Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Tilde førte samtidig sin hånd ned mellem sine ben og masserede stille sin glatte fisse, “skynd dig, jeg vil have din sperm i mine små trusser”, jeg lod mig rive med, “selvfølgelig søde skat...

Vi var inviteret til min niece Tildes 17 års fødselsdag i min halvsøsters sommerhus. Der var godt gang i den og rigeligt med alkohol, efter de første par stykker listede jeg mig om bag træerne for at lade vandet, og jeg var ikke den eneste der havde fået den ide.

Jeg stødte ind i Tilde og hun fik hurtigt sagt undskyld “jeg skulle bare lige tisse”, “det skal jeg også men finder bare et andet sted det”, stammede jeg, “ det behøver du da ikke” hviskede hun, jeg stivnede en smule men sagde ikke noget, og hun var hurtig til at trække bukser og trusser ned om anklerne, “der er plads til os begge to”,  jeg var en smule målløs over min 17 årige niece sad med trusserne nede om anklerne og frit udsyn til hendes fine glatte fisse. Alligevel trak jeg pikken ud og pissede op af træet imens jeg fjernede blikket, det var en smule grænseoverskridende.

Jeg kunne høre hun var færdig, det samme blev jeg og ville gemme min halv fede pik i bukserne men nåede det ikke før Tilde stod ved siden af mig, “wow onkel du ser da en smule stiv ud”,  “ja det sker engang imellem”. Jeg drejede hovedet og kiggede direkte ned på hendes små faste bryster gemt under toppen og et ophidsende syn, den smukke hårløse fisse, hun havde ikke trukket trusser og tights op, og på et splitsekund gik det lige i pikken, “synes du jeg er smuk?” hviskede hun , “ja min skat men det her er helt forkert selvom vi bare ser på hinanden”. “Tilde jeg er nødt til at gå” skyndte jeg mig at sige inden hun nærmest kommanderede, “stop eller jeg sladrer til far, du ved godt hvad jeg mener!”  Nej fik jeg fremstammet, “jeg har set dig og mor når far ikke er hjemme”, jeg blev stille et øjeblik, hun må have set at jeg jævnlig besøgte Rikke hendes mor når Ole ikke var hjemme, vi havde et lidt for tæt forhold, jeg var pinligt berørt men det var Tilde tydeligvis ikke, “kig på mig men ikke røre”, og selvfølgelig kunne jeg ikke fjerne blikket fra hendes 17-årige krop med blottet underliv,  “du skal spille pik for mig onkel”, hvad skulle jeg gøre da jeg jo stod der med stiv pik og en ophidsende teenager foran mig, uden at tænke over det begyndte jeg at onanere.

Tilde førte samtidig sin hånd ned mellem sine ben og masserede stille sin glatte fisse, “skynd dig, jeg vil have din sperm i mine små trusser”, jeg lod mig rive med, “selvfølgelig søde skat kom tættere på så skal jeg tømme pikken imellem benene på dig”, hun stillede sig helt op af mig og fjernede hånden fra skridtet og trækkede trusserne en smule op så jeg kun lige kunne se fissen, “kom med det ligesom ud over mor, du skal fylde mine trusser med din tykke sperm”, jeg kunne ikke holde mig længere og pressede pikken helt ned i trusserne på hende og gav et støn da jeg pumpede al min sperm ud over hendes fisse og ned i trusserne.
Det løb lidt ved siden af og ned ad lårene på hende, hurtigt trak hun trusserne op, “du er min og det vil vil du være så længe jeg siger det!”

Jeg var rystet over hvordan min niece Tilde nærmest tog magten over mig. Hun trak bukserne op og dækkede hendes klistrede trusser, lukkede øjnene et øjeblik, “vi ses senere onkel, så skal du gøre rent efter dig selv!” Hun efterlod mig med en stadig halvstiv pik og tanken om hendes tilsprøjtede trusser dækkede hendes lille fisse, og når de andre gik i seng skulle jeg nok se dem igen..

Jeg hører min halvsøsters stemme,

“Hej brormand, er det ok jeg sætter mig her og tisser?”

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 9 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.