Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter fri fantasi af forfatterne bag Bella Clitoria. (Denne novelle er ikke fra vores bog, men ny)

Jeg var på vej hjem fra en fræk aftale med en fyr. Aftalen var, at han skulle behandle mig hårdt, for min søde kløe er dagligt på et temmelig højt niveau.
Jeg har derfor flere fyre, jeg kan skrive til, hvis jeg har brug for at blive ordnet godt og grundigt.
I aften var det altså Sebastian, der var klar og han havde brugt mig dybt og hårdt i alle tre huller. Samtidig har han en stor dejlig pik og han kan kneppe længe, før han kommer.
I aften havde han givet mig den så hårdt, at min mascara var løbet og jeg var helt rød i hovedet, da jeg gik hjem. Det var blevet næsten helt mørkt, men det var stadig dejlig varmt.
Det var sent og selvom det var midt på sommeren, mødte jeg ikke nogen mennesker. Jeg gik derfor og nynnede lidt for mig selv, indtil jeg hørte nogen snakke længere fremme.
Jeg kendte dem godt og det var heldigt, at jeg var gået hjemme fra Sebastian, for hans kæreste var en af de 5 piger, der stod i flokken. Jeg kunne kende dem alle 5 og var i den situation at nogen af de fyre, jeg var så privilegeret at have klar til at kneppe, var de 5 pigers kærester.
Jeg syntes alligevel, det var en god ide at vende om og skyde genvej hjem gennem parken.
Jeg havde ikke taget mere end fire skridt ind over græsset, da Camilla kaldte efter mig: "Der er hun! Hey Luder?! Vi har noget vi lige skal snakke om!"
Jeg satte farten op hen over græsset. Fuck, hvordan havde de fundet ud af det? Og hvor mange af dem havde fundet ud af det? Det kunne også være de bare ville støtte Camilla i hendes opgør.
Jeg kunne høre dem sætte i løb, så jeg løb også. "Det her kommer du fandme ikke til at slippe fra så let!" råbte hun. Jeg kunne høre, de var ved at indhente mig.
"Skrid" råbte jeg tilbage over skulderen, men Camilla havde nået mig og rev mig tilbage i håret, så jeg faldt. Hurtigt stod de alle 5 omkring mig.
"Hvad har jeg gjort jer?" spurgte jeg og prøvede på at lyde forulempet.
"Hvis nu jeg siger Sebastian, hvad siger du så?!" råbte Camilla vredt. Jeg kunne ikke nå at svare, før Anne Mette med samme vrede råbte "Og Tobias?" Emilie råbte "Og Marcus?"
Laura råbte "Og Simon?" og til sidst råbte Sofia "Og Lasse?"
Jeg prøvede at rejse mig, men blev skubbet omkuld igen og fik en svidende lussing af Camilla.
"Du nægter ikke vel?" spurgte Anne Mette. "Selvfølgelig gør jeg det!" svarede jeg igen, men de havde alle kigget i fyrenes telefoner og fundet kompromiterende beskeder fra mig, hvor de kunne nogen af beskederne fra mig udenad.
"Skat, jeg vil ha' din store pik hårdt i røven snart igen, kan du ikke prøve at finde tid til mig, pleease?" lavede Anne Mette en parodi af en af mine beskeder. Sofia overtog og gentog en besked jeg havde skrevet til Lasse: "Knep mig snart igen, for jeg vil ha' din sperm."
Laura havde også en: "Åh Simon, jeg nyder det, hver gang du slikker mig i røven. Bare vi kunne det snart igen." og jeg vidste bare at Camilla og Emilie også ville komme med noget, hvilket jeg havde ret i.
"Og hvad så!" råbte jeg og ville rejse mig igen, men Camille greb fat i mit hår og holdt hårdt fast i det og jeg kunne ikke få hende til at give slip. "Og hvad så, siger du? Det skal vi vise dig."
Jeg fik en lussing mere og sagde "Kom med dem, Sofia." Jeg vidste ikke hvad det var for nogen, der var tale om og jeg kunne heller ikke se det, for jeg var stod foroverbøjet og prøvede stadig at få Camilla til at give slip. En taske blev lynet op og den ene af dem, sagde "Hold hende".
Jeg prøvede at gøre mere modstand, men Camilla holdt bare hårdere fast.
Jeg skulle til at råbe om hjælp, men med det samme fik jeg et stort stykke gaffatape hen over munden og mine hænder blev lukket i håndjern på ryggen.
En saks klippede min top og BH i stykker og min nederdel blev flået af. "Ha ha, se den fucking luder, hun har ikke engang trusser på."
Camilla slap mit hår, men en anden tog hårdt fat om nakken på mig. Sekundet efter mærkede jeg en DILDO blive presset op i fissen bagfra. Hænder holdt i mine hofter som en fyr ville gøre det. Der blev ikke startet nænsomt, der blev bare gået til den. Det var en stor dildo og det var en der hadede mig, der styrede den i takt med sine anstrengelsesudbryd for at banke den så hårdt op hun kunne. De andre lo, mens jeg kun kunne protestere og skrige inden under tapen for min mund.
Hende der kneppede mig tog fat i mit hår i stedet og hev mig tilbage og jeg prøvede at skubbe hende væk, men de andre holdt hurtigt mine arme.
"Er det godt at få pik hårdt, som du jo så godt kan li?" overdøvede Anne Mettes spørgsmål lidt de andres latter. Jeg kunne se rundt på dem, nu hvor mit hoved var oppe. De havde alle sammen en påhængsdildo udenpå deres bukser og endda de store af slagsen. Det var Sofia, der kneppede mig først, for hun manglede mellem dem, jeg kunne se.
"Jeg vil til nu, så skal hun fandme..." sagde Camilla utålmodigt, for jeg havde lige haft øjenkontakt med hende. Den ene dildo var næsten ikke kommet ud, før den næste blev banket op. Hun bankede den op så hårdt igen og igen, at jeg blev skubbet fremad.
Sofia kom om foran mig og spyttede mig i ansigtet hvorefter hun råbte mig ind i hovedet, at jeg aldrig mere skulle se på hendes kæreste.
Anne Mette tog fat i mit hoved og sagde meget vredt at hun ville kneppe mig i røven, så jeg havde fået nok til de næste mange år. Det var hende, der havde hæftet sig ved en besked til sin kæreste, at jeg ville kneppes hårdt i røven. Hun fulgte Sofia initiativ og spyttede mig i hovedet. Hun så op på Camilla og sagde "Skal vi bytte?" Det ville Camilla gerne,
Sebastian havde for mindre end et kvarter siden voldkneppet mig i røven, så hendes dildo kom op uden at gøre alt for ondt.
De andre grinte stadig og Emilie og Laura, der endnu ikke havde kneppet mig kommenterede at de også ville tage mig i røven så hårdt de kunne.
Jeg lukkede øjnene for at holde det ud, men tapen blev flået af min mund pludseligt, men før jeg kunne nå at råbe, maste Camilla sin dildo ind i munden og kneppede mig med den og holdt om nakken på mig.
Når Anne Mette bankede sin dildo hårdt op i røven, og hun gjorde det virkelig hårdt, blev jeg skubbet længere frem over Camillas.
Jeg kunne næsten ikke stå på mine ben længere og begyndte at falde nedad. Der var ingen der gjorde noget for at holde mig oprejst, men de fulgte bare med mig nedad og kneppede videre.
"Fuck, det er min tur nu. Jeg skal edermame!" sagde Emilie og næsten skubbede Anne Mette væk for selv at komme til.
Hun tog mig som om det hele var en konkurrence om at kneppe hårdest og få mig til at hyle højest. Hun var ellers den tyndeste og mindste af pigerne, men hun kunne virkelig kneppe hårdt. Så hårdt at de andre jublede og grinte af mig igen. Jeg blev spyttet i ansigtet igen og igen, så det drev af mig. Jeg prøvede at se rundt om der ikke var nogen der ville komme mig til undsætning, men byen var bare ligeså død, som den plejer at være om aftenen.
Mine hænder var jo låst på ryggen, så jeg kunne ikke tage fra med hænderne og ligge på alle fire, så jeg var helt nede og ligge på maven i græsset, så hvem end der kneppede mig i munden sad bare i græsset foran mig og kunne heldigvis heller ikke kneppe så hårdt som, de gjorde, da vi stod op. Det var sandelig også hårdt nok i røven.
"Det er min tur nu!" sagde Laura, som om, hun havde ventet alt for længe. Hun fik også lov med det samme og brugte hele sin vægt til at mase dildoen så dybt og hårdt op i røven som over hovedet muligt. Hun kneppede langsomt, men meget dybt og meget hårdt, for hun brugte sin vægt hver gang. Jeg skulle næsten til at brække mig af det.
Da hun var blevet lidt træt og havde trukket dildoen ud holdt hun ud i mine baller og kaldte på dem, der kunne komme om bag mig. Sofia var nød til at blive foran mig for at holde mig tavs med sin dildo i munden.
"Se et kæmpe åbent hul på luderen." grinte Laura og de andre grinte med hende.
Anne Mette sagde at hun godt kunne mange flere gange og var hurtigt ovre mig og havde banket dildoen op igen. Jeg blev kneppet hurtigt og dybt igen, mens hun kom med alle de skændsord over mig hun kunne.
"Jeg kan også mange gange endnu. Fissen skal være ligeså stor som røven, når vi er færdige." sagde Emilie selvretfærdigt.
Det var Camillas tur igen og hun dykkede bare i, hvor Anne Mette slap. "Tag den så din SO! Det er meningen, du skal være byens største luder!"
Jeg kunne ikke mere og var ved at besvime, men det var Emilies tur og hun var igen den der slog de andre i hårdhed. Hun slog også mig. Da hun havde kneppet mig i et stykke tid lænede hun sig ind over med dildoen dybt oppe og begyndte at slå løs på mit ansigt med lussinger.
Det sveg og dunkede i hovedet bagefter og hun holdt så godt fast i ballerne, da hun kneppede videre, at jeg tror hun var ude af sig selv for at finde på måder at straffe mig på. "Uh Uh Uh Uh" udbrød hun i takt med sine stød for at få fuld power på.
Sofia, der havde siddet foran og holdt mig tavs sagde, at hun altså også gerne snart ville kneppe igen.
"Tror I hun kan slikke fisse? Når hun springer på alt der har en puls, må hun da kunne det også." sagde Camilla og begyndte at tage dildo og bukser af. Hun var meget hurtigt klar med fissen og Sofia trak sin dildo ud og Camilla satte sig med det samme og pressede fissen helt op i ansigtet på mig og hen mig om end endnu længere ind i fissen ved nakken. "Slik så din so" skældte hun ad mig.
Jeg stak tungen ud, for jeg ville ikke så gerne vide hvad konsekvensen var ved at lade være.
"HA! Hun slikker mig. Godt nok ikke det bedste jeg har fået, men okay." gjorde hun nar ad mig.
Jeg vil kneppe hende i fissen næste gang, hørte jeg Sofia sige.
Da Emilie var færdig for denne gang, hørte jeg Sofia opstemt sige "Min tur!" Jeg blev vendt om og ligge på ryggen ovenpå mine arme og hun var oppe i fissen lige med det samme.
Jeg nåede ikke at se hvem det var, men en anden fisse end Camillas satte sig i hvert fald ovenpå mit ansigt. Den var også meget mere våd og hun red bare på mit ansigt i ivrig hastighed. "Kom med tungen!" hørte jeg Anne Mettes stemme. Så var det altså hendes fisse. Jeg stak tungen ud og prøvede at følge med, så længe hun sad der.
Det var Laura, der satte sig efter Anne Mette og tro mod sin bemærkning om, at jeg nød at få slikke røv af hendes kæreste, sagde hun, ligefør hun satte sig: "Du kan så godt li' at få slikket røv, så skal du i hvert fald også selv prøve det."
Hun satte sig og tværede fissen rundt i hovedet på mig før hun blev mere præcis med røvhullet på min mund. "Tungen ud!" Jeg gjorde det ikke, så hun begyndte at stikke lussinger til mine bryster og tværede fissen og røven videre rundt i hovedet på mig, indtil jeg gjorde det.
"Jaaahh" udbrød hun med det samme, hun mærkede tungen. "Hun slikker også røv. Det skulle I prøve!" sagde hun nedværdigende om mig til de andre, som samtykkende lød som om, at det ville de da tage imod.
Mine ben blev løftet op og Laura holdt dem der, så Sofia kunne kneppe mig bedre, som hun sad.
Det gjorde også, at jeg blev sendt imod en orgasme i høj fart.
Jeg kunne ikke holde den tilbage og den gik ikke stille af så, det blev selvfølgelig kommenteret af pigerne.
Camilla satte sig for at kneppe mig i fissen og Sofia, kom op for at få slikket fisse og røv. Hun var også meget våd i forvejen og jeg nåede lige at tage en dyb indånding, før jeg både fik næse og mund begravet i hende. Nu var det hende der holdt mine ben oppe så Camillas mega hårde knepperi fik den næste orgasme til at bølge gennem mig.
Jeg var helt væk og slap i kroppen. Jeg havde ingen energi at gøre modstand med og heller ikke energi, som det krævede at få orgasmer, men de blev bare ved og ved. Næste orgasme sprang ud gennem hele kroppen og det blev helt lyst for øjnene, for jeg var ved at besvime af udmattelse.
Jeg nåede at opdage at de byttede igen, så Anne Mette kom til at kneppe mig.
Hun gav lussinger til mine bryster og klemte hårdt på dem, imens Sofia steg af mit ansigt og Emilie satte sig. Hun var silende våd og jeg blev så våd om munden, at det løb ned i mine ører.
Siden mine ben blev løftet op, havde de banket på min blære og jeg kunne snart ikke holde mig tilbage længere for at tisse. Jeg klemte sammen alt, hvad jeg kunne, men det begyndte alligevel at sprøjte op af Anne Mette.
"Aaaddd Fuck hvor er du klam din fucking so! Hun pissede fandme op af mig." sagde Anne Mette og trak sig væk.
"Lad mig komme til" sagde Emilie og var hurtigt nede for at stikke dildoen op i mig. Jeg var ikke helt færdig med at tisse, men jeg kunne godt holde det lidt, indtil det begyndte igen op af Emilie. Hun virkede til gengæld ligeglad og fortsatte bare.
"Nå så det er noget, du kan li' hva'? Så skal du fandme også få det!" sagde Anne Mette og stillede sig overskrevs hen over mig og spillede fisse på sig selv lidt, inden hun bare stod helt stille, uden der skete noget.
Lige pludselig kom det. Hun begyndte at dryppe først og en fin stråle begyndte at løbe ned på mig. Først på mine bryster og mave, men hun rettede sig lidt og ramte i stedet mit ansigt og så begyndte hun ellers at åbne for det. Den tynde stråle blev til en tyk stråle, som plaskede ned i mit ansigt og mit hår blev helt vådt.
De andre piger jublede over det igen, mens jeg prøvede at undgå, det kom ned i munden og op i næsen.
Camilla stillede sig på samme måde med det samme og tissede med det samme, hun var på plads henover mig. Mit hoved lå i en stor pøl af deres tis og Emilie holdt mit hoved og sørgede for, jeg ikke vendte mig væk fra strålen.
Lugten af varmt tis bredte sig om os og endnu en nedværdigende bemærkning blev sagt om mig. Det var Camilla: "Hun elsker sku at blive brugt sådan og pisset på."
"Jeg skal også" Sagde Laura. Hun stillede sig ikke op, men satte sig ned over ansigtet igen og jeg havde ikke slikket så længe, før hun begyndte at tisse. Jeg fik det i munden og begyndte at hoste og måtte også sluge lidt for ikke at få det galt i halsen. Hun blev siddende og holdt mig stadig tæt op til fissen.
Emilie havde kneppet mig alt, imens jeg blev tisset på og jeg kom i en kæmpe orgasme, som slog mig helt ud. Jeg ved ikke, hvor længe jeg var besvimet, men da jeg vågnede, var det Camilla, der kneppede mig igen.
Jeg havde ikke nået at orientere mig ordentligt, før det begyndte at dryppe på mig igen. Da jeg så efter, hvor det kom fra, var det Sofia, der var i gang med at sigte efter min mund, med et stort hånligt smil over ansigtet.
Camilla tog fat om mine kæber og pressede så hårdt, at jeg var nød til at åbne munden. Jeg lukkede svælget og lod munden blive fyldt op til den rendte over. De grinte højlydt af mig alle sammen.
"Jeg skal altså lige kneppe hende igen" sagde Anne Mette og byttede med Camilla, som hurtigt kom op for at blive slikket i røven.
"Kom så! Op med tungen!" kommanderede hun meget bestemt og da jeg ikke gjorde det, slog hun mig i maven. Det fik mig til at lystre og jeg pressede med det samme på hullet med tungen.
Hun blev siddende længe og tog imod min tunge. Jeg prøvede på at holde tungen deroppe, mens jeg prøvede at holde endnu en orgasme ud.
Anne Mette trak dildoen ud og slap mine ben, så de slatne faldt til jorden.
Selvom ingen fortsatte med mig, blev jeg liggende. De blev stående om mig, mens de tog dildoerne af og smed tilbage i tasken. Alle på nær Emilie tog bukser på. Camilla skyndte på hende: "Emilie kom nu. Vi må se at komme videre."
Anne Mette vrissede af mig, men hun tog håndjernene af: "Og hvis du siger det her til nogen, så får du mange flere omgange på samme måde, er du med?!"
Jeg kunne ikke svare, men det så heller ikke ud som om de forventede at få noget.
Emilie stillede sig hen over mig og lignede hun også ville tisse, men hun blev stående uden at sætte sig ned over mig, som de andre havde gjort.
Hun så udtryksløst ned på mig og spredte fisselæberne med to fingre. Kort efter kom strålen. Hun var ligeglad med om jeg fik det i munden eller i næsen eller, hvad jeg gjorde. Hun tissede bare på mit ansigt, ned af brysterne og maven og på fissen. Jeg havde stadig ingen energi til at undgå det.
Da hun havde tisset færdig, skyndte hun sig at få bukserne på. De andre var allerede på vej væk og hun indhentede dem uden at se sig tilbage.
Jeg blev stadig liggende og så op i himmelen. Den ramme lugt af tis omgav mig stadig, men jeg skulle bare have lov til at blive liggende lidt endnu.
Jeg vidste ikke helt, om jeg havde lyst til at opgive 5 af mine fyre, bare på grund af de piger.
Jeg ved ikke, hvor længe jeg lå der, men da jeg endelig begyndte at rejse mig og ville tage tøj på var min top helt klippet i stykker og Bhen var ubrugelig. Desuden kunne jeg heller ikke finde min nederdel nogen steder. Det eneste jeg havde var sko på, så jeg måtte prøve at komme hjem i den tilstand og sørge for ikke at blive opdaget.
Mine ben var stadig meget usikre og det sveg meget i begge mine huller.
Jeg vred så meget af deres tis ud af mit hår, inden jeg prøvede at begive mig gennem resten af parken og op af villavejene og undgå at være for meget under gadelamperne.

På grund af biler, måtte jeg skjule mig i et par indkørsler undervejs, inden jeg nåede helt hjem.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.