Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Endelig blev det fredag! Jeg var i strålende humør, og Helle næsten ekstatisk efter vores frække tur på badeværelset.
Vi havde begge tidlige møder på arbejdet, så selvom Helle nærmest tiggede om det, var der ikke tid til en morgen 'quickie'. Hvad hun selvfølgelig ikke vidste var, at det mere handlede om, at jeg ville spare på krudtet til en vis ung dame senere på dagen... Hun troede jeg skulle ud og hygge med gutterne til fyraftenspils.
På vejen til kontoret mærkede jeg den erotiske spænding.mellemgulvet. En forventningsfuld liderlighed, der allerede fyldte krop og sind med vilde fantasier. Heldigvis var dagen godt booket med møder og deadlines op til weekenden, så inden jeg vidste af det, var klokken blevet hen ad 17.
Julie havde sagt, at hun var alene fra ca. kl. 16, men jeg måtte lige have fem minutter for mig selv. Det flotte sommervejr var vendt tilbage, så jeg kørte omkring Skovshoved Havn og fik mig et glas kold hvidvin i solen. Arbejdet snurrede stadig i mit hoved, så jeg tog et glas mere, og slappede efterhånden bedre af. De frække fantasier om Julie sneg sig ind i mine tanker igen. Jeg sad og smilede for mig selv, mens liderligheden bredte sig. I en stor slurk hældte jeg det sidste glas ned, og satte kurs mod Charlottenlund -- og Julie! Den dårlige samvittighed stak hovedet frem et par gange undervejs, men liderligheden sad nu i hele kroppen og afviste den bestemt.
Da jeg stod i den gamle stålgitter elevator på vej op til lejligheden, bemærkede jeg, hvor varm og svedig jeg var blevet efter den lange dag. Jeg fik først lidt panik, men kom hurtigt på en idé. Elevatoren stoppede og summede skingert som tegn på, at døren kunne åbnes. Her i penthouse lejligheden, trådte man direkte ind i lejligheden, og Julie stod og ventede på mig med et stort, lidt fjantet smil. 'Heeeej', sagde hun kælent, ' værsgo'. Hun rakte mig en kold Hoegaarden øl. 'Tak skal du ha', men det har været så varmt på kontoret - er det ok jeg lige snupper et hurtigt bad?', svarede jeg, mens jeg nøje studerede hendes reaktion. 'øhh, ja ja, selvfølgelig'. Hun var tydeligvis lidt overrasket. 'Du øhh, ved jo hvor det er, ikk', fortsatte hun slukøret, og gik ud på terrassen. 'Du, Julie - hvor finder jeg et håndklæde', blev jeg ved. Hun kom tilbage og jeg fulgte hende ind på forældrenes soveværelse, hvor hun åbnede skabet og, lidt fortørnet, stak mig et stort badehåndklæde. Jeg kiggede hende dybt i øjnene: 'sikker på du ikke også trænger til et bad?', spurgte jeg med et glimt i øjet. Hun tøvede et øjeblik, og så var det som om tiøren faldt. Hendes smukke ansigt lyste op i et stort smil, og uden yderligere kommentarer, gik vi ind på det store badeværelse. Min idé var lykkedes, og jeg smilede tilfreds, da jeg så den store bruseniche - her var god plads til et par nøgne kroppe.
Jeg smed kludene, og gik ind i og tændte bruseren. Det var godt, at få dagens dont vasket af, og jeg sæbede hele kroppen godt ind. Pikken fik en ekstra grundig tur, og rejste sig hurtigt halvstiv. Jeg smilede og skævede ud til Julie, som lidt tøvende lod tøjet falde. Hun stod med ryggen til, og havde nu blot i en lille hvid g--streng tilbage. Det rumsterede for alvor i pikken, da hun krængede de små trusser ned over hendes faste baller. 'Kommer du?', spurgte jeg. Det gav et lille sæt i hende, da jeg brød tavsheden, men hun vendte sig langsomt mod mig og trådte ind i brusenichen. Jeg trådte helt hen til hende, og kyssede hende blidt. Hun besvarede kysset, og vi omfavnede hinandens nøgne kroppe med et intenst, krævende tungekys. Mit lem lå op ad hendes flade mave, og jeg mærkede den var vokset til fuld størrelse. Julie kyssede og krammede mig, som ville hun aldrig slippe igen. Hendes små, spinkle hænder kærtegnede min ryg og baller. Pludselig stoppede hun og trak sig væk. Stirrede mig undersøgende i øjnene, og kyssede så videre. Først på munden, så min hals, mit bryst, og knælede endelig foran mig og mit erigerede lem. I dag var der ingen tøven, og hun tog mig glubsk i munden. Wauw, hvor var det godt! Hun suttede og slikkede som havde hun aldrig gjort andet, og min rejsning blev hårdere og hårdere.
Jeg nød behandlingen i fulde drag. De legende fingre, den krævende mund og det rislende vand, der løb ned ad kroppen. Jeg trak hende op at stå, og vi kyssede igen mens min hånd fandt vej til hendes våde revne. Forsigtigt og blidt kærtegnede jeg hendes skamlæber og klitoris. Hun spredte benene lidt, og jeg lod en finger smutte indenfor. Hun sukkede stille og lagde hovedet på min skulder og nød behandlingen. Jeg kunne mærke hendes varme ånde mod mit øre. Vejrtrækningen blev tungere og tungere. Min venstre hånd kærtegnede den spinkle ryg på vej mod den faste røv. Hun stod efterhånden meget uroligt på benene, men havde et godt tag i min stive pik, som blev onaneret i rolige tag. Jeg trak fingeren ud af hende, og hun kiggede spørgende på mig. Bestemt drejede jeg hende rundt, så hun nu stod med ryggen mod mig. Jeg smøg mig ind til hende og med begge hænder masserede jeg de små, spidse bryster, mens pikken gned mod det øverste af hendes baller. Hun vrikkede velvilligt med røven, og jeg trak mig lidt tilbage. Jeg førte mit dunkende lem ind mellem hendes slanke ben. Helt bevidst stak jeg den endnu ikke indenfor, men lod pikken lege mellem de bløde inderlår og skamlæberne. Min ene hånd masserede blidt hendes klit, men før jeg vidste af det rejste hun sig på tæer og førte sikkert min pik ind i hendes stramme, unge fisse. Halvvejs inde stoppede tøvede hun et sekund, men snart gled jeg helt i bund i himmerige. Tænkte igen, hvor dejlig stram hun var. Julie klynkede lidt og jeg tvang mig selv til, stå stille og lade hende bestemme tempoet. Mest af alt havde jeg lyst til bare, at banke løs i hendes indre, men i stedet flyttede jeg fokus til den lille lyserøde knude mellem hendes baller.
Julie støttede sig til væggen, og lod nu min pik glide ud og ind fra glans til rod, fra rod til glans. Mine fingre masserede blidt hendes ringmuskel i det rindende vand. Jeg stak prøvende langefingeren indenfor, og som sidste gang havde det en tydelig virkning. Hun satte tempoet op, og vores våde kroppe klaskede højlydt mod hinanden. Jeg pressede fingeren længere op i hendes bagerste hul, og mærkede uventet selv en orgasme komme rullende. Pludseligt og nådesløs kom min udløsning rullende, og jeg brølede min ladning langt op i Julies unge skød. Hun stødte voldsomt videre mod mit underliv og lige inden pikken helt mistede spændingen, kom også hun i en intens orgasme. Hun trak sig væk og sank rystende i knæ. Jeg støttede mig til armaturet og kom snart til mig selv igen. Fandens lort, tænkte jeg - det var sgu alt for hurtigt! Jeg tog brusehovedet af holderen og skyllede min fedtede pik ren. Satte mig på hug ved siden af Julie, og lod vandet risle blidt på hendes ryg.
'Er du okay?', spurgte jeg forsigtigt. Hun kiggede ømt op på mig, vendte sig og gav mig et varmt knus mens hun hviskede i mit øre: 'du er virkelig dejlig, ved du det!?' Jeg smilede stolt, men lidt forlegen for mig selv. '..og du er forbandet smuk - og fræk', hviskede jeg tilbage.
Vi tørrede os i tavshed - begge med store smil på læberne, mens vi sendte flirtende blikke til hinanden. Jeg tog mine tights og t-shirt på, mens Julie forsvandt ind på hendes værelse.
Jeg gik op på 1. salen og ud på den dejlige, solrige terrasse, hvor man kunne skue ud over hele Charlottenlund og omegn. Et par minutter senere kom Julie ud iført den samme oversized bluse, hun havde haft på til Nikolajs dimission året forinden - dagen, hvor mit forhold til Julie ændrede sig for altid.
Hun strålede - endnu lidt med lidt blussende kinder. Det lange hår var sat op i en løs knold.
Det fremhævede på smukkeste vis hendes slanke statur; den slanke hals, de spinkle skuldre og markerede kraveben... smukkere end nogensinde! 'Nu kunne jeg sgu' godt drikke den der øl', sagde jeg lidt nonchalant. Hun smilede, snurrede straks omkring og løb nedenunder for, at hente de to flasker vi havde efterladt i entréen.
Jeg havde besluttet mig for, at jeg ikke ville lade min samvittighed komme i vejen i dag, men alligevel dukkede den op igen. Det var som om jeg vågnede af en drøm, hver gang Julie var ude af syne!? Heldigvis kom hun snart springende op ad trappen med de to øl. Jeg tog smilende imod denne gang, og tog en stor slurk med det samme. Julie nippede blot til sin. Hun kneb øjnene sammen i den skarpe sol, og nærmest inspicerede mig. Jeg følte mig pludselig gammel og halvslatten som jeg stod der i underdrenge og slidt t-shirt ved siden af denne guddommeligt smukke unge pige. Julie kom helt hen til mig, lagde igen kærligt hovedet på min skulder. 'Jeg skal faktisk på en DATE i morgen', kom det brødebetynget fra hende. Jeg mærkede et jag af jalousi, men fejede det hurtigt væk; 'uh, spændende', svarede jeg,'nogen man kender?' Forsøgte at lyde overskudsagtig, men brød mig egentlig ikke om tanken. 'Tror jeg ikke', svarede hun, ' det er faktisk én fra Nikolajs gamle klasse'.
Hun fortalte, at hun havde tænkt sig, at følge mit råd, og lade det udvikle sig langsomt.
'Så jeg bliver ikke udskiftet med det samme?', grinede jeg. 'Nej da, vi er jo først lige begyndt', svarede hun klogt med et drillende smil, og kyssede mig. Jeg mærkede de spidse bryster mod mit bryst, og kyssede lidenskabeligt igen. Snart legede vores læber og tunger krævende med hinanden. Jeg var tændt igen. Stillede øllen fra mig på gelænderet og trykkede Julies slanke krop mod min. Vi gned vores kroppe mod hinanden, hænder gik på opdagelse og kyssene blev dybere og mere krævende for hvert øjeblik. Jeg krammede de faste baller uden på trøjen, og Julies hånd havde allerede fundet min bare røv under tights'ene. Jeg fulgte trop og søgte op under blusen til den lille faste røv. Målrettet gled jeg ind under g-strengen og ned mellem ballerne. Jeg strejfede kort hendes stramme anus, og fortsatte ned til den fugtige revne. Jeg konstaterede tilfreds, at hun stadig var varm og våd, og lod fingeren kærtegne skamlæber og mellemkød. Fugtede fingeren godt ind, og vendte så tilbage til det frække, bagerste hul. Julie sukkede og gengældte ved, at give min røv samme behandling. Hendes slanke fingre masserede legende min ringmuskel, og snart mærkede jeg pikken igen stod hård og utålmodig i de trange tights. Vi stod sådan og nød hinandens fingerarbejde en tid. Så pressede jeg forsigtigt en finger op i Julies røv. Hun kyssede blot videre og fulgte igen trop med en finger i mit stramme hul. Jeg var for alvor tændt igen, og pressede fingeren længere op i hendes frække hul. Hun gav sig lidt men ingen protester. En slåmaskine i haven ved siden af, rev mig ud af min ekstase, og jeg stoppede et øjeblik og kiggede Julie i øjnene; skal vi rykke indenfor? Hun nikkede ivrigt, og vi gik hånd i hånd ind og smed os i chaiselongen. Hun satte sig overskrævs på mig, og vi kyssede igen begærligt. Jeg greb de små, faste baller, mens Julie ophidset gned underlivet mod min stive pik. Hun stoppede og så mig i øjnene med et frækt blik. Resolut rejste hun sig, greb mine tights og krængede dem af mig. Nonchalant kastede hun dem over skulderen, vendte ryggen til mig, og bøjede sig forover med røven i vejret, mens hun langsomt trak g-strengen ned over den lækre røv.Hun var virkelig blevet en lille frækkert - og jeg elskede det! Jeg faldt på knæ bag hende og slikkede ballerne, bed lidt og satte så tungen mod den lille stramme knude. Jeg slikkede på livet løs og snart glinsede hendes røv af mit spyt. En finger stimulerede hendes klitoris, og snart sukkede og stønnede Julie under min behandling.. Hun blev bogstavelig talt blød i knæene, så jeg trak hende over i chaiselongen.
Vi væltede begge bagover, og et øjeblik virkede det hele meget kejtet. Hun rullede rundt og lå på maven, mens hun fniste lidt forlegen. Jeg grinede tilbage og rejste mig. Blot for at lægge mig ovenpå hende. Min stive pik lå strategisk mellem hendes baller, og jeg gned mig kælent mod hendes baller mens jeg kyssede nakke og skuldre. Hun vred sig velvilligt under mig, og jeg tog mod til mig og hviskede i hendes øre: jeg har lyst til, at tage dig i røven - har du prøvet det før? Hun fniste igen, og rystede på hovedet. Har du lyst?, fortsatte jeg. Du må være meget forsigtig, svarede hun blot. Jeg tog det som et ja, og mærkede det rykkede i pikken bare ved tanken. Har du noget olie eller creme? Mmmmhu, sagde hun nikkende. Jeg rejste mig og hun forsvandt nedenunder igen.
Før jeg nåede, at få dårlig samvittighed, kom hun springende op ad trappen igen. Mor har haft den her liggende i længe!?, sagde hun og rakte mig en sort tube. Det var en rigtig glidecreme, og det gav et dejlig sug i mellemgulvet ved tanken om, hvad Lea mon havde brugt den til!? Perfekt, sagde jeg og kiggede Julie i øjnene: er du sikker?, spurgte jeg en ekstra gang. Mmmmhu, mumlede hun igen, og smøg sig ind til mig med et varmt kys. Jeg blev fyr og flamme - dette havde jeg drømt om siden jeg lagde øjne på Julies faste røv for første gang. Jeg kyssede hende vildt og krævende. Væltede hende igen omkring i chaiselongen, og kyssede og slikkede mig ned ad hendes slanke hals, gav de små stive brystvorter en ordentlig tur. Fortsatte hurtigt videre ned ad den flade mave og lå snart mellem hendes ben og slikkede energisk hendes inderlår og fisse.
Jeg greb hendes knæhaser med begge hænder, og pressede benene bagover, så den frække lille stjerne lå blottet for mit ansigt. Jeg stak forsigtigt tungen frem, og Julie gav et lille sæt da jeg endelig lod tungen lege med ringmusklen. Jeg slikkede ivrigt og lod savlen rende,
så hun blev godt våd. Hun begyndte for alvor, at nyde behandlingen, og holdt nu selv velvilligt benene, så jeg kunne komme til. Jeg kunne næsten ikke få nok af hendes frække, stramme hul og slikkede sultent både røv og fisse i flere minutter. Jeg mærkede hun også var blevet meget tændt. og pressede langsomt, men bestemt en langefinger ind i den våde stjerne. Hun sukkede tilfreds og roterede let med underlivet.
Hun var villig, men stadig meget stram om min finger. Jeg kørte forsigtigt fingeren ud og ind, og tog mig tid til, at massere ringmusklen, der gradvist blev blødere. Jeg kunne mærke jeg var utålmodig, og trak fingeren ud. Slikkede på pege- og langefinger, og pressede nu mod hendes stramme hul med begge fingre. Hun strammede som en refleks ringmusklen. Jeg tøvede et øjeblik, men pressede så på. Langsomt gav hun efter og fingrene gled ind i hendes mørke hul. Julie klynkede og trak sig lidt. Fuck, jeg havde helt glemt glidecremen i min iver! Jeg trak fingrene ud og fik hurtigt smurt både røv og fingre godt ind i cremen. Jeg masserede hendes stramme muskel med masser af creme. Stak én finger ind uden problemer, og øjeblikket efter forsvandt begge fingre op i hendes frække, glinsende røvhul. Nu gik det noget nemmere og Julie begyndte, at støde imod mine fingre, som nu gled helt i bund. Jeg kvitterede ved, at slikke hendes hårde klit, og hun vred sig af vellyst. Jeg var selv så liderlig, at det gjorde ondt i pikken. Jeg kunne ikke vente længere! Stoppede mit slikkeri, trak fingrene ud og satte mig til rette på knæ mellem hendes ben. Hun kiggede lidt ængstelig på mig. Jeg greb en lille pude og skubbede den ind under hendes røv. Med hendes lange, slanke ben på mine skuldre, kiggede jeg hende dybt i øjnene, og gav hende en sidste mulighed for, at trække sig. Hun tøvede et splitsekund, men nikkede så med et usikkert smil. Jeg satte mig tilrette og smurte en god klat glidecreme ud over min stenhårde rejsning. Jeg rykkede frem og masserede kort ringmusklen med pikhovedet. Så pressede jeg på! Julie lå stakåndet,
og kunne tydeligvis slet ikke slappe af, så pikken kom ingen vegne. Jeg lagde en hånd på hendes mave, og forsøgte at berolige hende, Træk vejret, skat - prøv at slap' af!, hviskede jeg ømt. Hun lukkede øjnene og koncentrerede sig om vejrtrækningen.
Jeg mærkede efter med fingeren - hun strammede stadig for meget. I stedet kravlede jeg igen op med benene på skulderen og trængte ind i hendes varme fisse. Uuuhhh, kom det fra hende, og hun virkede lettet da jeg begyndte, at kneppe hende i hårde, dybe stød. Røv eller fisse - lige nu var jeg næsten ligeglad - jeg var bare stangliderlig! Jeg stødte i hendes dejlig fisse igen og igen. Vend dig om, kommanderede jeg med ét, og trak min fedtede pik ud. Hun snurrede hurtigt omkring, og stod nu på alle fire foran mig. Jeg besteg hende med det samme, og førte igen pikken dybt ind i hendes sjaskvåde fisse. Åh ja, sukkede hun, da jeg kom i bund i hendes fantastiske ungpigefisse.
Jeg kneppede hende med en sjælden vildskab, men kunne ikke flytte blikket fra det glinsende røvhul. Uden videre jog jeg tommeltotten op i hendes røv, og holdt hende som i et skruestik. Hun elskede det, og stønnede højlydt mens hun villigt tog imod mine voldsomme stød. Tommelen kørte rundt i Julies fedtede røv, som blev blødere for hvert stød. Jeg fornemmede jeg ikke havde langt igen. Fandens,- jeg må prøve igen, tænkte jeg. Jeg stoppede det vilde ridt og satte resolut pikken mod Julies frække røvhul. Forsigtig!!, stønnede hun stakåndet. Pikhovedet trængte pinefuldt langsomt ind i Julies stramme røv. Hun kæmpede igen med vejrtrækningen, men hun trak sig ikke. Da glansen gled indenfor med et lille svup, stod vi begge helt stille et øjeblik. Julie koncentrerede sig om vejrtrækningen, men jeg nød i fulde drag dette magiske øjeblik, hvor man trænger ind i anus for første gang, Synet alene, er fantastisk, men denne følelse, hvor musklen skiftevis strammes og slappes omkring pikken er helt unik - og hold da kæft hun var stram!! Det var tydeligt hun nu var ved, at få kontrol med situationen, og til min store, men glædelige overraskelse, var det hende der nu pressede imod og lod min stive pik trænge længere op i hendes mørke indre. Det var så fantastisk en følelse, som jeg siden ikke har prøvet mage. Denne gudesmukke ungpigekrop tog langsomt, men sikkert i mod min stive manddom centimeter for centimeter. Jeg rakte ud efter glidecremen, trak mig lidt ud, og gned mere på min pik og rundt om den udspilede ringmuskel, Igen skubbede Julie krævende røven bagud, og da jeg stødte lidt imod, forsvandt hele min pik ind i hendes lille, stramme røv. Hun sad uroligt, og skulle tydeligvis lige vænne sig til følelsen. Jeg trak mig igen lidt ud, og begyndte så langsomt, at støde rytmisk i hendes dejlige røv. Julie peb lidt, men førte nu en hånd mellem hendes ben og stimulerede sig selv i et voldsomt tempo. Jeg kunne ikke holde igen mere og stødte nu hårdt i hendes varme stjerne. Jajajaja, skreg Julie ude af kontrol, benene eksede under hende, og hun faldt fladt på maven.
Pikken svuppede ud, men jeg kastede mig over hende igen, spredte brutalt hendes baller, og stødte igen pikken dybt i hendes røv.
I det samme kom Julie i en super intens orgasme. Hun forsøgte, at skubbe mig af, men jeg holdt hende fast under mig. Hun rystede og sprællede under mig, og langsomt gik det over i små sitrende spjæt. Hendes ringmuskel strammede i små ryk om min pik så det næsten gjorde ondt. Hun lå nu helt stille og slap på chaiselongen - stadig med min pik i røven. Hun føltes nu blød og åben, så ganske langsomt begyndte jeg igen at kneppe hendes lille røv. Kom bare, mumlede hun stadig stakåndet, og løftede røven en anelse mod mig. Det skulle hun ikke sige to gange, og med kun min egen tilfredsstillelse for øje, kneppede jeg hendes røv i hurtige stød. Jeg var i ren ekstase, min vildeste drøm var gået i opfyldelse! Få øjeblikke efter brølede jeg min udløsning ud, mens sæden pumpede op i Julie.
Vi lå ved siden af hinanden, sjaskvåde af både sved og kønssafter. Langsomt vendte vi tilbage til den virkelige verden - og dermed min dårlige samvittighed. Jeg havde lige udnyttet en meget ung pige til, at realisere min egen beskidte drøm. Jeg turde næsten ikke kigge på Julie, men pludselig rejste hun sig på albuerne, smilede til mig og sagde blot: TAK!

Efter denne oplevelse, har jeg aldrig haft sex med Julie igen. Dels på grund af en min dårlige samvittighed, som jeg længe kæmpede med, dels fordi Julie endte med, at blive alvorligt forelsket i drengen fra Nikolajs klasse.

Det bedste, der kom ud af det var dog, at min kone, Helle og jeg, oplevede en 'seksuel genopstandelse' i vort forhold. Heraf navnet på føljetonen. Helle og jeg har det bedste sexliv vi nogensinde har haft, bl.a. fordi vi nu lever i et 'åbent' forhold, hvor vi giver hinanden plads til, at udleve fantasier, som den anden måske ikke er, eller vil, være en del af.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.