Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Fantasi af Natacha, som jeg meget gerne prøve at udleve.

En af mine frække aftaler i vores bog var med en pige, hvilket var min første gang med en pige. Jeg var helt væk i det og nød det vildt meget og har siden fantaseret meget på sex med piger igen.
Som I sikkert kan forestille jer, leger Josephine, Rikke og jeg tit med hinanden, men ikke noget sådan direkte. Det var lidt baggrund, før jeg begynder:

Jeg havde set meget lesbisk porno de sidste dage og havde mod på at finde en pige på chatten og se om vi kunne finde ud af noget. Jeg har tit mødt fyre fra nettet til sex, men det var alligevel med mærkbart mere nervøsitet, jeg skrev med denne pige. Hun var 26 og boede lidt for langt væk til, at jeg troede et møde kunne blive en realitet.
Til min overraskelse og glæde ville hun gerne mødes. Hun foreslog vi kunne gå i biografen sammen. Mit mod sank en lille smule, for jeg havde lagt op til at det kun var sex, det drejede sig om. Jeg skulle lige til at skrive tilbage, at jeg ikke var ude efter et langtidsforhold jeg var ude efter, for jeg kan bare ikke undvære pik. Før jeg havde skrevet det, havde hun allerede hævet mit humør igen, for det skulle åbenbart bare være en fræk tur i biografen. "Let tøj på og ikke noget undertøj, er det en aftale?" spurgte hun. Jeg var med på den.
Hun ville også have vi begge skulle rense ud med forventning om analsex. Det havde jeg prøvet så mange gange, så det var heller ikke noget problem.
Hun virkede dominerende, selvsikker og med en plan, så jeg var sikker på det blev frækt.
Jeg skulle hente hende ved toget om eftermiddagen. Det var en dejlig varm dag, så det var ikke noget problem med det lette tøj. Jeg havde cammet med hende lidt, så jeg vidste lige, hvem jeg skulle kigge efter ved toget. Hun hed forresten Nicoline og havde langt lyst hår. Hun var samme højde som mig, men havde lidt mere former. Mine bryster er en B-skål, hvor hendes var en C-skål. Hendes hofter var lidt bredere end mine og røven mere rund.
Hun smilte kærligt til mig, da hun også så mig. Vi gik over til hinanden og jeg skulle til at spørge om hun havde haft en god tur, men hun satte bare sin mund til min og kyssede mig dybt og længe så andre folk på perronen efterhånden begyndte at betragte det som et show, for med hendes que rørte vi også ved hinanden over det hele. Jeg var dybt begravet i hendes mund og ændsede ikke andet end bare os to. Da vi endelig gav slip på hinanden og jeg så mig rundt, var der mange der havde set på os, der forsøgte at lade som ingenting. Da hun havde rørt ved min krop, havde hun også bare trukket op i kjolens stof for at røre ved min røv og ligesådan foran for at røre ved fissen, så jeg var rimelig sikker på at vores tilskuere havde set det meste.
Jeg havde også rørt ved hende. Hun havde bare ikke kjole på, men en frakke der gik ned til midt på hendes lår. Jeg blev endnu mere liderlig, da jeg fandt ud af, at frakken var det eneste hun havde på.
Jeg havde knappet hendes frakke op til helt ned på maven, så jeg kunne lege med hendes bryster. Hun knappede den ikke igen, så da vi gik op gennem byen mod biografen, kunne jeg fra ved siden af hende se brysterne gynge dejligt indenunder stoffet. Vi gik hånd i hånd og folk så på os med stor interesse. Jeg var sikker på der ikke var nogen, der kunne se hendes brystvorter, men de kunne se, hun ikke havde BH på og at de gyngede helt fantastisk. Jeg havde store forventninger til biografen og var slet ikke interesseret i filmen.
Vi gik bare hen og købte billetter til den næste FILM der startede. Med det samme vi havde fået billetterne trak hun mig med ind for at købe slik. Jeg fulgte bare med og kunne ikke lade være med at kysse hende og bide hende i øreflippen. Jeg lagde ikke rigtig mærke til hvad for noget slik hun købte, men fulgte bare med hende.
Vi havde fået pladser ude i den ene side på næst bagerste række modsat døren.
Jeg syntes det var gode anonyme pladser og vi gik i gang med at kysse med det samme med min ene hånd inden under hendes frakke med en stor håndfuld bryst og en meget stiv brystvorte, der prikkede ind i min håndflade meget energisk.
Der gik en evighed til alle var kommet og lyset blev dæmpet. Der sad flere par i salen og et par med et par pladsers afstand til os. Parret tættest på os havde set hen på os flere gange, men Nicoline smilte bare flabet og frækt over til dem inden hun kyssede mig igen og knappede sin frakke helt op og åbnede helt op. Havde der været kamera i loftet, var det en perfekt vinkel at filme hende fra.
Jeg fik pludselig lyst til at være ligeså nøgen ligemeget hvem der kunne se mig, så jeg lettede røven og trak kjolen op om maven og skød røven frem på sædet, ligesom Nicoline sad med røven ud over kanten. Med det samme kom hendes hånd over til mig og gned på min fisse. Jeg var mega våd, så hendes fingre blev hurtigt helt våde. Hun smilte og trak fingrene til sig igen for at sutte mine safter af dem. Med det samme kom hånden tilbage og legede med fissen igen og fik to fingre op.
Jeg stak derfor også fingre op i hendes, mens vi med salige smil bare så på den ligegyldige film.
Uden at se på mig eller ændre ansigtsudtryk begyndte hun at fokusere på mit røvhul med fingrene og maste på for at få plads til at få fingrene op, så jeg måtte skyde røven længere ud over sædekanten. Hun fik to fingre op igen og legede dejligt med hullet og skød selv sin røv ud over kanten og bed sig i læben, mens hun så hen på mig. Jeg smilte frækt, gjorde som hende og begyndte at lege med hendes røvhul. Hun spredte benene meget og lagde ikke så meget skjul på for andre, hvad vi lavede.
Hendes røvhul var meget let at lege med. Det bød mine fingre velkommen og gjorde plads til, at jeg kunne få dem op. Der var varmt og dejligt og jeg begyndte med det samme at tænke over hvordan det ville føles for min tunge deroppe. Det var lige før jeg, ligeglad med alle andre, havde sat mig på knæ på gulvet mellem sæderne og begyndt at slikke hende, men hun tog i stedet slikposen frem og ledte lidt i den med de våde fingre fra mine huller. Jeg fik et stykke i munden og hun tog et selv. Med det samme var hendes fingre tilbage i min røv. Hun så lidt på filmen igen, men havde ikke lagt slikposen væk. Jeg fingerkneppede hende lidt hårdere og så mellem hende og filmen. Hun smilte lidt og vendte hovedet lidt hen mod mig for at hviske noget.
"Vil du prøve noget nyt?" spurgte hun. Jeg nikkede og var spændt med det samme. Jeg var klar på hvad som helst, selv hvis hun bedte mig om at tage kjolen af og gå ud og ind i salen igen, så alle så mig.
Men det var ikke det, hun ville. Hun stak hånden ned i slikposen igen og havde to frugtkastanjer den hånd, hun rakte ned til min røv igen. Til min store overraskelse pressede hun først den ene op i røven på mig og med det samme den anden. Jeg så forskrækket på hende. Med store øjne forsøgte jeg at få svar på, hvorfor hun gjorde det. Hun smilte bare frækt til mig og legede lidt med min klit.
Lidt efter var fingrene igen ved mit røvhul og hun hviskede igen til mig "Giv mig dem igen". Fingrene var klar til at få fat i dem, når jeg skubbede dem ud igen. Uden at se væk fra mine øjne tog hun den ene kastanje i munden og så ud til at nyde den mere end noget andet slik. Det var noget af det frækkeste, jeg havde set. Den anden kastanje stak hun ind i min egen mund. Det yderste lag var vådt og lidt opløst, men det gjorde mig meget mere liderlig og kunne ikke vente med at få mere. Jeg ville have det fra hendes røv.
Jeg tog posen og tog det første, jeg fik fat i uden at vælge så nøje. Vi snavede, mens jeg stak vingummier op i røven på hende. Jeg kunne næsten ikke vente på at få dem ud igen, men hun holdt på dem i lidt tid. Faktisk blev det mere og mere frækt jo længere tid, de havde ligget oppe i røven.
Endelig fik jeg dem igen og proppede med det samme to af dem i munden. Hun fik selv den sidste. Vi snavede igen og fik vist nok byttet vingummier lidt.
Hun var allerede i gang med at stikke mere op i røven på mig. Denne gang endnu mere af gangen. Jeg stak også mere op i hende. Med et frækt glimt i øjet så hun forbi mig hen af rækken. Jeg så mig tilbage. Pigen fra parret der sad et par pladser fra os så på os. Jeg kunne se hun havde opdaget vores alternative måde at spise slik på. Hun så slet ikke frastødt ud og jeg synes, der var lidt spil i øjnene på hende. Hun så mere på os end på filmen og pludselig ned mellem mine ben. Hun havde med øjnene fulgt Nicolines hånd, som var nede ved min røv for at få mere slik. Med øjenkontakt med pigen tog hun det i munden. Jeg tog heller ikke øjnene fra hende. Jeg kunne næsten se det sug hun fik i maven og at hendes liderlighed fik et boost. Hun bed sig endda i læben og så fra Nicoline hen på mig, dybt i øjnene og så ned på min røv. "Jeg tror hun vil ha' noget" hviskede Nicoline fra den anden side af mig. Jeg smilte til pigen og hun smilte igen. Nicoline havde vist med armbevægelser spurgt, om hun ville have noget af vores slik. Hun sad lidt uroligt og kastede et kort blik på sin kæreste, før hun igen så på os igen og nikkede forsigtigt. Hun var lidt genert og rød i kinderne, men hun holdt nu øje med min røv, som om hun afventede det i stor spænding. Jeg var den eneste, der kunne nå over til hende, så det var mig der tog slikken ud og rakte over til hende. Det var en lang vingummi. Den var så våd, at jeg næsten ikke kunne holde på den. Jeg rakte den over til hende og hun så sig om og på kæresten igen, før hun tog imod den.
Hun holdt godt på den og tog den langsomt i munden. Hun fik et saligt smil på læben, ligesom jeg havde. Mens hun tyggede på den så hun over på os igen. Liderligheden lyste ud af hendes øjne. Der var slik i Nicolines røv, der havde ligget der længere end ellers. Hun pressede en hel håndfuld ud i min hånd, som vi spiste fra. Jeg rakte mere over til vores nye veninde, som gladelig tog imod.
"Skal vi ikke gå ud på toilettet og tage hende der med?" spurgte Nicoline mig med det samme.
Jeg syntes, det var en meget god ide og så på hende igen.
Igen var det Nicoline, der gjorde sig meget forståelig med tegnsprog. Pigen bed sig i læben igen og smilte bredt. Igen så hun efter om kæresten havde opfanget noget. Han stenede bare filmen og spiste popcorn, så hun så igen på os og nikkede. Vi rejste os med det samme og gik gennem rækken og ud af døren. Der gik ikke lang tid, før hun også kom ud af døren.
Hun var meget genert og rød i kinderne. "I er ikke så lidt frække" sagde hun stille og så på os.
Vi svarede ikke, men Nicoline trak hende ind til os og vi delte alle tre et lidenskabeligt tungekys.
Jeg fik hænderne på hver deres røv. Inden under Nicolines frakke med den ene hånd og fik fat i den bare balle. Den anden pige havde jeans på, så det var foreløbigt bare udenpå. Nicolines ene hånd legede med min fisse under kjolen. Jeg ved ikke, hvad hun gjorde med den anden hånd. Den nye, fremmede piges hænder var om nakken på os. Sådan stod vi midt på gangen foran døren ind til salen vi kom fra.
"Vi går ud på toilettet. Kom." kommanderede Nicoline og trak os med. "Jeg har ikke prøvet sådan noget her før." stønnede pigen forsigtigt på vejen derud.
Med et hurtigt overblik valgte Nicoline hurtigt en bås, åbnede døren og kommanderede igen "Ind."
Jeg gik først ind og bagefter pigen. Nicoline låste døren bag sig, da hun var inde. Frakken hængte hun på hængslet til døren og stod nøgen foran os. Hurtigt trak hun min kjole over mit hoved og hang den over frakken.
Pigen stod bare lidt forsigtigt og havde næsten trukket sig ind i et hjørne, men så begejstret på vores kroppe. "Hvad hedder du?" spurgte jeg hende, men var næsten begyndt at snave med hende igen, før hun svarede. "Astrid" nåede hun lige at svare, før min tunge fandt hendes. Jeg åbnede hendes jeans og trak ned i dem, mens vi snavede. Hun var villig til at få dem ned og hjalp til. Jeg trak ned i trusserne og fik hånden ned til hendes fisse, som var dejlig våd. Hun havde hår på fissen. Også hele vejen langs læberne, hvilket også føltes skønt. Nicoline havde sat sig på hug bag mig og var i fuld gang med at slikke mig i røven. Hun var nået til at stikke tungen så langt op hun kunne. Jeg kunne høre hun havde sat sin vejrtrækning som anden prioritet for at komme så langt op med tungen som muligt. Astrid så ned over min skulder på hende, mens jeg gned ivrigt fingrene i hendes fisse. Hun var godt oppe at køre og trak vejret rigtig tungt. Jeg slikkede og kyssede hende på halsen, hvilket fik hende endnu længere op. Hun fangede min tunge med sin igen og snavede et kort øjeblik, før hun også satte sig på hug. Uden at tøve satte hun tungen til min fisse og slikkede ivrigt mellem læberne og på klitten. Jeg blev simpelthen slikket i begge huller forfra og bagfra samtidig og de vidste begge to lige præcis, hvordan man slikkede bedst. Det var helt vildt fantastisk og meget svært ikke at stønne. Jeg kunne selvfølgelig bare have stønnet det ud, men næsten lige efter Astrid var begyndt at slikke fisse på mig, kom der nogen ind på toilettet. Jeg bed mig selv i armen og holdt mig for munden for ikke at afsløre os. Ingen af pigerne holdt op med at slikke, selvom der var andre til stede.
Det var båsen lige ved siden af os, der blev optaget. Vi kunne høre hende tisse hurtigt og skynde sig ud igen. Lige da døren til toiletterne lukkedes, kunne jeg stønne. Både Astrid og Nicoline slikkede grådigt og min orgasme kom meget kraftigt, så jeg måtte holdt godt fast i kanterne af båsen, for ikke at falde. De rejste sig begge to for at kysse mig igen, så jeg kunne smage mig selv.
Nicoline var allerede i gang med at røre ved Astrids fisse og jeg tog hende på røven. Det var hendes tur til at blive slikket på samme måde. Hun var i stor forventning allerede begyndt at kaste rundt med underlivet i nydelse. Jeg havde på fornemmelsen, Nicoline ville have hendes fisse og jeg havde intet problem i at slikke Astrid i røven. Vi fik hende drejet lidt rundt. Hun havde stadig bukserne om anklerne, så hun måtte gå lidt ned i knæ for, at vi kunne komme til med vores munde.
Jeg var sikker på hun aldrig var blevet slikket i røven før, for da hun fandt ud af, det var mig, der skulle derom, holdt hun ekstra øje med mig og kom med en ekstra reaktion, da jeg satte tungen på hullet. Derfor startede jeg med at slikke hende på en lidt mere sensuel og romantisk måde. Oplevelsen af at blive slikket begge steder samtidig var næsten for meget for hende. Hun stønnede højt nok til at hendes generthed ikke længere kunne spores. Jeg spredte hendes baller lidt mere med hænderne og skubbede tungen lidt op i hende. Med det samme gik hun mere i knæ, for at få mere af min tunge. Jeg tog imod invitationen og pressede den længere op. Jeg kunne lige se op over ballerne og op af hendes ryg. Hun kastede hovedet frem og tilbage i nydelse og sled i håret med hænderne. Da hun var tæt på at komme holdt hun om begge vores hoveder og sørgede for vi ikke forsvandt på det forkerte tidspunkt. Jeg slikkede hende så godt jeg kunne indtil hun kom. Røvhullet strammede sammen om tungen mange gange, før hun gav slip på mit hoved. Jeg sluttede af med at kysse hendes baller. Hun stod lidt op af væggen og sundede sig, før hun havde overskud til at give os et lille smil igen. Hun var helt hooked og ville bare have mere.
"Jeg skal SÅ MEGET ha jeres numre!" stønnede hun, før hun igen havde fat i os for at snave.
Nu var det Nicolines tur til at blive slikket. Astrid gik nu efter røven. Det var vist blevet noget, hun pludselig var helt vild efter. Jeg ville bare slikke Nicoline. Hun var så fræk og sexet, at jeg ikke kunne vente. Jeg satte mig ned på knæ og kyssede venusbjerget først. Hun spredte benene og satte den ene fod op på toiletbrættet. Hun var dryppende våd og jeg blev fedtet om munden med det samme. Jeg slikkede med det samme dybt og grådigt. Astrid kyssede hende først ned af ryggen og på ballerne, før hun forsigtigt spredte ballerne. Jeg kunne tydeligt mærke på Nicoline, da Astrids tunge endelig rørte røvhullet. Det var så fedt at kunne give hende samme behandling, som hun lige havde været med til at give os.
Jeg slikkede og sugede i klitten og stak tungen op i fissehullet. Jeg kunne bare ikke få nok. Astrid var også begyndt at slikke mere grådigt. Hun stødte så hårdt til røvhullet med tungen at fissen blev presset mod min mund. Nicoline stønnede pragtfuldt og klemte på sine bryster imens.
Hun var så våd og gav hele tiden flere safter, så jeg måtte synke engang imellem.
Hun begyndte også hurtigt at ryste, som om en orgasme var på vej. Jeg så op på brysterne, hun klemte så skønt på. Hun lænede sig lidt frem for at få kontakt med mig.
"Jeg sprøjter altså, bare lige så du ved det". Det gav endnu et sug i mig. Jeg havde altid syntes det var noget af det frækkeste og jeg kunne desværre ikke selv. Hun kunne se mine øjne smilte og jeg holdt munden tæt på fissen hele tiden, for jeg ville i hvert fald ikke gå glip af en eneste dråbe af hendes safter. "Vil du ha' det?" spurgte hun stadig med øjenkontakt. Jeg smilte stadig og prøvede at nikke, selvom jeg havde suget mig fast til hendes klit. Jeg kunne se på hende, hun var vild med at jeg var klar til at få det.
Hun stak den ene hånd ned for at gnide på klitten, så jeg førte tungen om til fissehullet i stedet og slikkede i det.
Jeg ventede i hjertedunkende spænding. Orgasmen var lige ved at være der og hun lagde nakken tilbage. Med høje støn og store bevægelser med underlivet kom hun og et langvarigt sprøjt med højt tryk kom lige i ansigtet på mig. Jeg havde munden på vid gab og prøvede at fange strålen, så jeg nåede at få halvdelen. Jeg var helt våd i hovedet og ned af brystet og havde munden fuld.
Astrid var stoppet med at slikke i røven og så på mig med et meget overrasket blik. Nicoline var kommet til sig selv og så liderligt ned på mig. Hun fik fat i mig og hev mig op, så vi kunne kysse. Astrid var der også med det samme og ville smage. Vi stod sådan og snavede længe alle tre, indtil hun sagde hendes kæreste sikkert ikke kunne forstå, hvor hun blev af, og at hun nok måtte skynde sig ind igen. Hun fik bukserne på igen, kyssede os endnu engang og tog sin telefon op af lommen for at få vores numre, inden hun forsvandt.
Jeg var også helt sikker på, jeg ville se mere til dem begge to. Jeg måtte bare huske at købe slik, til når jeg skulle se dem igen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 36 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.