Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter flere uger med skænderier og problemer på hjemmefronten og jobbet trængte jeg bare i den grad til at få luft. Intet gik min vej for tiden og alt faldt bare fra hinanden. Jeg måtte bare ud og væk for en tid og mødte tilfældigt en af de ældre brødrene fra logen som kunne se at jeg ikke var på toppen.
Han bød på et glas vin hjemme ved sig selv på terressen og der fik jeg for første gang i lang tid lukket op for noget af al det der plagede mig. Han lyttede og kom han med rigtigt mange gode råd og forslag til mig. Det var godt at snakke med ham og alle mine parrader faldt til jorden.

Vi havde en fantastisk god samtale om livets op og nedture og om alt det midt imellem. Pludselig så han alvorligt på mig. Nu siger jeg det bare lige ud uden omsvøb, er det i orden. Ja det er det P.

SEX I DAG?

Du trænger til god sex og ro at finde dig selv igen.

Du skal ikke tage hurtige beslutninger her men give dig god tid.Nogle af dine problemer kan jeg måske hjælpe dig med hvis du lader mig. Sig frem svarede jeg spændt.

Han fortalte at han for mange år siden havde arvet et stort stykke skov med jagthytte lige ned til en sø i det midjyske område.
For få år siden havde han revet hytten ned og havde han bygget en "hemmelig" lejrplads, hvor der var tre Shelters som han ikke rigtig fik brugt.

Shelterne lå omkring en stor bålplads og til den sidste side lå søen. Der kunne jeg tage op og få sejlet lidt i min kajakker og få ro til at tænke over livet og få lagt en plan for fremtiden. Jeg skulle være forberedt på at der ikke mobil dækning , luksus eller andre at tale med. Som regl kunne man have det hele for sig selv. Det lyder ellers som en dejligt sted svarede jeg. Øjeblik så finder jeg lige adressen.
Han gik ind i huset og var der egentligt temmelig længe. Han kom ud med en seddel hvor han havde skrevet adressen og tal kombinationen på den hængelås der holdt bommen låst ude ved hovedvejen så ikke andre kunne komme ind.

Der er få regler, man tager selv sit affald med ud igen og hvis man møder andre der oppe så giver man aldrig andet end sit fornavn ud. Ingen må vide hvem den anden er og skulle man kende den anden så tier man stille med det.

I skoven er alle lige uanset job eller økonomisk formåen.
På pladsen er det frivelligt at have påklædning på om dagen, men bør være påklædt om aftenen grundet myg.
Han skænkede endnu et glas op til os og så meget alvorligt på mig. Kan jeg stole på dig, ja svarede jeg det kan du. Jeg vælger at tro dig og fortæller dig nu noget jeg ikke vil have du deler med de andre logebrødre.
Ja selvfølgelig svarede jeg og jeg forventer naturligvis at det går begge veje. Han smilede og sade skål. Jo ser du, jeg har brug for en stor tjenneste og tror måske du er manden for at kunne løfte opgaven.

Måske ved du at jeg for flere år siden giftet mig med en meget yngre kone. Jeg fortalte at jeg havde hørt at han havde en meget køn kone men ikke at hun var yngre. Hun er skam både køn og yngre forsikrede han mig.

Mit problem er at jeg har fået en forfærdelig sygdom og i jagten på at fjerne sygdommen fra min krop er jeg blevet impotent. Ingen læger kan fortælle mig om det er permanent, men det har udviklet sig til et stort problem for mig da jeg ikke længere kan tilfredstille min kone.

Han holdt en lang pause og jeg valgte intet at sige blot at lytte. Der gik utroligt længe før han igen brød tavsheden.
Det jeg egentligt vil spørge dig om det er om du vil hjælpe mig med at opfylde mine ægteskabelige forpligtelser som mand, uden nogensinde at fortælle nogensomhelst om det.

Jeg har nemelige længe været på udkig efter den rette mand, men endnu ikke lykkedes med det.
Det skulle jo ikke være købesex eller nogen venner. Der skulle være rene linier og gensidig tillid.

Den havde jeg ikke set komme, jeg så på ham og svarede så.

Jeg er meget stolt og glad for den store tillid du udviser ved at foreslå mig dette. Det er meget på skønnet, som du ved har jeg ikke fået meget sex hjemme på det sidste og vil meget gerne takke ja det dit tilbud, hvis din kone også er med på den.

Han så smilende nærmest taknemmeligt på mig og svarede at hun stort set allerede havde forhånds godkendt mig og det var derfor han var så længe inde i huset. Han tog sin telefon og tastede hendes nummer ind.

Kommer du ikke ud til os i haven skat.
Det lyder godt skat vi ses om lidt. Han så smilende på mig, hun kommer om lidt.
Har hun det frække sæt på så forsvinder jeg lidt i mens i hygger jer.Har hun der imod sin røde kjole på så betyder det måske. Hvis hun har den sorte kjole på så er det et nej tak

Pludselig gik døren op og ud kom hans kone Mette. Hun var i ført en gennemsigtig silke kinomo, sort blonde bh, sorte g-strengs trusser og meget højhælede røde sko. Jeg tabte næsten pusten.
Det var så tydeligt at det undertøj og sko havde kostet en formue og det sad som skabt til hende. Fremhævede hendes krop og nærmest udstillede hende uden at det blev vulgert.
Hun måtte være i slut tyverne måske 30. Slet ikke mere, virkelig en smuk kvinde med langt lyst og velplejet hår.

Hun kom over og gav mig hånden, hej A, jeg er P´s kone og hedder Mette. Dejligt at møde dig fik jeg fremstammet. Har P fortalt dig om vores lille problem, ja svarede jeg det har han. Vil du kunne hjælpe os og holde det hemmeligt Hun lagde sin hånd i mit skød over min pik. Jeg behøvede faktisk næsten ikke at svare for den rejste sig øjeblikkeligt.

Sikke en voldsom drejning min dag havde taget de sidste par timer, jeg så på P og Mette, mener i det så er mit svar ja tak. Men det kræver at jeg også kan stole på jer og i aldrig fortæller min kone eller andre om hvad vi har lavet.

P så på sin kone er vi eninge? Ja svarede hun meget.
Hun begyndte så, åbenbart i følge aftale, at først smide kinomoen og der efter sin BH.

Et par meget flotte naturlige bryster kom til syne og P rejste sig. Det er mit tegn til at gå og lade jer være alene lidt. Han kyssede hende på munden og hun ham retur, Han så på mig og smilede pas godt på hende for mig.Det lovede jeg

Han tog en pakke kondomer frem fra inderlommen og lagde på bordet. I må selvom i bruger dem eller ej men bliver hun gravid så bliver det mit barn og ikke dit og vi blev efterladt alene.

Jeg så smilende på Mette og hun så smilende retur.

Nå A passer konen ikke sine ægteskabelige forpligtelser? Jeg måtte svare som ærligt var at det havde hun ikke gjort i en tid nu efter hun opdagede jeg havde haft et sidespring.

Mette så på mig, Fy slemme mand, hvem var du sammen med?
Er du sikker på du vil have svaret spurgte jeg, ja da kom med det.

Jeg var sammen med min nabo datter og hendes veninde.

Mette så vantro på mig. Tager du pis på mig. Nej svarede jeg. OK du er sku da ikke så lidt fræk.
Hvor gamle er pigerne, de er gamle nok og helt lovlige svarede jeg.

Hmm så er du jo vant til at være sammen med yngre piger kan jeg forstå. Ja svarede jeg det er lidt frækt med aldersforeskellen.

Hun smilede det kender jeg godt min mand er meget ældre end jeg og jeg var selv blot lige fyldt 16 da vi var sammen 1 gang. Det endte med at P gik fra sin kone og barn og det skabte stor opstandelse da vi efter 2 år endelig trådte offentligt frem som par.

Hun så på mig, kan sådan en gammel kone som jeg så overhoved tænde dig. Ork ja svarede jeg, god sex handler ikke om alder men om gensdig kemi og lyst. Alder er blot et tal.

Mette lukkede mine bukser op og lynede lynlåsen ned. Hun berørte med kærlige strøj pikken uden på stoffet.

Mine hænder fandt hendes bryster og min mund hendes. Hun besvarede kysset omgående og dybt. Det var som om vi kendte hinanden allerede. Intense dybe, frække kys blev udvækslet mens hun bad mig rejse mig.

Da vi stod op flåede hun mit tøj af og på ingen tid stod jeg helt nøgen i deres have med meget stiv pik.

Hun dykkede ned og så undersøgende på min pik. Hold da kæft hvor har du en flot pik-
Jeg kan godt forstå de unge pige er vilde med den. Hun tog uden varsel min pik i munden og begynde at sutte den af. Hold nu op hvor var hun god til at sutte pik. Det var fantastisk at mærke at hun oprigtigt nød det.
Mette suttede, slikkede, kyssede og krammede både pikken og mine nosser så jeg måtte stoppe hende.
Hold Mette jeg går om lidt hvis du bliver ved du er jo en fantastisk piksutter.

Hun så smilende og uskyldigt lillepige agtigt op på mig. Det skal jeg nok onkel.

Jeg opfangede hurtigt hendes lille hint Hun var til frække rolle spil og lige nu ville hun lege onkel/niece

Jeg håbede virkelig at min intuition ikke svigtede mig og så på hende med en streng mine.
Nu skal du gøre som onkel ber dig om min lille skat. Nu smider du dine trusser og så lægger du dig op på havebordet der og viser mig din lille fisse.
Det var knald eller fald
Hun så op på mig og rystede helt af liderlighed da hun svarede ja onkel, det skal jeg nok. Men hvad hvis mor og far kommer hjem ?

Nu smider du bare de trusser og lægger dig op og hvis du nævner din mor eller far en gang til så får du røvfuld.

Mette blev i den grad tændt, hun skyndte sig at smide trusserne og lagde sig op på bordet. Men onkel det er pinligt det her, hvad hvis der kommer nogen og ser os.
Du tier bare stille min tøs, spred dine ben og skub numsen så langt som muligt ud mod bordkanten. Ja onkel, det skal jeg nok. Hun lagde sig i stilling og jeg satte mig på stolen i mellem hendes spredte ben.
Nå hvad veneter du på vis mig så din fisse åbne den op for mig og lad mig se dig lege med den.
Ja skal nok, jeg nød synet. Sikke en smuk fisse du har min niece, lad mig se det hele.

Hun førte sin hånd ned og spredte med sine fingre sine skamlæber og lukkede sin fisse op for mig så jeg kunne se helt op i den smukke lysserøde grotte. Saftene drev ud af hende og afslørede hvor liderlig og klar hun var. Hvorfor har du ingen hår på fissen min lille skat, det er fordi jeg har barberet dem af onkel.

Må jeg ikke det ?

Jo det må du, men hvorfor har du det.

Fordi du engang da du og tante var sammen, så jeg på uden I vidste det.
Der sagde at du foretrak hende helt glat dernede.
Derefter hentede du dit barbergrej og spredte hendes ben for at fjerne alt hendes hår. Jeg stod og så på imens jeg onanerede til uden i vidste det.

Det så så frækt ud da du slikkede hende og endnu frækkere da hun suttede din pik lige før du trængte op i hende..
Har du stået og smug kigget på os. Ja onkel mange gange, hun lå og finger kneppede sig selv med den ene hånd mens hun fortalte løs. Både hjemme hos jer og da vi var på ferie sammen.

Jeg fjernede hendes hånd og begyndte lige så stille at slikke hendes driv våde fisse. Hun var yderst sensetiv og for hvert slik udstødte hun et støn og vred sig under mig.

Onkel hvad er det du gør ved mig, det er så dejligt, åååårrrrg bliv ved, kom tag mig brug mig.

Det var lige hvad jeg gerne ville så jeg tog fat i pakken med kondomer og rullede et på min meget stive pik. Mette så på mig, kan vi ikke gøre det uden, ligesom Mor og dig til julefrokosten.

Hvad pokker Mette det skulle du jo slet ikke have set, du er en slem pige at du sådan går og lurer..

Jamen det var så frækt at I gjorde det der midt i køkkenet under julemiddagen mens hele familien sad i den fine stue og ventede..
Mettes fantasi kørte på højtryk.

Hvad var det jeg sagde til dig der ville ske hvis du nævnte mor en gang til.

Mette så på mig først forvirret så forventningsfuld, øøøømmm så ville jeg få en endefuld, ja skat og du har nu nævnt hende, så ned af bordet og vend dig om.

Tag fat i bordkanten, det mener du ikke vel, jo jeg gør tøs. Mette stilte sig hurtigt på plads og strittede med numsen indbydende mod mig.
Først fik højre balle en røvfuld med højre hånd og der efter venstre med venstre hånd. Begge slag lige så hårde at der var tydelige håndaftryk der ville kunne ses i flere timer.

Godt spred dine ben tøs, hun gjorde øjeblikkeligt som der blev sagt og jeg førte nu for første gang min pik dybt op i hendes dejlige stramme fisse bagfra. Hun ydede ingen modstand. Tvært imod sugede hun nærmest pikken helt i bund. Jeg var knap stødt ind i hende 5 gange før hun eksploderede i en meget vild orgasme som alle naboerne hvis de var hjemme ikke kunne undgå at høre.

Jeg lod hende lige komme til sig selv før jeg trak mig ud og ladge mig på en sol seng.

Rid min pik lille skat, lad mig få noget ud af alle de penge dine forældre har brugt på din rideundervisning.

Vent lige et øjeblik, hun løb ind i huset og kom ud iført ridehjelm, lange blanke sorte ridestøvler og en ridepisk.
Hun var som taget ud af en af mine mest frække fantasier . Hun skrevede over solsengen og sænkede sin fisse langsomt ned over min pik.

Hun så på mig bedende. Må jeg ikke nok tage dig uden kondom, jeg vil så gerne mærke din sæd sprøjte dybt op i mig. Ikke i dag lille skat, hvad vil mor og far ikke sige hvis du blev gravid.

Bare det at jeg sagde det gjorde hende smæk liderlig kunne jeg se. Jeg vil, jeg vil, jeg vil altså mærke din varme sæd sprøjte i mig. Hun begyndte at ryste og en ny orgasme var på vej, hun kunne ikke stoppe den og min pik blev reddet vildt og voldsomt. Hun sprøjtede ud med væsker denne gang, de drev ud af hende og jeg kunne ikke holde til mere. Lige så snart hendes orgasme klingede af bad jeg hende hoppe af og sutte min pik til jeg gik.

Jeg stilte mig ved siden af solsengen som hun sad på og hun rullede kondomet af. Når jeg sprøjter så skal du tage det hele i munden. Intet må gå til spilde. Du skal vise mig den fyldte mund og der efter sluge hver en dråbe sæd i dig. Både det der er i munden og der er på pikken. Er det forstået.

Ja onkel, selvfølgelig. Hun suttede fantastik pik og inden længe kom al min opsparede sæd flyvende ind i munden på hende. Der var voldsomt meget og hun formåede ikke at have det i munden altsammen.

Det løb ned af hagen og ned på hendes bryster. Ubevidst smurte hun sine bryster ind i sæden . Kors hvor så hun dejlig ud som hun stod der fuldstændigt oversprøjtet med sæd.
Hun skulle lige til at spytte sæden ud da jeg stoppede hende, du skulle vise mig din mund fuld af sæd og der efter sluge alt. Hun så på mig først lidt trossig i blikket, du gør bare som din onkel siger. Skal jeg tælle til tre?
En.......to......hun åbnede munden og viste mig sæden og slugte så uden vrøvl det hele. Jeg bad hende åbne munde og sutte min pik helt ren, Hun tøvede først men så opgav hun al modstand og slikkede den fuldstændig ren fra top til tå. Min pik begyndte at rejse sig igen stille og roligt og inden længe stod den klar til kamp igen.

Mens hun suttede og slikkede min sæd i sig kom P ud til os igen. Han listede sig hen og stod og nød synet af sin tilfreds stillet kone med min pik i munden. Det ser sku ud som om du nyder det Mette. Hun for sammen, var du ikke gået ud og handle som aftalt?.

Nej jeg har stået skjult og set på, det var simpelthen for fristende.

Mette det må du undskylde, jeg ved godt det ikke var aftalen. Mette så på sin mand og suttede der efter min pik meget grundigt. Den kunne ikke undgå at blive stiv igen. Hun var en mester sutter.

Meget provokerende og frækt på same tid. Hun forsøgte at tage den til roden og lykkedes næsten med det. Der sad hun og lod mig køre pikken langt ned i hendes hals mens manden så på.

Fuck du har en flot lækker pik A og din sæd smager fantastisk. Jeg var lidt usikker på hvordan P ville tage hendes provokationer men han stod blot som naglet til stedet og så på.

Mette så på mig. Det er det bedste sex jeg har fået i rigtig mange år. Hvordan vidste du jeg ville tænde på rollespillet. Jeg så på hende og smilede. Det var faktisk også et sats, men jeg fornemmede at du ville lege og tog chancen.

Det var så godt du gjorde det er du klar over at jeg aldrig før har slugt sæden eller fået en røvfuld. P har tit bedt mig om det men det er aldrig kommet på tale.

Prøv lige at se mine baller P sagde Mette og vendte røven om mod sin mand. Her var håndaftrykkende meget tydelige . Åååårggg jeg skal bare så meget mærke den stive pik oppe i mig igen. Du er selv ude om det P du kunne bare være kørt som aftalt.

Få sex i dag

Hun lagde sig på bordet og spredte sine ben og fisse. Kom og tag mig A, brug min fisse, lad bare den gamle mand stå og se på. Hendes provokationer over for sin mand tændte mig og jeg måtte bare op i hende en gang til så tilskuer eller ej så trængte jeg op i den dejlige faste fisse der bød mig så velkommen.

Jeg glemte alt om kondom og tilskuer, trængte dybt op i hende og tog hende i dybe faste stød. Mette der i mod havde ikke glemt sin mand og så provokerende på ham. Nå så du kan lide at se på hva P, din gamle gris.
Er det godt at se på jeg får mandepik ?
Fuck A jeg elsker din pik, kom tag mig brug mig, knep mig. Det skulle hun ikke sige 2 gange. P stod blot og så på med en meget tilfreds mine jeg havde svært ved at tolke.

Mette var allerede på vej til næste orgasme P stilte sig ved hendes side og tog hendes hånd mens hendes orgasme rullede igennem hendes krop . Hun så smilende først på ham og så på mig . Kom du skal også gå igen, lad mig sutte dig til du går. Mette kom ned fra bordet og tog igen min pik i munden. Det tog ikke mange sekunder før jeg igen sprøjtede min sæd i hendes dejlige mund. Denne gang diskuterede hun ikke med mig. Hun viste først mig så hendes mand min sæd og slugte så hver en dråbe og huskede at slikke pikken helt ren.
Mette så på P, er du ikke en skat og gå ind og hente os noget koldt at drikke det tror jeg vi kunne trænge til. Jo selvfølgelig skat, øjeblik så smuttede han ind i huset igen.

Mette så på mig. A det er den bedste sex jeg nogensinde har prøvet. Vi må bare mødes igen, jeg er helt oppe og køre det var så godt. Jeg så på hende og takkede hende for en rigtig god oplevelse som jeg virkelig trængte til. Hvis du og P ellers er eninge om det så kan vi sagtens finde ud af at dyrke meget mere sex sammen.

Tro det eller ej men du er rent faktisk kun den 2 mand jeg nogensinde har været sammen med. Jeg tror dig Mette og det forklare måske også hvorfor du havde så travlt. Hun så rødmende på mig. Det ligner mig ellers slet ikke jeg er normalt en meget kontroleret og ordentlig pige. Gud nej jeg håber ikke P bliver sur over jeg var så fræk. Han så nu ikke spor sur ud beroligede jeg hende med. Han havde nok ikke holdt dig i håneden hvis han var sur vel. Nej det har du da ret i A.

Mette sad stadig kun i ført ridehjelm og støvler, pisken lå på jorden hvor hun havde tabt den.
P kom ud med et stort udvalg af kolde drikke og jeg lukkede en cola op og nød den mens jeg så på Mette og hendes dejlige brugte krop.
Hun ville til at tage tøj på men fik et nej fra sin mand. Du forbliver nøgen til min logebror er taget afsted, javel svarede hun.

Jeg vil gerne takke dig A, du har vist sig at være lige den mand vi i vores frækkeste fantasier har turde håbe på. Vi har været meget i tvivl om vi turde gennemføre dette, men jeg er sikker på jeg taler på vores begges vejne når jeg siger af hjertet tak. Jeg håber at du har nydt det og ikke mindst håber jeg du har mod på at komme igen en anden gang. Skål og endnu en gang tak og god ferie til dig i det midtjyske.

Jeg takkede og fik samlet mit tøj sammen. Jeg sagde a jeg bestemt havde nydt oplevelsen og vil meget gerne en anden gang ville stille mig til tjeneste.

Hjemme igen kunne konen godt mærke på mig at jeg var glad og hun blev bare endnu mere sur. Så jeg fortalte at jeg havde fået mulighed for at låne en shelter et par dage og ville køre derop med min havkajak og min nye fjorkajak som slet ikke var rigget til endnu. Så kunne vi få lidt luft og få tænkt over tingene i hver især.

Jeg fik pakket bilen og inden jeg fik set mig om var jeg på vej afsted. GPS blev sat og der var kun godt en time til ankomsten. Jeg stoppede og og provianterede i en lille købmand på vejen, nu skulle der bare hygges og findes løsninger.
Efter en del kørsel på små veje og der efter grusveje blev
GPSén blev ved med at sige jeg skulle dreje til højre og vend om når muligt.
Jeg overså helt åbningen for højt græs og først 3 gang opdagede jeg bommen. Der var godt nok et traktor spor ind men det var meget nemt at overse. Jeg kørte bilen hen til bommen, Fandt sedlen og lukkede den op uden besvær. Lukkede bommen bag mig og kørte så det sidste stykke ned mod pladsen.

Sikke et dejligt sted. Her nede var græsset slået og brænde skuret fyldt med brænde. P måtte have advaret nogen om jeg var på vej. Der var oven i købet en vandhane med frisk drikkevand og et lille hus dog uden træk og slip. Men helt som man kender dem fra gamle dage.

Jeg så de 3 flotte shelters og valgte det der lå til højre for søen. Fik pakket ud, tændt op i et bål og inden længe sad jeg med en kop fisklavet kaffe og bare nød udsigten.

Der var ingen mobil eller data dækning, kun skoven og søens lyde. Der gik ikke længe før min puls faldt helt ned og jeg kunne side og reflektere over dagen og dens meget anderledes forløb.

Da jeg vågnede om morgenen så alting så umuligt og sort ud. Nu kunne jeg mærke at jeg var ved at lade lidt op igen.
Mødet med P og ikke mindst mødet og den dejlige oplevelse med hans kone Mette havde i den grad ændret mit humør.
Tænk at jeg kunne være så heldig.

Jeg gik tidligt til ro og sov meget hurtigt.

Næste morgen vågnede jeg allerede 6.30, Søen så fantastisk ud der i morgen tågen og jeg besluttede at tage en morgen dukkert.

Jeg smed alt mit tøj og svømmede ud, nød det klare kolde sø vands opkvikkende virkning på mig.

Jeg huskede P ord og tænkte hvorfor ikke bare gå rundt nøgen hele dagen.
Solens stråler varmede allerede og jeg satte vand over til kaffe.

I ren refleks tog jeg telefonen frem men som jeg havde fået afvide var der absolut ingen dækning.
Skræmmende og på den anden side utroligt rart. Jeg følte mig faktisk mere nøgen nu på en underlig måde uden dækning.

Her var kun mig, naturen og dejligt vejr. Ingen sms, facebook, opkald bare ro og fred. Det skal man altså lige vende sig til.
Det blev altså lidt for lydløst så jeg hentede min radio og indstillede den på Radio soft. Musikken fyldte tomrummet med dejlig musik som jeg gik og nynnede med på.

Jeg fik spist morgen mad, fandt en bog frem og lagde mig med en god kop kaffe.
Livet og dagen tegnede godt. Jeg trak luft madrassen ned til søen og lagde mig godt til rette.

Jeg lå og små blundede mens jeg for mit indre genspillede mine oplevelser med Mette dagen før.
Min pik blev selvfølgelig stiv men hvad betød det jeg var jo helt alene.
Halv sovende lå jeg og spillede den af til minderne og Mette og hendes dejlige fisse.
Pludselig blev jeg revet ud af min dagdrøm. Det lød som om en bildør smækkede tæt på.
Nej det måtte da være noget jeg bildte mig ind.
Jeg slog tanken ud af hovedet det måtte være min fantasi der spillede mig et pus.
Men det var det ikke.

Jeg kunne mærke pre sædden pible ud og jeg trak forhuden tilbage og smurte safterne rundt på pik hovedet. Elskede følelsen af glinsende pik hoved. En brise pustede let til det ny indsmurte hoved. En virkelig dejlig følelse, forsestillede mig at det var Mette der lå og pustede på den.

Der var en lyd igen. Jeg slap mit tag i pikken og åbnede mine øjne
Max 20 meter fra mig holdt der nu en bil med kano på taget. Lydløst havde den kørt ind på pladsen, Det burde være forbudt at lave EL/Hybrid biler.
Havde jeg nu ikke haft radioen tændt havde jeg jo nok hørt dækene mod gruset.

Bag bilen stod en mand og dreng og trak tasker ud af bilens bagagerum.
På bagsædet sad der en ung pige og så ret surmulende ud.Med solbriller på så jeg kunne ikke vurdere hvad hun så på.
Fuck mit tøj lå altsammen oppe ved sjælteret og jeg kunne intet skjule.

Ved min side stod der nu en kvinde der så smilende på mig.
Kvinden havde gået ned i mod mig og søen, hun kunne ikke undgå at se min meget stive pik eller min leg med den. Hun så smilende ned i mod mig,

Min pik, hvad gør jeg, hvad kan jeg skjule den med. Jeg havde intet taget med.
Hejsa eller godmorgen, sikke skønt her er i dag. Jeg hedder Anne
Jeg var helt i chok, øøøø hej A. her , jeg forsøgte og skjule pikken med min venstre hånd.

Hun ragte mig hånden og uden at tænke gav jeg selvfølgelig hende hånden som jeg blot få sekunder før havde brugt til at onanere med. Mine safter var nu uden tvivl også på hendes hånd.

Derved blottede jeg igen pikken, hun holdt længe fast i min hånd. Så længe at det slet ikke kunne forsvares som værende normalt.
Jeg er ked af vi sådan kommer og forstyre dig mens du "sov".

Vi anede ikke der var andre i denne uge.
Hendes hånd fastholdte min og jeg svarede at jeg også kun lige var kommet aftenen inden.

Hun forsøgte at se mig i mine øjne men der var ingen tvivl om at det kun var min pik hun havde blik for.

Når min kæreste Søren og Jeg er her alene så nyder vi også at gå rundt uden tøj på. Men denne gang har vi Christina og Emil med.

Christina er min fra 1 ægteskab og Emil er vores fælles barn.
Anne slap først nu min hånd og satte sig ved min side.
For min skyld må du meget gerne gå rundt uden tøj på men er du sød at vente med at gå op og hilse på resten til den har lagt sig lidt.

Øøø ja selvfølgelig, det er da det mindste jeg kan gøre.

Det er bare det, at Christina sådan er inde i en lidt problematisk periode og er konstant teenage sur.

Hun ved godt det er normalt at være nøgne når her på pladsen.
Men Christina har frabedt sig at se Søren og mig nøgen og det har vi accepteret for overhoved at få hende med på ferie.
Hun og Søren er ikke de bedste venner og hun har faktisk aldrig rigtigt brudt sig om ham.
Men det hjalp da vi fik Emil, så accepterede hun at han var en del af familien. Men han får aldrig noget godt forhold til hende.

Men hvis det er et problem eller irreterende for dig vi er kommet så siger du bare til.
Så finder vi bare en anden plads du var her først.

Nej det er slet ikke et problem for mig.

Hun lyste op i et smil, det var dejligt, tusinde tak.
Nu hopper jeg i søen det må kunne få den lagt lidt ned.

Er du så ikke sød at hente et håndklæde til mig oppe ved mit shelter.
Jo selvfølgelig vil jeg det sagde hun smilende, men kan vi vente bare lidt til de har tømt bilen. Så slipper jeg for det hårde arbejde.

Fortsættes

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 58 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.