Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Dagens møder var dræbende. Tiden sneglede sig af sted og jeg havde svært ved at koncentrere mig om alle mine opgaver, da jeg ikke kunne få tankerne væk de to frække kvinder jeg havde været sammen med, og samtidig var jeg da også spændt på hvilken speciel oplevelse de havde tænkt sig at jeg skulle have.

Endelig blev det fyraften og jeg skyndte mig tilbage til min svigermor. Monas bil holdt heldigvis stadigvæk udenfor så hende skulle jeg da se igen. Jeg gik ind og kyssede de to skønne kvinder mens jeg ventede på at de skulle løfte sløret for min overraskelse, men de sagde intet, så kun meget skumle ud. Jeg tænkte som en gal men kunne ikke hverken se eller høre noget specielt, så jeg tog et bad og smuttede i noget let tøj. Det var for tidligt til at vi skulle spise så jeg var ikke i pænt tøj.

SEX I DAG?

Det med tøjet kunne jeg godt have sparet mig, for da jeg kom ind i stuen fik jeg en skarp ordre på at smide det hele. Jeg skyndte mig at adlyde, hvorefter jeg fik trukket en sort hætte over hovedet så jeg intet kunne se. Mit hjerte hamrede vildt i mit bryst og jeg begyndte at blive en smule nervøs for hvad de havde fundet på. Spændingen gjorde dog at min pik begyndte at rejse sig. Det var fuldstændigt stille omkring mig og jeg stod bare der, midt på stuegulvet med min stive pik strittende ud.

Der blev sat noget musik på anlægget og jeg kunne svagt høre stemmer ude fra køkkenet. Så hørte jeg at der kom nogen ind i stuen til mig. Jeg blev helt forskrækket da en varm mund lukkede sig omkring min pik og begyndte at sutte den. Hænder legede med mine brystvorter, nev og trak i dem og pludselig fik jeg et slag med en pisk i min røv. Jeg stødte mit underliv frem i bare forskrækkelse så jeg var ved at kvæle det stakkels menneske som suttede mig. Slagene haglede ned over min røv, mine stakkels brystvorter blev nevet og trukket i og min pik blev suttet godt og grundigt. Da jeg var lige ved at komme forvandt munden om min pik, piskeslagene ophørte og jeg stod igen alene. Alt var musestille omkring mig. Jeg mærkede nu at hætten blev løsnet og trukket af mit hoved igen og der, foran mig stod min elskede hustru iført det tøj hun bruger når jeg skal straffes hjemme, sort åben læder Bh, sorte, åbne lædertrusser med plads til at montere en DILDO, sorte netstrømper og lange sorte læderstøvler med meget høje hæle. Lene kiggede strengt på mig og jeg krympede mig og følte mig meget lille, hvilket da også resulterede i at min pik faldt helt sammen. Mona og Marianne stod fuldt påklædte og smilede mens Lene, som min kone hedder, fortalte at hendes mor havde ringet og fortalt hvor uartig jeg var og at hun så havde taget toget ned til os.

Det viste sig at det var Mona der havde suttet mig, Lene der havde pisket mig og Marianne der havde været slem ved mine brystvorter. Jeg blev nu ført hen til væggen hvor jeg blev bundet til nogle kroge som var sat i til formålet. Jeg stod med ryggen mod væggen med mine arme og ben spredt ud til siden. Lene bandt en snor omkring min pik og nosser hvori der blev hængt et rimeligt tungt lod samtidig med at Mona satte et par brystklemmer på mine vorter. Klemmerne var forbundet med en kæde hvori der ligeledes blev hængt et lod. Kvinderne forlod nu stuen og lod mig stå og fundere over min videre skæbne. Dens stramme snor omkring min pik forhindrede blodet i at løbe tilbage så pikken voksede efterhånden mere og mere. Det begyndte at gøre ondt i mine brystvorter, men der var ingen til at hjælpe mig. Efter ca. et kvarter kom damerne tilbage. Lene var stadig iført sit frække outfit hvorimod de to gamle var helt nøgne. De stillede sig nu foran mig og begyndte at kysse hinanden alle tre. Det var faktisk ret frækt at se mor og datter kysse og kramme hinanden så min smerte blev efterhånden erstattet af vellyst. Lone hentede så en dildo som hun placerede i sine trusser hvorefter hun stillede sig foran sin mor og førte dildoen op i hende. Stående kneppede hun sin mor lige foran mig. Mona stillede sig ved siden af mig og begyndte at kæle for min pik. Hun forbarmede sig over mig og tog brystklemmerne af.

Marianne vendte sig nu om og bukkede sig forover så Lene kunne føre dildoen op i hendes røv. Lene tog et godt fast tag i Mariannes brede hofter og tvang den store pik i bund. Det hele var så uvirkeligt og liderligt at jeg frygtede at det bare var noget jeg drømte, men heldigvis var det sandt. Prespermen nærmet løb fra mig mens Mona spillede min pik og Marianne klynkede og stønnede mens hun blev røvpulet af sin datter.

Til sidst kom Marianne i et brag af en udløsning og Lene trak sig stille ud af hende igen. Jeg blev nu løsnet og tvunget i knæ, hvorefter jeg fik besked på at sutte dildoen ren. Heldigvis var Marianne meget renlig så det var ikke et problem. Lene tog nu sine trusser og Bh af og jeg kunne nyde hendes pragtfulde krop. Jeg blev lagt på gulvet og Lene skrævede over mig og sank ned over min pik og begyndte at ride mig. Mona og Marianne havde lagt sig en 69 og slikkede hinanden. Lene løsnede snoren omkring min pik mens hun red mig og en fantastiks velvære fyldte mig. Det var dejligt at se min pik glide ud og ind af Lenes glatte fisse og samtidig se de to gamle kvinder ligge og tilfredsstille hinanden. Det skulle nok vise sig at dagen ikke blev så slem som jeg en overgang havde frygtet. Lene klynkede og klemte sine små bryster mens hun red mig og endte med at få en kæmpe orgasme som sendte rystelser igennem hele hendes krop. Hun kravlede af mig og faldt udmattet ned på gulvet.

Jeg gik hen til de to ældre kvinder og fik vendt Mona så jeg bagfra kunne trænge op i hende. De var nu placeret så Mona lå øverst og jeg kunne mærke at Marianne begyndte at slikke mine nossere mens jeg kneppede Mona. Jeg kneppede Mona vildere og vildere og da Marianne til sidst pressede sin langfinger op i min røv eksploderede min pik inde i Monas fisse. Jeg kom og kom og kunne også høre at Mona fik orgasme mens min pik pumpede varm sperm dybt ind i hende. Totalt udmattede faldt vi alle sammen på gulvet hvor vi bare lå og nød det. Lene kravlede hen til mig og puttede sig ind til mig. Hun er godt nok den perfekte hustru selv om hendes mand er en gris af og til. Jeg vil nu ende denne novelleserie, men jeg vender tilbage med andre gode historier.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 55 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.