Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min mor og far blev skilt da jeg var 9 år gammel og siden levede jeg alene sammen med min mor. Jeg er nu blevet 15, en pæn, nogle siger smuk, knægt … spinkel bygget, lyshåret og med en rimelig pæn strutrøv. Jeg er fra naturens side ikke udstyret med nogen hårvækst på kroppen og kun ganske lidt på pikken, som i øvrigt også er en nuttet lille ting på 14 cm.

Jeg oplevede enkelte gange at mor havde besøg af mænd, men det var ikke ret tit, hvorimod hun havde et par veninder som hun var meget sammen med. Hvorfor skulle jeg senere finde ud af.

SEX I DAG?

Mor er en flot kvinde på 36 år, rødhåret med brede hofter og små bryster. Weekenden efter min 15 års fødselsdag diskede mor op med noget rigtigt lækker mad lørdag aften. Til maden fik vi både rød- og hvidvin og da jeg ikke tidligere havde drukket ret meget med alkohol i havde det sin virkning, men mor sagde at det ikke gjorde noget nu da jeg var blevet 15 år.

Hun havde gjort en del ud af sig selv, lagt en flot make-up og iført sig noget pænt tøj, kort nederdel, flot bluse m.m. så hun var virkelig flot den aften. Jeg undrede mig over at vi sådan skulle kræse men mor gjorde tit meget ud af mig så det tænkte jeg ikke mere over.

Da vi havde spist og ryddet til side gik vi ind i stuen og satte os. Mor i en stol og jeg i sofaen. Hun begyndte så at fortælle mig at det var svært for hende at skulle opdrage en dreng helt alene og at hun også selv af og til savnede en mand i huset.

Jeg var ikke klar over hvor hun ville hen indtil hun pludselig tog bladet fra munden og sagde at hun havde nogle ønsker som hun gerne ville bede mig om at opfylde. Jeg sagde naturligvis at det ville jeg gerne uden at vide hvad jeg gik ind til. Hun spurgte mig om jeg ville love hende at jeg ville gøre alt hvad hun bad mig om, og selvfølgelig ville jeg da det. Hun er jo min mor.

Hun sad lidt og nippede til sin vin, som om hun skulle tage sig sammen og sagde så til mig at jeg lige skulle komme med hende. Hun førte mig ind i hendes soveværelse hvor hun satte sig på sengen og bad mig tage mit tøj af. Lidt forundret gjorde jeg som hun sagde og stod snart nøgen foran hende. 

Hun bad mig dreje rundt og det gjorde jeg så også. Hun rejste sig op og førte mig hen til hendes nat- og sminkebord hvor jeg skulle sætte mig ned.

Hun gjorde opmærksom på at jeg havde lovet at gå med til alt og jeg bekræftede det endnu engang. Hun gik så i gang med at lægge make-up på mig. Øjnene fik en tur og læberne. Jeg var lidt chokeret men efterhånden syntes jeg helt godt om det jeg så i spejlet. Hun hentede så en lys, langhåret paryk som jeg fik på. Forvandlingen var fantastisk. Jeg skulle nu rejse mig op hvorefter jeg fik en lille hvid Bh og et par hvide g-streng trusser på. Det kneb godt nok lidt med trusserne da min lille drengepik efterhånden var påvirket af situationen, men til sidst fik vi den på plads.

Jeg fik nu en kort nederdel, en næsten gennemsigtig bluse og et par knælange hvide strømper på. Til sidst et par små sko med høje hæle, alt sammen noget mor havde købt til lejligheden. Mor hentede et fotografiapparat og tog en masse billeder af mig, både hvor jeg stod, sad og lå i de mest mærkelige stillinger. 

Jeg kunne se at mor blev mere og mere rød i hovedet. Det havde åbenbart en stor indvirkning på hende at have fået en datter lige pludselig.

Da hun var færdig med at fotografere lagde hun armene omkring mig og knugede mig ind til sig. Det gjorde hun ofte, men pludselig nærmede hendes mund sig min og inden jeg fik tænkt over noget stod vi og tungekyssede. Mors hænder gled ned til min lille røv som hun begyndte at kæle, mens jeg bare stod som paralyseret.

Mor pressede sit underliv imod mit og så vågnede jeg da endelig op. Jeg skubbede mor væk, og hun så helt forskrækket ud. Hun troede nok at jeg afviste hende, men det gjorde jeg slet ikke. Tværtimod ønskede jeg at tage hendes tøj af og med fælles hjælp gik der ikke lang tid før hun var nøgen.

Jeg tog nu fotografiapparatet og tog en masse frække billeder af mor. Hun vred og vente sig i sengen mens hun legede med både fisse, røv og bryster og var til sidst helt ophidset. Jeg smede kameraet og lagde mig ned i sengen til hende med min mund ved hendes fisse og begyndte at slikke hende. Hun havde åbenbart ventet længe på det øjeblik for jeg havde ikke slikket ret længe før hendes første orgasme rulle ind over hende. Hun rystede i hele kroppen da fissen gik på hende.

Vi rejste os op og hun rettede på min make-up og paryk som var kommet lidt i uorden og sammen gik vi ind i stuen. Det var meget mærkeligt at sidde som en lille pige sammen med min nøgne mor som jeg lige havde givet en orgasme med min mund, men ok, jeg havde jo lovet hende at gøre alt.

Hun tog nu telefonen og ringede til sin bedste veninde Jette som var single og bad hende kommer over en tur. Jette boede kun 2 huse fra os og 5 minutter efter ringede det på døren. Mor bad mig åbne og da jeg lukkede op stirrede Jette bare på mig i lang tid.

Jeg stod lidt kejtet og smilede til hende og endelig gik det op for hende at det var Jan der stod foran hende.

Hun sagde at jeg var utrolig smuk, og jeg stammede at det synes jeg da også hun var. Jeg har altid været beundret Jette når hun har besøgt mor. Selv om hun er 41 år ligner hun en ung pige. Hun er faktisk ikke stører en mig, lille og slank, gnistrende sort hår, en rigtig sød og fræk opstoppernæse og så vil jeg næsten vædde på at hendes bryster ikke er stører end min. Jeg bad hende komme med indenfor og hun virkede ikke spor overrasket over at se mor nøgen. Jeg tænkte at mor nok tit havde ringet efter hende når hun havde lyst til sex, og at det sikkert ikke var første gang at mor modtog hende nøgen.

Jette gik over og gav mor et kys hvorefter mor spurgte hende om hvad hun synes om hendes datter Janni. Jette sagde at det var en utrolig smuk datter og gik så over og gav mig et dybt tungekys. Jeg var helt lamslået men samtidig efterhånden meget liderlig så jeg tog fat i Jettes nakke og pressede hendes ansigt ind mod mit tå jeg kunne få min tunge langt ind i hendes mund.

Jette kvitterede ved at presse sin spinkle lille krop i mod min og jeg kunne mærke at der snart ikke var plads til min lille drengepik i de små trusser. Mor hentede fotografiapparatet og sagde at hun ville have nogle billeder af sine to teenager tøser og Jette og jeg poserede for mor. Vi kælede for hinanden uden på tøet, kyssede og gjorde lige som mor sagde mens hun knipsede løs.

Jeg begyndte at tage Jettes tøj af, først hendes bluse, så hendes Bh og åbenbarede de sødeste små bryster. Jeg suttede på hendes vorter til de blev helt stive. Så løsnede jeg hendes bukser og trak dem af hende. Den frække tøs havde ingen trusser på. Hun ville nok være klar hvis mor skulle bruge hende. Jeg kælede for hendes fisse og mærkede at den allerede var helt våd.

Jettes hænder var samtidig overalt på min krop og hun begyndte nu også at tage mit tøj af. Til sidst stod vi begge nøgne mens mor stadigvæk fotograferede. Jette satte sig foran mig og tog min lille pik i munden. Hun sagde at den var så sød og at hun nok skulle være god ved den. Jeg stod med lukkede øjne og nød mit held.

Jette bad mig om at sætte mig på en stol hvorefter hun skrævede ind over mig og styre min pik op i hendes stramme våde fisse. Hun havde front imod mig så jeg kunne kysse hende og kæle for hendes små bryster mens hun red mig.

Mor smed fotografiapparatet fra sig og kom hen og kyssede os begge to. Hun kælede for vores kroppe og på et tidspunkt er jeg sikker på at hun havde en finger oppe i Jettes røv. Jette red mig vildere og vildere for til sidst at sidde helt stille med min pik dybt begravet i hendes fisse mens kroppen rystede af orgasme.

Hun kravlede nu ned af mig og hun og mor satte sig foran mig og skiftedes til at sutte min pik. Inden længe sprøjtede jeg ud over deres ansigter. Det kan godt være min pik er lille men jeg er rimelig god til at sprøjte og de labbede ivrigt min sperm i sig og kyssede hinanden bagefter.

Det var min debut som Mors tøs men der skete meget mere i den næste tid. I skal nok få lov til at høre noget mere senere.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 44 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.