Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Endnu en novelle af fri fantasi af Josephine. Ja jeg er inde i en god stime lige nu. Denne her er om en eksisterende Felix, jeg allerede har haft sex med før og skrevet om i et af kapitlerne i vores bog "En fræk aftale mere".

Felix var en af de mange fyre, jeg mødte i den sommerferie, vores bog omhandler. Den ferie der bare handlede om så meget sex som muligt og blev til en laaang bog fuld af den ene vilde oplevelse efter den næste.
Da jeg lige havde været sammen med ham, fantaserede jeg kortvarigt om at kneppe ham med en påspændingsdildo. Han kunne nemlig godt li', når jeg rørte ham ved røvhullet. Han var yngre end mig, meget uerfaren og rigtig lækker. Faktisk lidt underdanig. Han vakte noget i mig, som fik lyst til at dominere ham og være den der bestemte, selvom jeg normalt selv er den, der underkaster mig totalt.
Desværre har jeg ikke fået mødt ham igen, selvom vi fik hinandens telefonnumre.
Den fantasi har jeg aldrig fået på skrift, men den er vendt tilbage til mig nu. Derfor ville jeg skrive den ind, så I også kan få noget ud af den. Jeg håber det bliver godt, for det er vist lidt anderledes end det, vi plejer at skrive.

SEX I DAG?

Here Goes:

Jeg sender ham en sms: "Hey. Kan du huske mig? Jeg nød at have sex med dig og kunne godt tænke mig noget mere."
Han svarer hurtigt: "Ja :-) Hej. Har du det godt? Øhh ja jeg vil da helt sikkert også mere. Hvad tænker du på?"
Jeg skriver ligeså hurtigt igen: "Har du nogensinde set noget med Strap On og overvejet det?"
Der gik lidt tid, før han svarede: "Ja, det har jeg set :-) Har du prøvet det?"
Jeg måtte indrømme, at jeg aldrig havde prøvet det og ikke engang ejede en, men jeg ville gerne købe en, hvis han var med på at prøve, for jeg ville pisse gerne prøve at kneppe ham.
Han indrømmede heldigvis, han syntes, det ville være mega frækt og at han faktisk efter, jeg slikkede ham i røven, var begyndt at tænke på om han egentlig var biseksuel.
Jeg begyndte med det samme at søge på nettet efter en god størrelse Strap On, mens jeg skrev videre med ham.

Vi skrev meget om det indtil pakken endelig kom med min nye Strap On. Jeg flåede pakken op og syntes faktisk, den virkede lidt stor, så jeg målte den for at være sikker. Den var 21 cm ned til roden, så håbede ikke den ville skræmme Felix, men da jeg skrev det til ham, var han ligeså vild efter det som han hele tiden havde været. Jeg tog al mit tøj af, spændte dildoen på, og beundrede mig selv i spejlet. Det føltes mærkeligt med den livlige tyngde der foran. Jeg kunne ikke lade være med at svinge med den og lave kneppebevægelser med kroppen eller gnide på den, som om jeg onanerede. Fuck, hvor var den lækker at have på. Nu kan jeg godt forstå, hvorfor fyre tit rager på deres pikke i lommerne.

Felix ville meget gerne kneppes af mig, selvom den var stor, så vi aftalte hvornår vi kunne mødes.
Vi havde begge tid et par dage senere og jeg skulle komme hjem til ham ligesom sidst.
Hans værelse var det samme og han virkede akkurat ligeså nervøs og stille som sidste gang vi mødtes.
Jeg er efterhånden meget erfaren af min alder og udadvendt, så jeg havde intet problem med bare at stjæle kys og tage ham på røven, da vi mødtes igen. Han blødte også op og slappede mere af.
Jeg glædede mig til at få min Strap On på igen, og se hvad han syntes om mig med en stor "pik" svingende foran mig.

Da vi kom ind på hans værelse, låste han sin dør, selvom vi var alene i huset. Jeg satte tasken på sengen og tog Strap On'en op. Han stirrede på den, men havde også et tydeligt smil i mundvigene. Jeg havde også taget en tube glidecreme med, som jeg smed på sengen ved siden af.
Vi snavede, mens vi flåede tøjet af hinanden. Han havde meget stiv pik, som jeg selvfølgelig ikke kunne lade være med at sutte. Det er bare sådan en kæmpe lyst, jeg ikke kan modstå, når jeg ser en pik. Jeg syntes også, den var vokset, siden vi sås sidst.

Mens jeg suttede ham legede jeg med en finger på hans røvhul. Jeg glædede mig så meget til at bore dildoen op i ham og mærke ham blive svag i kroppen.
Jeg ville helt ikke sutte for meget, for han skulle ikke nå til bristepunktet for hurtigt.
Jeg fik fat i dildoen, spændte den på og stod og vuggede lidt med hofterne, så den svingede lidt frem og tilbage. Han bed sig i læben ved synet af mig sådan, så jeg gik hen for at snave med ham igen, men skubbede ham langsomt nedaf for at se ham sutte den. Han suttede med stor passion og slikkede også indenunder den, så han strejfede fissen mange gange med tungen. Det var så frækt og skønt. Jeg huskede på, hvad fyre tit gør ved mig og tog så fat om hans hoved for at bestemme den fart dildoen skal køre ind og ud af hans mund med. Han lod sig bruge, som jeg ville og jeg lod mig let rive med. Det var fedt at være i kontrol og den der bestemte for en gangs skyld. Han stønnede og hostede lidt i takt med mine stød i hans mund. Mit udsyn ned af hans ryg til den velformede røv gjorde mig ikke mindre liderlig. Nu kunne jeg virkelig se det hele fra mændenes side. Jeg gav slip på ham kort efter for at tage fat på hans røv, som jeg havde ventet på.

Jeg fik ham til at ligge på maven på sengen med spredte ben. Han var helt glat i røven og så fantastisk ud fra min vinkel igen. Sødt lille røvhul han havde. Jeg kyssede ballerne og i revnen mellem dem. Langsomt begyndte jeg at slikke i revnen. Han var allerede begyndt at stønne, så jeg slikkede endnu mere. Han lå meget uroligt og skubbede røvhullet op mod min mund. Han var godt nok fræk og gav mig så meget lyst til at dominere ham og kneppe ham, ligesom jeg så mange gange selv er blevet, til jeg har været øm langt oppe og længe efter.
Jeg pressede på med tungen for at få den op i ham først og starte med at varme ringmusklen op sådan.
Han var faktisk meget god til at slappe af, så det gik let. Det var faktisk let at arbejde med, så jeg mistænkte ham lidt for at lege med det selv tit. Jeg fangede tuben med glidecreme og smurte fingrene ind, før jeg begyndte at arbejde med dem. Han stønnede højere og højere efter hver ekstra finger jeg fik op i ham. Jeg havde 3 fingre oppe i ham, før jeg overvejede at begynde med dildoen.
Da jeg tog fingrene ud skyndte jeg mig at smøre dildoen ind i glidecreme, så hans hul ikke skulle vente for længe på mig. "Er du klar?" spurgte jeg ham kælent.
"Mmmm" svarede han liderligt og var så behjælpelig at han rakte tilbage og spredte sine baller for mig. Jeg dryppede mere glidecreme på hullet og satte dildospidsen til hullet. Den gled let indenfor, men jeg kunne se han pludselig spændte i hele kroppen, så jeg stoppede og nussede ham op og ned af ryggen, indtil han selv skubbede sig tilbage imod mig. Det gik der ikke lang tid, før han gjorde. Jeg tog fat om hans hofter og prøvede at lave kneppebevægelser. Det var så fed en fornemmelse, så jeg kom hurtigt op i et godt tempo og kunne ikke få øjnene fra røvhullet, der bare slugte dildoen med velbehag. Samtidig var jeg vildt betaget af hans nydelse, der tydeligt kunne høres.
Han stønnede som han følte det, og ikke som han syntes, han burde lyde. Hans stønnen gav udtryk for alle de små bevægelser jeg gjorde oppe i ham. Den knækkede endda over nogen gange. Jeg blev kun mere liderlig og lovede mig selv at passe på, jeg ikke bare gik i sving med at voldkneppe ham så hårdt, som jeg selv er blevet så mange gange... Ikke endnu i hvert fald. Han skulle lige vende sig til det lidt mere først. Jeg kunne dog mærke min krop sitrede efter at hukke den hårdt op i ham og høre ham skrige eller tude, så jeg bed mig i læben for at holde mig tilbage lidt endnu.
"Elsker du det, dejlige?" spurgte jeg ham kælent, mens jeg lod fingrene stryge rundt på hans baller.
"Fuck ja!" stønnede han. Jeg smilte veltilfreds ved mig selv.
"Er det godt nok sådan? Skal vi prøve lidt dybere? Hårdere? Hvad synes du?"
"Mmmnnjaa. Joo vi kan godt prøve." tøvede han.
Jeg prøvede langsomt at gå dybere i ham uden at sætte tempoet op. Han så ud til at kunne tage det, men han stønnede dog lidt mere. Jeg tog mig selv i at smile igen. Jeg skulle bare fortælle hver og en lille detalje til Rikke og Natacha, ligeså snart jeg kom hjem igen, det var helt sikkert. Så ville de nok også prøve, det er jeg sikker på.
"Fuck det er godt det her" udstødte jeg, før jeg nåede at tænke over det.
Jeg var også kommet til at sætte tempoet op uden at mærke det. Han protesterede ikke og tog bare imod, selvom han lød, som om han var ved at nå grænsen for, hvad han kunne tage.
Jeg havde indtil da ligget på knæ mellem hans ben og lænt mig lidt ind over ham, men jeg ville gerne have mere kraft på mine stød, så jeg satte fødderne i madrassen på hver side af hans ben, som jeg samlede lidt. Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg kunne bruge min egen vægt noget bedre til at hukke dildoen hårdt i ham i den stilling. Så det gjorde jeg. Han maste ansigtet ned i dynen og stønnede endnu mere, som om det nu var for meget for ham, men han hverken protesterede eller skubbede mig tilbage for at få ro på.
Derfor fortsatte jeg bare med at kneppe ham rigtig hårdt. Dildoen røg i bund nu og det var så liderligt at prøve at være i den rolle for en gangs skyld.
Han tog bare imod alt det jeg gav ham, så jeg prøvede at hukke den endnu hårdere i ham nogle gange, så han råbte ned i dynen, men det lød ikke negativt i mine øre, så jeg kunne godt bare skrue op for alt, hvad jeg havde. Han skulle få, skulle han.
Måske var det irrationelt af mig at handle på den måde, men alle de gange jeg har fået, så mascara løb og jeg er kommet til at tisse uden at kunne styre det, følte jeg han skulle bøde for på mændenes vegne. Jeg tog hans arme og låste dem på hans ryg, som mine er blevet så mange gange. Sådan kunne jeg både bruge min vægt for at på knald på og hjælpe endnu mere til ved at hive mig frem i hans arme. Jeg bankede den op så hårdt jeg kunne hele tiden, så hele min krop for frem og tilbage. Mit hår fløj frem og tilbage, så man skulle tro jeg headbangede.
"Er du min bitch?!" stønnede jeg højt og forpustet.
"Ja! Ja!" råbte han, som om han bare snakkede mig efter munden, så jeg ville slække på hårdheden. Det kunne bare ikke falde mig ind. Jeg blev ved og ved som i en rus.
"Fuck! Din din din... tøs!" stønnede jeg ned mod ham og sled lidt mere i hans arme. Jeg elskede det bare.
Jeg aner ikke hvor lang tid, jeg blev ved sådan, men Felixs råb og skrig blandet med madrassens taktfaste knasen under os var en monoton tåge for mig.
Da jeg pludselig stoppede blev han ved med at stønne længe. Jeg ville vende ham om og ligge på siden, så jeg kunne sidde over hans ene ben og kneppe ham igen. Hans pik var bankende stiv og da jeg tog fat i den gispede han sammen med sin stønnen. Jeg gled dildoen helt op i ham igen og hans krop spændtes og det dunkede ekstra i pikken.
Han havde fat i sengekanten og holdt godt fast i forventning om at jeg ville voldtage ham videre, men jeg fandt ud af, at jeg ikke kunne være ligeså hård ved ham i den stilling jeg nu havde, men jeg prøvede. Nogen gange så han bedende op på mig med sit rødmossede og svedige ansigt. Jeg kom til at smile hånligt tilbage og klemte lidt mere om hans pik og begyndte at spille den af på ham.
Han begyndte med det samme at kaste frem og tilbage med underlivet og hans stønnen gik over i frække halvkvalte brøl.
Jeg blev ved med at spille pik på ham og rakte min anden hånd ned foran pikken for at fange spermen, jeg regnede med ville komme hvert øjeblik.
Der var godt tryk på og han gav en rigtig pæn mængde.
"Wwaaauuwww!" udstødte jeg imponeret og lænte mig ind over ham, for at lade det løbe fra min hånd ned i munden på ham.
Han åbnede først op, da de første dråber havde ramt læberne, men så begyndte han ellers at slubre det i sig og stikke tungen op mod min hånd for at få det hele med.
"Ja, sperm er mega lækkert ikk?" kommenterede jeg.
"Nngggmmm" svarede han og slikkede stadig på min hånd. Jeg kravlede ind over ham for at snave ham igen. Jeg ville nå at smage spermen også, før det var væk.
Dildoen var hoppet ud af hans røvhul, da jeg kravlede op over ham. Da vi havde snavet i noget tid ville jeg simpelthen se hans røvhul igen. Jeg skulle se hvilken forfatning jeg havde efterladt det.
Slapt, halvåbent, rødt og varmt og han var for følsom til at lade mig røre for meget ved det.
Han var blød som smør og havde ikke noget energi i sig til at gøre særlig meget, så jeg kyssede ham noget mere og tog så dildoen af og pakkede den ned i min taske igen. Han smilte bare op til mig.
"Var jeg for hård ved dig?" spurgte jeg. Han rystede svagt på hovedet og smilte bare.
Jeg mit tøj på og nød at han bare lå og beundrede synet af min krop.
"Jeg finder selv ud" sagde jeg til sidst og kyssede ham en sidste gang før jeg smuttede.
Jeg satte mig bagest i bussen på vej hjem, for jeg havde totalt meget behov for at onanere oven på den oplevelse og jeg plejer at kunne slippe afsted med at onanere deromme bagi.

Mon ikke jeg skulle prøve at skrive til Felix og høre om den fantasi eventuelt kunne gå i opfyldelse?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.