Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Fantasi af Natacha: Jeg beklager at være så lang tid om at komme i gang med at skrive fantasier, men henviser til vores bog, hvor jeg var meget flittig til at skrive oplevelser. Egentlig er historien her skrevet ud fra hukommelsen, for den var næsten færdig, da min anden computer brød sammen. Det er altså anden gang, jeg skriver den og håber I kan li' den.

Jeg var altså kommet på højskole og havde ikke været der mere end ca. 14 dage, da vi en aften skulle høre foredrag. Det var en høvdingesøn fra Congo, der skulle komme og fortælle om det meget anderledes liv dernede. Han var 33 og hed Mbaluku. Lærerne var meget begejstrede og glædede sig, ligesom mange af eleverne også gjorde. Jeg var lidt mere tilbageholdende, indtil han ankom.
Han var høj, muskuløs og som altid, når jeg ser en lækker fyr, falder mine øjne ned for at se om hans pik fylder nok til at lave bule i bukserne. Det gjorde den i den grad.
Jeg begyndte med det samme at lægge planer for at score ham, for jeg kunne se Stephanie, Amalie og Ida havde fokuseret på det samme som mig.

Han skulle spise med os, men højst sandsynligt sidde ved lærebordet. Efter vi havde spist ville der gå en time, før foredraget startede, så der kunne jeg nå at gøre mig klar og lægge ekstra fræk makeup og skifte tøj.
Da vi spiste, sørgede jeg for at sætte mig et sted, hvor han let kunne få øje på mig, og hvorfra jeg ville holde mig klar med flirtende øjne og frække smil.
Til min ærgrelse talte lærerne til ham fra alle sider, så han faktisk ikke vidste, hvor han skulle se hen. Det var lidt synd. Både for ham og for mig, for jeg havde ikke fået noget forspring i forhold til Stephanie, Amalie og Ida. Jeg måtte bare flirte stærkt med ham til foredraget. Det betød så også at jeg skulle sørge for at komme først og tage pladsen forreste række midtfor.
Jeg var derfor presset på tid i pausen imellem mad og foredrag. Jeg så hen på mine tre rivalinder. De sad også uroligt og så på hinanden og klokken. De skulle altså også nå en masse i mellemtiden.
Jeg rejste mig og satte min tallerken og glas op til opvasken, selvom jeg vidste lærerne ikke kunne li' det, før de havde givet beskeder. De havde bare så travlt med at snakke til Mbaluku, at det kun var én af dem, der opdagede mig, nemlig læreren Susanne, der sad tættest på.
Med et lettere opdragende tonefald kaldte hun på mig "Natacha. Du ved da, at vi skal give beskeder." begyndte hun. Mbaluku så også på mig, men med varme i blikket. Fuck, det var dejligt.
"Åh, jamen jeg skal sådan tisse og Andreas har lovet at sige beskederne videre til mig." Det havde jeg godt nok slet ikke aftale med ham, men det virkede. Jeg krydsede benene for at understrege, at jeg altså skulle tisse. Mbaluku så ned af mig og smilte endnu mere. Jeg smilte tilbage til ham og var allerede begyndt at flirte med ham der. "Ja ja, gå så bare." hørte jeg Susanne sige svagt, men jeg var jo i gang med at flirte.
"Skulle du ikke tisse?" sagde hun lidt højere. "Hva' jo jo." sagde jeg og sendte ham et smil mere. Jeg vendte om på hælen og skyndte mig ned mod døren, men jeg fik lige øjenkontakt med mine tre rivaler på vejen, der skulede efter mig. De havde deres tallerkner klar og sad på spring til at komme af med dem og op på deres værelser, de kunne bare ikke komme i gang, før beskederne var givet. Jeg kunne ikke lade være med at smile hoverende. Jeg havde nået at sætte første stød ind med at flirte og jeg havde lige fået 5 – 10 minutters forspring. Jeg havde også fundet ud af, at jeg ikke behøvede ligeså meget makeup for at få hans opmærksomhed. Da jeg var kommet ud af døren løb jeg ned af gangen og rundt om hjørnet til gangen med mit værelse.
Jeg havde en klar tanke om, hvilken kjole jeg ville have på og håbede ikke den trængte for meget til at blive vasket. Jeg flåede skabet op og fandt den hurtigt. Den var fin og fejlede ingenting. Jeg kastede den hen på sengen og tog mit tøj af, for jeg ville nå et hurtigt bad, men jeg havde ikke tid til at vaske hår, så jeg satte det op i en elastik.
Efter et meget hurtigt bad, hvor jeg også sørgede for barberingen dernede var helt i orden, begyndte jeg med makeuppen, mens jeg hele tiden holdt øje med klokken.
Jeg havde tænkt på, hvordan jeg bedst muligt kunne gøre ham opmærksom på, hvad jeg ville, mens jeg flirtede. Jeg havde bestemt mig for at jeg ikke skulle tage undertøj på. Derved kunne han både se, at mine brystvorter blev stive og jeg kunne med den rigtige timing flashe ham min fisse. Jeg kunne ikke lade være med at smile. Det var meget spændende at skulle score ham. Det kildede i maven i forventning om sex, som jeg inderligt håbede på.

Jeg havde rigelig tid og var faktisk nede i foredragssalen 20 minutter, før det skulle begynde.
Stolene stod som de skulle og drengene stod på gangen og snakkede og pjattede, så jeg gik bare ind og satte mig. Jeg fik min plads forrest og midtfor.
Vores lærere var stadig omkring ham og snakkede helt vildt. Jeg var faktisk stolt af at kunne befri ham lidt for dem, hvis det lykkedes.
Han havde allerede fået øje på mig igen og jeg smilte bare.
10 minutter før det startede kom mine tre rivalinder dumpende. Igen så de utilfredse ud med mit forspring.
De satte sig andre gode steder, hvor han kunne se dem, så jeg måtte stadig anse dem for værdige konkurrenter.
Det var lærere, der kom til at sidde ved siden af mig på hver side, men selvom det lagde en dæmper på mine flirtende bevægelser, skulle det i hvert fald ikke sætte mig ud af spillet.

Foredraget startede og jeg kunne se han både så på mig og de tre andre ud over at tale til forsamlingen. Det var snart, jeg skulle flashe fissen og komme foran igen. Jeg trak kjolen helt op over lårene, hvilket han så og holdt meget mere øje med mig efter det. Mine brystvorter stak hårdt ud i stoffet på kjolen, hvilket han også havde set. Da jeg spredte benene lidt mere og løftede op i kjolen, gik han i stå og kom ud af sin tale. Det havde gjort indtryk. Havde jeg vundet ham?
Jeg blev ved med at flirte resten af tiden og syntes skolen arrangement med kage bagefter, var meget ubelejligt. Mbaluku var forventet derinde og jeg var nød til at være der og holde øje med de andre indtil han i hvert fald var på mit værelse.
Igen sørgede jeg for at være inden for hans synsvinkel og flirte videre. Han flirtede lidt igen og da han så lidt længere tid på mig artikulerede jeg tydeligt med læberne "Wanna fuck?".
Han smilte og nikkede svagt. Jeg rejste mig og satte min kagetallerken op og gik ud af døren. Ligesom sidst fik jeg øjenkontakt med rivalinderne, som så ud til at ville slå mig ihjel. Jeg kunne alligevel ikke lade være med at smile hoverende. Jeg så mig tilbage. Mbaluku havde også sat sin tallerken og havde vist nok givet en af lærerne den undskyldning at han skulle tisse, for der blev peget i retning af toiletterne. Han fulgte efter mig i min retning og han nåede lige at se mig forsvinde ned af gangen til mit værelse. Det var blevet mørkt så jeg lod min dør stå åben og havde tændt lys derinde, så han ikke kunne være i tvivl om, hvor han skulle hen.

Jeg stod henne ved mit bord og ventede på han kom. Det sugede i kroppen af forventning og hjertet hamrede. Nu skulle jeg i hvert fald ha' pik.
Endelig kom han til syne og smilte bredt ind til mig, før han kom ind og lukkede døren bag sig. Vi kyssede med det samme, han kom over til mig. Han havde også en dagsorden, for han fik fat i kanten af kjolen og trak den over hovedet på mig, så jeg stod helt nøgen foran ham. Han så tilfreds ned af mig. Jeg var allerede begyndt at røre ved hans skuldre, arme, overkrop og ned til hans bule.
Han åbnede selv skjorten og tog den af. Uden at tage hænderne fra hans bule så jeg på hans store muskler og smilte op til ham igen. Vi kyssede igen, mens jeg åbnede hans bælte og bukseknappen.
Da de andre knapper hurtigt åbnedes, så jeg han ikke havde noget på indenunder. Den lange og tykke, sorte pik faldt bare halvstiv ud over kanten. Jeg tog fat om den og kunne mærke det rykkede i den som den blev mere og mere stiv. Jeg satte mig på knæ foran ham og kyssede pikhovedet inden jeg tog det i munden. Den var godt nok stor. Jeg holdt om den med begge hænder og lod den ene glide ned til nosserne. De var også store og dejlige at røre ved.
Jeg prøver at kneppe pikken med munden og suge i den. Jeg elsker bare at sutte pik, men den her var svær at håndtere. Det lød alligevel på ham, som om jeg gjorde det godt, jeg jeg fortsatte og begyndte at savle ned af hagen og ned på brysterne. Jeg gjorde det efterhånden så hårdt, at jeg ikke kunne lade være med at lave hostelyde. Da jeg endelig trak den ud for at trække vejret tog han fat i mine arme for at rejse mig op, men det var jeg ikke klar til, for jeg ville så gerne slikke hans nosser. Jeg var forpustet og følte mig rød i hovedet, men løftede hurtigt pikken op for at slikke på nosserne og tage den ene sten i munden og sutte på. Han smilte igen meget tilfreds ned til mig.
Jeg smilte tilbage op til ham med stenen i munden og lagde pikken hen over mit ansigt. Pikkens fine og varme hud føltes så rar mod mit ansigt. Jeg slikkede og suttede på nosserne i noget tid, før jeg gav slip på dem.
Nu kunne han rejse mig op og kysse mig. Hans store hænder rørte ved mine bryster længe, før hænderne gled om på ryggen og trak mig ind til sig så pikken ramte mig i maven. Hænderne gled ned om røven, som han løftede op i og smed mig op på bordet. Jeg blev skubbet tilbage og ligge, så jeg hvilede hovedet i vindueskarmen. Jeg havde allerede spredt benene, så han kunne komme til fissen med pikken.
Jeg holdt øje med den på vej mod fissen. Jeg var smaskvåd og klar, men det strammede meget i fissen, da den borede sig op. Jeg stønnede svagt og i lange lyde, mens jeg holdt øjenkontakten med ham. Han kørte pikken så langt op, han kunne og prøvede endda at få den længere op.
Han så meget liderlig ud og hans smil til mig virkede ikke længere så hengivne. Jeg ville mere kalde dem liderlige og grådige. Jeg var reduceret til en pige, der bare skulle gennemkneppes til hans egen fornøjelse.
Jeg lagde nakken tilbage og så op i loftet i stedet. Det strammede i fissen og den bankede mod mine indre dele for at få plads. Jeg stønnede højt og rykkede hovedet rundt.
Han gjorde det hårdt nok til at bordet bankede mod væggen og jeg stødte hovedet mod ruden. Jeg løftede det op og så på ham igen. Han stoppede og trak mig op fra bordet og vendte mig om. Jeg fik øje på mit spejlbillede i vinduet. Jeg var virkelig rød i hovedet og svedig. Min makeup var også lidt tværet ud desværre. Jeg blev skubbet ind over bordet og hofterne trukket tilbage til ham. Jeg så på ham i spejlbilledet. Han så liderligt ned på min røv og tog fat i pikken for at hjælpe den tilbage i fissen. Jeg så igen på mig selv. Det var der, jeg opdagede, der stod nogen udenfor vinduet og så på os. Jeg kunne ikke se, hvem det var, fordi de var i mørket og jeg var i lyset. Jeg kunne se lysende cigaretgløder en skikkelser der stod tæt på hinanden foran vinduet.
Da jeg tænkte, det nok var Stephanie, Amalie og Ida, kunne jeg pludselig kende skikkelserne som dem. De var også rygere, så det passede meget godt. Tænk at de stod og gloede.
Så var jeg nød til at vise dem, jeg kunne leve op til min sejr over dem.

Før jeg nåede at lægge ansigtsudtrykket i de rigtige folder, fik Mbaluku fat i mit hår så hårdt, at min nakke blev lagt bagover og han begyndte at kneppe endnu hårdere. Jeg stønnede højt i takt med hans stød. Pikken boksede stadig til mine indvolde og jeg kunne ikke selv styre min krop. Det var som om, den havde sat sig fast. Jeg kunne kun mærke pikken udbore mig og mine bryster hoppe frem og tilbage. Han slap mit hår, så jeg kunne slappe lidt mere af. Jeg så igen på spejlbilledet af os for at se, hvad pigerne derude kunne se. Jeg se helt færdig ud i ansigtet og jeg kunne ikke gøre noget ved det. Det var lidt pinligt, for jeg vidste heller ikke hvor lang tid, de havde stået der.
Han blev bare ved og holdt fast i mine hofter. Han både lød og så ud til at nyde det hele.
Det hjalp på det, når det jo skulle se godt ud fra vores tilskuere.
Han satte tempoet og hårdheden ned i fissen, så jeg så mig tilbage over skulderen. Han havde også givet slip på mine hofter. Hænderne var i stedet på mine baller og med det samme mærkede jeg to fingre på mit røvhul. Han spyttede ned på dem og smurte røvhullet ind. Jeg begyndte at blive lidt nervøs for mit røvhul, men måtte bare vende mig til tanken om at blive kneppet der også med hans kæmpepik. Normalt var jeg vild med analsex, så måske blev det også godt nu.
Han havde hurtigt fået en tommelfinger op i røven langs pikken i fissen. Han kørte stadig pikken ind og ud, men langsomt. Med det samme den første tommelfinger var oppe, begyndte han at stikke den anden op også.
Jeg var godt fyldt ud og det lukkede sammen helt oppe i halsen på mig og jeg følte mig lidt svimmel, men pigerne skulle ikke tro, jeg ikke kunne tage pikken, så jeg ville vise, jeg kunne følge det til dørs. Jeg rettede mig lidt op og tog mig sammen. Faktisk var det efterhånden blevet skønt med den store pik. Jeg tog mig selv i at smile til spejlbilledet, hvilket fik mig til at smile endnu mere.
Han satte igen farten op i fissen og for det ikke skal være løgn, trak han fingrene i røven lidt fra hinanden og åbnede hullet, så det strammede endnu mere.
Jeg havde kun lige nået at vende mig til at få udvidet røvhullet, da han trak fingrene ud og stoppede med at kneppe mig. Før jeg selv nåede at rejse mig og vende mig rundt, havde han fat i mig og tvang mig rundt om sig selv hurtigere end mine egne ben kunne følge med. Min krop var jo stadig svag efter at blive brugt så dybt.
Jeg var altså næsten ved at falde på knæ hen af gulvet, men han holdt fast i nakken på mig og trak mig med ud på gulvet, hvor han lagde sig på ryggen og ville have, jeg skulle ride ham.
Det var ikke så godt for mit "sex-image" jeg skulle overbevise pigerne udenfor vinduet om, at jeg havde.
Jeg skrævede hurtigt hen over ham og hjalp pikken op til fissen. Jeg fik hovedet indenfor og gled ned over den. Mbaluku var igen blid med hænderne og kælede med mine bryster og lukkede hænderne om dem. Jeg lænede mig lidt tilbage og støttede mig med hænderne på hans lår. Jeg nød virkelig hans hænder på min krop og lige der strøg han dem over alt på min krop, men sluttede på mine baller, da han havde strøget mig ned af ryggen. I mellemtiden havde han skubbet mig frem ned over ham. Han var begyndt at kneppe mig hårdere igen nedefra, mens han holdt i mine baller og spredte dem. Jeg kom igen i tanke om pigerne udenfor vinduet, der nu havde udsyn til pikken, der hurtigt gled ind og ud af mig og mit allerede åbnede røvhul.
Han løftede mig lidt op for at få endnu mere plads til at kneppe mig hårdt nedefra. Samtidig stak han fingre op i mit røvhul. Jeg kunne næsten ikke holdt til det, men det var jeg nød til, for han holdt fast og jeg havde jo en mission om at vise pigerne derude, hvorfor de tabte konkurrencen til mig.
Jeg fik den vildeste orgasme, der fik mig til at vende øjne og falde slapt ned over hans skulder. Jeg var helt væk, men han blev bare ved med at kneppe. Jeg havde ingen energi i kroppen til at gøre modstand eller spille komedie for at opretholde min stolthed.
Jeg ved ikke, om det var fordi, han mistede tålmodigheden med mig eller han bare ville udnytte situationen, men han skubbede mig af, så jeg lå på maven på gulvet.
Før jeg opdagede det, mærkede jeg pikken tvinge sig op i røven på mig og hans tunge krop ovenpå mig. Jeg famlede rundt om mig på gulvet for at holde fast i noget, men fandt ikke noget, så trak bare mit selv i håret og stønnede "fuck fuck fuck fuck fuck."
Pikken kom længere og længere op og jeg stønnede højere og højere. Det var som om den på vejen dybt op i mig rettede mine tarme ud. Til min store overraskelse mærkede jeg hans mave på min røv. Var kæmpepikken virkelig helt oppe?
Jeg spredte mine ben lidt mere end de var og lagde hovedet på siden, for at se op på ham. Hans hoved kom ned til mit og tungen slikkede mine læber for at lede efter min tunge. Jeg stak den ud og fangede hans, hvor de legede lidt.
"You okay?" spurgte han, da han havde trukket tungen til sig. "I'm fucking great!" svarede jeg med det samme, men kom til at tænke på, at det var det første, han havde sagt direkte til mig.
Han havde rettet sig mere op og havde trukket pikken halvvejs ud. Jeg holdt vejret i forventning om en fuldstændig utålelig følelse, når han gled i bund igen, men det var faktisk ikke så slemt, som jeg troede, selvom jeg var mega følsom deroppe. Hver gang han stødte den i bund, gjorde han det hårdere og hårdere. Jeg spredte benene endnu mere, for at sikre mig vores tilskuere havde fuldt udsyn til det, der foregik. Han kneppede hurtigt så hårdt, at jeg blev skubbet frem på gulvet.
Det var stadig, som om tarmene skulle rettes ud, for hver gang han bankede pikken i bund.
Jeg var våd af sved og gulvet var koldt mod kroppen, mens jeg selv var varm. Jeg kunne ikke ligge et bedre sted. Måske lidt blødere, men ganske godt. Han havde efter mange stød fået skubbet mig hen til væggen, som jeg holdt igen på med armene.
Hans løsning til det problem var at tage fat under min hage og løfte op og holde igen på mig sådan.
Jeg blev spændt op i kroppen så det strakte i maven og jeg kom op, så det kun var knæer og hænder, der havde forbindelse med gulvet. Han sad åbenbart også bedre til at kneppe sådan, for han bankede pikken virkelig hårdt op i røven hver gang efter det. Jeg kunne næsten ikke trække vejret og tænkte på, hvad pigerne derude tænkte om mig, når jeg bare sådan blev brugt.
Han bliver ved længe i den stilling og min røv bliver næsten følelsesløs.
Da han gav slip, var jeg lige ved at falde ned og slå hovedet i gulvet. Jeg nåede heldigvis lige at spænde nok i armene til at rede mig selv.
Han trak fingrene gennem mit hår forfra og holdt igen fast i mit hår, da han ville ændre stilling. Han rullede os om på siden for at ligge i ske med mig. Pikken forlod ikke røvhullet og han kneppede videre med det samme. Han var i stand til at kneppe vildt hurtigt. Så hurtigt at fissen vibrerede og brysterne ikke kunne hoppe hurtigt nok. Jeg prøvede at stille mit syn skarpt og fokusere på, hvad der skete udenfor vinduet, men det hele rystede for mig. Jeg så alligevel lysskæret fra en mobil.
Mens vi lå i ske ville min krop ikke andet end at få den ene orgasme efter den anden. Jeg nåede næsten ikke at komme til mig selv, før den næste orgasme kom. Nydelsen af at have tilskuere på hjalp også meget på min liderlighed.
Da han hev mig op fra gulvet, havde jeg haft så mange orgasmer, at jeg ikke havde noget energi i kroppen og jeg var heller ikke helt klar over, hvor jeg befandt mig.
Jeg ændsede kun at blive lagt på ryggen på sengen. Røven var ude over kanten på sengen og pikken var hurtigt oppe i mig igen. Igen kneppede han så hurtigt han kunne. Jeg så kun små glimt af hans liderlige og grådige ansigtsudtryk. Ellers var jeg helt væk.
Det næste jeg lagde mærke til var at jeg følte jeg faldt ned over kanten og satte røven på gulvet. Jeg blinkede et par gange og anstrengte mig for at se frem for mig, da en stor mængde sperm splaskede lige i ansigtet på mig. Jeg kneb øjnene i og åbnede munden i chokket. Der kom et stort skud mere, som ramte lige i munden. Jeg hostede og lidt af spermen løb ud igen, men han stak bare pikken ind, så der ikke kunne løbe mere ud. Jeg sank i stedet imens jeg suttede så godt, jeg kunne i min tilstand. Han gav mere sperm, imens jeg suttede. Jeg sank og sank for igen at komme til at trække vejret. Da han trak pikken ud af munden gispede jeg efter vejret. Han havde givet slip på mig og jeg faldt ned for at ligge på det behageligt kolde gulv igen. Jeg fulgte ham med øjnene, da han gik hen og tog et af mine håndklæder og tørte sveden af sin krop og spermen og mine safter af pikken, før han tog sit tøj på igen. Hele min krop dunkede, som om den var ved at sætte gang i en større regenerering.
Jeg kunne ikke andet end at blive liggende. Min røv var åben og jeg orkede hverken at rette på håret eller tørre spermen af mit ansigt.
Mobilerne lyste stadig op udenfor vinduet.
"Thanks. I really needed that. See you later?" sagde han, før han åbnede døren.
"Yeah Thank you too. See you." svarede jeg stille og vendte hovedet lidt hen mod ham, idet han lukkede døren.
Jeg prøvede langsomt at komme op fra gulvet, men det krævede meget af mig. Benene rystede og armene var heller ikke så gode til at støtte mig.
Jeg var meget tilfreds med resultatet alligevel og Stephanie, Amalie og Ida havde i hvert fald fået noget at kigge på. Jeg kunne ikke lade være med at smile. Jeg trængte til et bad igen og stavrede ud i badeværelset for at tænde for vandet.

Jeg var stædig nok til at bestemme mig for at blive klar og gå ned og feste med de andre. Jeg skulle jo også have mulighed for at hovere overfor rivalinderne lidt mere.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.