Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Marie trådte ud af badet. Klokken var 22, og hun havde halvtravlt hvis hun skulle nå at møde til tiden. Normalt hadede hun nattevagterne, tiden var altid lang, og der var ikke meget at lave. Men i aften var det anderledes. Hun kunne ikke få ham ud af tankerne. Morten hed han. Han lå på stue 7, enestuen, med benet i stræk. Hun vidste han var kommet til skade i en fodboldkamp, han var vist nok halv professionel og at man håbede skaden ikke ville komme til at påvirke hans karriere. Marie sukkede, aldrig før havde hun i den grad følt sig tiltrukket af en patient. Det var jo ikke velset, man måtte ikke have forhold til indlagte patienter, men hans charmerende smil, de levende øjne og hans humør - han var ikke til at stå for. Hurtigt fandt hun håndklædet, tørrede sig, og rakte ud efter cremen. Hun valgte den let parfumerede, og smurte sig omhyggeligt ind. Hun nød fornemmelsen af hænderne, der gled ned over hendes hud. Hun børstede sit lange mørke hår, bandt det op i frisk frisure og lagde en diskret make-up. Smilende tænkte hun over den effekt han havde på hende. Herregud – hun skulle jo på arbejde, det var ikke et stævnemøde! Måske var det meget godt det var hendes sidste vagt, forude ventede 4 fridage, for hun følte sig virkelig tiltrukket af ham.

Hun gik nøgen ind i soveværelset og tøvede længe. Vurderede nøje hvilket undertøj hun skulle tage på. Hospitalsetiketten tillod ikke en udfordrende påklædning, det var hun klar over, men de hvide g-strengs trusser var fristende. Hun havde en flot hvid, halvgennemsigtig blonde BH, den var sikker nok. Hun tog en frisk beslutning, ingen ville lægge mærke til noget så sent om aftenen, der var jo ingen besøgende når hun mødte. Og hun kunne altid binde en cardigan om livet i morgen tidlig inden dagvagterne mødte. Så ville ingen kunne se de små trusser gennem kitlen. De var altid to på vagt, men den sygehjælper hun skulle være sammen med havde altid travlt med ugebladene, så hun ville nok ikke bemærke det. Tilfreds med sit valg og sit udseende hoppede hun i jogging tøjet, hun skulle jo klæde om på sygehuset, og skyndte sig at pakke tasken og drage af sted.

SEX I DAG?

Aftenen var kold, med en frisk brise. Hun mærkede den lette vind på kinderne mens hun cyklede af sted. Glad og forventningsfuld nærmede hun sig sygehuset. I aften var det som om lysene i de mange vinduer kaldte på hende, bød hende velkommen. Hun hastede ned i omklædningsrummet, tog joggingdragten af og lagde den ind i skabet. Hun besluttede sig for at have bare ben i nat, så hun tog kitlen på, og undlod bevidst at knappe de øverste to knapper. Hendes ben var stadig brune, hun vidste ikke noget bedre end at tage sol – især i de kolde efterårsmåneder. Hun stak fødderne i træskoene, låste skabet og gik gennem gangene for at komme op på afdelingen.

Få sex i dag

Det var et hold trætte aftenvagter der kom hende i møde. De sendte hende et beklageligt blik, den anden nattevagt var syg, og de havde ikke kunne skaffe en afløser med det korte varsel der havde været. Men til gengæld var der ikke mange patienter i aften, og de havde lavet en aftale med naboafdelingen, at hun kunne hente hjælp hvis hun fik brug for det. Marie skævede hurtigt til tavlen, fandt stue 7 og sukkede lettet, da hun så han stadig var der. Hun smilede til aftenvagter, beroligede dem med at det ikke var noget problem. Hun kendte patienterne fra de foregående nætter, og de var fredelige alle sammen. Der havde kun været to klokker natten før, så der havde ikke været meget at lave før morgenrunden. Hun skulle nok klare det. Aftenvagterne åndede lettet op, de havde indstillet sig på at en af dem måtte blive i en dobbeltvagt, hvis hun havde følt sig utryg ved situationen. Efter en kort rapport tog de afsked, aftenvagterne tog hjem og Marie tog sin første runde. Hun startede
på stue 1, listede ind med sin lille lygte og så at alle sov trygt. Videre ned gennem de næste stuer. Hun hjalp dem der manglede noget til natten, sagde godnat og listede videre. Den sidste stue, stue 7 – hendes hjerte galoperede da hun forsigtigt åbnede døren. Morten sov tungt. Han havde bar overkrop, hans ene arm lå bag om hovedet og hans lyse hår lå i viltre lokker. Hun måtte virkelig undertrykke trangen til at gå hen og lade fingrene glide gennem det. Hun studerede hans brystkasse der hævede og sænkede sig i takt med hans vejrtrækning. Hvor hun begærede ham. Bare synet af ham sendte flammer gennem hendes krop. Hun stod længe og så på ham. Dynen lå tværs over hans mave og hans venstre ben – det uskadte var let bøjet. Højre ben hvilede på en skinne og hun listede hen og sikrede sig det var korrekt lejret. Modvilligt løsrev hun sig og listede ud igen.

Hun gik ned på kontoret og påbegyndte det administrative arbejde. Der var altid meget at se til på kontoret i en nattevagt. Kurver der skulle føres, væskeregnskaber, journaler der skulle gennemses og krydschecke ordinationerne. Endelig var hun igennem og det var tid til endnu en runde. Hun listede atter gennem afdelingen, alt åndede fred og ro og hurtigt var hun nede ved stue 7. Hun åbnede døren og det gav et sæt i hende, da Morten kiggede på hende. Hun så smilet lyse op i hans ansigt og blev varm om hjertet da han sagde ”Hej Marie! Jeg havde håbet det var dig der kom i nat.” Hun hilste venligt på ham, stak hænderne i kitlens lommer og gik hen til sengen. Spurgte ham om hvordan han havde det, hvordan dagen var gået, og hvad nyt der var med hensyn til benet. Han svarede hende beredvilligt og ville også gerne høre hvordan hendes dag havde været, om hun havde fået sovet. Marie var glad for hans omsorg. Det var rart at vide, at hun også havde været i hans tanker. Bare de dog havde mødt hinanden i byen i stedet for. Alle de pokkers regler! Morten lod hans ene hånd glide ned over brystkassen og hun stirrede paralyseret på den. Bare det var hendes hånd – hende der kunne kærtegne ham. Hun rettede hans puder og lænede sig ind over ham, velvidende at det gav ham udsyn til hendes kavalergang. Hun kunne dufte hans kropsduft og blev helt svimmel. Hun så smilende på ham, studerede hans ansigt, hans mund. Han havde de flotteste læber og hun greb sig selv i at tænke på hvordan de ville føles mod hende? Hun rystede på hovedet, nu måtte hun tage fat i sig selv, det her nyttede ikke noget. Hurtigt gjorde hun sig færdig, og så på ham ”Er der mere du mangler til natten?” spurgte hun. Morten så op på hende. ”Jeg har faktisk smerter lige nu, tror du at du kunne finde en sprøjte til mig?” Marie lovede at se på sagen.

Hun gik ned i medicinrummet og kunne hurtigt se at det var længe siden han sidst havde fået noget for smerter. Knoglesmerter er pinefulde, og han havde langt fra fået det han havde lov til. Hun trak øvet smertestillende op i en sprøjte og gik ned til ham igen. Hun gik hen til sengen og om til hans venstre side, løftede dynen til side og måtte udstøde et lille gisp. Bulen i hans underbukser talte deres tydelige sprog. Diskret fik hun den på plads, så den dækkede hans skød og let rødmende sprittede hun låret af. Hun tog fat om lårmusklen med sin venstre hånd og havde kanylen i den højre. ”Nu stikker jeg.” sagde hun og førte kanylen ind. I det samme mærkede hun hans venstre hånd glide op under kitlen. Hun så overrasket op på ham. Eftersom hun ikke havde en hånd fri, og han overrumplede hende, kunne hun ikke andet end at spørge dumt ”Hvad laver du?” Inderst inde håbede hun han ville lade den være hvor den var. Hun nød hans hånds kontakt med hendes hud. Morten smilede bare, så beg ærligt på hende og hviskede ”Har lyst til dig.” Marie rødmede, var sig selv bevidst om sit behov for ham og tankerne tumlede gennem hende. Turde hun? Kunne hun? Hvad hvis nogen opdagede det? Men omvendt – hvem skulle fortælle om det? Hun gav ham det smertestillende, trak nålen ud igen og masserede blidt hans lårmuskel med blikket fæstnet på det hun foretog sig. Morten fortsatte med at kæle for hendes lår, hun mærkede hvordan han søgte hendes inderlår og mærkede sin egen vejrtrækning der blev hurtigere og mere overfladisk.

Hvis bare ikke hun begærede ham så meget! Hvis bare – åh, hvad kunne hun andet end at overgive sig? Hun så på ham og begæret i hans blik talte for sig selv, forstærkede hendes lyst til ham. Hun lagde sprøjten til side og gik tøvende hen til ham. Han rakte hånden frem og trak hendes ansigt ned til sig. Blidt kyssede han hende, hun nød kontakten med hans bløde læber, og da hun mærkede hans tungespids mod sine læber åbnede hun beredvilligt munden og tog imod. Han kyssede godt. Hans tunge krævede hende, legede med hendes, udforskede hver en detalje i hendes mund. Hun lod fingerspidserne glide ned over hans bryst, legede med hans vorter og tog stønnende imod hans mere og mere krævende kys. Han rakte op og knappede hendes uniform op og hun fornemmede hans øjne der slugte synet af hendes overkrop. Blidt rakte han op og lod fingerspidsen kæle for hendes bryster. Han favnede det ene af dem med hånden, smøg to fingre ned i Bh’ens skål og legede med vorter. Hun kunne ikke andet end at o vergive sig. Forpustet rettede hun sig op. Så smilende på ham og tømte lommerne for indholdet. Hun lagde bipperen på hans natbord og knappede uniformen helt op. Hun hviskede til ham at hun var nødt til at beholde den på i tilfælde af at nogen kaldte på hende.

Hun trak op i kjolen, lod fingrene finde trussekanten og smøg den langsomt af. Hun fornemmede sit skøds fugtighed, trusserne var helt våde. Hun smed dem på stolen, åbnede Bh’en og fik den af uden at fjerne kitlen. Hun gik helt tæt hen til ham med den åbentstående kittel som eneste påklædning. Smilende fjernede hun hans dyne og sukkede dybt ved synet af bulen i underbukserne. Behændigt hjalp hun ham underbukserne af og lod derefter sine fingerspidser glide op af hans venstre lår. Hun bøjede sig forover og greb fat om pikken med højre hånd. Langsomt lod hun tungespidsen kredse lige på pikhovedet, små fjerlette berøringer, inden den gled videre ned af hans skaft. Hun nød hans stønnende lyde, hun nød smagen af ham. Endelig – endelig var han hendes. Hun åbnede munden og tog pikken ind. Lod den først bare hvile på tungen, nød den dens hårdhed og på samme tid meget bløde hud. Førte den helt ind, og lod læberne slutte tæt om roden. Langsomt begyndte hun at suge til om den. Hun presse de sin tunge op mod hans skaft og mærkede hvordan han voksede yderligere i hendes mund. Han jamrede vildt da hun blidt mundkneppede ham, mens hun stadig holdt suget. Hun tog ham dybere og dybere ind for hvert stød og hun kunne fornemme hvordan han hjalp til. Han løftede sin underkrop, pressede på for at få pikken endnu dybere ind. Hun lod den frie hånd kæle for hans sten, legede med dem, blide kærtegn, nød deres hårde fylde, glædede sig til deres indhold. Hans fingre fandt hendes hår, viklede hendes frisure ud og lod fingrene glide gennem det. Hun øgede gradvist tempoet, slap suget om ham og mundkneppede ham med lange blide tag. Hendes tunge cirklede om pikhovedet hver gang han var næsten ude, legede med det, spillede hen over det. Hun fornemmede han var tæt på at komme, og det var han også klar over, for med et blidt tag fjernede han hendes ansigt fra pikken. Hun så smilende op på ham og han hviskede hæst ”Du må lige give mig et par minutter. Jeg skulle jo gerne kunne være til fornøjelse for dig også.”

Hun smilede stort, tanken om hans pik oppe i hende var dejlig. Han trak hende op til sig, og lod hænderne smutte op under hendes kittel. Blidt fjernede hun dem. ”Jeg har en bedre idé.” sagde hun og satte træskoene ved siden af sengen. Hun trak kitlen op om livet og hørte hans stønnen da han havde frit udsyn til hendes skød. Hun kravlede op i sengen og satte sig overskrævs på hans mave. Hun nød at mærke hans varme hud mod sit fugtige skød. Hun slog en knude på kitlen ved at føre kanten af den op gennem åbningen foran, krængede den til siderne foroven så han havde frit udsyn til hendes bryster. Langsomt roterede hun sit skød på hans mave, og han jamrede af lyst, tanken om at hun var så tæt på gjorde ham vild. Hun favnede sine bryster og klynkede svagt da hans hænder gled op af hendes lår med kursen direkte mod hendes skød. Hun rejste sig så hun sad på knæene og gjorde derved plads for hans hænder. Øvet fandt han hendes skamlæber, skilte dem af og lod fingeren glide langs dem op
til hendes klit. Hun kunne se hans blik flakke mellem hendes skød og hendes bryster. Hun legede med sine brystvorter, nulrede dem hårdt og mærkede hvordan de blev endnu større, endnu mere hårde og trak blidt i dem. Hun lukkede øjnene, lagde nakken bagover og overgav sig til velværet og nydelsen. Mortens fingre kælede for hendes klit, kredsede først uden om den, så tættere og tættere på. Han stak blidt to fingre op i hende og kneppede hende langsomt. Hun mærkede hvordan han søgte efter hendes følsomme punkt og klynkede højt da han fandt det. Han gned direkte på punktet samtidig med at hans fingre kørte direkte på klitten. Hun jamrede højt, lavede samleje bevægelser med sit skød, tog nydende imod hans kærtegn. Hun klemte om brysterne og kastede ansigtet fra side til side. Glemte alt om tid og sted, sansede kun ham.

Hun hørte han blidt tyssede på hende og kom til sig selv. Hun lænede sig gispende forover, kyssede ham krævende og begærligt og lod roen falde på sig. Hun hungrede efter at mærke ham – efter nydelsen. Hendes skød var i flammer, hun var så tæt på og kroppen krævede forløsningen. Han gengældte hendes kys, og lod fingrene glide ned af hendes ryg. Hendes bryster hvilede på hans bryst og hun lod sig glide ned af mod hans pik. Hun mærkede ham mod sin åbning, hun var så våd og klar til at tage imod ham og han pressede sig op i hende. Han trængte helt i bund og hun udstødte et gisp. Hun ville ride ham, hun ville have ham nu, men hans arme holdt hende nede. ”Rolig nu” hviskede han ”Jeg vil mærke dig.” Han holdt pikken helt stille oppe i hende og hun jamrede da hun mærkede hans dunkende pik der fyldte hende helt ud. Fornemmelsen var pirrende, rar og dejlig. Han tungekyssede hende dybt, greb fat om hendes underlæbe med tænderne og trak blidt i den. Hun var vild af begær og med en krafta nstrengelse rev hun sig løs, borede fingrene i hans bryst og begyndte klynkende at ride ham.

Hun krummede ryggen bagover og nød da hans hænder fandt hendes bryster og blidt favnede dem. Hans tommel og pegefingre greb fat om hendes vorter og trak blidt i dem. Hun satte tempoet op, red ham med hurtige, dybe stød og nød hans pik der kælede for hendes indre. Morten kiggede på hende, fastholdt øjenkontakten og hun så da hans blik blev mere sløret og han gav efter for nydelsen. Hans heftige stønnen, hurtige vejrtrækning tændte hende yderligere. Aldrig havde hun oplevet elskov som dette her. Hun klemte om hans pik og red ham hurtigt nu. Hun roterende med underlivet, red ham vildt og ubehersket og mærkede orgasmen nærme sig hastigt. ”Åh ja Morten, jeg kommer nu.” Hun klamrede sig til ham og hørte hans undertrykte brøl da han sprøjtede dybt oppe i hende. Orgasmen rullede ind over hendes krop, hendes skød trak sig sammen om hans pik, malkede ham tom, hver en muskel sitrede af fryd og hun faldt åndeløs sammen over ham. Hun gispede efter vejret, mærkede sveddråberne der piblede ned af hendes kind. Morten lå stakåndet under hende, hans hænder strøg blidt over hendes ryg.

Da de havde fået vejret igen løftede han blidt hendes ansigt ved at favne hendes kinder, så smilende på hende og kyssede hende blidt. ”Tak Marie, du var lige så vidunderlig og fræk som jeg havde forestillet mig.” Hun smilede glad tilbage ”Det er vist mig der takker.” Hun kom i tanke om hvor hun var, rødmede og kyssede ham. ”Jeg kommer til at gå lidt.” Morten nikkede forstående, hjalp hende ud af sengen og så med kærlige øjne på hende da hun klædte sig på. Hun gik hen til vasken og ordnede frisuren, kom lidt koldt vand på kinderne, og vendte sig om mod ham. Han kaldte hende hen til sig, trak hende ned til sig og hviskede ”Du kan da fjerne smerterne som ingen anden.” Hun grinede og kyssede ham. Han strøg hendes kind og sagde ”Jeg vil meget gerne se dig igen, Marie, kan du ikke give mig dit nummer? Jeg vil så gerne vise dig hvad jeg kan når ikke mit ben er i stræk.” Marie nikkede, der var intet hun hellere ville. Hun smilede til ham og listede ud af døren. Alt åndede fred og ro
på stuerne. Da hun kom ud fra stue 1 stødte hun forskrækket ind i sygeplejersken fra naboafdelingen. ”Hej! Jeg ville høre om du havde brug for en hånd?” Marie slog en lille latter om. ”Nej tak, jeg har ikke brug for flere hænder i nat.” Den anden så let undrende på hende, trak på skulderen og gik ud igen. Marie priste sig lykkelig for at hun ikke var dukket op et kvarter tidligere, så havde hun haft et forklaringsproblem! Inden længe dukkede de første dagvagter op. Marie kunne overlevere afdelingen til dem, og holde fri. Morten havde fået hendes nummer og cykelturen hjem gik hurtigt og nemt. Glad om hjertet gik hun i seng og faldt i en dyb søvn. Intet er så godt som en nattevagt var det sidste hun tænkte.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.