Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg boede ude på landet, mine forældre havde en lille husmandssted med nogle køer, grise, og høns. Min mor havde tre hunde, hun tog på udstilling med, og mine forældre havde begge deres arbejde.

Da jeg blev konfirmeret, kom jeg i huset på en gård, det kom man dengang, hvis man ikke kom på Realskolen, men jeg boede hjemme, og cyklede derhen hver dag. Jeg havde 2 brødre, der var flyttet hjemmefra. Min farbror var meget hos os og hjalp min far. Han havde altid været meget glad for mig, jeg puttede mig ind til ham og fik altid et stort kram af ham, når han var hos os, og da jeg blev 17 år, kom han med, nyt smart tøj til mig, som mine forældre ikke havde penge til. Ca. en måned efter min fødselsdag skulle mine forældre i byen en weekend, og da der ikke skulle børn med, kom min farbror og passede dyrene, som han plejede, når vi ikke var hjemme, og han lovede at blive hos mig om natten.

SEX I DAG?

Jeg lavede maden til os, og da vi skulle spise, kom han med en flaske vin, det havde jeg aldrig smagt, men det smagte dejlig. Han blev ved med at hælde i mit glas, og jeg blev svimmel eller fuld, og Peter, som min farbror hed, måtte hjælpe med at tage af bordet og vaske op. Da vi var færdige, tog han om mig, og jeg puttede mig i min beruselse ind til ham. Han satte sig i sofaen og tog mig på skødet, og han stak hænderne op under min bluse og tog fat om mine bryster og gav mig et langt kys. Jeg fik det så dejlig, trak vejet dybt og begyndte at stønne. Nå, kan du ikke tåle, jeg kæler for dig, grinede han. Jo, Peter det er så dejligt, hviskede jeg og sad stille, mens han kælede for mine unge, faste bryster.

Han foreslog, vi skulle gå ind på mit værelse og lægge os lidt. Træk dit tøj af, Helle, ellers bliver det for varmt, sagde han og smilede til mig, da vi var kommer derind. Han trak imens også af sit tøj, og jeg lå meget tæt op ad ham, og han stak en hånd ned i mine trusser og prøvede med en finger i min fisse. Jeg gispede, da han begyndte at køre den ind og ud, og så kunne jeg ikke ligge stille, og jeg kom med et skrig og stønnede. Fortsæt, det er så dejligt, gispede jeg, mens han blev ved med at give mig fingeren Lille Helle, hviskede han, nu tager jeg dine trusser af dig, og så vil jeg vise dig noget. Peter trak mine trusser ned og ud over mine fødder, og han var også nøgen, hans tissemand var stor og stiv, og den lå op ad maven på ham. Har du set en tissemand før, spurgte han, mens han tog min hånd og lagde den på den tykke, varme stang, og automatisk lukkede jeg hånden om den og kørte lidt op og ned. Nej, det havde jeg ikke, hviskede jeg. Har du så set, når dyrene parrer sig ude i stalden, eller hundene gør det. Det har jeg heller ikke, mor siger, det er ikke noget for mig at se på, fnisede jeg.

Nu skal du prøve at have min tissemand tæt på din fisse, sagde han med et smil, så får du det rigtig dejligt, men jeg vil først smage din fisse. Peter lagde sig ned imellem mine lår, spredte mine skamlæber og begyndte at slikke min fisse. Han stak tungen ind i min fisse og slikkede, og jeg stønnede hæst Peter, det føles så dejligt, gispede jeg. Det er, fordi din fisse vil mærke min pik, gryntede han, rejs dig op og sæt dig på min tissemand. Jeg adlød, og da jeg rejste mig, følte jeg mig svimmel eller fuld. Peter lå ryggen, og han tog fat i mig og satte mig op på sin mave, så jeg havde hans tykke stang presset mod mine balder. Helle, jeg løfter dig op, men jeg skal nok holde ved dig, så kan du sidde på min strittende, stive pik.

Peter havde godt fat i mig, det strammede mod min fisse, men jeg var så liderlig, at jeg begyndte at vrikke med min fisse mod hans pik. Prøv at trykke din fisse mere mod min pik, jeg stønnede og satte mig lidt mere på pikken. Nu tror jeg nok, Peter hjalp med at presse på mine hofter, og jeg gav et skrig, da den borede sig langt op i mig. Av, det gør ondt, det gør ondt, hylede jeg. Helle, min tissemand er inde i dig, nu kan du sætte dig helt ned, og du får det godt, hviskede han. Jeg kunne mærke hans pik langt inde i mig, og jeg kom i flere orgasmer. Jeg hylede og skreg af liderlighed og hoppede på hans pik. Jeg blev ved med at klynke og skrige af velvære, og pludselig kom Peter i et kæmpe brøl. Han tog om mig, pressede mig endnu længere ned over sin pik. Jeg kunne mærke, hvordan den bevægede sig inde i mig, og vi lå der og vred os og skreg af liderlighed.

Da Peters pik blev slap, stod vi op og gik ned i køkkenet. Nu har du fortjent en sodavand, min lille dejlige Helle. Den var lidt stærk, men jeg drak den, og mens vi sad der, ringede tlf, det var min far, han ville tale med Peter. Helle, din far har det svært, sagde han bagefter, din mor vil ikke have hans pik op i sig mere, men han vil ikke finde en anden, så er han jo din mor utro, og du må ikke sige noget til din mor om, hvad jeg har gjort ved dig i aften, for så må du ikke komme her mere, sagde han og så strengt på mig. Peter, det gør jeg heller ikke, så kan du jo ikke gøre det en anden gang, og det kunne jeg godt tænke mig. Jeg havde drukket sin sodavand, og jeg skulle på toilettet, og så var det sengetid, men nu var jeg bare så fuld, jeg ikke kunne holde balancen.

Peter hjalp mig i seng. Helle, læg dig på ryggen, min pik vil sige godnat til dig, sagde han, mens han stod der med en mega stor tyk pik, og han kravlede op på mig, satte sin pik mod min fisse, pressede den helt stille ind i mig. Jeg hylede, stønnede og vred min underkrop. Det var så vildt, og Peter vendte mig rundt, så jeg lå på hans mave, der faldt jeg i søvn med hans pik i mig.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.