Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var en sommeraften og der var familiefest hos min morbror og tante. De bor i et hus på landet, så høj musik kan ikke genere nogle naboer og der er god plads til både boldspil i haven og alt mulig andet. Denne gang var der telte i haven, så vi børn kunne sove sammen, for alle forældre havde planer om at være fulde, så de kunne ikke køre. De havde også enten telte eller madrasser indenfor.

Jeg havde sovet til middag i løbet af dagen, så jeg var ikke træt samtidig som alle de andre "børn".

SEX I DAG?

Min onkel Kjeld, der altid har haft ry for at være nærgående og sexfikseret havde lige fra sin første øl været efter mig. Det plejede han ellers ikke. Han var næsten hene tiden tæt på og snakkede om, hvor godt han syntes min krop havde udviklet sig over det sidste år. "Har du fået hår på fissen så?" havde han spurgt. Da jeg ikke svarede, tilføjede han bare: "Nå du barberer måske?"

Han kom flere gange så tæt på at hans hænder strejfede både mine bryster og røv. Han smøg sig endda tæt forbi mig på et tidspunkt, at han kørte sin buksebule op af min hånd.

For at komme lidt væk fra ham havde jeg danset med min far til Moonjams Gennem ild og vand, men min tante Jytte fik hans opmærksomhed, så de begyndte at danse i stedet, hvor min morbror i stedet fangede mig og vi dansede videre, indtil jeg blev tørstig og ville finde noget at drikke. Min mor var også ude og danse og hun slog sig rigtig løs. Hendes bh havde tilladt brysterne at hoppe ud og den nedringede top gjorde at brysterne synligt gyngede rundt med stive brystvorter. Carsten hun dansede med stirrede på dem, så meget man skulle tro det var brysterne, han dansede med. Han havde næsten tungen ude af munden og det var bare lidt pinligt.

Kjeld stod ved fadølsanlægget og havde vist fulgt med i alle mine bevægelser, mens jeg dansede. Det var snart for meget.

Jeg så mig om efter min far, men både han og Jytte var væk og min mor så ikke andet end Carsten og nød den opmærksomhed hun fik. Hun var udmærket klar over brysterne var ude.

Jeg skulle tisse og gik ind for at gå på badeværelset, men døren var låst. Så stillede mig op af væggen for at vente, men det gik op for mig, at der kunne gå lang tid, for jeg kunne høre nogen kneppe derude. Hvad fanden var det dog for en familie, jeg havde. Jeg havde da ikke lagt mærke til noget sådan her de andre år.

Jeg bliver selv meget meget let liderlig og min sexmoral er vel også rimelig åben. Den side kunne jeg nu se, hvor jeg havde fra.

Kneppelydene derinde fra badeværelset gjorde mig liderlig. En dames stemme der stønnede, en mand der brummede og klaskelyde fra kroppe, der ramte hinanden og så lød det, som om en af dem holdt igen på døren med en fod.

Jeg blev våd og havde pludselig en stor lyst til at onanere, men jeg skulle stadig tisse. Jeg gik lidt rundt og ledte efter et sted at onanere i fred, men var efterhånden ved at være klar over, at jeg først måtte tisse ude i haven.

Jeg gik derud og lukkede døren til bag mig. Der var helt stille derude bortset fra musikken, der bragede indefra.

Der var ingen, så jeg smed trusserne og stillede mig på kanten af terrassen med spredte ben, løftede op i min nederdel og skildte fisselæberne med fingrene og begyndte at tisse ud på græsset. Jeg satte mere tryk på og syntes det var både sjovt og frækt at kunne stå og tisse ligesom mænd frem foran mig.

Før jeg nåede at reagere, var en hånd kommet ind foran mig og fanget en håndfuld af mit tis. Jeg blev forskrækket og sprang til siden og dækkede fissen til igen. Det var Kjeld, der var i fuld gang med at slubre mit tis op i sin mund fra hånden. Hans øjne lyste af liderlighed og jeg kunne se han sank mit tis, lige før han smurte resten rundt i sit ansigt. I den anden hånd balancerede han med en halv fadøl.

Jeg var lamslået og skulle til at sige noget ondskabsfuldt til ham, men han kom i forkøbet og sagde "Jeg kunne ikke lade være. Du er så sexet. Jeg vil bolle med dig." sagde han og gik tættere på. Jeg tog et skridt mere baglæns og så hans pik hang udenfor bukserne. Den var ikke engang stiv eller noget særligt at se på.

Han havde hurtigt åbnet bukserne helt, som faldt ned om anklerne på ham. Jeg tog endnu et skridt baglæns og havde formet sætningen: "Fuck hvor er du klam Kjeld. Skrid ind igen for du er pisse fuld". Han lugtede nemlig af øl på afstand og nu også af tis. Jeg nåede ikke at sige sætningen, fordi jeg havde opdaget hans nosser var kæmpe store. Jeg havde aldrig set noget lignende.

Han tog små hurtige komiske skridt hen mod mig med bukserne stadig om anklerne. Nosserne hoppede en lille smule undervejs og pikken rejste sig i små ryk.

"Du er jo liderlig!" grinte han. Jeg så vredt op på ham og var igen klar med min sætning, men han snakkede videre "Du stirrer sultent på mine boller. Tænkte nok du ville elske dem. Frækkert."

Han havde fået fat i min hånd, som han kørte rundt på både pikken og nosserne. Han stank af øl og jeg kunne lugte mit tis i hans ånde. Han slap min hånd og fandt frem til min fisse. "Ha! Hvad sagde jeg? Du er jo drivvåd. Jeg har bare så gerne ville bolle dig i mange år."

Mange år? Hvad mente han med mange år, når jeg kun var 17 nu?

Jeg var gal på mig selv over for det første ikke at flytte hånden fra hans pik og nosser og for det andet ikke at fjerne hans hånd fra min fisse.

Jeg havde også glemt, hvad jeg ville sige til ham. Han var helt tæt på og stak sin tunge ind i min mund. Jeg kunne smage mit tis, som nu overskyggede oplevelsen af øl. Det gjorde mig kun ekstra liderlig og jeg søgte rundt i hans mund for at få mere af det.

Begge mine hænder famlede rundt på hans nosser, for de føltes mega dejlige og bløde.

Hans hånd havde fået min top op over brysterne og kælede kærligt med dem. Han stønnede højt bare af at kysse mig, så tyssede på ham, fordi mine fætre og kusiner lå i teltene lige ved siden af. Hans børn var også imellem den flok jo.

Han virkede ligeglad og virkede så opstemt, at jeg nu troede på, at dette virkelig var noget han havde set frem til i mange år. Dog stod han stadig med den halve fadøl i hånden, som han ikke slap.

Pludselig var hans hånd på min skulder og jeg blev presset ned for at sidde foran ham. Han ville have suttet pik og han ville nok helt sikkert også have mig til at lege med nosserne. Jeg satte mig villigt på knæ og fangede pikhovedet i munden og suttede dybt med det samme.

"Jaaa sut den godt og grundigt, Josephine" sagde han så højt, så hvis der var nogen vågne i teltene, var jeg i hvert fald afsløret.

Han var simpelthen for fuld til at tænke sig om. Jeg så op på ham. Han stod og sejlede fra side til side, smilte ned til mig og tog en tår af øllet. Jeg var blevet afbrudt i at tisse før, så jeg skulle tisse mere.

Jeg sad faktisk og kneb fissemusklerne sammen for at holde mig.

"Du sutter fandme godt, Josephine. Vi skal passe på jeg ikke kommer allerede, for vi skal jo nå at bolle også. Slik mine boller i stedet. Jeg ved jo du elsker dem." sagde han ligeså højt som før, da alle kunne høre ham.

Han tog selv pikken ud af munden på mig og hev op i den så nosserne var lige ud for min mund. Jeg så rundt på teltene. Der var ikke en lyd fra nogen af dem. "Kom nu. Du suttede da min pik med stor fornøjelse." kaldte han oppefra.

Jeg slikkede op og ned af dem for han i det mindste skulle holde kæft et øjeblik.

De var helt nybarberede og superskønne at slikke og sutte på. Jeg havde simpelthen fundet ud af, at jeg var til store nosser. De tændte mig virkelig meget.

Han stønnede liderligt af at få dem slikket, men stod stadig med den dumme fadøl.

"Jeg skal altså tisse mere" var jeg nød til at sige. Jeg kunne simpelthen ikke holde det længere. Jeg rejste mig for at gå hen og tisse igen, men han greb min arm og tømte nonchalant indholdet af sin fadøl ud til højre og holdt plastikkruset ind under mig med et bestemt udtryk i sit ansigt.

Det kildede i maven på mig med det samme. Ville han virkelig drikke mere fra mig?

Jeg så ned på kruset og tilbage på ham, men han havde bare fået et mere villigt udtryk i ansigtet. Jeg lod det løbe og fyldte kruset tre fjerdedele. Jeg fulgte kruset med øjnene da han tog det op og kunne ikke lade være med at smile frækt, da han som jeg forventede tog det til munden og begyndte at drikke. Jeg kunne lugte det fra kruset og før jeg vidste af det, havde jeg sagt "Fuck. Stop. Jeg vil også ha noget!"

Han smilte og rakte mig kruset, Der var halvdelen tilbage. Jeg satte det op til næsen og snuste ind.

Det var en virkelig fræk lugt. Jeg satte det til munden og begyndte langsomt at drikke. Han havde fingrene ved min fisse og var erfarent begyndt at fingerkneppe mig så det også gik ud over mit G-punkt. Jeg stønnede og prøvede at koncentrere mig om at drikke, men stod uroligt og spildte lidt ned af mig selv. Jeg fik stadig drukket en masse. Følte mig ulækker men det var vildt frækt.

I hans iver efter at fingerkneppe mig, var jeg blevet presset helt op af hækken. Han var endnu mere ivrig og hev energisk op i mit ene ben, så han kunne komme ind mellem dem og satte pikken til fissen og fik den hurtigt op i mig. Der var ingen rolig start, for det satte bare gang i hans krop. Han kneppede som en kanin, så vi faldt gennem hækken og han blev endda ved med at bokse oppe i mig på vej gennem og ned på græsset bag hækken.

"din fisse er så lækker lille og våd" stønnede han rystende. Hvis nogen var vågne og hørte efter var det alligevel for sent at skjule det.

Han lå ind over mig og slikkede overalt på mine bryster, mens han bare hukkede løs i fissen på mig. Jeg kunne mærke de store lækre nosser mellem mine lår og tænkte på, hvornår jeg mon kunne komme til at lege med dem igen.

Jeg lå ovenpå en gren der generede min rygrad, men han virkede ikke til at ville ændre på noget. Han kneppede bare i sin lykkelige åndsfraværelse. Han var nu faktisk meget sød sådan, og det var vildt frækt som han også begærede mig.

Jeg spredte benene endnu mere og løftede dem op så han bedre kunne komme længere op i mig.

Det skulle jeg have gjort længe før, for det føltes pragtfuldt at blive smækket på røvhullet af de store nosser han lå og svingede med. Det var endda en fræk lyd det gav, hver gang de ramte mig.

"Er du gammel nok til at tage p-piller?" stønnede han.

"Ja ja, det er i orden. Vil du da komme oppe i mig?" stønnede jeg tilbage.

"Jeg skal fylde dig op, skal jeg." stønnede han igen og fortsatte i samme takt.

Jeg så op i himlen og ventede spændt på at føle, om han gav ligeså meget sperm som størrelsen på nosserne lovede.

Han blev ved rigtig længe, så jeg var helt imponeret så længe han kunne holde i det faste tempo, han holdt.

Pludselig brølede han højt, som om han var blevet forskrækket eller var i smerte. Jeg troede det var fordi hans kone, Kirsten, havde opdaget os og hukket en klo i ryggen på ham.

I fissen kunne jeg modsat mærke en flod fylde mig op. Med den mængde kunne jeg godt forstå han lød til at være i smerte. Det føltes vidunderligt. Også fordi hans orgasme gennemrystede ham og han var ude af kontrol.

Han faldt til ro ovenpå mig og meget af spermen løb ud af mig igen, da hans pik var blevet slap og faldt ud.

Jeg var nød til at skubbe ham af mig, fordi han blev liggende. Det var som om han vågnede af det, men nægtede at være faldet i søvn oven på mig. Jeg mente alligevel, det ville være bedst at lade ham ligge der.

Jeg håbede faktisk, han var så drukken, at han havde glemt det hele næste morgen.

Jeg rejste mig og endnu mere sperm rendte ned af mit ene ben. Jeg ledte efter mine trusser i mørket, men måtte opgive at finde dem, så rettede mere på mit tøj og gik over til teltet, jeg skulle dele med mine tre jævnaldrende kusiner. Jeg lynede langsomt og så lydløst op som muligt, så jeg kunne tage posen med min tandbørste. Da jeg åbnede op og stak hovedet ind, sad min ene kusine op. "Åhh hvad er klokken?" spurgte hun. "Det ved jeg ikke." hviskede jeg.

"Nå Josephine, det er dig? Er du endelig klar til at komme i seng så?"

"Endelig?!" spurgte jeg forarget.

"Ja du må da være træt nu" svarede hun bare og lagde sig ned.

Fuck, så havde hun altså hørt det hele. Stille og flovt svarede jeg bare "Ja" og lynede ned igen, for jeg havde fundet min tandbørste.

Spermen løb stadig ned af mine ben så jeg sigtede lige efter badeværelset, så jeg kunne få det tørt af, men min tante, Jytte, der tidligere var forsvundet med min far var inde i stuen og faldt mig om halsen i sin fuldskab. Hun var lalleglad og rød i hovedet. Hun så på mit ansigt og ned af mig og spurgte om jeg var faldet ude i mørket.

"Øhh jjj.. Ja jeg faldt derude, men der er ikke sket noget. Jeg skal ud og børste tænder." undskyldte jeg mig og håbede ikke hun havde kunne lugte tis fra min ånde.

"Du skal også have tørt dine ben af" blev hun ved, men jeg lukkede døren bag mig til badeværelset og skyndte mig at se i spejlet.

Jeg så forfærdelig ud og lugtede af tis. Jeg prøvede så godt som muligt at gøre mig i stand til at kunne gå gennem huset igen og ud i teltet. Det var godt jeg havde andet tøj med.

Nu håbede jeg bare ikke der ville blive sladret i krogene i morgen.

Ny fantasi skrevet af Josephine:

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 54 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.