Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Julia pakkede hurtigt det sidste i kufferten. Langt om længe var det lykkedes hende at finde en undskyldning for at rejse. Hun havde fortalt Jakob, at hun efter den lange vinter havde brug for en uge alene sydpå. Energien var som tappet af hende, og som den forstående ægtemand han var, havde han accepteret hendes ønske.

Julia havde det ikke godt med at lyve, men udsigten til en hel uge med Niels var tillokkende. Hun var sikker på at Jakob ikke kendte til hendes forhold, og hun havde ikke i sinde at fortælle ham om det. Hun vidste ikke hvilken undskyldning Niels havde brugt, men han var jo forretningsmand, så måske arbejde?

SEX I DAG?

Hun rynkede panden, tænkte endnu engang over hvornår problemet med sexlivet var opstået. Jakob havde ikke vist interesse for hende de sidste par år og når hun forsøgte at tale om det, slog han det hen. Han havde åbenbart ikke savnet efter at mærke en varm krop mod sin. Så da Niels havde lagt an på hende, havde hun været nem at overtale. Han var en fantastisk elsker - hun nød hver gang han rørte ved hende. Hendes higende krop tog imod alt han tilbød hende.

De havde bestilt en rejse til Rhodos, solens varme og badestrande havde tiltrukket dem begge. Julia sukkede, hun glædede sig meget. Hun fandt det pirrende, at de skulle rejse sammen fordækt og ikke mindst udsigten til at skulle tilbringe 7 dage – og 7 nætter sammen. Ikke som nu - altid korte møder, ingen tid til nærvær og hygge og hun måtte springe ud af sengen bagefter for at komme hjem til Jakob.

Julia var i lufthavnens afgangshal i god tid, Jakob havde insisteret på at følge hende derud. Det irriterede hende, men hun havde ikke kunne finde på en brugbar undskyldning. Hun spejdede diskret efter Niels, men han var ingen steder at se. Jakob holdt hele tiden øje med klokken, ville ikke komme for sent hjem og sove, men hun kunne heller ikke få ham til at gå før hun var klar til at checke ind. Endelig så hun Niels komme gående. Han var alene, men hans kone var jo også vant til at han rejste meget.

”Nå Julia, er du klar til at checke ind?” Jakob smilede til hende, men Julia havde lige fanget Niels blik og kunne ikke vente længere. ”Jeg skal lige tisse først, Jakob, to sekunder.” Hun hastede mod trappen, der førte ned til toiletterne og så til sin store glæde at Niels diskret fulgte efter.

Hun ventede på Niels neden for trappen og da han endelig dukkede op, kunne hun næsten ikke holde fingrene fra hans krop. Han trykkede hende ind til sig og kyssede hende begærligt. Han lod diskret den ene hånd glide ind under hendes jakke, klemte hendes ene bryst. Brystvorten rejste sig straks under hans hånd – hun mærkede det stærke savn efter ham og hans krop. Hun pressede kroppen tæt ind til ham og kunne lige smyge en hånd ned. Dristede sig til at mærke hans erektion. Han var hård, stor og spændt allerede. Julia kiggede hurtigt på uret og hviskede til ham, at hun lige skulle på toilettet - om han fulgte med? Det ville Niels gerne, tog hendes hånd og sammen bevægede de sig hen mod toiletterne.

Niels gik lige forbi handicaptoilettet, ville videre hen til de almindelige, men Julia stoppede ham smilende og trak ham ind til sig. Hun smilede frækt og trak ham hurtigt med ind på handicaptoilettet. Han nåede knap nok at låse døren, før Julia lynede hans bukser ned og tog hans stive pik i munden. Hun sugede den ind, lod sin tunge svøbe om den, nød smagen af ham. Den velkendte pik i hendes varme mund. Hun tog pikken lidt ud, slikkede ham - suttede ham. Niels glemte hurtigt tid og sted, stønnede højt, greb fat om hendes nakke og stødte hårdt i hendes mund.

Julia måtte tysse på ham. Blidt tog hun pikken ud af munden, rejste sig op og trådte et par skridt tilbage. Hun løftede op i kjolen, krængede trusserne af og stillede sig op imod væggen. Med et begærligt blik i øjnene greb hun ud efter ham og trak ham over til sig. Niels krammede hende hårdt, lod hænderne gribe fat om hendes balder og løftede hende op, så hun sad på hans pik.

Langsomt lod hun fissen glide ned over den. Han tog hende hurtigt, med vilde hårde stød, bankede pikken op i hende. Julia greb fat om hans hals og slikkede hans øreflip, hviskede i hans øre hvor liderlig hun var og hvor meget hun havde savnet at mærke hans pik indeni sig. De kom samtidigt - en kort, hård orgasme. Umiddelbart lettede tog de tøjet på igen, krammede og kyssede hinanden blidt. De forlod toilettet og Julia hastede ovenpå.

Jakob gik rastløs omkring og hun så det let utilfredse drag om hans mund. ”Det var du da længe om, Julia?” Hun så ned og mumlede noget om den lange kø der havde været. Jakob sendte hende et skævt smil, gav hende et hurtigt kram og et flygtigt kys.

”Pas nu på dig selv der nede, skat, og kom frisk og veludhvilet hjem!” Inden hun nåede at svare var han væk igen. Såret kiggede hun efter ham. Komedie spil – det var hvad der var igen af deres ægteskab – en stor farce var det.

Glæden vendte tilbage i hendes øjne, da Niels smilende kom over, tog hendes taske og fulgte med hende til check in.

De havde et par timer til flyet skulle lette, så de nød lidt mad og vin i restauranten. Julia kunne ikke løsrive blikket fra hans øjne. Hun var dirrende af forventning og spænding. Sad hviskende og fortalte ham alt det dejlige sex de skulle have. Elske på stranden om natten, gøre det i elevatoren måske? Niels kiggede frækt på hende og var helt med på idéen. Hun kunne se hvordan hendes fantasier ophidsende ham, rakte over og gav hans hånd et lovende klem, mens hendes ene fod kælede for hans ben under bordet. Tiden fløj af sted og snart var det tid til at gå mod gaten.

Flyet skulle lette 00.30 og på grund af det sene tidspunkt var der mange tomme pladser. De havde fået de bageste sæder og Julia så til sin store glæde at der var tomt et par rækker frem.

Siddende der i mørket i flyet, fandt hans hånd hendes lår, kærtegnende lod han den glide længere og længere op. Niels lod en finger smutte under trussekanten, mærkede hun var våd og borede fingeren op i hende, mens han sendte hende et af de der frække smil hun elskede ved ham. Julia spredte benene så godt hun kunne, krængede forsigtigt og ubemærket sine trusser af, så han bedre kunne komme til. Han nappede hendes klit, masserede den, rullede den mellem sine fingre og hun måtte bide sig i læben for ikke at stønne og skrige. Det var bare for vildt! Han lod tre fingre køre frem og tilbage mellem hendes skamlæber, op forbi klitten hver gang. Julia tog den ene hånd i munden og bed hårdt til, da orgasmen kom rullende. Hun sank udmattet tilbage i sædet - så sig lidt genert omkring - heldigvis så det ikke ud til at nogen havde bemærket det.

Niels smilede frækt til hende og hviskede om ikke det var dejligt stimulerende – sådan at få orgasme i al offentlighed?

Julia smilede tilbage og hviskede, at han nu ikke skulle slippe så let og tro han kunne vide sig sikker. Hun tog trusserne på og bad ham om at flytte sig, hun skulle lige på toilettet. Da hun kom tilbage rykkede Niels automatisk ind og hun sad yderst nu. Hun skævede ned og kunne se hans store pik tydeligt gennem hans bukser.

Julia kaldte på stewardessen og bad om en kop te med honning. Da hun kom med den, rakte Julia over og kærtegnede hans pik udenpå bukserne. Hun smilede sødt til stewardessen imens - som om alt var i skønneste orden. Stewardessen rødmede da hun så Niels’s rejsning og Julias hånd, men sagde ikke noget, lod som ingenting.

Niels kiggede den anden vej, Julia grinede indvendigt, så var han lidt genert alligevel. Julia drak teen langsomt, mens hun fortsat kærtegner ham. Da teen var drukket, rakte hun den anden hånd over, lynede hans bukser ned og tog pikken frem. Hun rakte ud efter den lille bøtte honning hun havde fået med til teen og smurte med en finger hans pik ind. Han kiggede målløs på hende, men begæret var der - det så hun tydeligt i hans øjne. Hun kiggede sig diskret omkring - gabte - og sagde højt ”Tror jeg vil sove lidt. Må jeg hvile mit hoved i dit skød elskede?”

Niels rødmede - men svarede forfjamsket at det måtte hun da. Hun drejede sig lidt rundt i sædet og begyndte langsomt at slikke honningen af hans pik. Han havde meget svært ved at sidde stille og endnu mere svært ved at tie stille. Han stønnede let, da hun begyndte at mundkneppe ham, hun tog ham dybt ind og ud i et hurtigt tempo. Tanken om de andre i flyet, tanken om at hans pik var i hendes mund, tændte dem begge og han kom brat i hendes mund. Hun slikkede ham helt ren, havde slugt al spermen, slikkede sig om munden og kyssede hans pik. Roligt lynede hun hans bukser op, kyssede ham på kinden og smilede frækt til ham. Julia lod sit hoved hvile mod hans skulder, og da stewardessen lidt efter kom for at spørge om teen var i orden smilede hun sødt og svarede hende, at det var den bedste honning hun nogensinde har smagt.

Niels sad tavs ved hendes side, havde endnu ikke fået vejrtræningen under kontrol og hans øjne glødede. Hans hånd fandt hendes og han sendte hende et varmt smil. Efter lidt tid, lænede han sig over og hviskede i hendes øre, at hun var den frækkeste kvinde han nogensinde havde mødt og hvor meget han glædede sig til den videre ferie med hende.

Julia sad smilende og nød hans ord. Tankerne fløj gennem hende. Med Niels var det som at være ung igen, ung og nyforelsket, hvor det eneste man tænkte på var – hvornår kan jeg røre ved din krop igen? Det var dejligt at føle sig begæret, ønsket og attraktiv.

Hun nussede hans hånd og så taknemmeligt op på ham. Hun havde i sinde at nyde denne uge fuldt ud, elske med ham nat og dag – afprøve alle sine inderste fantasier.

Endelig landede flyet og de begyndte på vejen til hotellet. Det var tidlig morgen og byen sov endnu. Hotelkomplekset var stort med en masse udendørs faciliteter. Deres lejlighed var domineret af en stor dobbeltseng, et lille tekøkken og et lækkert badeværelse. Alt åndede fred og ro. Julia åbnede døren til altanen, stod og nød udsigten ud over det krystal blå hav – den lette brise. Varmen var allerede mærkbar og hun frydede sig.

Hun mærkede Niels komme listende, hans hænder der smøg sig om hendes liv og hun kiggede smilende op på ham. Drejede sig forsigtigt rundt og lagde armene om hans hals og kyssede ham begærligt. Hans tilstedeværelse, bare det at mærke hans krop tæt mod hendes sendte bølger af begær gennem hende.

Han lod hænderne glide ned af hendes ryg, kælede for hendes balder og hofter og lod dem glide frem over hendes mave. Hun stønnede med sin tunge i hans mund. Ved at kigge i hans øjne så hun at han havde lige så meget lyst. Alt var stille omkring dem, så da Niels lynede hendes kjole ned og langsomt klædte hende af protesterede hun ikke. Faktisk temmelig pirrende – at stå her – på en altan i fuld offentlighed og elske. Så længe der ikke var nogen der kiggede. Julia grinede ved sig selv, det var et tabu for hende, at gøre det offentligt, men Niels – Niels kunne få hende til hvad som helst.

Han løftede hende op på det lille bord, så hun sad nøgen foran ham med let spredte ben. Den lette brise bølgede hen over hendes krop og vorterne stod stive og hårde – strittede lige mod ham. Hendes øjne fulgte hans hænder da han langsomt klædte sig af. Da shortsene faldt, stod hans pik kampklar og beredt.

”Slik mig, Julia, jeg elsker når du slikker min pik.” Hun lod sig falde ned på knæ foran ham, hun vidste ikke noget bedre end en pik i munden – især ikke hans pik. Hun krængede forhuden stramt tilbage og tog ham dybt ind. Han smagte stadig af honningen fra flyveturen og grådigt lod hun tungen spille hen over hans skaft. Hans hænder gled gennem hendes hår, holdt hendes mund tæt ind til pikken og hans stønnen ophidsede hende.

Hun borede neglene ind i hans balder, mundkneppede ham hårdt og hurtigt og stønnede frustreret da han tog pikken ud af hendes mund. ”Rolig nu, Julia, nu er det min tur.” Med et smil løftede han hende tilbage på bordet og spredte hendes ben vidt fra hinanden. Han satte sig på hug foran hende og lod sin tungespids glide op af hendes lår.

Julia var våd, så begærlig efter ham, kunne næsten ikke klare at vente længere og hans pirrende kærtegn føltes som den rene tortur. Hendes fingre greb ud efter hans hår, hun ville styre ham – ville have at han skulle slikke hende på klitten. Han undveg, lod tungen glide op over hendes mave og videre ned af det andet lår.

Hun lænede sig lidt bagover, prøvede at slappe af og bare nyde hans kærtegn. Kroppen hungrede i den grad. Han lod tungespidsen glide op af låret igen, videre op over hendes mave, fandt vejen til hendes vorter. Hun jamrede, da han tog den ene i munden og blidt sugede den ind. Hans tunge klemte om den – pirrede den og sendte bølger af ild ned gennem maven, forplantende sig til hendes skød.

Han lod tungespidsen fortsætte op over hendes hals, hendes hage – videre over kinden og fandt vej til hendes øre. Slikkede blidt langs øreflippen, vidste hvordan det påvirkede hende. Hun trak skulderen op til øret og mærkede gåsehuden der bredte sig over hele kroppen. Niels lod tænderne nappe blidt, suttede på hendes øreflip og hun vred sig i begær.

Endelig – endelig lod han tungen bevæge sig ned ad igen, styrede direkte mod hendes skød. Villigt og begærlig spredte hun benene for ham og pressede hans ansigt tæt ind til sig. Han bestemte nu selv, lod først tungespidsen sprede hendes skamlæber, slikkede med lange blid strøg op ad, fandt vejen til hendes klit.

Da han sugede den ind i munden og holdt den fast med tænderne besvimede hun næsten. Hendes vejrtrækning var hurtig og overfladisk – hendes krop brændte. Hans tunge svirpede hurtigt lige på spidsen af klitten og hun klagede sig højlydt.

Lige inden hun nåede klimaks stoppede han og med et smil og våde læber rejste han sig op. Trak hende tæt ind til sig og løftede hende ned af bordet. Han drejede hende rundt, så hun havde overkroppen ud over rækværket og sanseløs mærkede hun hans pik presse sig på.

Han stødte hårdt op i hende, havde et fast greb om hendes mave med den ene hånd, mens den anden fandt vejen om til hendes klit. Julia klynkede højlydt, lod sig føre med, op mod toppen, sansede kun nydelsen, hans hænder, hans pik, hans nærvær. Hun klemte hårdt om hans pik og gav slip på sig selv. Følelsen – orgasmen - overmandede hende øjeblikkelig og alle muskler krampede.

Niels gav et undertrykt brøl fra sig og sprøjtede dybt oppe i hende. Udmattet sank hun sammen over rækværket og kom langsomt til sig selv. Genert opdagede hun den stille strøm af mennesker, alle på vej til poolen med deres håndklæder, for at reservere liggestole. Hun vendte sig hurtigt rundt, grinede til ham, samlede tøjet op og hviskede ”Kom.”

Hun smed tøjet fra sig på en stol, hev sengetæppet af og kravlede under dynen. Niels smed sig i den anden side og hun lod sig glide over til ham. Længe lå de og nussede. Nød bare at have tid til at kæle for hinanden, nyde eftergløden. Snart sov hun i hans arme.

Julia vågnede ved at telefonen ringede, greb den søvndrukkent, men blev helt vågen ved lyden af Jakobs stemme. ”Hej skat! Jeg ville bare lige være sikker på at du var nået helt frem og at turen ikke var for ubehagelig?”

Julia smilede og svarede ”Nej, min skat, turen gik fint. Det var faktisk temmelig behageligt at flyve.”

Efter en kort sludder om ligegyldigheder lagde hun røret på, så over på den sovende Niels og blev varm om hjertet ved tanken om de syv dage der ventede forude.

3 dage af ferien var gået og ferien dermed halvt slut. Julia sad ved stranden, nød solen, varmen, havet og især følelsen af frihed. Det havde været nogle pragtfulde dage, fuld af god sex og masser af oplevelser. Niels var sød og opmærksom, nussede om hende konstant.

Julia rødmede ved tanken om hvor mange gange de havde elsket. Hun begærede ham – blot hans hånd strejfede hendes var lysten i hende vakt. Heldigvis havde Niels det på præcis samme måde. Det var som om der var en stiltiende aftale mellem dem – ugen skulle udnyttes fuldt ud. Det var ikke meget søvn det var blevet til, men masser af dampende hed erotik.

De havde for vane at gå en aftentur langs stranden, hen til den lille bugt en times gang herfra, svømme i havet, kæle imens og så elske på den øde strand. Julia fandt det fantastisk. At ligge der i sandet, se op på månen og stjernerne og være så tæt på Niels som kun to elskende kan være.

Hun sukkede – om 4 dage var det hjem til Jakob, hjem til hverdagen, hjem til de korte, stjålne møder med alt for lidt tid. Selv om de havde lovet hinanden ikke at sige sådan, så kunne hun ikke lade være med at ønske det her kunne vare ved. Niels havde flere gange sagt, at denne uge skulle de begge tænke tilbage på – når hverdagens problemer meldte sig. Glæde sig over den nydelse det havde været – frem for at se negativt på det.

Julia lagde sig ned på tæppet, lod solen gennembage kroppen. Det duede ikke hun kom bleg hjem efter en uge i sydens sol og varme. Det var ikke meget hun havde været ved stranden, tiden var gået i sengen eller ude og opleve turiststederne.

Turen til Sommerfugledalen havde været dejlig. En arrangeret tur, hvor de havde kapret bagsædet og bare nusset og gejlet hinanden op. Da de nåede frem havde de holdt sig sidst i gruppen, hele tiden stoppet op og rørt ved hinanden – lange, dybe tungekys. Til sidst havde de givet efter for trangen, var smuttet ind bag indhegningen og havde elsket i ly af en busk. Julia kunne stadig ikke forstå hvordan han havde den evne til at få hende til at glemme alle hæmninger – bare give los og lade begæret styre.

Niels var i hotellets konferencerum. Han havde noget arbejde han skulle have fra hånden, som ikke kunne udsættes. De havde aftalt at mødes til frokost klokken 13. Den samme hyggelige lille café nede i midtbyen, lidt afsides, der ikke var overrendt af andre turister. Hun kastede et blik på uret, stadig en halv time endnu, men hun skulle nå at bade også.

Hun samlede sine ting sammen og gik op til hotellet. Oppe i lejligheden smed hun strandtasken på sengen og gik ud på badeværelset. Hun tog bikinien af og studerede sin krop i det store spejl. Sol havde hun fået, en gylden lød, der fik hendes lange lyse hår til at synes endnu lysere.

Med et smil på læben rakte hun ind i brusekabinen og tændte for det varme vand. Længe stod hun under de varme stråler, nød at få skyllet sand og salt af huden. Hun vaskede håret og trådte ud af bruseren. Det bløde håndklædes kærtegn og Niels i tankerne fik begæret til at ulme langsomt frem.

Hun rakte ud efter hårbørsten og børstede håret igennem til det skinnede. Tog solcremen og smurte kroppen ind. Hendes hud sugede cremen til sig, efterlod den blød og lækker. Hun lagde en diskret make-up og gik ind i soveværelset.

Hun fandt den korte, tætsiddende sommerkjole frem. Den var dybt nedringet både for og bag, sad som støbt på hendes slanke krop. Niels havde ikke set hende i den før og hun smilede ved tanken om hans reaktion. Hun kendte ham så godt. Udsigten til hendes kavalergang tændte ham altid. Fødderne stak hun i et par højhælede sandaler, greb ud efter tasken og var klar.

Han ventede på hende i forhallen og hans smil samt blikket i hans øjne, da han så hende gik lige til hendes hjerte. Begær – lyst og ømhed lyste ud af dem. Hun mærkede straks hjertet der slog hurtigere, hendes krop der reagerede. Hun havde allermest lyst til at tage hans hånd og trække ham med op på værelset, men det måtte vente. De skulle spise, opleve andet end hinandens kroppe.

Niels gav hende et varmt knus, trak hende tæt ind mod sin krop og smilede kærligt. ”Du ser dejlig ud, Julia!” Han lod fingerspidserne glide over den nøgne hud på hendes ryg og straks for ilingerne ned gennem hendes krop. Som små elektriske stød, der forplantede sig i hendes skød. Hun strakte sig let og kyssede ham krævende. Hans krop så tæt på hendes var næsten for meget!

Han skubbede hende blidt ud fra sig, så smilende ind i hendes øjne. ”Er du klar, skat?” Hun mærkede latteren boble, hun var altid klar til ham, til at elske vildt med ham, til at røre ved ham, til at mærke ham. Hun vidste jo godt hvad han mente, så hun nikkede med et lille smil om læberne.

Sammen gik de ned mod byen. Niels lod hånden hvile om hendes skuldre og Julia nød den lette berøring. Hun følte sig stolt, tænk sig – at gå her ved hans side – han var da jordens dejligste mand! Hun bemærkede hvordan andre kiggede på dem og følte sig overbevist om at det var på grund af ham.

Få sex i dag

Niels stoppede pludselig op, trak hende ind til sig og hviskede i hendes øre. ”Du ser bare så skide godt ud Julia, har sådan lyst til dig!” Julia var overrumplet og så op på ham. Her? Midt ned i byen? Hun spejdede hurtigt rundt, men ingen diskrete steder i sigte. Tøvende så hun op på ham, havde unægtelig lyst til ham – men ikke FOR åbenlyst da!

Niels lod fingerspidserne stryge ned langs halsudskæringen på hendes kjole, markerende – prøvende og hun måtte overgive sig. Hun slyngede armene om hans hals og kyssede ham krævende, pressede kroppen ind mod hans. Han kaldte på et dybtliggende instinkt hos hende – en trang til sex, til nærhed, til omsorg.

Hun hviskede i hans øre ”Jamen hvor Niels??” Han smilede beroligende til hende, lod blikket flakke rundt for at stoppe et sted bag hendes ryg. ”Kom” hviskede han og trak hende med. Lettere omtumlet fulgte hun med ham ind i en tøjbutik. Han gik målbevidst hen mod et stativ med kjoler, valgte et par stykker ud og trak hende med hen mod prøverummet.

En ekspedient kom over. ”Can I help you?” Niels rystede afværgende med hånden, signalerede at de klarede sig og trak uden tøven Julia med ind i det lille prøverum. Straks gardinet var trukket for, tog han fat om hende og trak hende voldsomt ind til sig. Hans hænder famlede ned over hendes ryg, greb fat om hendes balder og han pressede sit underliv ind mod hendes.

”Julia, du tager livet af mig en dag! Kan slet ikke klare at se på dig uden at måtte røre ved dig!” Hans hænder gled op under kjolen og hun lod sit ene ben glide op af hans, finde hvile om hans hofte. Han tungekyssede hende, pressede tungen dybt ind i hendes mund, legede med hendes og konstant var hans hænder i bevægelse.

Han lynede hendes kjole ned og trak den ned over hendes bryster, mave og hofter. Snart stod hun kun iført trusser og BH og han rakte ud efter hende. Med let hårde kærtegn tog hans hænder hendes krop i besiddelse, som om det var første gang han rørte ved hende.

Hun stønnede, overgav sig til lystens frådende hav. I løbet af et split sekund havde han hende der hvor han ønskede det – i sin hule hånd. Han lirkede Bh’en op og krængede den af hende, bøjede sig let forover og tog fat om hendes bryst med den ene hånd, mens hans mund og tunge lukkede sig om vorten.

Han pressede hende op mod væggen og lod den ene hånd glide op af hendes lår. Villigt spredte hun benene for ham, nød at mærke ham. Han krængede hendes trusser ned og lod fingrene glide op i hende. ”Jeg elsker at du altid er våd og klar til mig, Julia!” Hans mund var tæt ved hendes øre og han nappede hende blidt i øreflippen. Julia mærkede kuldegyset, der for gennem hendes krop. Hun begærede ham vildt.

Han lynede sine bukser ned, tog pikken frem og hun så glædesstrålende så stor og hård han var. Da han trængte ind i hende med et hårdt stød gispede hun højlydt og mærkede straks Niels’s hånd over sin mund. ”Schyss, skatter – husk hvor vi er.” Hans stemme lød hviskende ved hendes øre og hun hørte hans undertrykte lyde, mens han tog hende hårdt og hurtigt. Julia kiggede over hans skulder, kunne se ham i spejlet, se hvordan han tog hende.

Orgasmen rullede igennem dem begge og forpustet klamrede hun sig til ham. Krammede ham hårdt og kærligt. ”Jeg elsker dig Niels. Jeg elsker alt det dejlige du gør ved mig.” Hun smilede til ham og kunne selv fornemme lyset skinne i hendes øjne. Niels lod hænderne favne hendes kinder, kyssede hende blidt og smilede tilbage.

Omsorgsfuldt hjalp han hende i tøjet og knap var hun i kjolen, før stemme lød bag gardinet. ”Excuse me – can I help you?” Julia rødmede, taknemmelig over at hun igen var påklædt og smilede indvendigt, da Niels trak gardinet til side og sagde ”No – We’re just fine.” Han tog hendes hånd, klemte den blidt og trak hende med ud i rummet.

Kjolerne lagde han i armene på den lidt fortørnede ekspedient. ”Sorry – wrong size.” Han ignorerede ekspedientens forsøg på at tilbyde de rette størrelser – fortsatte bare ud gennem døren, ud i solen med hendes hånd i sin.

Julia slog en latter op. Stoppede op og trak ham ind til sig. ”Du er altså for meget ind imellem! Hvordan skal jeg undvære alt det her når jeg kommer hjem?” Niels lod hånden glide gennem hendes hår, kyssede hende på panden og gengældte hendes knus. ”Skal du heller ikke. Vi finder ud af det.”

Med armen om livet af hende gik de videre ned mod restauranten. De fandt et bord udenfor i gårdhaven og sad snart fordybet i samtale. Hun elskede at studere hans ansigt, var så fascineret af hans mund – læbernes bevægelser når han talte. Maden var god, en let salat med et køligt glas hvidvin til. Julia følte sig lykkelig. Hun sukkede dybt og sugede det hele ind, ville lagre det – huske det, bruge det senere – derhjemme – som opmuntring.

Hun havde talt med Jakob hver dag, men altid den samme lidt overfladiske kontakt, ingen varme og ømhed at spore i hans stemme. Slet ikke som med Niels. Han havde også talt med Anette, hans kone, men Julia kunne fornemme varmen i hans stemme. De havde aldrig rigtig talt om hvorfor Niels var hende utro og inderst inde havde Julia ikke brug for at vide det.

Efter måltidet gik de en tur gennem de gamle gader. Hun fik aldrig nok af at kigge på byens liv – nyde stemningen og se den fremmedartede arkitektur. Niels lagde armen om hendes nakke, nussede blidt og kyssede hende. ”Julia, jeg går tilbage og arbejder lidt igen, bliv du her og nyd det.”

Hun nikkede glad, havde en idé til hvad hun ville bruge tiden på. Hun fandt hurtigt butikken og listede indenfor. Indkøbene tog ikke langt tid, hun vidste hvad hun skulle bruge og snart var hun ude på gaden igen med poserne i hånden. Videre til den næste butik og fandt også der hvad hun søgte. Glad vendte hun tilbage til hotellet.

Oppe på værelset bredte hun indkøbene ud på sengen. Han skulle få en overraskelse når han kom op til hende. Smilende holdt hun den frække, sorte BH op foran sig, så dens halvskåle, ville løfte hendes barm og lade vorterne komme til syne. De frække g-strengstrusser og de sorte selvsiddende strømper lagde hun ved siden af.

Og så den store overraskelse. Niels elskede flødeskum og han skulle da få sit livs dessert i dag. Julia tog et hurtigt bad, klædte om til det frække undertøj, tog de selvsiddende strømper på og stak fødderne i de højhælede sko. Hun smilede ved synet af den frække kvinde, der kiggede tilbage på hende i spejlet. Hendes vorter stak frækt frem hen over kanten af skålen.

Hun gik ind til sengen, satte sig ned på kanten af den og lod fingerspidserne glide hen over låret, lige der hvor strømpen endte. Hun var parat til ham, håbede han ville værdsætte hendes anstrengelser, nyde hende. Ufatteligt at jo mere sex hun fik – desto mere ville hun have. Endelig puslede det ved døren og hun rejste sig op, stod med let spredte ben og ventede på at se hans reaktion.

Niels åbnede døren og stoppede lamslået op ved synet af hende. ”Jamen – du godeste! Julia da! Sikke da en overraskelse. Hold op hvor ser du dejlig ud!” Han lukkede hastigt døren bag sig og gik hurtigt hen til hende. Inden hun nåede at svare ham, havde han hende i sin favn, trykkede hendes krop ind til sin og kyssede hende grådigt.

Hun mærkede sin nøgne hud der blev klemt ind mod hans trøje, lagde armene om hans hals og gengældte kysset. Blidt skubbede hun ham lidt væk, smilede til ham og klædte ham langsomt af. Hun blev aldrig træt af at se og røre ved hans krop. Selv om hun kendte den så godt, efter deres mange hyrdetimer sammen, så var det en ny oplevelse hver gang.

Snart stod han nøgen foran hende og hun skubbede ham ned på sengen. ”Se så her skat.” Langsomt dansede hun i takt til en imaginær melodi, alt imens hendes hænder gled ned over brysterne og maven. Hun så hans reaktion prompte. Pikken der rejste sig – blev stor og stiv. Prøvende rakte han ud efter hende, men hun rystede let på hovedet og sendte ham et frækt smil.

Hun tog sin BH af, kastede den over til ham og så til sin glæde at han greb den, snusede til den mens hans øjne forblev på hendes krop. Med et smil krængede hun g-strengstrusserne af og smed også dem i hans retning. Han løftede hånden, fangede dem i luften og krøllede dem sammen. Satte tænderne i dem og blikket i hans øjne afslørede hans vilde begær.

Hun greb den sidste pose, tog den med hen til sengen og kravlede ind på midten. Tog de to hovedpuder, lagde dem under sin nakke og vinkede afværgende til ham. ”Vent nu lidt skat, jeg er ikke færdig.”

Niels trak sig tilbage, lagde sig på siden og kiggede intenst på hende. Hun greb ned i posen, tog spraydåsen med flødeskum frem, rystede den ivrigt og begyndte at spraye den ud i en lille fin stribe. Startede ved det ene bryst, rundt om vorten, der rejste sig i midten af cirklen.

Lod striben bevæge sig hen til det andet bryst – også her rundt om vorten, så det næsten lignede to jordbær omgivet af flødeskum. Hun fortsatte den over maven, en fin stribe der gik fra mellem brysterne ned til venusbjerget. Julia syntes det så frækt ud. Den kridhvide flødeskum mod hendes gyldne hud.

Hun lagde dåsen fra sig, så smilende på Niels. ”Så skat, nu må du gerne slikke mig ren.” Niels var lynhurtigt ovre ved hendes side, så på hende med et blik fuld af begær. ”Jamen dog – sikke et tilbud. Og det hele er mit?”

Julia grinede og nikkede bekræftende. Hun stønnede da Niels’s varme tunge gled hen over hendes bryst. Han slikkede ivrigt flødeskummet i sig, med nydende bevægelser. Da han nåede den første vorte tog han den i munden og lod tungen spille hen over den. Julia klynkede højlydt, lod fingrene flette sig ind i hans hår og skød brystet op mod hans mund.

Hun begærede ham vildt, ville ønske at han bare tog hende – her og nu. Han bevægede sig langsomt over mod det andet bryst, men stoppede så midt i bevægelsen. Tog i stedet sin hånd og lod den falde blidt ned på brystet, smurte flødeskummet ud over det og masserede blidt. Julia nød fornemmelsen. Vred sig under hans hånd, mærkede hans fingre, der fandt hendes vorte og klynkede da han klemte om den.

Snart mærkede hun atter hans læber og tunge, blidt kredsende rundt på hendes bryst. Hans tænder lukkede sig forsigtigt om den og hun fornemmede det lette træk. Hendes vorter var så følsomme, tændte hende altid at han kælede for dem. Han lod tungen glide videre ned over hendes mave og hun klynkede svagt. Niels satte sig op mellem hendes lår og løftede hendes fødder op på sine skuldre.

Julia nød synet af sine lange ben, stadig iført strømperne og de højhælede sko. Hun følte sig fræk og forførende, som altid i hans selskab. Niels greb fat om hendes balder, løftede hendes skød lidt op, førte pikken hen til hendes fisse og stødte den i bund. Klynkende tog hun imod ham, nød at mærke hvordan pikken udvidede hende. Hun klemte om hans pik, lod sine fingre lege med sine bryster og svømmede hen.

Han tog hende med lange dybe stød, krævende og begærligt. Hun kunne høre hans stønnen, hans lyde af nydelse og nød det vildt. Niels lod den ene finger glide hen over hendes klit, kælede hurtigt for spidsen, ville have hende med.
Julia åndede tungt, mærkede den sitrende fornemmelse i kroppen, lystfølelsen der bare steg og steg og måtte opgive sig jamrende til den. Fornemmede hvordan hendes krop blev løftet op, steg til uanede højder og skreg sin orgasme ud. Hendes fisse krampede om hans pik og med et brøl sprøjtede han dybt oppe i hende.

Udmattet faldt han sammen over hendes krop, lå tungt stønnende med sin mund ved hendes øre. ”Julia for pokker, du ved lige hvordan du skal tænde mig.” Hun lå og gispede efter vejret, nød orgasmens efterdønninger i kroppen, lod hænderne glide varsomt ned over hans ryg, gav ham roen tilbage.

Længe lå de tæt omslyngede, nød hinandens nærvær og varme. Intimiteten mellem dem. Niels løftede ansigtet, kyssede hende smilende. ”En anden gang skat, så skal jeg vel have hovedretten inden desserten?” Julia brød sammen af grin. ”Ja Niels, det må vi kigge på!”

Udenfor vinduet, gik solen ned og de havde udsigt til den flotteste solnedgang. Julia kiggede ud og følte sig lykkelig. Godt at ferien kun var halvt slut!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.