Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Der var nu gået et par måneder efter min og svigermors sexdebut. Vi talte af og til sammen i telefonen men ellers var det ved at blive hverdag igen. Jeg har dog ikke helt kunne glemme Mariannes dejlige, frække måde at være på, så da der igen viste sig en arbejdsopgave i hendes område skyndte jeg mig at sige ja til den. Denne gang besluttede jeg mig til at ville overraske min svigermor så ikke hun kunne forberede noget til mig, og det var en beslutning jeg absolut ikke kom til at fortryde.

Jeg ankom til hendes hus ved 21.00 tiden en fredag aften og så at der holdt en fremmed bil i hendes indkørsel. Jeg parkerede lidt væk og gik hen til huset for lige at lure på hvem hun havde besøg af. Hvis jeg kom ubelejligt måtte jeg jo bare finde et hotelværelse. Jeg listede rundt om huset og da jeg kom ind i hendes ugenerte have så jeg at gardinerne ikke var trukket for til hverken soveværelse eller stue.  Jeg sneg mig hen til vinduet, kiggede ind og fik et chok. Jeg fandt ud af at det var Mariannes veninde Mona som var på besøg. Jeg kendte godt Mona da hun ofte er med til familiesammenkomster og jeg har altid beundret hende i smug. Hun er 71 år, lille og spinkel med et kønt ansigt og meget små bryster. Jeg kunne nemt forstille mig hvordan hun havde set ud som ung, men nu havde alderen alligevel sat sine spor, men hun er dog stadig en flot og spændende kvinde.

SEX I DAG?

At Mona besøgte Marianne var ikke chokerende. Nej, chokket fik jeg fordi Mona sad på alle fire midt på stuegulvet, helt nøgen mens Marianne, igen iført det frække sorte lingeri sad på knæ bagved og kneppede Mona med en Strap-on. Jeg kunne se min svigermors store røv hugge frem og tilbage men hun bankede dildoen ud og ind af Monas fisse. Monas små bryster han og dinglede frem og tilbage og begge kvinder var helt væk i deres leg. Terrassedøren stod lidt åben og jeg kunne høre hvordan de begge stønnede af vellyst. Jeg trak mig lidt tilbage, dog ikke længere end jeg stadigvæk kunne se dem, og smed mit tøj. Jeg lagde det i en pæn bunke på en havestol og stod så helt nøgen med stiv pik og iagttog sceneriet inde i stuen.

Terrassedøren var lige præcis så meget åben at jeg kunne kante mig ind i stuen uden at de hørte og så mig og jeg listede så hen bagved Marianne, som stod med lukkede øjne, og greb bagfra fat i hendes store bryster. Hun gav et skrig fra sig og Mona vendte sig også forskrækket rundt. Da de så at det var mig faldt de til ro, Marianne trak sig ud af Mona og vi satte os i sofaen. Mona forsøgte at dække sig men Marianne bad hende lade være og fortalte hende så om vore eventyr sidst jeg havde været på besøg. Jeg kunne se på Mona at hun faldt helt til ro, liderligheden havde jo også godt fat i hende, ovenpå den omgang hun lige havde fået at Marianne, så hun tjattede til mig og sagde, at jeg aldrig måtte give sådan et par gamle koner sådan en forskrækkelse mere. Det var frækt at sidde mellem de to, min svigermor med en stiv, sort DILDO stikkende ud fra sit skød og hendes smukke veninde helt nøgen. Det dunkede fælt i min pik, og det blev ikke bedre da Monas spinkle hånd lukkede sig om den og begyndte at gnide ligeså forsigtigt op og ned ad den.

Marianne mente at jeg havde fortjent en straf fordi jeg havde luret på dem og kommanderede mig ud på gulvet og ned på alle fire. Jeg adlød og jeg var faktisk så liderlig at jeg var parat til at adlyde alt hvad hun befalede mig til. Mona lagde sig på ryggen foran mig så jeg kunne slikke hedes våde fisse og Marianne stillede sig på knæ bagved mig. Jeg vidste godt hvad der ventede mig, men tog det helt roligt da min kone ofte leger med en dildo i min røv, og jeg har da også af og til været sammen med en fyr under mine ensomme ophold på hotelværelserne rundt i landet. Jeg kunne mærke at Marianne smurte mit røvhul med glidecreme og mærkede så hvordan dildoen pressede imod mit stramme hul. Jeg slappede helt af og mærkede hvordan den gled op i mig. Min svigermor tog nu fat i mine hofter og begyndte at røvkneppe mig samtidig med at jeg slikkede Monas fisse mens hun selv legede med sin klitoris.

Marianne var nådesløs og voldkneppede mig samtidig med at hun klaskede mine balder med sin flade hånd, men jeg følte ingen smerte, blot en velsignet vellyst. Pludselig gav Mona et skrig fra sig og hendes fissesafter sprøjtede ud over mit ansigt. Jeg drak så meget jeg kunne fra hendes fisse og fortsatte så med at lege med min tunge, men hendes orgasme havde været så intens at hun trak sig lidt væk for at komme til kræfter igen. Marianne trak dildoen ud af mig, lagde sig på ryggen og sagde at jeg skulle sætte mig og ride hende. Jeg skrævede over hende og sænkede min røv ned over dildoen, styrede den på plads og snak så ned over den. Jeg kunne nu sidde og lege med Mariannes store bryster som lå tunge til hver sin side af hendes krop, samtidig med at jeg red op og ned af den store pik som var plantet i min røv. Heldigvis rørte Marianne ikke ved min pik for så ville den have sprøjtet lige med det samme, og jeg ville gerne trække tiden inden den første udløsning.

Mona havde sundet sig lidt og skrævede nu over Mariannes ansigt og sænkede sin fisse ned så Marianne kunne slikke hende. Hun sad med rygge til og jeg kunne nå omkring hende bagfra og kæle for hendes små vidunderlige bryster. De var ikke større en at jeg nemt kunne have et i hver hånd men hendes brystvorter var store og stive. Jeg nulrede og klemte hendes bryster mens hendes underliv kørte frem og tilbage over Mariannes mund. Jeg rejste mig forsigtigt, fjernede den påspændte dildo fra Marianne, løftede hendes ben og trængte ind i hende. Hendes fisse var drivvåd og jeg gled i bund i første stød. Selv om hendes mund var begravet i Monas fisse kunne jeg høre at hun nød det. Jeg kneppede det bedste jeg havde lært og kunne høre at Marianne var tæt på. Hendes krop skælvede og så mærkede jeg at fissen trak sig sammen og hun kom i et brag af en orgasme. Jeg lå lidt stille med pikken oppe i hende indtil hun faldt til ro, rejste mig så op og stillede mig foran Mona og stak min pik i munden på hende. Hun slugte den begærligt og legede samtidig med mine nosser. Da Mona kom i sin anden orgasme trak jeg min pik ud og sprøjtede min sperm i ansigtet på hende. Hun vendte sig rundt og bøjede sig ned over Marianne ansigt som var helt vådt af Monas safter og de kyssede og slikke så hinanden rene for sperm og fissesaft.

Vi var nu helt færdige så vi tog alle tre et bad hvorefter vi satte os for at hygge os. Begge kvinder havde tilgivet mig at jeg forskrækkede dem og var meget glade for at jeg var kommet. Ingen af os orkede mere de n aften så vi tog et bad og gik i seng. Mona sov sammen med Marianne i hendes soveværelse og jeg sov på gæsteværelset. Jeg havde ikke fået hentet min taske og mit tøj lå stadigvæk udenfor men det måtte vente til i morgen. Jeg sov tungt men vågnede tidligt og skulle på toilettet. Da jeg gik forbi soveværelset kunne jeg høre lyde derinde fra som fortalte mig at de begge var vågne og i gang igen. Jeg tænkte at det var imponerende af sådan et par gamle tøser. Jeg smuttede lige forbi køkkenet for at sætte kaffe over og gik så ud til badeværelset. Jeg nåede lige at stille mig foran kumme og skulle til at pisse da døren gik op og de to gamle piger kom fnisende ind til mig. Mona bad mig vente med at pisse og lagde sig på gulvet. Hun bad mig om at få min pik og jeg lagde mig over hende og styrede min morgenstive pik op i hendes våde fisse. Jeg kunne forestille mig at Marianne havde slikket hende for hun var drivvåd. Hun sagde så at nu måtte jeg pisse og jeg gav los og pissede dybt inde i hendes fisse. Hun skubbede mig så væk, klemte lårene godt sammen og satte en hånd foran fissen. Hun bad Marianne lægge sig ned på ryggen, skrævede ind over hendes ansigt, fjernede hånden og alt mit varme pis fossede ud af hende og ud over min svigermors ansigt. Da hun var helt tømt fortsatte hun så med sit eget pis og til sidst var Marianne helt sølet til i vores urin.

Jeg fik nu besked på at gå ud og anrette et morgenbord mens de tog et bad, og kort efter sad vi alle tre splitternøgne og nød vores morgenmad. Inden jeg gik, blev jeg sutte af dem begge to og Marianne fik et ekstra morgenmåltid i form af min sperm, som hun slugte uden at dele det med Mona. Jeg skulle blive i området resten af weekenden så vi aftalte at fortsætte om aftenen. Mona og Marianne lovede mig en meget speciel oplevelse og jeg var meget spændt på hvad det var. Hvis i også er det så læs del 3.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 60 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.