Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Som I kan se er jeg en voksen mand på 45 år, men føler mig dog stadig ung, frisk og viril. Har studeret idræt på uni og altid gjort en dyd af at holde mig selv i form. Jeg er gift og har tre skønne børn.

De seneste to år har dog været en seksuel ørkenvandring, og min kone og jeg gider end ikke skændes om den sex vi ikke længere har...

Som så mange ande i min alder, finder jeg i stedet flygtig nydelse i god mad, vin og vilkårlige besøg på G6N. Netop mad og vin nyder vi ofte med min kones fætters familie, som har været en vigtig del af vores liv de sidste 10 år. De har en meget intellignet søn på snart 20 år, som er på vej til USA, samt en sød 16 årig pige, der er klar til gymnasiet efter sommer.

Fætterens kone, Lea, har jeg indrømmet altid haft en svaghed for; et skønt, livligt væsen skruet ned i 155 cm slank og veltrimmet krop. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at min fantasi ofte har søgt inspiration i hendes drillende øjne og faste røv... Det er dog aldrig blevet ved andet end netop fantasi. På nær en enkelt gang i deres sommerhus, hvor alle andre end os to var taget til stranden, og vi begge var blevet i huset for, at få noget arbejde fra hånden. Hun sad på solsengen i en minimal bikini med PC'en på skødet - tilsyneladende dybt koncentreret. Jeg havde fået havetjansen, og kæmpede med et stort fyrretræ, der skulle fældes. Jeg havde sgu' svært ved ikke, at sende stjålne blikke i hendes retning, og flere gange fornemmede jeg, at hun gjorde det samme. Efter en halv time med flirtende blikke, tog hun endelig initiativet med klassikeren; "hjælper du lige med at smøre mig på ryggen?"

Jeg indvilgede naturligvis gladeligt, og hun vendte sig med et af hendes legende blikke om på maven, og rakte mig solcremen. Jeg startede selvfølgeligt sikkert oppe ved skuldrene, men arbejdede mig hurtigt nedad mod trussekanten. Et tilfældigt strøg eller to gled ind under trussen, men jeg holdte mig i skindet. Tankerne fløj gennem hovedet og fornuften kæmpede en brav kamp med hormonerne, der sendte pulserende bølger gennem mit stive lem. Jeg rømmede mig og gik ned og begyndte nu at smøre og massere hendes fødder og lægge. Følte et kort øjeblik, at fornuften havde vundet, men synet af hendes bløde lår og runde balder sugede mig ind i drifternes malstrøm. Lidt for hurtigt flyttede massagen sig fra fødder og lægge til lårene, som fik solcreme nok til at modtså en uge i Sahara.

Lårene glinsede og Lea, som havde været helt tavs, trak nu vejret med en umiskendelig tyngde. Hun rakte hænderne ned og krængede trusserne op om balderne, så de nu blot var en lille g streng. Jeg tog et godt tag på indersiden af lårene og hun svarede ved, at sprede benene en anelse mere. Duften fra hendes skød begyndte at nå min næse, og fornuften var for alvor ved give fortabt. Min rejsning var nu så hård, at det næsten gjorde ondt, og jeg havde allermest lyst til, at rive trusserne af hende og kneppe hende hårdt og kontant - lnu og her, lige der! Den sidste rest fornuft holdt dog fast i massagen, som nu fokuseredes omkring hendes inderlår og faste balder. Når jeg tog godt fat i balderne spredtes de og jeg anede den lille stramme roset omkring anus. Jeg var på bristepunktet, men turde ikke tage det endelige skridt uden tilkendegivelse fra hende. Jeg holdt inde et øjeblik for, at lade hende 'melde ud' hvor vidt et skulle gå, men hun nåede aldrig så langt, for i samme øjeblik hørtes en cykel på grusvejen...

 Fortsættes...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 47 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.