BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg vil meget gerne dele min dejlige oplevelse med min svigermor med er. Min kone og jeg bor temmelig langt fra svigermor, som er enke. Jeg er 45 år og min svigermor er 70. Det sker af og til at jeg kommer på de kanter hvor svigermor bor og ofte smutter jeg lige forbi for at sige hej eller for at få lidt at spise.

Marianne, som min svigermor hedder, er fra Frankrig, en flot kvinde, lidt kraftig med store bryster og en stor røv, et pænt ansigt, sød og frisk.

SEX I DAG?

En gang skulle jeg være i hendes område i et par dage og vi aftalte naturligvis at jeg kunne få noget mad og en seng hos hende så ikke jeg skulle på hotel. Jeg har af og til fantaseret om Marianne og i løbet af dagen, hvor jeg skulle besøge hende begyndte en lumsk plan at tage form i mit hoved. Jeg ville prøve om ikke jeg kunne forføre hende. At det så kom til at gå ganske anderledes kan i jo selv finde ud af ved at læse videre.

Da jeg ankom sidst på eftermiddagen blev jeg modtaget med kindkys, som det jo hører sig til når man har med franske mennesker at gøre. Marianne var klædt i en lang nederdel, en flot bluse som var knappet foran og jeg kunne svagt ane at hun havde sorte nylonstrømper på. Jeg smed min taske ind på gæsteværelset, hvor der allerede var redt op til mig, og tog et grundigt bad mens Marianne forberedte vores middag. Min svigermor går meget op i at man er velklædt når man spiser sammen, så jeg tog skjorte og slips på, og naturligvis også bukser og gik så ud i køkkenet til hende.  Maden var færdig og vi satte os til bords. Hun havde lavet noget lækkert og let mad, hvortil vi fik en flaske vin. Stemningen var hyggelig og vi sludrede om løst og fast.

Efter maden ryddede vi til side og satte os ind i sofaen med endnu en flaske vin. Marianne skænkede et par drinks op til os samtidig. Det var en god, fransk cognac som vi nød til en kop kaffe. Vinen blev hurtigt tømt og der forsvandt et par flasker mere sammen med flere drinks mens vi hyggede os. Jeg kunne efterhånden godt mærke effekten af vin og spiritus, og samtalen var da også blevet noget mere fri, så Marianne var garanteret også påvirket. Jeg sad og tænkte på hvordan jeg skulle få drejet samtalen ind på noget seksuelt uden at det virkede alt for påfaldende men nåede ikke at få sagt noget før Marianne undskyldte sig, rejste sig op og forlod stuen.

Jeg sad stadigvæk og tænkte da Marianne kom tilbage og jeg skal nok love for at jeg spærrede øjnene op. Hun var nu iført et sort korset med ½-skåls BH, så hendes store bryster var delvis fri, sort strømpeholder med tilhørende sorte netstrømper og en sort G-streng. Dertil højhælede sko og udslået hår. Hun stillede sig foran mig, så strengt på mig og beordrede mig til at tage tøjet af. Jeg havde aldrig set og hørt Marianne sådan før og skyndte mig at adlyde. Selv om jeg var spændt og lidt nervøs forhindrede det ikke min pik i at rejse sig. Jeg er udstyret med en rimelig pæn pik, ikke så stor, ca. 16 cm og så er jeg altid glatbarberet fra navlen og ned. Min svigermor havde sat sig en lænestol og klappede nu på sine lår og bad mig lægge mig henover hende. Hun sad med lidt spredte ben og min pik fandt vej mellem hendes lår, som hun så lukkede sammen og holdt mig i et skruestik. Hun kælede lidt for mine balder men pludselig fik jeg et ordentligt klask på den ene balde, så på den anden og sådan fortsatte hun med at smække mig til jeg var helt rød i røven.

Jeg kunne mærke at prespermen nærmest væltede ud af min pik og gjorde Mariannes lår våde, så min pik kunne køre frem og tilbage mellem dem. Det var enormt liderligt og jeg var glad for at jeg havde fået noget at drikke for ellers ville min pik allerede havde sprøjtet. Marianne beordrede mig nu op at stå og jeg stillede mig foran hende med min stive pik lige ud for hendes ansigt. Hun lænede sig frem og tog min pik i munden samtidig med at hun tog et fast tag i mine nosser. Samtidig med at hun suttede min pik vred og trak hun i mine nosser så smerte og vellyst skyllede igennem mig. Efter lidt tid rejste Marianne sig og trak sine trusser af. Hun satte sig igen og tvang mig ned på knæ så jeg kunne slikke hendes lækre, våde og glatbarberede fisse. Jeg legede med hendes klitoris og stak af og til tungen op i hende. Med min ene hånd legede jeg med hendes bagerste hul og det lød nok til at det var noget hun kunne lidt.

Hun skubbede mig nu væk, satte sig frem i stolen, spredte benene og beordrede mig til at kneppe hende. Jeg satte mig til rette og førte min pik hen til hendes fisse og trængte ind i hende. Hun var dejlig stram og jeg gled uden besvær helt op i hende og begyndte så at råkneppe hende. Hun hylede og klynkede og rev nærmest min ryg til blods med hendes lange negle. Hun trak sig nu væk fra mig og lagde sig på gulvet på alle fire, så hendes store bryster faldt ud af Bh’en og hang og dinglede. Jeg stillede mig på knæ bagved hende og tog hende hårdt bagfra.  På et tidspunkt trak jeg mig ud af hende, bøjede mig forover og slikkede hendes lille, stramme røvhul. Jeg stak min tunge ind i hende og gjorde hullet vådt med mit spyt for så at sætte mit pikhoved hen til det lille hul og presse mig op. Hun stønnede og tiggede mig om at røvpule hende så jeg jog pikke i bund og kneppede hende hårdt. Pludselig gav hun et skrig fra sig og jeg kunne mærke hvordan hende muskel i røven trak sig sammen og klemte min pik samtidig med at fissesafterne sprøjtede ud af hende og ned på gulvet. Jeg havde godt fat i hendes hofter og stødte nu pikke hårdt ind i hende og sprøjtede min sperm langt op i hendes røv. Fuldstændigt udmattede sank vi sammen, og jeg lå ovenpå min svigermor indtil min pik blev slap og langsomt gled ud af hende.

Efter at vi havde ligget lidt og sundet os rejste vi os op. Marianne tog min hånd og førte mig ud på badeværelset hvor hun kommanderede mig ned at ligge på gulvet. Hun stillede sig nu over mit ansigt med skrævede ben, bøjede knæene lidt så hun kom tættere på min mund og så tømte hun sin røv for al min sperm. Det dryppede ud af hende og ned i min mund. Jeg slugte så meget jeg kunne men noget ramte ved siden af. Så mærkede jeg noget vådt og varmt ramme mig i munden. Marianne pissede på mig, hendes gyldne urin ramte mig i hele ansigtet og jeg åbnede begærligt munden så meget jeg kunne. Efter at hun var færdig med at pisse bøjede hun sig ned og kyssede mig og slikkede hele mit ansigt rent. Vi var nu så trætte at vi, efter et bad nærmest vaklede i seng og faldt i søvn med det samme.

Jeg vågnede næste morgen ved duften af friskbrygget kaffe. Jeg lå lidt og tænkte på hvad der var sket dagen før, og at det absolut ikke var gået som jeg havde tænkt, nemlig at jeg skulle forføre svigermor, men jeg måtte indrømme at der var sket mere end jeg havde turdet fantasere om. Jeg kunne ikke lige bestemme mig ofr om jeg skulle klæde mig på inden jeg gik ud i køkkenet til svigermor eller ej, men jeg besluttede mig til at tage chancen og håbe på at det ikke bare var noget hun havde gjort i går fordi hun var fuld, så jeg gik ud til hende med min halvstive morgenpik til frit skue. Til min store glæde gik Marianne splitternøgen og forberedte vores morgenmad. Jeg fik et ordentligt kys til godmorgen og så satte hun sig foran mig og suttede mig. Jeg var så morgenliderlig at der kun gik ganske få minutter inden jeg tømte mig i min svigermors mund. Hun rejste sig op, trak mit hoved bagover og satte sin mund til min og kyssede mig med hendes mund fyldt med min sperm. Vores tunger legede med spermen og vi fik det vist nok fordelt rimeligt godt så ikke nogen blev snydt. Marianne sagde at hun var meget øm efter gårsdagens hændelser, så hun havde ikke lige lyst til noget sex lige nu, og jeg skulle også snart på arbejde, så vi fik et hyggeligt morgenmåltid, jeg pakkede sammen og tog pænt afsked med Marianne. Vi lovede at det ikke skulle være sidste gang og at vi ville holde det hemmeligt overfor venner og familie. Det kom nu ikke helt til at passe, men herom i næste afsnit.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 69 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.