Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg vil starte med at fortælle om mig selv, jeg hedder Mie, er 15 år, Har mørkebrunt hår, blå øjne, slank, ret pæn faktisk :) Jeg var til fætters 18 års fødselsdag, vi ses sjældent, så jeg husker ham stadig som en lille knægt på 11 :)

-Det var dog noget helt andet som mødte mig i døren. Middel højde ca., blond, med de mest blå øjne, muskuløs med et vidunderligt smil, kæft jeg blev blød i knæene..

SEX I DAG?

Nå men.. festen var som altid lidt tynd i starten, vi sad ved bordet, jeg ved siden af min fætter, casper. Der kom taler, sange osv, pludselig, midt i en tale kravlede hans hånd forsigtigt hen under bordet, og op under min lårkorte kjole.. jeg stivnede, men syntes egentlig at det var dejligt.. Det var skide svært at skjule det, jeg kunne jo ikke sidde dér og stønne ved bordet.. Min vejrtrækning blev mere og mere anstrengt, mine ben var spredt så meget som det nu var muligt når der sad folk overalt..Han førte et par fingre op i mig,og jeg kunne mærke hvor fandens liderlig jeg blev, han kælede samtidig for min klitoris, det gik hurtigere og hurtigere. Jeg nærmede mig en orgasme, men måtte rejse mig og undskylde fordi jeg skulle på toilettet, vildt pinligt når man lige havde været så liderlig som dér.. Selvfølgelig, var Casper fulgt med, han skulle 'se om jeg havde det godt'. Var rimelig nervøs, der stod min fætter, foran mig, kørte hånden langsomt op under kjolen igen, den anden hånd holdt han mig lidt fast med.jeg var plask våd.. endnu engang skubbede han g-strengen til siden, og masserede min fisse, jeg spredte mere og mere, egentlig sådan bare refleks, jeg måtte have brændt den liderlighed af, for kunne mærke at mine safter bare løb ned af benet..mens han pillede lidt under kjolen, stak jeg min tunge ind i munden på ham, og snavede ham vildt og dyrisk, jeg begyndte at stønne, meget højt.. "Åh . ååh ååh ååååååh Casper ... du så fucking lækker.. jeg..ååh.." jeg kom i en vild orgasme hvor jeg bare kun mærkede hans hånd i fissen på mig, jeg hverken så eller hørte andet end det, end ikke at min ældste fætter på 20 lige var trådt ind af døren.. "..jeg tror i skal dæmpe jer lidt, nogen har vidst bemærket noget, men bare rolig, folk er begyndt at få hældt indenbords." Jeg fniste lidt inden jeg gik ud af døren igen, og over til mine veninder som var ved at være godt fulde.. Vi drak os fulde, festede osv. indtil vi ikke rigtig kunne mere, jeg smuttede i seng, skulle sove på samme værelse som Casper, og min søster, men hun var desværre syg så hun var ikke taget med.

Jeg gik ud på badeværelset, og var netop klar til at sove, som jeg fik en utrolig trang til sex. jeg tog mine trusser af, og lyttede bare til samskelydene som kom, når jeg førte min hånd hurtigt frem og tilbage, hårdt, hurtigt. og jeg kom. holdt dog lyden inde da jeg jo ikke vidste hvem som kunne høre det :P

Jeg gik ud og lagde mig under dynen. faldt hurtigt i søvn.. Vågnede et par timer senere ved at jeg hørte mig selv stønne, det var selvfølgelig Casper, hvem ellers. Han kravlede op af mig, og lagde sig på mig, førte hånden over mine bryster, og ned mellem mine ben mens han kyssede mig hurtigt på munden. "Var det godt din liderlige frækkert?.." jeg spredte benene som svar, og jeg nærmede mig min orgasme. "Åh... ååh.åh..ååh. for helvede Casper du er bare så sexet..åh ååh hurtigere,, hurtigere..kom op med den eller jeg kommer og tar' den!" Da han ikke kom med den kravlede jeg under dynen og varmede ham lidt op inden jeg skubbede dynen til side, satte mig ned på hans pik, langsomt, det gav mig helt myrekryb da hans pik gled op i mig, og jeg begyndte at køre frem og tilbage, hurtigere og hurtigere. Vi kom begge to, på samme tid, meget kraftigt, vi trillede om, så han kom oven på mig "er du min lille liderlige dukke?" Jeg kiggede på ham, slikkede mig om munden, tåg knæene op til ørene og lod ham køre løs, jeg nærmest skreg fordi det var så dejligt. "ååh..ååh casper..du gør mig så liderlig, jeg er helt våd..kom nu, missen er din for i nat.." vi kom endnu engang, denne gang så kraftigt at vi begge lå og krampede sammen og prøvede samtidig at kneppe for at bevare følelsen,kort tid efter faldt vi i søvn mens vi stadig hang sammen..

Jeg vågnede tidligt næste morgen, Casper sov stadig. og jeg begyndte at tilfredsstille mig selv. lå på ryggen, med benene i vejret, og kørte frem og tilbage..ud af øjenkrogen opdagede jeg pludselig at han lå og betragtede mig, jeg vendte mig mod ham og spredte benene.. jeg begyndte at stønne og lave bollebevægelser, og han smilede til mig "hold kæft du er våd din sexmaskine.." han lagde sig oven på mig, mine ben på hans skuldre og han kørte langsomt, meget langsomt, frem og tilbage..jeg stønnede svagt mens jeg vred mig af nydelse...vi lagde os på ryggen begge to, og fortalte i detaljer hvor liderlige vi var.. "Mie, din kusse gør mig så vild, du er så sexet at jeg kunne tage dig hvor som helst.." jeg tog en hånd mellem benene, dog blev den hurtigt erstattet af hans. "Casper min fisse bliver så våd, mine ben spredes bare at et blik jeg vil bare.." og pludselig kom Caspers mor ind og sagde at der var morgenmad, men at vi godt måtte blive liggende. vi fik skjult ret godt at han havde en hånd hvilende på min kusse, og da hun var gået igen dykkede han ned og slikkede, jeg holdt min stønnen tilbage, nu hvor de var vågne skulle de IKKE høre noget.. Efter morgenmad tog mig og casper os en hurtig én ude i skuret oven på fryseren. jeg var våd og liderlig hele vejen hjem, men vi havde derefter masser af telefon og webcam-sex.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 53 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.