Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det var en sommeraften med rigtig godt vejr. Ej det var faktisk så sent at det var blevet mørkt. Jeg havde sammen med 13 mænd planlagt en rute rundt i Roskilde, hvor jeg skulle møde dem forskellige steder de valgte og kneppe med dem, som de ville, inden jeg gik videre til næste sted. Der var flere, der ville kneppe mig i røven og for at det ikke skulle tage meget spildtid at varme min røv op til det, havde jeg en buttplug oppe på turen. Ruten kan i øvrigt følges på google earth og streetview, hvis det kan hjælpe en smule på indlevelsen.

Jeg havde allerede mødt de tre første og havde lige rejst mig for at gå videre til nr 4. Han ville være på parkeringspladsen på Schmeltz Plads ved det mørke skur. Jeg skrev til ham, at jeg var på vej, så han var klar, når jeg kom. Der skulle stå en varevogn, han ville gemme sig bag. Jeg kendte godt stedet fra mine ture til Roskilde med mine forældre. Det var helt mørkt nu, men jeg kunne se, der holdt en hvid varevogn hvor han sagde, han ville være. Da jeg kom derover og rundt om bilen, stod han allerede med pikken fremme og den var stiv. Det var skønt at have en, der ikke spildte så meget tid. Jeg satte mig på knæ med det samme og fik pikken ind i munden. Han ville gerne have det lidt hårdt og det var jeg klar til at give ham. Jeg lod ham holde om mit hoved og styre slagets gang med pikken. Han stødte ikke så hårdt at det blev ubehageligt for mig, men nok for ham til at han allerede stønnede. Pikken var meget almindelig størrelse. Jeg sad og tænkte igennem, hvad vi skulle nå på det kvarter, han havde. Han ville både kneppe mig i fissen og i røven og han ville komme i røven på mig.

SEX I DAG?

Jeg nyder at have sex med mænd, der brummer for sig selv uden at tænke over det, fordi det er så dejligt for dem. Det gjorde han.

Nu ville han kneppe mig. Jeg rejste mig og han skubbede sidedøren på varevognen op, så jeg kunne læne mig ind i den og støtte mig på gulvet derinde. Han hev hurtigt op i min nederdel. Jeg forventede at få pikken op i mig med det samme, men mærkede i stedet buttpluggen blive trukket langsomt ud og pertentligt sat på gulvet ved siden af mine hænder. Så kom pikken ellers op i mig. Han kneppede hårdt og hurtigt fra starten og holdt hårdt i mine hofter. Min stønnen gav genlyd for mig selv inde i varevognen. Hans fingre trak hele tiden ud i mine baller, så jeg tror han enten nød synet af mit røvhul, eller også ville han bare forberede det på at blive kneppet snart. Det smaskede fra fissen igen. Jeg var mega våd og den tredje mands sperm var jo også stadig delvist i fissen og ned ad mine lår. Han stønnede stadig skønt og holdt godt fast i mig. De sidste gange han stødte pikken op i mig, før han trak den ud, var ekstra hårde. Jeg ventede på pikken kom op i røven og prøvede at slappe af i hullet så meget som muligt. Det jeg mærkede i stedet, var hans tunge i røvhullet. Jeg lagde nakken tilbage og kom til at stønne "Ååååhh FUCK JA" Det var lidt frækt, han stak tungen derned, både for min egen skyld, men første fyr havde kommet ud over min røv og den tredje i fissen. Han slikkede lidt og spyttede en gang på hullet, før han langsomt lod pikken glide ind.

Den kom helt op og langsomt ud et par gange, før han skiftede til et hurtigt og hårdt tempo der også. Han trak hårdere i hofterne, mens han kneppede mig i røven end, da han var i fissen. Han stønnede også endnu mere. Han blev ved og ved og min liderlighed steg og steg. Udefra kunne man kun se mine ben og røv stikke ud fra varevognen og jeg forestillede mig en hel flok mennesker stå og kigge på og høre lyden af mine støn inde fra mørket. Jeg havde elsket af få buttpluggen i munden sidst, så tog i munden igen. Det druknede mine støn lidt, men det var vildt frækt. Han kneppede mig så hårdt i røven nu, at jeg ikke bare skulle støtte mig til gulvet, men holdt imod en værktøjskasse i stedet. Hans stønnen byggede ikke op til hans orgasme, så jeg kunne vide det på forhånd. Det kom bare pludselig. Store støn og flere kraftige sprøjt oppe i røven. Han holdt pikken oppe i hullet og skubbede mig længere forover og ledte efter buttpluggen, hvor han havde sat den, så jeg tog den ud af munden og gav til ham. Han satte den tilbage med det samme han havde taget pikken ud. Jeg fik et godt klap i røven, inden jeg satte nederdelen på plads. Nu var der et stykke at gå op til den næste. Så sagde "tak" tog min taske og gik. Det var godt jeg havde vandflasker i tasken, for nu havde jeg brug for at drikke noget. Det var en skøn følelse at gå med buttpluggen i. Jeg syntes også jeg kunne mærke spermen deroppe.

I mine noter på telefonen stod der, den næste også ville kneppe mig i røven. Buttpluggen ville gerne glide ud, så jeg gik og holdt på den på vejen op til ham. På Duebrødrevej skulle der være et lille grønt område i starten på venstre side, når man kom fra den side, jeg kom fra. Han ville være der og være klar, når jeg kom. Jeg var ved at være fremme, så jeg skrev til ham, så han havde en chance. Han svarede med en smiley.

Jeg kunne se området ude fra den anden og stilede lige ind mod det. Det var først, da jeg var der, jeg så ham på et tæppe ovre i højre side. Hans bukser var allerede helt af og hans pik stod stiv lige ud fra kroppen og han havde ring om den bag nosserne. Både pikken og nosserne så store og lækre ud. Selvom han ikke har skrevet blowjob på ønskelisten, satte jeg mig alligevel på knæ foran ham. Han protesterede ikke og lod mig både sutte pikken og slikke nosserne. Jeg fik alligevel ikke lang tid at sutte i, for han trak den bare ud af munden på mig og lagde sig ned på ryggen. Jeg hoppede overskrævs på ham med det samme, så vi kunne komme i gang. Jeg tog buttpluggen ud og spermen løb ned over mine fingre og vist nok ned på hans pik. Jeg smed den på tæppet og hjalp hans pik op i røven og slikkede mine fingre rene, før jeg støttede mig til ham, mens han kneppede mig. Han holdt mig i siden og løftede lidt så der var luft imellem os, så han havde plads til at kneppe mig nedefra, i stedet for at jeg skulle ride. Det var meget vådt og let for ham at kneppe mig. Han fastholdt sit liderlige blik i mine øjne, mens han trak min cardigan overhovedet på mig i stedet for bare at lyne den op.

Hans blik forsvandt fra mine øjne og han så i stedet på mine bryster, der hoppede i takt med hans knepperi. Mine brystvorter var hårde og stive. Endnu et udtryk for min enorme liderlighed. Jeg kunne ikke holde mine store smil af tilfredshed væk og stønnede og klynkede under hans behandling i min røv. Jeg var ikke kun ligeglad med, om der kom nogen. Jeg ville faktisk gerne have tilskuere, men jeg havde valgt en forkert aften til det, for det var torsdag og ikke fredag eller lørdag.

Manden stønnede sammen med mig og så også ud til at nyde det. Jeg krammede mine bryster og nød tanken om, at ham her kun var nr. 5 i rækken af 13. Han blev mere og mere våd omkring pikken af både den sperm, jeg havde fået indtil videre og mine egne safter.

Pikken fyldte min røv godt ud og han blev bare ved og ved. Jeg kunne hverken høre eller se nogen mennesker omkring os. Han gjorde tegn til at ville ændre stilling ved at skubbe mig af. Han vendte mig om for at kunne kneppe mig bagfra. Jeg kom til at ligge på alle 4 og have godt udsyn til husene og vejen forbi os. Det var meget bedre end ikke at kunne se, om nogen kunne se os. Desværre var der ingen. Sperm løb fra røvhullet og ned over fissen, da han gik i gang med at kneppe mig igen. Hans store nosser smaskede også mod fissen. "Det er fucking nice det her. Og jeg har stadig 8 mænd tilbage i aften" tænkte jeg smilende for mig selv. Han havde ikke skrevet noget om, hvor han ville komme, så jeg måtte bare tage det som en overraskelse, når det skete. Jeg var i hvert fald klar til at være medgørlig.

Jeg havde kun lige nået at tænke tanken, da han trak pikken ud og brummede: "Kom". Jeg skyndte mig rundt mod ham, men han ville have mig til at ligge på ryggen på tæppet med hovedet under pikken. Jeg åbnede munden og var klar, men det så ikke ud til han sigtede efter munden. I stedet begyndte han at sperme i min pande og på kinderne. De sidste dråber rampe min næse og en enkelt dråbe på min underlæbe. Jeg smilte stort op til ham. Han var allerede på ved op at stå og tage sine bukser på. Jeg tog min cardigan og skulle til at tørre mig i ansigtet med indersiden af den, men han fangede mine arme og rystede på hovedet. Han ville altså have mig til at fortsætte med sperm i hovedet. Det gav min liderlighed nye højder, så jeg lynede cardiganen op for at tage den på, uden at ødelægge hans mesterværk i mit ansigt. Jeg var lige ved at glemme min taske og buttpluggen.

Jeg regnede ikke med, jeg havde brug for den mere, så jeg smed den i tasken og gik videre op af Duebrødrevej og for at finde Byparken, hvor næste mand ville være mellem træerne overfor legepladsen. Det var næsten bare lige rundt om hjørnet, så jeg skrev til ham med det samme, at jeg ville være der lige om lidt. Jeg skulle bare lige finde ind til det rigtige sted i parken. Han ville være ved legepladsen og jeg havde prøvet at orientere mig på et kort inden. Det gik heldigvis også let. Det var en stor og kraftig mand, der var næsten skaldet. Han smilte genert men meget liderligt til mig. Han havde skrevet, at han ville slikke mig. Dengang han skrev det, gjorde jeg ham opmærksom på, at han ikke var den første på turen og det sikkert ville have sat sine spor på mig. Her mente jeg selvfølgelig, at jeg ville være smurt ind i sperm. Det havde han slet ikke noget imod og han ville hellere end gerne slikke mig ren i en 69er. Tæppet havde han allerede bredt ud. Han havde sweatpants på og jeg kunne se en dejlig bule i dem under maven. Han så ud til at blive mere liderlig af at se, jeg havde et lækkert glinsende ansigt. Vi stod foran hinanden og jeg tog hans buksekant ned under pikken, så jeg kunne røre ved den. Han hev op i min nederdel for at røre ved fissen, men han ville hellere ned i vores 69er, så han kunne mærke med tungen i stedet. Han trak sine bukser længere ned og blusen op. Jeg startede med at sætte mig på hans mund. Taknemmeligt slikkede han med det samme. Jeg prøvede at presse mere saft ud af hullerne, for det virkede som om, det var det han gerne ville ha. Han slikkede meget veltilfredst i begge huller. Han var faktisk vildt god til at slikke. Jeg måtte gengælde nydelsen og lænede mig frem over hans mave, så jeg kunne være god ved ham også. Det var en tyk og hård pik, men ikke så lang. Hovedet var også stort og forhuden var halvt trukket tilbage. Jeg kyssede og slikkede på det og sugede i det. Han nød det for han brummede endnu mere op i fissen, så det vibrerede i fisselæberne. Det var enormt dejligt, så jeg blev ved så han kunne brumme af lyst så meget som muligt. Når jeg ikke suttede pikken, men slikkede hans pænt store nosser klemte jeg om pikken med hånden. Jeg kørte tungen sensuelt omkring pikhovedet for at gøre det så godt for ham som muligt. Hans store varme hænder på mine baller gjorde kun det hele dejligere. Han sugede i min klit og læberne, så jeg nærmede mig en stor tiltrængt orgasme. Den kom snigende, så rullende før jeg kom i et brag. Jeg prøvede på at holde hans pik i munden og sutte til, mens jeg kom, men det var lidt svært.

Han begyndte at ligge lidt mere uroligt og stønne i stedet for at brumme, så han kom nok også snart. Vi havde aftalt jeg skulle spermes i munden, så jeg holdt læberne lukket om pikhovedet og slikkede på det så meget jeg kunne. Jeg masserede hans nosser imens og hele hans krop begyndte at vibrere. Han lød som om, han lige skulle til at komme længe før spermen virkelig kom. Jeg elsker virkelig den mavekildende forventning jeg har, når jeg har et pikhoved i munden og spermen kan komme når som helst. Lige her var følelsen forstærket af en eller anden grund. Jeg lukkede øjnene og prøvede på at leve mig ekstra ind i situationen. Med det samme kom spermen. Han sprøjtede ikke. Det løb bare ud i mange ryk. Der var meget sperm og det var en tyk og mere velsmagende sperm, end jeg synes jeg har fået af andre mænd. Jeg lappede det langsomt i mig og med stort velbehag. Jeg blev liggende på ham og suttede videre, selvom han var kommet. Han slikkede også mig mere. Jeg kunne være blevet ved, men jeg havde slet ikke styr på, hvor længe vi havde ligget i den 69, så jeg måtte hellere finde ud af det. Jeg ville alligevel lige kysse hans nosser lidt mere først.

Da jeg endelig steg af og så på min telefon var jeg et par minutter bagud. Så skyndte mig at rette på tøjet og tage min taske. "Jeg er efter planen. Det var vildt skønt, men jeg må smutte nu." smilte jeg tilbage til ham, da jeg i min travlhed styrtede op ad stien.

Fantasi af Natacha

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.