TEST DIG SELVCORONATEST

Test dig selv hurtigt og enkelt med den nye Boson coronatest, der kan give dig svar på, om du er smittet med Covid-19 (SARS-CoV-2-virus) på blot 15 minutter. KØB TESTEN NU...


De lagde mig ned på sengen og gav mig manchetter på så jeg lå udstrakt med arme og ben ud til hver sin side, hvorefter de tog tøjet af og snart stod foran mig iført gummi-korsetter...

Teenagern Tom er ankommet til staten Washington hvor han skal bo imens han færdiggør sin tid i High School. Han indlogeres hos to kvinder.

---

Efter mange timers togrejse kom jeg til byen Bellingham. Her ventede der to kvinder på perronen. De var i 40’erne og præsenterede sig som Kelly og Mary. Vi fik min bagage udleveret og så fandt vi en kuffertvogn så vi kunne få min bagage ud til deres pickup truck.

De boede ikke selv i byen men noget udenfor i en område ved øen Lummi. Det var del af et reservat for en stamme af samme navn, men der boede også mange andre i området som ikke var en del af denne stamme. Vi kørte i lang tid. Et floddelta krævede at man kørte udenom. De fortalte at der var en del fiskere, men også områder hvor man dyrkede muslinger og østers. Da vi nærmede os området kunne jeg godt se at mange af dem vi passerede på vejen bar waders eller andet tøj som signalerede at de levede af fiskeri. Vi ankom til huset som lå noget for sig selv. De forklarede at skolen lå så man bare kunne gå igennem skoven nogle kilometre. Alternativet var at vente på skolebussen som kørte langs kystvejen. Det var nemmere at gå.

Der var nogle uger til skolen startede, men Kelly og Mary spildte ikke tiden. De fik mig indskrevet på skolen. Jeg fik et værelse for mig selv. Det tog nogle dage at få pakket ud.

Vejret skiftede meget. Det regnede en del. Det var jeg ikke vant til i Missouri. De to kvinder elskede at gå ture uanset hvordan vejret var og de ville have mig med. Jeg havde ikke tøj til det, men de fandt en tung regnfrakke. En Mackintosh kaldte de den. Den var dobbeltradet og ved halsen var der en flap som kunne knappes til så man ikke fik vand ind, hvilket var godt når det blæste meget. Jeg fik også en sydvest, men gummi-flapper som dækkede ørene og selvfølgelig gummistøvler, hvilket var praktisk i de sumpede områder nær flodens udmunding.

Det var dejligt med den friske luft. En dag da vi gik gennem skoven så vi en ung pige på min alder. Hun var halv indianer. “Hej Julia” sagde Kelly. “Hej” svarede hun tilbage. Vores øjne mødtes. Jeg følte mig helt opslugt af dem. Hun rødmede svagt og jeg kunne mærke på mine kinder at jeg heller ikke var upåvirket. Hun gik videre og vi havde gået et stykke tid da Kelly sagde. “Sød pige, synes du ikke?”

“Jo…” svarede jeg svagt.

“Det er bare synd med hendes familie. Hendes far kan lide flasken og han er noget svær at være sammen med når det er slemt. Jeg har flere gange set hende sove nede ved havnen eller ved skolen, når det bliver svært derhjemme” kom det fra Kelly.

Vi gik hjem og det blev tid til at få te. Næste dag var det Lørdag og vaskedag. De to kvinder havde taget alt mit tøj. Jeg havde faktisk ingenting at tage på udover de underbukser jeg havde på. “Åh. Det havde jeg ikke tænkt på” sagde Kelly da jeg konfronterede hende med mit problem. “Og vi skulle have været ude og gå”

“Jeg har en løsning” sagde Mary da hun kiggede ud fra vaskerummet. “Lån ham noget af Herbert’s tøj. Det er samme størrelse”

Hebert var Kelly’s afdøde mand. Han havde opbygget en stor maskinfabrik i Detroit som leverede dele til bilindustrien, men var pludselig død i en alder af 47 år. Kelly havde solgt fabrikken til en de store bilfabrikanter og havde fået gode penge for det. Dem havde hun brugt nogle af for at købe huset og flytte sammen med Mary, som var mandens trofaste sekretær.

Vi gik alle 3 ned i kælderen hvor der var et depotrum. Indenfor fandt hun et stykke tøj frem.

“Hvad????” udbrød jeg. Det var et gummi-korset.

Kelly tog mig om skulderen. “Ja. Det er lidt usædvanlig, men Herbert var en usædvanlig mand.”

Jeg var ikke sikker på at det var en god ide, men tanken om at skulle rende rundt hele dagen i underbukser var heller ikke sjovt.

“Tag dine underbukser af” sagde Mary roligt.

Jeg tog underbukserne af. Det svære gummi korset blev hægtet foran. Så snørede Kelly det stramt på ryggen. Jeg stønnede når hun gang på gang hæv i snorene. Der var to brede spænder som gik over skuldrene. Jeg synes de skar lidt i huden, da hun spændte dem. Så var der der nogle ringe forneden Hun klikkede nogle små læderremme i som gik til et stykke gummi som blev placeret mellem mine ben. Jeg så at min pik og pung passede ind i en fordybning i gummi-stykket. Det blev fastgjort med to læderremme til 2 andre ringe nederst på korsettet.

De førte mig over foran et spejl. Korsettet havde givet mig en smal talje.

“Hvad med overtøj. Det her er jo kun undertøj” spurgte jeg.

“Ja. Du kan tage disse regnbukser og regnjakke på. Her er nogle sokker.” Selv sokkerne var af gummi. Jeg tog bukser og jakke på. Der var ingen hætte på jakke, men det gjorde heller ikke noget, for når vi skulle ud og gå, fik jeg en sydvest på.

Iklædt det noget mærkelige tøj gik jeg ovenpå og vi gik igang med dagens pligter. Senere gjorde vi os klar til vores gåtur. Det var mærkeligt med alt det gummi mod kroppen, men det var nu OK. Vi kom hjem efter en time langs stranden og vi fik aftensmad.

Da det var tid til at gå i seng bad de to kvinder mig om at komme med ind i soveværelset.

De lagde mig ned på sengen og gav mig manchetter på så jeg lå udstrakt med arme og ben ud til hver sin side, hvorefter de tog tøjet af og snart stod foran mig iført gummi-korsetter som var næsten mage til det jeg havde på.

Kelly fjernede stykket mellem min ben og min pik sprang til live på grund det ophidsende syn.

“Tom. Du ser dejlig ud. Tilgiv os at vi bruger dig til at genoplive vores gode tid med Herbert.” sagde Kelly og tog fat omkring min pung. Så tog hun min pik ind i hendes mund. Jeg stønnede af vellyst. Hun var vidunderlig. Snart var jeg på nippet til at få udløsning. Så stoppede hun og placerede sig så hun kunne sænke sin underkrop ned over min pik. Den gled op i hendes varme og fugtige hule. Hun bevægede underkroppen så den gled helt ind. Det var fantastisk.

“Nu skal du rides!” sagde Kelly og begyndte at bevæge sit underliv lidt frem og tilbage. Mary tog fat om mine brystvorter og nev i dem. Det gjorde en smule ondt, men det pirrede mig også. Hun lagde sig ned til mig og begyndte at kysse mig mens hun fortsatte sin leg med mine brystvorter.

Jeg kunne ikke holde mig tilbage. Jeg sprøjtede op i Kelly som stønnede af vellyst.

Kelly løftede sin krop af, så min nu slappe pik kom ud af hende. De løsnede mig fra sengen, men jeg beholdte manchetterne på og fik besked på at lægge mig på knæ. Kelly satte sig foran mig og støttede mig så min numse stak i vejret. Jeg mærkede hvordan noget blev presset mod min ringmuskel.

“Rolig. Det er bare en plug. Vi skal nok være forsigtige.” kom det beroligende fra Kelly.

Plug gled i mig. Det var smurt med noget fedtet. “Oh.” udbrød jeg.

Den gled længere og længere ind. Det gjorde lidt ondt. “Av.” kom det fra mig. Kelly strøg mig hen over kroppen. “Det er snart overstået” sagde hun.

Pluggen kom til det bredeste sted. Jeg stønnede af anstrengelse, men så gled den ind og fandt hvile.

Jeg kunne mærke at det indre trykken på organer havde givet mig rejsning igen. Kelly låste mine manchetter fast til hinanden på ryggen og begyndte at kysse og kærtegne mig.

Jeg mærkede at Mary tog fat i pluggen. Den blev taget ud og jeg gav et suk fra mig. Så kravlede hun op i sengen og jeg mærkede en dildo blev presset mod ringmusklen. Den gled ind med lidt besvær. Jeg kom med et suk på grund af overraskelsen. Mary begyndte at støde dildoen ind mig. Jeg mærkede hvordan dildoen arbejdede sig længere og længere ind mig og min pik blev stiv uden at jeg forstod hvorfor.

Mary’s stønnen blev afløst af et skrig. Med et voldsomt stød sendte hun dildoen helt i bund og jeg fik udløsning på stedet. Kelly gik straks igang med at bruge sin hånd til malke alle dråber ud af min pik. Kelly sank udmattet sammen over min krop.

Da hun havde kommet sig så trak hun dildoen ud af mig. Jeg fik en buttplug stukket op, hvorefter gummi-stykket mellem mine ben blev sat tilbage.

Det havde været dejligt og jeg gik ned til mit værelse hvor jeg smed mig udmattet på sengen - stadig med korsettet på.

Næste morgen stod jeg op og tog regn-bukser og jakke på. Det var Søndag og de to kvinder læste i biblen frem for at gå i kirke. Vi fik te og kager om eftermiddagen. Det føltes stadig lidt mærkeligt og pirrende. Hen af eftermiddagen skulle jeg på toilettet og Kelly hjalp mig af med buttpluggen.

Da det blev aften bad de mig om at komme ned i kælderen med dem. Her fandt de en maske som dækkede mit hår. Derefter fik jeg manchetter på hvorefter Mary fjernede et dække. Under dækket var der en underlig anordning. En slags bænk, som jeg skulle lægge mig på maven på. Jeg lagde mig ned og manchetterne på arme og ben blev låst fast til nogle anordninger på bænken. En rem blev ført hen over min krop så jeg ikke kunne løfte mig fra den. Så bad Kelly mig om at åbne munden og aldrig så snart havde jeg gjort det før at en stor gummibold blev presset ind i min mund. Foran bænken var der en dobbeltseng og to kvinder tog tøjet af, som afslørede deres lækre kroppe og stramme gummi korsetter. Kelly fjernede gummi-stykket mellem benene og rumsterede med noget bagved mig.

“Dette var Herberts yndlingsleg.” sagde hun.

Jeg mærkede hvordan spidsen af en dildo ramte min ringmuskel. “MMFF!” udbrød jeg.

Mary klappede mig på hovedet. “Vi skal nok være forsigtige.”

Dildoen gled ind i mig. Kelly tog et betjeningspanel som havde en ledning gående til apparaturet bag mig. Så kravlede hun op til Mary i sengen og de to kvinder lagde sig i en 69’er og begyndte at tilfredsstille hinanden med tungen. Synet og lugten af gummi som fyldte rummet var ophidsende.

Kelly trykkede på panelet og dildoen begyndte at køre frem og tilbage. Min pik blev stiv af følelsen af dildoen som kørte ind og ud, samtidig med at jeg nød synet af de to kvinder som tilfredsstillede hinanden. Jeg gryntede af vellyst. Kelly fik en orgasme. Hendes krop stivnede og hun gryntede tungt. Der gik ikke lang tid før at Mary også fik en orgasme. Så lagde de sig sengen og betragtede mig.

Kelly justerede på panelet og dildoen i min numse satte farten op. Det var for meget. Jeg gryntede af anstrengelse, men dildoen kørte hensynsløst ind og ud. Jeg kunne ikke holde mig tilbage. Jeg fik udløsning. Min krop stivnede, læderremmen holdt mig nede mod bænken og væsken pumpede ud af mig. Jeg sank sammen over bænken. Jeg prøvede at sige at de nu godt kunne stoppe maskinen for jeg var kommet. Men de stoppede den ikke. Jeg gryntede af smerte, dildoen føltes som en rødglødende metalstang. Jeg rev og flåede i manchetterne, men de stoppede ikke maskinen. Mit desperate blik fik Kelly til at røre ved sig selv igen og Mary masserede hendes bryster alt imens hun langsomt men sikkert arbejdede sig hen imod næste orgasme.

Jeg fik udløsning igen. Denne gang var den dog anderledes. Det var nærmest som om at jeg blev tvangsmalket.

Jeg sank udmattet sammen over bænken på randen af bevidstløshed. Kelly stoppede maskinen med panelet og de hjalp mig fri. En buttplug blev sat i så min ømme ringmuskel kunne få ro.

Om aftenen inden jeg skulle i seng kom de med mit normale tøj. Næste morgen var skoledag. Mit sidste år på skolen inden jeg forhåbentlig stod med eksamensbeviset i hånden.

Fiskerlejet - Lummi del.1
I alt: 5 ud af 5 - fra i alt 3 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér