune brystvorter nærmest stirrede tilbage på mig. Hun var ikke meget mere end halvanden meter høj, men kroppen var veldrejet med mere kvindelige former end de fleste jævnaldrende. Her var ingen sixpack som flere af 'fitnessdronningerne' på skolen stolt viste frem. Nalles mave var flad, men så blød og dejlig ud. De runde hofter blev fremhævet af et par knaldrøde panties. Hun smilede fjoget – Ups, sagde hun, og forsvandt fnisende ud på badeværelset...

- Henrik... Henrik!?? Nalles stemme rev mig ud af dagdrømmeriet.

- Er du sikker på du ikke kan komme ind lidt? spurgte hun med bedende øjne. Jeg var lidt befippet efter mit (forbudte) dagdrømmeri, og indvilgede i et lille besøg...

- Hvis vi husker afstanden går det vel nok, tilføjede jeg med et skævt smil.

Luften i lejligheden var nærmest tyktflydende, og varmen en voldsom kontrast til den kolde korridor. Persiennerne var lukkede, og kun lyset fra to stearinlys, flakkede i stuen.

Der lugtede af en blanding af sure sokker og Holiday dip.

Nalle skyndte sig at rulle sengetøjet på sovesofaen ind i magasinet bag ryglænet. Jeg tog mig selv i at stå og beundre hendes røv i de stramme jeans. Som hun stod der foroverbøjet over sengen, begyndte min fantasi for alvor, at løbe af med mig.

Hun vimsede hurtigt rundt i den lille 1-værelses, og samlede tøj, chips poser og beskidte tallerkener op fra gulv og stuebord. Hun blev helt stakåndet, og kinderne blussede.

Men trods rodet, den tunge luft og hendes usoignerede ydre, så jeg nu kun en ualmindelig fræk, lille rødhåret sag med lækre bryster og fast røv.

- Vil du ha' noget te? spurgte hun med et stort smil, da lejligheden var ryddet for de værste vidnesbyrd fra en doven og ensom teenagers Corona hverdag.

- Øh, ja tak, svarede jeg, og kæmpede en kamp for at fortrænge mit lumre dagdrømmeri.

Jeg satte mig i sofaen, og lagde posen med kager fra mig på en stak gamle reklamer. Jeg så mig omkring i lejligheden. Erindrede tydeligt, da jeg selv havde haft en lignende i studietiden.

Der havde sikkert været lige så rodet som her.

Nalle kom hen og stillede en kop velduftende urtete foran mig, og slog sig ned i lænestolen overfor.

- Nu er der vist to meter mellem os, lo hun genert.

På skolen havde Nalle altid ageret den selvsikre, fandenivoldske pige, men i denne uvante situation virkede hun usikker og nervøs.

- Du er faktisk den første jeg har på besøg, smilede hun forlegen.

- Jeg er beæret, smilede jeg tilbage.

Jeg begyndte igen, at tale om skolen og de andre elever, og efterhånden slappede hun lidt af.

- Vi savner jer helt vildt – der er så stille på skolen, sluttede jeg.

- Jeg savner også dig, svarede hun og så direkte på mig med de klare blå øjne. Jeg blev lidt usikker på, om det var en fortalelse eller helt bevidst, at hun havde sagt savner dig, og ikke jer!?

- Har du nogen du kan snakke med, spurgte jeg igen som bekymret lærer.

- Njah, jeg ringer en gang i mellem til Louise (værelseskammerat på efterskolen), men ellers ikke rigtig... Hun slog øjnene ned og hele overkroppen sank sammen i stolen.

Jeg forsøgte at opmuntre hende med forslag til forskellige aktiviteter og rutiner, og overvejede om jeg skulle tilbyde hende, at ringe til mig, hvis hun havde brug for det!?

Nalle sad stadig sammensunket i stolen med ansigtet i hænderne. Små snøft og træk på skuldrene afslørede, at hun græd. Jeg var rådvild – hvordan fanden trøster man en, man ikke kan røre ved eller komme tæt på?? Fanden stå i det, tænkte jeg og satte mig på hug ved siden af stolen, og lagde blidt en arm på Nalles skulder. I samme øjeblik kastede hun sig hulkende i mine arme. Vi sad nu begge knælende på de slidte gulvplanker, og holdt om hinanden. Jeg lod hende bare græde, og få det hele ud. Om de salte tårer indeholdt covid-19 skænkede jeg ikke længere en tanke.

Det føltes næsten som om hun også trøstede mig og alle mine frustrationer i denne svære tid.

Det føltes ganske enkelt rigtigt og naturligt. Jeg strøg hende blidt over ryggen og det viltre hår, mens hun klamrede sig til mig i et fast favntag.

Hun duftede ikke ligefrem af shampoo og parfume som hun plejede, men en anderledes ubeskrivelig 'naturlig' duft omgav hende. T-shirten lugtede en anelse jordslået, men ellers var det ikke nogen ubehagelig lugt – hun lugtede blot af menneske, af varm hud - af kvinde!

Mine drifter og fantasier vågnede igen til dåd, og jeg mærkede en bekymrende blodtilstrømning i mellemkødet. Det var som alle sanser åbnedes og registrerede hver en detalje: lugtene, Nalles fyldige bryster mod min mave, min voksende erektion, Ikea kruset med dampende te, hendes hænder på min ryg, og ikke mindst en spirende panik over hele situationen.

Hun løsnede taget i mig et øjeblik og kiggede op på mig med et hengiven smil i de våde øjne.

Atter knugede hun sig ind til mig, men hendes hænder bevægede sig nu blidt op og ned ad min ryg. Hun trykkede brysterne hårdt imod min mave, og det var som om hun vred overkroppen en smule fra side til side.

Panikken og liderligheden bredte sig som varm lava over hele kroppen, og jeg kunne ikke længere holde rejsningen tilbage.

Til min rædsel, var jeg (selvfølgelig!) klædt i skolens mørkeblå træningsdragt, så det var umuligt at skjule mit voksende lem. Jeg forsøgte at trække mig lidt tilbage, men Nalle holdt mig fast.

Jeg mærkede hvordan hendes ene hånd listede ned ad ryggen, og tog et fast greb om mine baller. Som en refleks skød jeg hoften frem for at undvige berøringen, med det resultat at min fulde erektion stødte endnu hårdere mod hendes mave.

Jeg var fuldstændig perpleks, mens liderligheden strømmede ud i kroppen. Panikslagen tog jeg et hårdt tag i Nalles skuldre og holdt hende ud i strakte arme. Jeg trak hende op at stå, og vore blikke mødtes. Den svada jeg havde tiltænkte hende udeblev. Ord var ikke længere nødvendige – vi tænkte og ville det samme!

Hun strakte prøvende hals for at kysse mig. Jeg tog hendes ansigt mellem hænderne og hviskede: dette bliver mellem os – for altid! Hun nikkede blot og rejste sig på tå og fugtede læberne. Vi mødtes i et langt, varmt kys. Hun smagte af urtete. Næsten desperate klamrede vi os igen til hinanden. Kyssene blev vådere og dybere. Jeg krammede hårdt Nalles fyldige røv, trykkede hende mod mig uden blusel. Hun trykkede igen med et godt tag i mine baller. Før jeg vidste af det havde hun fat i bukselinningen, og i et hurtigt snuptag trak hun bukserne ned under mine baller. Min stive pik hang fast i linningen et øjeblik. Jeg trak mig lidt tilbage, og den slap ud i det fri som en spændt fjeder.

Nalle kiggede ned på min pik, greb helt forsigtigt om skaftet, knælede og inspicerede hver en centimeter. Ulideligt langsomt masserede hun med den ene hånd mit lem, mens den anden hånd fandt tilbage på mine baller. Jeg nød synet af de små, varme fingre om min pik. Nalle havde hovedet på sned og betragtede, næsten beundrende min hårde erektion. Shit, shit, shit, tænkte jeg. Både fordi det var så forbudt, men også fordi det var så forbandet lækkert!

De før så grådkvalte øjne, kiggede nu drillende og pirrende op på mig. Hun slog blikket ned og tog prøvende mit lem i munden. De røde læber suttede vådt og ivrigt på den blodspændte glans.

Hun håndterede pikken overraskende rutineret. Tungen skiftevis legede på spidsen, op og ned ad skaftet, gav de spændte nosser et par våde hundeslik og tog mig endelig dybt ind i munden.

Jeg lagde hovedet bagover, lukkede øjnene, og hengav mig til nydelsen. Da jeg igen kiggede ned, var Nalle helt opslugt af slikkeriet, og både hendes ansigt og pikken glinsede i skæret fra stearinlysene. Jeg mærkede allerede de velkendte trækninger i mellemkødet.

Stop, stop! Udbrød jeg, og trak hende op på benene. Nu er det din tur, sagde jeg hæst.

Nalle stod helt stille og kiggede forventningsfuldt på mig. De stive brystvorter stod igen tydelige frem mod bomuldsstoffet. Jeg sparkede mine træningsbukser og tights af, og smøg mig

om bag hende. Jeg fjernede blidt det røde hår fra skulderen og kyssede hende begærligt i halskrogen under øret. Hun gøs da mine hænder i samme øjeblik strejfede de hårde brystvorter uden på t-shirten.

Jeg listede hænderne ind under blusen og kærtegnede blidt hendes bløde maveskind, men fandt hurtigt frem til de velformede bryster. De fyldte godt i hånden, og huden var blød som silke. Jeg masserede de faste ungpigebryster, mens jeg pressede min dunkende pik mod hendes lænd.

Hun sukkede tilfreds og lagde den ene hånd ovenpå min, og fik mig til at tage hårdere fat om brystet. Hun rakte den anden hånd bagud, greb min balle og pressede mig ind til sig. Hun vred sig kælent. Jeg slap den ene bryst, og knappede behændigt hendes jeans op. Min hånd fandt hurtigt ned mellem hendes ben. Ivrigt og krævende søgte jeg ned i hendes røde trusse, hvor et behåret venusbjerg villigt tog imod, varmt og fugtigt. Jeg følte mig nysgerrigt frem. Som et varmesøgende missil fandt mine fingre ned til hendes fugtige revne. Forsigtigt førte jeg en finger op i hendes stramme, sultne Gina. Hun stønnede tilfreds.

Jeg udforskede hendes varme køn, det bedste jeg havde lært, men pladsen var trang i de slidte jeans. Jeg trak hånden op af trussen, og i en lang glidende bevægelse fortsatte jeg op ad maven til brysterne, inden jeg med begge hænder krængede t-shirten over hendes hoved. Jeg flåede min egen trøje af og knælede bag Nalles runde røv. Jeg kyssede hende blidt på lænden inden jeg langsomt, men håndfast trak hendes jeans ned over røven. Så snart de fyldige, hvide baller kom til syne, kastede jeg mig frådende over dem.

Lettere febrilsk fik jeg trukket hendes jeans helt af, og endelig kunne jeg nyde synet af den perfekte, hjerteformede bagdel. Jeg kyssede, slikkede og krammede de bløde kloder, og en intens, erotisk duft slog mig i møde, da jeg som en glubsk hund, spredte ballerne. Duften og synet af den frækkeste, lyserøde roset mellem de hvide baller, gjorde mig svimmel af ophidselse.

Nalle lænede sig forover, støttede sig til sofabordet og spredte villigt benene. Der var nu frit lejde, og jeg lappede hendes salte safter i mig. Tungen dansede over de bløde baller, ned mellem de svulmede læber, ind i hendes glohede fisse, og endelig op over mellemkødet til den stramme lyserøde knude. Det gav et lille sæt i hende da tungen ramte anus, men jeg fortsatte ufortrødent.

Pege- og langemand trængte ind i hendes snævre unge fisse. To fingre i fissen, ringfingeren mod klitten og tungespidsen i røven havde sin effekt. Hun greb sig hårdt om det ene bryst, stønnede højlydt. Jeg fortsatte insisterende i et minut eller to. Hun stønnede stakåndet, og pludselig eksede benene under hende. Hun sank bævende i knæ, og lå stakåndet henover stuebordet.

Nalle lå helt stille og trak vejret tungt. Jeg rejste mig, og satte mig overfor hende i sofaen. Langsomt løftede hun ansigtet mod mig. Den varme hud på kinder og hals blussede. Blikket flakkede mellem mine øjne og min stive pik, der stadig stod rank og hård. De lyseblå øjne smilede. Et tomt Bounty papir klistrede til hendes ene bryst, da hun rettede sig op. Hun fniste og smed papiret på gulvet. Nalle kiggede op og greb med begge hænder om de faste bryster. Det blik hun nu sendte mig sagde det hele – hun ville have mere!

Den veldrejede teenagepige rejste sig i fuld figur foran mig. Jeg nød synet af den smukke, unge krop, og konstaterede tilfreds at hun var en 'ægte' rødtop.

Nalle skridtede beslutsomt over til sofaen, og uden en lyd eller kommentar skrævede hun over mig. Venusbjergets tætte, røde krøller var lige ud for min næsetip. Hun satte sig på mine knæ og greb om mit stive lem. Igen var det som om hun studerede og udforskede min pik.

Med rolige, blide bevægelser masserede hun skaftet og legede med nosserne.

Jeg kunne akkurat nå brysterne, som blev æltet ivrigt. Vorterne var stenhårde. Jeg nev blidt i den ene. Nalle spjættede. - Åh ja, hårdere, kom det hæst fra hende. Jeg tog fat i begge vorter og kneb godt til. - Ja, ja... bliv ved, stønnede hun med lukkede øjne.

Det var satans, tænkte jeg, den lille frækkert kan sgu' lide det hårdt!

Jeg blev om muligt endnu mere liderlig. Med et fast tag om hendes hofter, trak jeg hende helt ind til mig. Min tunge fortsatte, hvor hænderne havde sluppet. Jeg slikkede ivrigt på de spændte brystvorter. Nalle sukkede og greb mig hårdt i håret. Jeg kunne mærke hendes varme, våde fisse mod undersiden af min pik. Mit underliv vred sig uroligt i sofaen. - Bid mig, bid mig, bad hun stønnende.

Jeg satte tænderne i de små vorter, først forsigtigt, men bed snart godt til.

Først et lille skrig, så en underlig gurglende lyd. Det var tydeligt hun nød den hårde behandling.

Jeg gned min stive pik hårdt mod hendes dampende fisse. Hun legede med. Hendes varme underliv roterede på mit skød. Hun stoppede pludselig. En hånd fandt min pik. Hun løftede sig en anelse, og jeg mærkede nu hendes bløde skamlæber mod pikhovedet. Først gled glansen langsomt indenfor i det våde, varme paradis. Hun tøvede et øjeblik.

Få sex i dag

Jeg var ved at eksplodere af liderlighed, skød begærligt underlivet opad, og gled helt i bund i hendes indre. Nalle stivnede og sad helt stille. Jeg var gået for hårdt til værks, og måtte finde al min selvkontrol frem for ikke at pløje løs i hendes stramme fisse. Jeg sænkede underlivet igen, og pikken svuppede ud med et vådt klask mod min mave.

Hun så mig direkte i øjnene med et blik, der lignede en blanding af vantro og liderlighed.

Hun greb mit lem. Løftede sig igen, og pinefuldt langsomt lod hun mig trænge dybere og dybere i hendes stramme ungpigegrotte. Med pikken halvvejs inde, blev hun igen siddende helt stille.

Jeg var ved, at sprænges.

Hun vred sig en smule, og endelig begyndte hun sagte, at ride mit hungrende lem.

Rødmen havde nu bredt sig ned over brystet. Med tilbageholdt åndedræt, lod hun mig tage hende dybere og hurtigere. Jeg var bogstaveligt talt vild i varmen, og stødte hårdt mod hendes unge skød. Hun skar ansigt. Jeg måtte tage det lidt mere roligt. Jeg rettede mig op, og væltede hende ned i sofaen.

Hun så helt forskrækket ud. Jeg smilede blot, spredte hendes ben, og lagde mig til rette med hovedet mellem lårene. Kyssede begærligt de bløde inderlår, slikkede, bed lidt.

I det samme kiggede solen frem bag skyerne, og trods persienner, lyste lejligheden op i et koldt, hvidt lys. En smal lysstribe løb skråt ned over Nalles flade mave og ramte hendes kønshår, der lyste op i et skarpt orange skær. Jeg smilede for mig selv og bevægede mig målbevidst i retning af de glødende pubeshår.

De ydre kønslæber havde tydeligvis været nybarberet for et par dage siden, men nu kradsede stive, røde stubbe mod min tunge.

Jeg skilte skamlæberne og lod tungen danse i hendes lille, våde revne. Jeg elsker at slikke fisse, og mæskede mig i det unge, duftende skød. Kyssede og slikkede overalt i hendes våde revne, ned ad de bløde inderlår. Helt op til navlen, og dykkede endelig ned og suttede energisk klitten som var det verdens bedste tic-tac pastil. Det gibbede i hende og hun skød begærligt underlivet frem mod min mund. Med de små hænder knugede hun sine brystvorter hårdt.

Hun så rasende fræk ud. Jeg kyssede mig ivrigt op ad den bløde mave, via kavalergangen til hendes rødmende hals. Da min mund nåede hendes øreflip, pressede jeg forsigtigt mit dunkende lem mod hendes våde revne. Nu var hun moden, og min pik gled uhindret op i hendes varme, våde indre. Hun føltes stadig stram, og jeg tvang mig selv til at ligge stille et øjeblik; 1...2...3...4...5, talte jeg indvendigt. Så gav jeg gradvis los og pumpede snart løs i den frække 18-årige skoleelev. Hun stirrede først overrasket på mig med store øjne, men inden længe gav hun selv slip, og hengav sig til vores voldsomme ridt. Hun stødte nu underlivet hårdt imod mig med højlydte klask, og gispede efter vejret. De nubrede skedevægge strammede ubeskrivelig dejligt om min pik. Svedperler løb ned mellem mine baller, der kørte som stempler. Kunne mærke, at det her nærmede sig en alt for hurtig afslutning.

Jeg kyssede hende vådt i den dejlige halskrog, og hviskede

- Jeg vil ha' dig bagfra!?

Nalle smilede frækt, og nikkede ivrigt. I det samme jeg trak mig ud, snurrede hun omkring og satte sig på alle fire med den hjerteformede røv lige mod mig. Jeg knælede bag hende. Mit stive lem lagde sig dunkende mellem hendes baller. Jeg gramsede brunstigt på ballerne, og gned pikken frem og tilbage hen over hendes lyserøde anus. Nalles ryg skinnede, fugtig af sved.

Jeg var så liderlig. Med et fast greb om ballerne, førte jeg atter pikken på plads i hendes våde fisse. I lange, rolige stød gled mit fedtede lem ud og ind af Nalles fantastiske, stramme fisse.

Synet gjorde mig svimmel af ophidselse. Lysten til at trænge ind i den lille rosa roset mellem ballerne, overvældede mig. Jeg tog et meget fast tag i hendes baller, og klaskede mit underliv hårdt imod hendes.

- Åh ja, hårdere! Jeg pumpede voldsomt min pik op i hende igen og igen.

- Ja, ja... slå mig!

Jeg blev helt paf.

- Øh, slå dig!? Trods mine 43 år havde jeg sgu aldrig fået den før!

- På røven, slå mig på røven, uddybede Nalle.

Jeg klaskede hendes halvhjertet på den ene balle.

- Ja, hårdere! Hun kiggede legende bagud mens hun bed sig i underlæben.

Med et hårdt stød bankede jeg igen pikken i bund. Efter et par hårde stød, gav jeg hendes højre balle et ordentlig klask med hånden.

- Uhh ja for fanden, slå til! Nalle vred sig tilfreds.

Jeg var uvant med situationen, og måtte prøve mig frem. Igen svingede jeg hånden over hendes balle – nu med lidt mere kraft. Smask! Nalle stønnede og kneb sig selv i brystvorten.

- Mere, mere! Nu var det hende, der stødte hårdt imod mig.

Jeg mistede næsten balancen når hun med stor kraft stødte røven bagud. Jeg klamrede mig til hendes hofter. - Bliv ved, for satan, stønnede hun vild af ophidselse, mens vore kroppe klaskede mod hinanden. Jeg suttede på venstre tommeltot, og uden varsel jog jeg den op i røven på hende. I samme øjeblik faldt slaget fra højre hånd hårdt over hendes blottede balle. Hun hylede højt.

- Uuhhhja, igen, igen, blev hun bare ved.

Jeg pumpede løs i hendes dejlige fisse, og som en lynild kom den velkendte rislen helt nede fra haserne. Hendes løsslupne vildskab havde smittet, og jeg brølede højlydt min orgasme ud. Sæden sprøjtede langt op i Nalles indre. Jeg pumpede bare videre, mens jeg, med tomlen i hendes røv, holdt hende fast som i en skruestik. Min udløsning ville ingen ende tage.

Til sidst måtte jeg slippe mit tag. Pikken svuppede fedtet og halvstiv ud af Nalle, og jeg væltede omkuld i sofaen. Fuldstændig tømt og slap.

Men Nalle fortsatte med at overraske. Nu tog hun styringen. Hun sad endnu med røven mod mig, og masserede energisk og stakåndet hendes klit.

- Under fjernsynet... i nederste skuffen! kommanderede hun forpustet, og pegede mod en sort kommode under en lille fladskærm. Jeg vaklede over til kommoden og trak skuffen ud.

Den bugnede af rødt blondeundertøj. Men det der fangede mit blik var en sort æske i skuffens venstre side. Her lå håndjern med rødt plys, tuber med glidecreme, og ikke mindst fire-fem forskellige dildoer og vibratorer! Jeg var målløs!

- Den sorte, tag den sorte! Nalle lød næsten febrilsk, mens hendes klit fik fuld gas. Jeg rodede i kassen, blindfolds var der også... og små blanke klemmer med vedhæng. Hold da kæft, tænkte jeg. Det er sgu noget af en avanceret 18-årig, hende her!

- Den her? Jeg vendte mig mod hende med en lang, glat DILDO i sort silikone. Den var vel på tykkelse med min egen pik, men noget længere – måske 30 cm. Hun nikkede blot med sammenbidte læber. Jeg snuppede også en tube glidecreme og satte mig igen hen bag Nalle.

Min sæd dryppede fra hendes let åbne revne. Her var vist ikke brug for smørelse.

Jeg gned dildoen godt ind i safterne, og pressede den langsomt op i hendes ventende fisse.

Centimeter for centimeter gled den op i hendes varme indre. Hun sukkede tungt, stadig masserende den hårde klit. Halvvejs inde trak jeg den helt ud igen, lod spidsen lege på de svulmede skamlæber, og stødte den så hårdt op i hende. Den sorte silikone forsvandt næsten helt i hendes sultne fisse. Hun hylede højt, og pludselig sprøjtede det fra hendes udspilede fisse.

Hun rystede over hele kroppen, og faldt hvinende, tungt ned på maven. Den store dildo svuppede sjaskvåd ud af hende. Nogle sekunder lå hun og sitrede over hele kroppen.

Jeg strøg hende blidt over lår og baller, mens hun langsomt kom til hægterne. De 30 cm sort silikone lå mellem hendes bløde lår som en skarp kontrast til den fine, hvide hud.

Den begyndte at vibrere. What!? Jeg havde slet ikke opdaget, at det også var en vibrator!

Jeg grinede lidt over min egen uvidenhed.

- Ummmm, hvor dejligt! Nalle troede åbenlyst, at jeg havde tændt den med vilje. Hun sendte mig det frækkeste blik. Jeg smilede blot tilbage, og skruede lidt mere op for vibratoren. Det gav et lille sæt i Nalle, da jeg forsigtigt gned den mod hendes mellemkød.

- Øj, det var lækkert – hold den der, sukkede hun hæst. Med et blidt pres holdt jeg dildoen fikseret mellem de våde, svulmede skamlæber og den fortryllende, lyserøde krans. Med den anden hånd fik jeg trykket lidt ud af tuben med glidecreme. Jeg gik direkte efter den lille, stramme knude.

Den blev smurt godt ind, og tommelen gled ubesværet ind. Nalle lå uroligt med underlivet. Med tilfredse støn, skød hun røven i vejret. Min tommel gled helt ind.

Jeg greb igen dildoen, og førte den meget langsomt op i Nalles sjaskvåde fisse. Hun var helt åben. Den sorte silikone forsvandt igen op i den sultne grotte uden modstand. Nalle lukkede øjnene og tog imod med dybe vejrtrækninger. Jeg trak tommelfingeren ud af hendes stramme røv, og skruede endnu mere op for vibratoren. Den summede lystigt dybt inde i den liderlige 18-årige skabning. Det var så frækt! Til min store glæde, var min pik også begyndt at røre på sig igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 52 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.