TEST DIG SELVCORONATEST

Test dig selv hurtigt og enkelt med den nye Boson coronatest, der kan give dig svar på, om du er smittet med Covid-19 (SARS-CoV-2-virus) på blot 15 minutter. KØB TESTEN NU...


Med et stivnede hende spinkle krop. En slags brøl kom fra hendes mund stærkt undertrykt af gummibolden i hendes mund. Hendes krop spændte op alt imens at Kelly fortsatte med at presse massagestaven...

Første dag i skolen gik hurtigt. Jeg kunne se at klassen bestod af et mix af indfødte indianerne og lokale borgere. Mange af dem havde fritidsarbejde på skaldyrs farme som var anlagt på lavt vand. Julia var der også. Jeg havde en del ekstra skolearbejde i starten da de forskellige delstater havde forskellige krav til hvad der kræves for at få en eksamen, men det gik.

Derhjemme var rytmen at jeg gik i mit normale tøj på hverdage og gummitøj i weekenden. Sådan gik nogle måneder.

Det var blevet sent efterår da vi gik i skoven. Vi var et par kilometer fra skolen da vi kom forbi et shelter. Kelly opdagede at en person sov derinde. Det var Julia som var smidt af hjemmet igen. Kelly og Mary var bestyrtet. Det var koldt og de sagde at Julia skulle komme hjem og bo hos dem indtil videre. Sådan blev det.

Hun fik et tomt værelse ved siden af mit. Næste dag kørte Kelly over til hendes far som fik læst og påskrevet hvorefter hun kom tilbage med resten af Julia’s ejendele.

“Blev han sur?” spurgte Julia

“Ja. Men jeg mindede han om at selvom du lige er fyldt 18, så har man et moralsk ansvar for at få sine børn videre i verdenen, så han faldt ned og accepterede at du nu bor hos os.”

“Tak” sagde Julia stille.

“Nu hvor du bor her, så må du også tage del i pligterne og vores rutiner. Det betyder en gåtur hver dag inden aftensmad og en tilsvarende om formiddagen i weekenden.”

Julia nikkede.

De andre i skolen var naturligvis interesseret, men tabte hurtigt interessen efter en dag eller to. De gik mere op i hvilke hold der klarede sig godt indenfor forskellige sportsgrene og så var der mange som kæmpede en daglig kamp på havet for at skaffe indkomst til deres familier.

De to kvinder fik skaffet en Mackintosh og gummistøvler og sydvest til Julia, så vi var klar til alt slags vejr.

Vi holdt ofte hånd. Mere end en gang kiggede jeg på hende og så vendte hun sig med “Hvad så?” Jeg kunne ikke få hendes øjne ud af mit hovedet. Hun havde langt sort hår og en meget velskabt krop.

Da vi kom til den første weekend sov jeg længe om Lørdagen, da jeg hørte Julia’s stemme ude på gangen. “Hvem har taget mit tøj?”

“Åh. Undskyld.” sagde Kelly. “Vi vasker alt tøj om lørdagen, men vi har noget du kan låne”

Julia drog et lettelses suk og gik i bad. Inde på mit værelse havde de to kvinder lagt korsettet og regntøjet klar. Mary kom ind og hjalp mig min korsettet. Så tog jeg jakke og bukser på.

Julia gik ind på sit værelse. “Hvad??” lød det derinde hvor Kelly ventede, men Kelly forklarede at de nok skulle huske at efterlade noget tøj næste weekend. Lidt efter lød der suk og støn derinde fra så hun var nok ved at tage et korset på under Kelly’s kyndige vejledning.

Jeg stod i gangen da hun kom ud iført en regnjakke og bukser som mig. Hendes hår var sat op i en med et hårbånd på toppen af hendes hovedet. “Sig mig. Har de også sat alt dit tøj til vask?”

“Ja. De gør de hver weekend. Man vænner sig til det og så har man rent tøj til hele ugen uden at garderoben skal være kæmpestor.

Hun kom helt hen til mig og prikkede mig på maven. Hendes øjne lyste af forbløffelse. “Har du….” Hun løftede op min jakke og så korsettet. “Min Gud. Hvad sker der her?”

Kelly kom hen og tog hende i armen. “Kom med ind i stuen. Så kan vi forklare”

Vi gik ned i stuen. Mary satte vand over til morgenmaden og Kelly forklarede om hendes afdøde mand som i lang tid skjulte sin Fetish for hende og som havde en affære med Mary, der var mandens sekretær. På et tidspunkt fandt Kelly ud af deres forhold og hun konfronterede Mary. Enden blev at manden for at undgå en økonomisk opslidende skilsmisse accepterede at blive domineret af de to kvinder. Desværre faldt han så tidlig bort, hvilket førte til at de flyttede hertil for kunne leve lidt for sig selv og nyde forkærligheden for gummitøj for dem selv.

“Det er ikke så slemt at bære, vel? Man skal bare lige vænne sig til det,”

Jeg nikkede. Jeg havde affundet mig med det.

“Ok. Jeg prøver.” sagde Julia. “Men hvis jeg ikke bryder mig om det, så vil jeg have mit eget tøj næste weekend”

“Det kan vi godt leve med” sagde Kelly.

Vi gik igang med dagens pligter som det altid var tilfældet om Lørdagen. På et tidspunkt stødte jeg ind i Julia da vi var ved at flytte nogle kasser bøger ned fra første sal. Det gav en hel elektrisk følelse i kroppen. Da vi et øjeblik var alene mens de to kvinder var igang nedenunder spurgte jeg hende om jeg måtte kysse hende. Vores læber mødtes. Jeg kunne mærke kuldegysninger af det intense kys. Mine hænder mærkede det stramme korset under regnjakken og vi kyssede igen.

“Undskyld. Jeg havde ikke set jer.” Det var Mary som hurtigt trak sig tilbage.

Det var blevet tid til vores lange gåtur. Jeg gik bag Julia og selv om hendes Mackintosh dækkede hendes krop, så viste det brede bælte om livet hvor smal hendes talje var.

Vi kom tilbage til huset og tog overtøjet af. Kelly kom hen til os. “Mary har fortalt hvad hun så. Hvad om vi gik ned i kælderen?”

Jeg var klar. Julia var lidt mere tøvende. Da vi kom ned i kælderen sagde Mary at vi kunne tage tøjet af og hygge os lidt inden de kom ned.

Snart stod vi overfor hinanden kun iført korsetterne. Jeg kunne se at hun også havde et skridtstykke af gummi som var forbundet med korsettet monteret mellem benene.

Jeg gik hen til hende. Hendes krop rystede af nervøsitet. Jeg omfavnede hende og kyssede hende langsomt, hvorefter jeg trak hende over til sengen.

Min pik forsøgte at blive stiv inden i dens gummi-bur, men det lykkedes ikke. Vi lagde os på sengen ved siden af hinanden. Hendes små faste bryster præsenterede sig pænt over korsettet som havde skåle til at støtte forneden.

“Tom. Jeg havde aldrig troet at vi skulle være sammen. Jeg har syntes om dig siden vi sås første gang.” Hun kyssede mig blidt.

Vi lå i hinandens arme da de to kvinder kom ind. “Julia. Rejs dig op.”. Hun tog en hætte frem. Den blev trukket ned over Julia hovedet, som rystede nervøst over hvad der skulle ske nu. Håret blev ført gennem et hul i toppen af hætten. Hætten svøbte sig ind til hendes hovedet, men efterlod ansigtet frit. De snørede den bagtil. “Hvad siger du så?” sagde Kelly henvendt til Julia.

“Det er godt nok specielt.” svarede Julia

“Godt. I dag skal du forkæles. Hvis du er jomfru, så er du også jomfru når du går herfra.”

Mary havde fundet et læderbælte til taljen frem hvor der var remme bagtil som hun låste Julias arme fast med. De lagde hende ned i sengen og fjernede skridt-stykket mellem hendes ben. Hendes yndige lille trekant præsenterede sig fint. Min pik kæmpede vildt inde i sit gummi-bur, men så længe jeg havde skridt-stykket på, kunne jeg ikke få rejsning.

De lagde hende i sengen og jeg fik besked på at slikke hende forneden. “Åhh. Det er for meget” udbrød hun, men Kelly lagde en finger på hendes mund, mens Mary begyndte at massere hendes bryster. Snart var Julia våd forneden. Så kom Kelly med en lang elektrisk stav hvor der var en stor gummikugle på foroven. Den startede hun så den begyndte at ryste og jeg fik besked på at stoppe med slikke Julia. Gummikuglen blev presset mod hendes revne og hun nærmest skreg “ÅHHHHH. Jeg kan ikke. Det er for meget.” Hendes udbrud forstummede da Mary pressede en gummibold ind i hendes mund. “MFFFF!!” Helly fortsatte med at bruge hvad de kaldte massagestaven på hende. Julia vendte og drejede sig, imens at spyt og savl stod ud af mundvigene på hende.

Med et stivnede hende spinkle krop. En slags brøl kom fra hendes mund stærkt undertrykt af gummibolden i hendes mund. Hendes krop spændte op alt imens at Kelly fortsatte med at presse massagestaven hårdt mod hendes skridt.

Så sank hun sammen.

Hun fik lov til at hvile sig lidt og fik et glas vand efter at gummibolden var blevet taget ud af munden.

“Var det godt?” spurgte Kelly

“Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Mange af drengene på skolen vil jo gerne, men jeg ved også at det sekund som jeg giver dem lov, så rygtes jeg som billig og så vil ingen være sammen med mig.”

“Så er det godt at vi gør det meget privat med vores weekend aktiviteter. Skal vi give Tom en tur?”

Jeg nikkede stille da jeg så at Mary havde fjernet tæppet fra bænken og dildo maskinen.

“Hvad pokker?” sagde Julia.

“Bare vent og se. Måske vil du plage om en tur bagefter.”

Jeg blev fikseret til bænken med manchetter og rem. Gummibolden blev presset ind i min mund. Dildoen blev ført ind og Julia tog sig forskrækket til munden da jeg udstødte et højt suk da dildoen gled forbi min ringmuskel.

Kelly startede maskinen og jeg mærkede hvordan dildoen kørte frem og tilbage.

“Det var noget min mand Herbert elskede” sagde Kelly “Men fra tid til anden tog vi ham også med en strap-on dildo”

“Strap-on?”

“Ja. Lad mig vise dig” Kelly tog en påspændingsdildo frem. Den var dobbelt så hun førte den ene dildo op i sig “Åh. Det er dejligt.” stønnede hun.

“Så er jeg klar. Skal jeg vise dig hvordan man bruger den på Tom?”

“J,ja..” stammede Julia. Det var tydeligt at hun var usikker. Kelly stoppede maskinen og lettet mærkede jeg hvordan dlldoen blev taget ud. Så kom Kelly hen til mig og jeg så at påspændingsdildoen var meget større end dildoen på maskinen. “MFFFF!!!”. Jeg prøvede at gøre hende opmærksom på at den var for stor for mig, men snart efter mærkede jeg spidsen blive presset mod ringmusklen.

Kelly pressede og pressede. Det gjorde ondt. Jeg stønnede af smerte. “Ødelægger I ham ikke?” spurgte Julia men blev beroliget af Mary som holdte hendes arme omkring Julia’s skuldre. “Han kan godt tage det. Vi har malket Tom mange gange ligesom vi malkede Herbert hver uge indtil hans tidlige død.”

Dildoen gled ind i mig. Min krop var i choktilstand over den massive indtrængen. Kelly tog en kort pause før hun begyndte at støde dildoen ind i mig. Dildoen var massivt. Den var noget større end noget andet, jeg havde haft inde i mig. Min krop sitrede af anstrengelse. Kelly stødte og stødte i et monotont tempo. Det var lige før at hele bænken rykkede sig. Der gik ikke lang tid før at jeg fik udløsning. Igen var det den mærkelige følelse af at blive malket. Kelly lod dildoen banke ind og ud af mig indtil hun kunne se at der var udsolgt.

Der lød en svup da dildoen blev trukket ud. Kelly skyndte at sætte en buttplug ind i stedet.

Så tørrede hun min pik af og satte skridt-stykket på igen og henvendte sig til Julia.

“Sådan malker man en mand. Det er den eneste måde man kan styre dem på. Det er ikke sådan at mænd generelt er onde. De styres bare af deres drifter som de slet ikke kan kontrollere.”

Julia nikkede. Det havde været en lærerig dag for hende.

Vi gik op for at bade. Søndag aften lå vores normale tøj klar som altid. Julia accepterede huset påklædning-standarder og hver weekend blev tilbragt iført korset.

Fiskerlejet - Julia del.2
I alt: 5 ud af 5 - fra i alt 3 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér