Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Måne lyset ramte hendes ene bryst, han rørte ved det med sin store mandehånd.

Hun gispede efter vejret, tankerne om at han havde revet hendes tynde sommerkjole i stykker for at komme indtil hendes frie bryst, gjorde hende så tændt at hun kunne mærke fugten sprede sig i de alt for tynde trusser hun havde på den aften.

Han kyssede og kælede for hendes bryster, helt i den frie natur trængt op af et stort gammelt træ der nærmest var bygget til at have seksuelle eskapader opad. Han fortsatte med tungen langsomt ned af hendes krop. Han stoppede op da han kom til hendes fisse, han flåede trusserne af og gravede hovedet helt ned i skødet på hende. Hun udgav et støn af orgasme.

Der var en gren der knækkede og de blev stille. Shit nu blev vi opdaget sagde han, men frem trådte en kvinde der allerede havde smidt tøjet. Hun pillede ivrigt ved sig selv og stønnede ganske stille. Hun gik hen til hende og tog hende i håret og fik hende på knæ. Han iagttog de to kvinder der nu fordybede sig i at slikke hinanden. De stønnede og vred sig der på mosset i skovens bund.

Han gik hen mod dem med et stort dunkende lem. Han tog fat i den fremmede liderlige kvinde og tvang sin pik dybt op i hendes fisse hun skreg af nydelse. Hun gispede mens han bollede løs i hende. Da han havde hørt hende skrige af nydelse et par gange skubbede han hendes hoved ned i skødet på sin kvinde så hun kunne nyde den fremmedes tunge i sin fisse imens han kneppede hende hårdt bagfra.

 

Hans tilfredsstillelse var så stor at han udbrød i et brøl af en orgasme da han kom. Han sprøjtede ud over den fremmede kvinde der ivrigt tog i mod alle safterne.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 32 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.