Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Julie fik igen et nervøst træk udtryk i det smukke ansigt, og lå nu på albuerne med de slanke lår klemt hårdt sammen. Jeg satte mig på knæ ved siden chaiselongen og kyssede blidt hendes knæer. Før jeg langsomt men bestemt spredte hendes ben. Først lidt modstand, men snart gav hun efter og åbenbarede hendes smukke unge skød. Jeg smilte igen over tatoveringen, men blev hurtigt fanget ind af duften fra hendes lille lyserøde revne. Hendes duft gjorde mig fuldstændig vild, og det krævede en stor kraftanstrengelse ikke at kaste sig frådende over hende. Jeg kyssede videre fra hendes knæ ned ad lårenes inderside, skiftede mellem slik og kys mens jeg nærmede mig hendes duftende skød. Hendes ben dirrede af nervøsitet og lyst da jeg første gang satte tungen mod hendes fugtige revne. Et fortryllende lille suk undslap hendes smalle læber da jeg ramte klitoris, og hun lagde sig nu velvillig tilbage i sofaen og overgav sig til min behandling. Hun smagte som hun duftede; en forførende blanding af svag parfume, havgus, jern, kildevand..og ren og skær kødelighed!

Jeg var den syvende himmel og mit før så forsigtige slikkeri var blevet til glubende smaskeri, og fissen glinsede af savl og safter. Den smalle revne havde nu åbnet sig en smule mellem de opsvulmede skamlæber, og hendes lækre duft var ved at drive mig vanvittig af liderlighed. Julie nød heldigvis også behandlingen og hendes vejrtrækning var så hurtig, at jeg en overgang frygtede hun ville hyperventilere. Det gav et glip i hende da jeg stak en pegefinger ind i hendes våde ungpigefisse, og som ren refleks trak hun sig lidt tilbage. "Bare slap af Julie skat, jeg skal være meget forsigtig!", beroligende jeg og førte igen min finger op i hendes stramme, varme skede. Hun slappede snart af igen og hendes vejrtrækning gik nu over i en lav, hæs stønnen. Med min tungen dansende omkring og på klitoris stak jeg endnu en finger indenfor. Denne gang var reaktionen blot et langtrukkent suk og jeg kørte nu pege- og langemand ud og ind af hendes fisse i et roligt, vedholdende tempo.

SEX I DAG?

Det var nu tydeligt, at hun var ved at være klar. Skeden strammede ikke længere så fast om mine fingre, og staterne nærmest løb ud ad hende og havde dannet en stor, mørk plet på chaiselongen. Jeg fortsatte lidt endnu mens jeg kæmpede med, at få mine bukser sparket helt af. Min erektion var næsten pinefuld hård og mit lem syntes større end nogensinde. Jeg holdt inde med slikkeriet, trak fingrene ud, og kravlede op i chaiselongen. Kyssede kort hendes skød og videre op over den flade mave, navlen og lod min varme, våde mund omslutte hendes ene brystvorte. Julie kiggede ned på ig og jeg på hende og spurgte om hun var okay? "Ja, det er så skønt, ikke stop!", smilede hun tilbage idet jeg lagde mig ind over hende og kyssede hende blidt på munden. Hun besvarede mit kys med åben mund og spillende tunge og vi lå et øjeblik sådan og snavede løs, mens vores varme kroppe blev fortrolige med hinanden. Mit lem lå og dunkede lige oven på hendes skød, men jeg tøvede alligevel et øjeblik - det var som om selve penetrationen var et langt større, og mere forbudt skridt end slikkeriet..!? Mens vi kyssede vred Julie sig utålmodigt under mig og helt utilsigtet gled mit pikhoved pludselig indenfor i hendes glohede fisse. "Åh ja - forsigtig!", hviskede hun bare. Jeg var ved at eksplodere af liderlighed, og kørte et par gange forsigtigt pikhovedet ud og ind af hendes våde åbning. Og så, langsomt men bestemt pressede jeg på og trængte helt i bund i Julies 16-årig fisse. Selvom hun var så klar som man kan blive, føltes hun stadig dejlig stram og skedevæggene omsluttede min pik som var det vakuum. Begge udbrød vi et helhjertet suk og sådan lå vi stille et øjeblik, før jeg, nærmest på autopilot, begyndte de rytmiske bevægelser frem og tilbage i hendes lysthule. Det var en næsten ubeskrivelig lækker følelse, at mærke denne unge, krævende fisse omslutte mit lem. Tempoet steg og vi begge stønnede nu uhæmmet. Jeg kunne snart mærke den gode gamle fornemmelse i mellemkødet, og holdt straks inde. Det var simpelthen for tidligt - det måtte ikke ske, ikke allerede nu!

Julie så lidt forvirret på mig, da jeg trak mig lidt tilbage. "Vend dig om!", sagde jeg blot og hun smilede igen og vendte sig lydigt om på maven. Oh my God!, tænkte jeg. For en mand som altid har haft en svaghed for gode, faste bagdele, var dette syn næsten for godt til, at være sandt! Denne lille, stramme ungpigerøv klædt i perfekt hvid, silkeblød hud og uden så meget som antydningen af en cellulit. Jeg måtte nyde øjeblikket og kærtegnede blidt bagsiden af hendes lår og de faste balder. Jeg fik flashbacks til min 'næsten' oplevelse med hendes mor og de mange frække fantasier det havde medført. Det mindede mig også om det aldeles forbudte i mit forehavende, men på dette tidspunkt tændte det mig blot endnu mere - nu var der ingen vej tilbage! Julie smilede om til mig og vrikkede legesyg med røven. Igen måtte jeg kaste mig glubende over dette smukke pigebarn, og jeg krammende, kyssede og slikkede ivrigt hendes faste balder. Som anal afficionado måtte jeg simpelthen sprede hendes balder og smage hendes frække, lysebrune roset. Julie trak sig igen et øjeblik, men skød snart bagdelen i vejret og nød min behandling af hendes anus. Jeg rejste mig på knæ bag hende og tog et godt tag i hendes hofter og førte igen min stive pik ind i hendes dejlige fisse. Hvilket syn - mit stive lem der penetrerer en gudeskøn teenager bagfra med udsyn til den perfekte røv og hendes anus glinsende af mit spyt. Jeg kneppede hende nu i et rasende tempo og hun stønnede højlydt mens jeg førte en indre dialog med mig selv, om jeg skulle gå efter the double og introducere hende til de anale glæder. Den indre svinehund vandt selvfølgelig og jeg slikkede mig grundigt på tommelen og begyndte, at massere hendes stramme krans. Hun lod sig ikke mærke med det og jeg pressede forsigtigt tommelen indenfor i hendes meget stramme røvhul. Blot et par centimeter af fingeren var indenfor, men virkningen udeblev ikke og Julies stønnen gled over i et underligt, næsten hylende hvæs. Jeg kneppede stadig hendes fisse og kort efter kom Julie i en overvældende orgasme, der kastede hende ned i chaiselongen, hvor hun skælvende krøb sammen i fosterstilling, knugende en af de store puder.

Jeg satte mig ved siden af hende og kærtegnede hendes spinkle ryg og strøg og krammende balderne. Da hun var kommet lidt til sig selv, nærmede jeg mig igen prøvende hendes skød og anus, men Julie skubbede mine hænder væk. "Ikke mere, ikke nu", sagde hun med bedende øjne. Pludselig fik jeg igen øjne for den lille pige hun faktisk var, og de moralske tømmermænd kom snigende... "Men tak, det var virkelig fantastisk!", tilføjede hun, satte sig op og greb mit Nu halvstive lem. Trods 'tømmermænd' rejste pikken sig straks igen. "Skal jeg hjælpe dig?", spurgte hun blidt. Før jeg nåede at svare, bøjede hun sig frem og tog pikken i munden. "Åh ja", kunne jeg blot sukke og lænede mig tilbage i chaiselongen. Lige så hurtigt de var kommet, forsvandt de moralske tømmermænd igen. Julies orale færdigheder virkede nu noget mere selvsikre, og det varede ikke længe før jeg igen kunne mærke de små trækninger i mellemkødet. Hun kunne åbenbart mærke på mig, at det var tæt på. Hun stoppede sutteriet, og kiggede op på mig med det frækkeste glimt i øjet, mens hun onanerede min pik med den ene hånd og den anden masserede mine nosser. Hun havde virkelig fået selvtillid og mens jeg nærmede mig klimaks, førte hun hånden om til min røv og stak resolut en finger ind i mit røvhul. Det sortnede for mig, og jeg kom med et brøl ud over ansigtet og brysterne på Julie.

Det var en af de mest heftige orgasmer jeg nogensinde havde fået, og Julie virkede da også en smule overrasket over de voldsomme kaskader af sæd der nu dryppede fra hendes ansigt og små spidse bryster. Hun tog lidt sæd på fingeren og smagte prøvende på det. Så fniste hun og flagde sig grinende tilbage i chaiselongen. Igen vendte den lille, meget unge pige tilbage og jeg kom langsomt til hætterne med en underlig blandet følelse af total lykke og skam.

"Hvornår skal vi prøve igen?", spunget hun få minutter senere.

fortsættes....

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 34 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.