Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

En ny novelle af fri fantasi fra Josephine.

Vi bor i et hus i et kvarter i byen med større huse. Jeg har et dejligt værelse ovenpå med vinduer mod haven. Jeg kan også se lidt ind i naboens have. En sommerdag mine forældre var ude og ordne have opdagede jeg min nabo stod og lurede på min mor gennem hækken, som ellers er rimelig tæt. Netop fordi hækken er tæt, har min mor været tryg ved at være topløs i haven. Det var hun også den dag. Selvfølgelig har jeg siden holdt øje med, hvor tit min nabo lurer ind i vores have.
Han hedder Søren og er 47 år gammel. Han er murer til dagligt og er ellers gift med en dame, der har større bryster, end min mor har. Alligevel er han meget nysgerrig.
Søren er stor og kraftig. Han ser meget stærk ud og har mørkt, kort tæt hår på hovedet. Han har faktisk et stort hoved med lidt skæg om munden og skægstubbe for resten. Han er lidt macho og fylder meget. Jeg tror han er lidt en bisse og har måske været lidt en bølle i sine yngre dage.

Nu hvor jeg ved, hvor hans udkigssted er, har jeg også fornemmet hans tilstedeværelse, mens jeg har opholdt mig i haven. Selv når jeg har været alene, så han kigger vist også efter mig.
Her er vi kommet til noget essentielt. Jeg er exhibitionist og gennemgående liderlig. Det har derfor tændt mig meget og jeg har ventet på at gøre noget ved det og prøve en grænse af.
Jeg har ventet på en chance for at udforske det og i mellemtiden tændt mere og mere på tanken om at lade Søren se mig helt nøgen og give ham tid til at nyde det. - Måske have sex med ham.
Det er stadig sommer, og i denne weekend har jeg huset helt alene.

Jeg bestemte mig for at lægge et tæppe med ned i den ende af haven, han har bedst udsigt til. Der er også sol det meste af dagen.
Jeg tog en lille bluetooth højttaler med derned, både for at han skulle opdage, jeg var der og for at han skulle tro, jeg følte mig alene og fri.
Jeg foldede tæppet ud og tog min lange t-shirt af, så jeg var helt nøgen og lagde mig med fødderne mod hækken med let spredte ben.
Musikken spillede ikke så højt, at jeg ikke kunne høre, hvornår han begyndte at pusle ved hækken.
Han var der faktisk meget hurtigt og jeg blev lige så hurtigt knald liderlig og spredte benene lidt mere, men prøvede at gøre det lidt afslappende og tilfældigt. Jeg skulle jo stadig forestille at tro, jeg var alene.
Lige så tilfældigt begyndte jeg at mærke på mine bryster og mave. I realiteten kunne jeg ikke lade være, fordi jeg var så liderlig. Jeg holdt ørerne stive for at høre forbi musikken og finde ud af, hvad han lavede.
Min hånd gled ned til fissen og jeg skilte læberne og gled fingeren lidt frem og tilbage. Jeg spredte også benene endnu mere og satte fødderne i græsset i stedet for at ligge helt fladt.
Det var helt sikkert, han stadig stod der. Det lød faktisk på hækken, som om han var ved at falde igennem den for at komme til at se så meget som muligt. Selvfølgelig gjorde det mig bare mere og mere liderlig, så jeg onanerede mere og mere og stønnede til indtil jeg fandt ud af, at det ikke var nok for mig. Højt nok til at han kunne høre det, sagde jeg til mig selv, højt nok til at han også kunne høre det "Bare her dog var en pik. Hvem som helst."
Der gik kun få sekunder før der blev ro ved hækken. Så roligt at jeg var sikker på, han var gået, så jeg så derhen. Han var væk.
"Øv. Var det for meget for ham? Smurte jeg for tykt på?" nåede jeg at tænke, lige før jeg hørte ham kalde inde fra vores grund: "Hallooo. Er der nogen hjemme?" Han var på vej ind af den lille havesti langs huset, for at komme om i haven.
Jeg skulle stadig forestille at være en lille uskyldig pige, så skyndte mig at tage T-shirten på. Det ville virke lidt underligt, hvis jeg modtog ham nøgen.
Jeg prøvede at se normal ud og rettede på håret på vej op til ham. Mine brystvorter strittede i T-shirtens stof og jeg så frem til, at han nok ikke kunne holde øjnene fra dem.
Han mødte mig med et stort smil, som jeg gengældte. Han plejer at smile og hilse på mig, men smilet i dag var lidt bredere og der var mere interessant liv i øjnene.
"Hej. Er din far ikke hjemme?" spurgte han.
"Nææ." sagde jeg og så ud til at være ked af, jeg ikke kunne hjælpe ham. Han så på mine strittende brystvorter og det gav et sug i maven på mig.
"Hvad med din mor?" spurgte han med det samme.
"Heller ikke." rystede jeg på hovedet. "Er det ikke noget jeg kan hjælpe med?" spurgte jeg i forventning.
"Nåå det var bare noget værktøj, jeg ville låne. Det er lige meget." sagde han og så ud, som om han ikke vidste, hvordan han få fortalt, hvad han virkelig kom for.
"Jeg ved da, hvor han har værktøj, så hvis du kan finde det, du skal bruge, tør jeg godt låne det til dig. Du er jo en meget god håndværker, så det sker der nok ikke noget ved, vel?" genåbnede jeg vores forbindelse. Han så opstemt ud og jeg gav ham et lille kærligt og lidt flirtende smil.

"Okay. Du viser bare vej." smilte han. Jeg skævede til bulen i hans bukser. Han var tydeligvis liderlig og han opdagede, at jeg så på hans bule og jeg fangede det ekstra glimt i hans øje, som jeg gengældte inden jeg vendte rundt og gik foran ham op til redskabsrummet.
T-shirten var ikke længere end at den stoppede lige under fissen foran og midt på ballerne bagpå.
Det var oplagt, at det var min røv, han stirrede på, mens han gik bag mig, så jeg gav det god tid og vuggede lidt frem og tilbage med hofterne. Jeg kunne mærke hjertet dunke helt oppe i halsen.

Jeg låste op til redskabsrummet og lukkede døren op. Søren gik først ind og jeg gik ind og stod klar til at hjælpe ham.
"Forstyrrede jeg dig, da du lå og tog sol?" begyndte han og så mere på mig en værktøjet. Det var en skøn opmærksomhed, han gav mig.
"Ja, men var godt varm, så det var et perfekt tidspunkt, du kom på." svarede jeg ligefrem med hentydning til min bemærkning tidligere med, at jeg ville ha' pik. -Bemærkningen der jo fik ham til at komme ind til mig.
Jeg skævede til hans bule igen, selvom han så på mig. Jeg havde ikke nogen grund til at skjule det. Vi vidste begge to, hvad vi ville, selvom vi egentlig ikke burde vide det om hinanden endnu.
"Knep mig nu" hang det på mine læber, men jeg fik det ikke sagt.
"Hvad var det for noget værktøj, du ville låne?" spurgte jeg og begyndte at se rundt på det.
"Jaa øhh, det var..." begyndte han at mumle, så jeg bukkede mig ned for at trække nogen af min fars elektriske maskiner ud fra gulvet under bordet. T-shirten gled ned af ryggen og blottede min røv fuldstændigt for ham.
Der lød et gisp fra bag mig og et sagte "Wauw". Jeg rejste mig op igen mod ham, meget tilfreds med mig selv, og spillede endnu engang uskyldig. "Ups" sagde jeg forsigtigt og trak ned i T-shirten igen, hvilket selvfølgelig skjulte fissen, men pressede stoffet mod mine meget stive brystvorter.

Bulen i hans bukser var endnu større end før. Han så at jeg gloede på den igen.
"Ha. Du har vist ret i, at du er meget varm." smilte han.
Jeg nikkede til ham og bed mig lidt i læben. Han gik tættere på mig, men lænede sig forbi mig og lukkede døren bag os. Jeg lænede mig op af bordet og så op på ham. Hjertet dunkede helt oppe i halsen igen.
"Har du lyst til noget?" Spurgte han lavt og stod tæt på mig. Jeg nikkede bare. Hans hånd var hurtigt på min mave og gled ned mod fissen under kanten af t-shirten. Hans anden hånd gramsede på mine bryster uden på stoffet, men da jeg trak op i den, for at han bedre kunne lege med fissen, ville han hellere have den helt af mig.

Han så mig dybt i øjnene, mens hans fingre fandt min smaskvåde fisse. Jeg spredte benene og prøvede at holde øjenkontakt med ham. Hans øjne smilte mere og mere, som jeg så ud til at nyde hans erfarne fingre i fissen.
"Du er enormt våd" hviskede han.
"Det bliver jeg altid" stønnede jeg.
"Mmm skøn lille krop... Har du nogensinde haft en voksen mand?"
Jeg nikkede "Ja" uden at føle, jeg burde uddybe det, men han så overrasket ud.
Jeg rakte forsigtigt hånden ud for at mærke på hans bule, men han snurrede mig rundt for at mærke på min røv. Han mærkede på ballernes fasthed, mens fingrene, der før var i fissen fandt tilbage til den. Den anden hånd gramsede stadig på mine bryster og kneb mig i brystvorterne.
Jeg holdt benene spredte og lukkede øjnene. Han kørte den ene finger fra fissen langsomt og prøvende tilbage fra klitten over hullet og helt tilbage over mit røvhul. Han ville prøve mig af, om jeg blev forskrækket og gispende trak mig væk ved hans berøring på mit røvhul.
Jeg er vild med analsex og berøring ved mit røvhul, så jeg trak mig ikke væk. Tværtimod forsøgte jeg at følge hans finger med røvhullet.
Selvfølgelig bemærkede han det og holdt fingeren ved hullet lidt og nussede det. Jeg pressede selv på for at få mere af fingeren. Jeg var allerede helt væk i det og trak vejret dybt.
"Du er godt nok fræk. Det havde jeg ikke regnet med fra min ellers så søde og forsigtige nabodatter."
Jeg fniste og rakte hånden bagud for at prøve at fange hans bule igen. Jeg nåede kun at mærke lidt, før han hurtigt lynede ned og åbnede knappen. Pikken var hurtigt i min hånd.
Det føltes, som om hans piks størrelse harmonerede meget godt med hans krops størrelse. Den var stor og kraftig og med et stort hoved. Den var helt stiv og buede en lille smule opad. Hovedet var så stort, at det føltes, som om forhuden var stram.
Jeg ville mega gerne sutte pik på ham, så prøvede at vende mig om mod ham igen. Han gav mig plads til det og lod mig gøre, hvad jeg ville.
Jeg vendte mig hurtigt om og tog ikke øjnene fra pikken. Jeg nåede kun lige at ane, han stadig havde sin trøje på, før jeg havde gabt over pikken. Jeg havde den endda i munden, før jeg overhovedet havde fundet ud af, hvordan jeg kunne sidde bedst til det.
Hovedet fyldte det meste af munden. Jeg kunne lige køre tungen rundt om hovedet, så var der heller ikke plads til mere.
Jeg havde virkelig savnet pik og nu havde jeg tænkt på Søren i et par uger, uden at kunne gøre noget ved det.
Han stønnede svagt, men stod helt stille lidt. Jeg aede pikken og hans ret store og glatte nosser med hænderne, mens jeg suttede og sugede sensuelt i pikhovedet.
Jeg åbnede først øjnene, da han tog fat om mit hoved for at holde igen, når han begyndte at presse pikken længere ind i munden. Jeg kneb øjnene i igen og prøvede at tage imod uden at klage over ubehagelige følelser bag i munden. Han var ikke så vild og voldsom i min mund, som nogen ellers har været, men han stønnede lidt højere end før.
Jeg holdt mine lyde nede til et enkelt host, da han trak den ud af munden. Mens jeg fik vejret kørte han pikken op af min kind. Den var dejlig varm og fin i huden mod kinden, men jeg prøvede at få kontakt med den med tungen. Han gled helt op så nosserne ramte min tunge i stedet. Jeg slikkede straks energisk på dem i stedet og sled stædigt mit hoved mod nosserne, for at komme til at slikke mere på dem, så han løsnede sit greb om mit hoved og lod mig komme til.
"Du er bare mega liderlig, hva?" spurgte han.
"Mhmmm" var mit svar, fordi jeg havde den ene af stenene i munden. Jeg så med smilende og frække øjne op på ham.
Han så selv vildt liderlig ud i øjnene og tog hurtigt sin trøje af og smed den hen i hjørnet. Jeg smilte stadig op til ham og slikkede og suttede grådigt på nosserne. Med den ene hånd fik jeg fat i pikken igen og lagde den på mit ansigt igen for at mærke den varme fine hud mod min igen.
Han holdt fast i bordet og så bare liderligt ned på mig.
"Sakl du ha' pik?" spurgte han.
Jeg svarede ikke, men smilte bare flirtende forbi pikken op til ham igen.
"Skal du kneppes?" spurgte han i samme tonefald.
"Mhmmm" svarede jeg med uændret udtryk i øjnene.
Han rakte ned og fangede mine arme med sine stærke hænder. Jeg blev hevet op fra gulvet, som om jeg ikke vejede noget. Han bukkede sig ned og stak tungen ind i munden på mig. Vi kyssede liderligt og jeg prøvede at få fat i pikken med hænderne igen.
Han var meget højere end mig så den var lidt for langt væk til at gnubbe mod fissen, fordi han havde bukket sig ned.
Han slap kysset og rettede sig op igen og jeg trak pikken mod fissen. Han tog om mine baller og smed mig op på bordet og trak min røv ud over kanten, så jeg ramte væggen bag mig med nakken. Han så mere vild ud i øjnene nu. Han spredte også mine ben, så det virkede som unødigt tvang. Nu ville han vist bare tage, hvad han ville have.
Jeg ville række ned efter pikken igen for at få den op i fissen, men han kom først og pressede den op. Jeg stønnede højt og gav et lille skrig. En pik af den størrelse i en pige af min lille størrelse, skal den da listes lidt langsommere op. Min overkrop spændtes sammen med mit skrig, og jeg faldt sammen igen på bordet og lagde nakken tilbage mod væggen igen og brugte den som en naturlig stopklods mod hans stød. Han var begyndt at kneppe i hårde ryk og så mig i øjnene. Jeg prøvede at se op i hans øjne. Jeg ville stadig bare ha' pik, selvom han var blevet mere voldsom. Jeg ville i hvert fald ikke give ham det indtryk, at jeg ikke ville. Han måtte ikke gå, så jeg gjorde, hvad jeg kunne med mit ansigtsudtryk for at opmuntre ham til mere.
Han holdt godt fast i mine lår og kneppede hårdt, så bordet bankede mod væggen og værktøjet på hylden over mig truede med at falde ned på mig. Jeg kunne ikke holdt høje støn tilbage, så al den banken og stønnen måtte kunne høres i tre haves afstand.

Han bankede pikken omend endnu hårdere op en gang, mens han højt og sammenbidt stønnede "Fuck Ja!"
I det næste stød, der var ligeså hårdt, gentog jeg ham med høj stønnen, der gik over i et knækket skrig: "FUCK JA!!"
Det fik ham til at tage fat om nakken på mig og begynde at kneppe rigtig rigtig hårdt og hurtigt, så jeg sprællede med benene og holdt godt fast i hans arme. Det er ikke utænkeligt at jeg også fik boret neglene ned i huden på ham. Jeg skreg ubehersket og min stemme rystede af, at jeg blev kneppet så hårdt. Min stønnen blev højere endnu, da jeg kom i et brag af en orgasme. Den blev desværre forstyrret, da jeg fik den første ting fra hylden over mig i hovedet. "Av for Satan!" udbrød jeg forskrækket. Selvom det heldigvis kun var en tommestok, slog den alligevel hårdt. Godt det ikke var en hammer.
Søren satte farten ned lidt og så op på hylden, som om han lige skulle vurdere, om der var noget farligt deroppe, før han kunne fortsætte.
Så så han ned på mit ansigt og sagde tørt "Der skete ikke noget" før han satte farten op igen.
"Fuck Fuck Fuck" stønnede jeg højt og i takt med bordets banken mod væggen. Han havde hurtigt fat i min nakke igen og fortsatte på samme måde som før, men jeg sprællede for meget med benene, så han stoppede igen, tog armene under mine knæer og foldede hænderne på min ryg, så han løftede mig ud fra bordet og stod med mig sådan midt på gulvet. Jeg følte mig mere sikker ved at hænge sådan, når jeg havde hænderne oppe om hans nakke, så det gjorde jeg. Pikken pegede lige mod fissen så jeg, men han ventede med at stikke den op. Jeg fik øjenkontakt med ham igen. Han smilte frækt og jeg bed mig i læben og prøvede at komme ned til pikken med fissen, selvom han holdt mig, så det udelukkende var ham, der bestemte, hvad der skulle ske.
Heldigvis gav han efter og stak den helt op i fissen, så jeg straks stønnede rigtig højt igen.
Vi larmede så meget, at jeg egentlig forventede, andre naboer ville komme og flå døren op til redskabsrummet, for at komme mig til undsætning.
Hans pik var lige lidt for lang til lille mig. Den ramte noget, der jog gennem hele kroppen, hver gang den var helt oppe. Og han skulle nok sørge for den kom helt op hver gang.
Jeg kunne se i hans ansigt, han anstrengte sig for at kneppe hårdt og taktfast. Jeg prøvede at holde hovedet oppe og se på ham, men jeg syntes, jeg var helt udmattet i kroppen. Så meget at jeg kun kunne holde hovedet oppe i lidt tid af gangen. Ellers tabte jeg det slapt ned af ryggen. Jeg lagde al min energi i at holde fast om nakken på ham.
De sidste tre stød i mig, før han stoppede op, var hårdere end alle de andre.
"Nøjj der er varmt herinde!" udstødte han og satte mig ned. Han havde tænkt sig, jeg skulle stå på gulvet, men mine ben dirrede under mig og mine arme havde kun lige nok kræfter til, at jeg kunne støtte mig til bordet.
Søren tog en dåseøl henne fra rammerne i hjørnet, åbnede den hurtigt, og jeg vil tro han drak halvdelen i et enkelt drag. Han satte dåsen bestemt på bordet og så igen målrettet på mig. Hans tanke lyste tydeligt ud af øjnene: "Nu skal du satme få pik!"
Med sin ene hånd om ryggen på mig, trak han mig ind til sig. Jeg kunne ikke længere støtte mig til bordet med armene, så jeg sank i knæ. Istedet for at holde mig oppe tog han en hurtig beslutning og lagde mig på ryggen på gulvet i stedet. Det var dejlig koldt, og heldigvis holder min far det rent hele tiden.
Søren stillede sig med benene på hver side af mig og gik ned i knæ, løftede mit underliv op og stak pikken op i fissen igen.
I den stilling kneppede han mig lidt langsommere end før, men havde spyttet på et par fingre, som han begyndte at lege med mit røvhul med. Rimelig hurtigt forsøgte han at stikke den ene finger op. Hullet gav hurtigt efter og bød fingeren velkommen. Jeg nød pisse meget at have noget oppe i begge huller samtidig, så jeg smilte flirtende og opmuntrende til ham igen. Jeg kunne ane et lille smil på hans læber tilbage til mig.
"Skal du kneppes i røven, skat? Vil du det?" sagde han kælent.
Jeg nikkede og ville alligevel være sikker på han forstod mig, så jeg ville sige "ja tak", men det kom ud som en lille klynken.
Hans lille smil blev lidt større, sexsultent og forventningsfuldt.
Den første finger var helt oppe og han begyndte med den næste finger. Det var en helt fantastisk følelse med hans store pik i fissen og to temmelig tykke fingre i røven samtidig. Hele min krop dirrede igen, ligesom min stemme gjorde.
Da begge fingre var helt oppe tog han pikken ud og så liderligt på mit røvhul, der spændte lidt om fingrene. Han så ikke ud til at ville stikke en finger mere op, før han ville prøve med pikken. Jeg syntes bare ikke to fingre var nok til at varme mit hul nok op til den store pik, så jeg prøvede at stikke min ene pegefinger op ved siden af hans fingre. Han så ud til at have tålmodighed til det, men med min egen finger ved siden af hans følte jeg hurtigt, jeg var klar til at få pik igen.
Vi tog vores fingre ud samtidig og han sendte en kæmpe spytklat med hullet og ramte mellemkødet. Med pikhovedet smurte han det rundt på røvhullet. Jeg spyttede i min hånd og gned det ind i pikken og førte den ned til hullet. Det strammede meget i hullet, da pikhovedet skulle indenfor. Han pressede den langsomt ind og ventede lidt, imens han sendte mere spyt mod pikken og hullet.
Langsomt gled pikken helt op i røven, hvor han holdt den lidt, mens han hang ind over mig.
"Du har et lækkert stramt røvhul, skat. Skønt!"
Jeg kunne ikke lade være med at tænke, at når han var færdig med mig, ville der gå et par uger, før jeg var stram igen. Jeg smilte op til ham igen.
Han holdt den stadig stille helt oppe i røven, men han spændte mærkbart i pikken, så det rykkede i den.
Jeg smilte endnu mere og han havde et frækt glimt i øjet... Nu går det snart løs.
Han trak den langsomt ud, til det kun var hovedet og lidt mere, der var indenfor. Endnu engang spyttede han på pikken og gned det ind. Med det samme pressede han den helt op igen.
"Uuhhwwååå" udbrød jeg langsomt og trak vejret dybt. Han trak den ligeså langt ud igen og pressede den endnu hurtigere helt op igen. "ÅÅHhhhh" udbrød jeg lidt højere.
"Waauuuww" kom jeg spontant til at sige, mens han igen holdt den helt stille deroppe.
Han gryntede lidt for sig selv af tilfredshed. Næste gang han trak den ud og ind, var det endnu hårdere. Jeg sank en klump og stirrede i retning af fissen, røvhullet og pikken, der snart ville komme til syne igen. Da han igen trak den ud og ind, var det endnu hurtigere, så jeg nåede kun at se den glinse lidt, før den var oppe i mig igen.
Min vejrtrækning var blevet hurtigere og jeg var klar til at få banket røvhullet ind i næste måned.
"Kom bare med det" tænkte jeg og sank en klump igen.
Det var som om, han havde hørt, hvad jeg tænkte, for han begyndte at kneppe mig i hurtigere takt og tog fat i mine lår for at trække mig ind over pikken, samtidig med han selv stødte til.
Det dunkede i underlivet og blodet var steget mig til hovedet. Selvom han holdt i mine ben, blev jeg alligevel skubbet taktvis henover gulvet med hans stød, så rakte hænderne op over hovedet for at holde igen på, hvad jeg end måtte møde på vejen hen over gulvet.
Før jeg ramte noget, havde han lagt mine ben op på sine skuldre, taget hænderne ned under ryggen på mig, og løftet mig igen op, som om jeg ikke vejede noget. Pikken forlod ikke røvhullet og han holdt mig igen foran sig, så jeg igen rakte ud og fik fat om nakken på ham. Den stilling fik ham til at kneppe endnu hurtigere og hårdt. Jeg hang bare hjælpeløs i hans arme som en ligegyldig kneppedukke. Egentlig var jeg nok ikke mere for ham end en lille tilfældig kneppedukke og det tændte mig meget.
Nogen gange lagde han sin takt om for at banke den hårdt op i mig tre, fire eller fem gange, før han kneppede hurtigt igen. Jeg tror han nød at høre mig skrige under sin behandling.
Så meget som jeg skreg, var jeg faktisk lidt skuffet over, at der ikke kom nogen for at hjælpe mig ud af den knibe, jeg lød til at være i. Alle der var hjemme hos vores naboer, måtte i hvert fald have hørt os. Hvad mon Johanne, Sørens kone tænkte?
Min tankeflugt blev afbrudt af, at han begyndte at snakke mellem sin stønnen: "Det ville godt nok være fedt at kunne komme og kneppe dig på en tiere basis." Han havde ikke sat farten ned med knepperiet, og han satte den ikke ned for at jeg kunne svare, så jeg stammede og stønnede: "Knepper du ikke Johanne sådan her da?"
"Nogen gange, men det er lækkert med noget nyt her og der." smilte han.
Jeg så vurderende op på ham, så godt jeg nu kunne, mens han fortsat tæskede mit røvhul til ukendelighed. "Her og der? Hvad mener du med det?"
"Ja, Sidsel vil jo også gerne." smilte han stolt og selvtilfreds.
Sidsel bor på den anden side af Johanne og Søren og er et år ældre end mig. Hun er bare ikke så lille af statur som mig. Hun er lidt buttet og har en meget fræk udstråling. Jeg har længe set op til hende, for jeg syntes der helt sikkert var noget rigtig lækkert over hende.
"Knepper du hende på tiere basis?!" spurgte jeg lidt forarget, men også lidt imponeret.
"Mmm." svarede han kort og så ud til, han ikke syntes, samtalen behøvede at blive længere, så jeg holdt min kæft, bortset fra min stønnen, der ikke kunne holdes tilbage.
Jeg havde stadig mit fokus på hans ansigt. Det frustrerede ham lidt, at han ikke kunne gennemskue, hvad jeg tænkte, så han bankede pikken hårdt op i røven mange gange efter hinanden, fordi jeg ikke kunne koncentrere mig ligeså godt, når han gjorde det.
Pludselig satte han mig på bordkanten igen og slap mine ben. Jeg kunne ikke selv holde dem, så de for mod gulvet og trak mig med ned fra bordet, så jeg lå på knæ på gulvet.
Jeg prøvede at hive mig op i hylderne under bordet, men jeg nåede kun at få fat i bordkanten, før hans ene hånd greb mig om nakken og trykkede mig ned mod gulvet igen og satte hvert ben på siderne af mig. Han fandt hurtigt mit røvhul igen og bankede pikken helt op, så hårdt at jeg faldt ned på maven og pikken smuttede ud igen. Han hev mig utålmodigt op igen ved hofterne og hamrede pikken op igen. Jeg måtte bare forsøge at holde mig oppe fremefter.
Nu kneppede han alligevel så hårdt, at jeg blev skubbet fremad på gulvet. Han holdt mig ikke tilbage, men fulgt bare med mig fremad, indtil jeg måtte affinde mig med at få hovedet ind mellem hylderne i reolen og møde en naturlig stopklods igen.
Med mit hoved inde på hylden mellem ruller af reb og malingbøtter, og hænderne på hyldens kant for at hjælpe til at holde tilbage imod ham, havde han hænderne på min ryg for at holde mig nede og voldkneppede mit snart søndersmadrede røvhul. Jeg stønnede højt i lange rystende råb.
"Hva' så! Kan vi finde en ordning sammen og mødes på en eller anden basis?!" stønnede han højt.
Jeg kunne ikke samle ord til en sætning i min tilstand, og han havde ikke nok tålmodighed, så han fangede mit hår og sled tilbage i det, så min nakke skulle lægge sig bagover, men slog i stedet nakken op i hylden ovenover mig med et højt skrald. Han gav med det samme slip på håret, så jeg slog panden ned i hylden igen.
"FUCK DIG!" Råbte jeg.
Det fik ham ikke til at stoppe og heller ikke give op. Knepperiet fortsatte ufortrødent og han spurgte bare igen: "Skal vi starte på ugentlig basis?! Hva?!"
Jeg var nød til at give efter og stønne "Ja!"
"Nååå det var godt!" afsluttede han og tog fat i mig og trak mig ud fra reolen og hev mig op fra gulvet og trak mig hen over gulvet til bordet igen, som jeg lagde mig ind over for at støtte mig til det bedst muligt. Før jeg havde fundet fodfæste, havde han taget mit ene ben og lagt det op på sin skulder, uden at vurdere om jeg var smidig nok til at kunne, når jeg stadig havde den anden fod på gulvet.
Pikken kom hurtigt op i røven igen og bankede vildt hårdt og hurtigt ind og ud. Bordet bankede igen mod væggen og tingene på hylden over mig begyndte at rasle rundt igen. Jeg holdt mig klar til at afhverve det næste, der eventuelt ville falde ned på mig.
Det var godt, for jeg nåede at få armen over hovedet, da en eller anden sprayflaske var væltet og rullede ud over kanten.
Kort efter blev hans stønnen vildere og han kneppede mere taktfast end ellers. Jeg så op på hans ansigt igen. Han havde knuget øjnene sammen og havde helt åben mund. Han var lige ved at komme. Fuck han så fræk ud sådan.
Han slap mit ben med den ene hånd, som i stedet kravlede op af min krop for at finde min nakke.
Han strammede lidt rigeligt om nakken, så jeg håbede han snart kom, så han kunne give slip igen.
I samme bevægelse han trak pikken ud trak han mig ud over bordkanten ved nakken og jog pikken ind i munden på mig. Spermen var allerede begyndt at løbe, for jeg nåede lige at se en hvid dråbe på spidsen af pikhovedet.
Med smagen af den første dråbe i munden, begyndte den at sprøjte overraskende meget.
Han holdt mig stærkt fast og havde ikke tænkt sig at tage pikken ud af munden på mig, før han var helt færdig, ligegyldigt hvor meget jeg end protesterede.
Jeg protesterede ikke over at få sperm i munden, for jeg er vild med sperm.
Det kom bare så hurtigt og så meget, at jeg ikke kunne nå at time min vejrtrækning og være rigtig klar før det kom. Med mine små host røg noget af det op i næsen.
Udenfor min kun halvbevidste tåge, kunne jeg ane hans stønnen: "Jaaaa Fuck det er godt. Drik det! Slug så!"
Jeg sank, jeg ved ikke, hvor mange gange og sugede i pikhovedet for at få resten med. Han havde heller ikke givet slip på mig endnu, men han var endelig begyndt at løsne grebet.
Da han gav helt slip fald jeg om på gulvet. Det passede min krop helt perfekt at få lov til at ligge på det kølige gulv og få lidt ro. Jeg var øm, svimmel og forpustet. Han var våd af sved og pikken stod stadig mest stiv, men den var på vej ned. Han stillede sig ved bordet og så ned på mig lidt, før han tømte sin øl og smed dåsen vilkårligt over i hjørnet, så jeg bar kunne rydde den op for ham. "Du er god til at tage imod, men du skriger mere end Sidsel." smilte han, mens han tog sit tøj på igen.
Han gik bare igen og lod døren stå åben. Han skulle ikke låne værktøj.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 59 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.