TEST DIG SELVCORONATEST

Test dig selv hurtigt og enkelt med den nye Boson coronatest, der kan give dig svar på, om du er smittet med Covid-19 (SARS-CoV-2-virus) på blot 15 minutter. KØB TESTEN NU...


Igen eskalerer budafgivningen og hammerslaget lander på 2000 kreditter til Hertugen, som peger på sengen. En lille seng bringes til scenen og hun bliver guidet hen til sengen og guidet til at knæle...

Auktionsmanden står på podiet for at læse en erklæring.

”Må jeg bede om jeres opmærksomhed, tak.”

”Kvinden på scenen, giver hermed samtykke til, at følgende bliver auktioneret væk. Hun har frivilligt erklæret sine bløde og hårde grænser og opført følgende til salg som enkeltdele, ifølge hendes udtrykkelige anmodning er auktionerne som følger:
·Fruens bryster.
·Give hende oral orgasme.
·Hende siddende på knæ givende blowjob.
·Og til sidst, hendes fisse og røvhul at kneppe.”

Hun står på scenen, med bind for øjnene, håndledende bundet bag hendes ryg, samt hendes halsbånd prydet af teksten ”ejet”

Til denne begivenhed har hun valgt at være helt nøgen, bortset fra et par glasklare stiletter, så det ser ud som om hun nærmest svæver over podiet.

Hendes dom sidder på en stol tæt ved, nyder udsigten og vil sørge for, at ingen krydser grænserne.
Auktionen er en privat begivenhed hvor deltagerne adopterer historiske personer.

I aften er hun Lady Katherine, en adelskvinde der endelig er fri til at udforske sine lidenskaber.

“Stilhed tak.
Varenummer 1 er damens bryster.
Det er angivet, at de kan blive rørt, masseret, slikket, suget let eller fast, let slået, men ingen bid.
Hun har også meddelt, at brugen af varen kan deles mellem to bydende.
"Auktionen begynder med 10 kreditter. ”

Der er en hurtig entusiastisk afgivning af bud. Hun kan høre alliancer blive indgået og alliancer blive brudt, hvilket får prisen til at stige eksponentielt.
Hun skælver i forventning.
“Solgt for 500 kreditter til Baronen og Marquis De Sade. I kan nærme jer scenen og gøre krav på jeres præmie. ”

De tøver ikke med at nyde det de havde budt på, i ti minutter har de hendes bryster, de skiftes til at slå siderne af hendes bryster, hendes brystvorter og slikke, nulre og suge hendes brystvorter dybt ind i deres munde, de glæder sig hørbart over hendes lyde af nydelse, samt den misundelse der lyder fra publikum.

Lyden af den lille klokke indikerer, at tiden er forbi.

Herrerne trækker sig tilbage, og planlægger allerede at byde i de kommende runder.

“Det næste element er oral orgasme. Den vindende tilbudsgiver kan vælge mellem at sprede Fruens ben, mens hun ligger på et bord, eller bøje hende ned over en seng struttende med sin røv oppe i luften.

Hvis hammerslag når mindst 1000 kreditter, må vinderen også bruge sin mund, tunge eller fingre i hendes røv.

"Auktionen starter ved 500 kreditter. ”

"1000 kreditter" tilbyder en af vinderne af hendes bryster.
Igen eskalerer budafgivningen hurtigt og hammerslag lander på 2000 kreditter til Hertugen, som peger på sengen.

En lille seng bringes til scenen og hun bliver guidet hen til sengen og guidet til at knæle på den.
Hendes ansigt er nede på madrassen, røven strutter op i luften, Hertugen dykker ned for at smage hende, hans vidunderlige tunge leger med hendes fisse, hendes klitoris og hendes anus, hun mærker hvordan liderligheden vokser, vokser og vokser.

Da klokken ringer igen, er hun desperat efter at blive kneppet, her og nu, krævende, hårdt at blive brugt.

“Det næste punkt er et blowjob, hun har en særlig præference for at spermen skydes ud over hendes bryster.

"Auktionen starter ved 1000 kreditter. ”

Efter en vanvittig auktionsrunde hvor hammerslaget ender på 5000 kreditter, lader Jarlen sin stenhårde pik glide dybt ind i hendes mund, han holder fast i hendes hår og presser sig selv dybere så hun på samme tid mærker gag reflekserne alt imens hendes fisse giver en krampe af nydelse.

Klokken ringer og manden holder fast om hendes hoved, trækker munden hurtigt frem og tilbage over hans pik inden han trækker pikken ud af hendes mund og sprøjter ud over hendes bryster.

”Vi er nu ved hovedbegivenheden.
Vinderen må kneppe ethvert hul efter hans præference og vinderen må invitere en ven til at tage et andet, hvis auktionen ender over 10.000 kreditter."

"Auktionen starter på fem tusinde kreditter. ”

Auktionen bliver til et sandt inferno af bud, hun kan høre hvordan bud overgås af bud og hvordan nogle mumler og går sammen om at byde.

Hun kan hører vinderne af første runde slår sig sammen igen, og hvordan de tilbyder en uanstændig sum på 20.000 kreditter, igen overgår dem og de vinder igen.

En guide hjælper hende med at tage skoene af og komme forsigtigt op på sengen igen.

En af herrerne ligger allerede med sin pik klar, og guiden hjælper hende i en position siddende over ham og hun bliver straks fyldt ud af en stor tyk pik, som fylder hele hendes fisse.

Hun begynder at ride ham hårdt, men der går ikke lang tid inden han holder hende fast så den anden vinder får mulighed for bruge hende på samtidig, hun forstår intuitivt hvad der er ved at ske og bøjer sig frem for at tilbyde sin røv.

Hun mærker pikhovedet af en anden pik lege med hendes anus og derefter langsomt glide op i hendes anus, mens den anden pik er i bund, hun ekser i orgasmen med begge pikke dybt oppe i sig og orgasmen ruller i hendes krop mens de to mænd finder en rytme, de starter asynkront en pik dybt i hendes anus som afløses af en pik der glider dybt op i hendes fisse så snart pikken i hendes anus glider ud af hende.

Herefter bliver det synkrone pikke i både fisse og anus der glider i bund samtidigt, hun skriger orgasmerne ud i lokalet, hun føler hvordan hendes fisses safter løber ned ad hendes lår.

Hendes sind er tabt i den intense fornemmelse.

Hendes krop kan er et sensitivt følelsescenter af lyst og liderlighed, hun hører de to mænd nærmest synkront brøle deres orgasmer ud i rummet.

Hun mærker deres pikke vokse inden i hende, mærker hvordan de pulserende skyder sperm af langt oppe i hende og mærker endnu en orgasme komme rullende i hendes krop, hendes fisse og hendes anus strammer sammen om de to pikke, hvilket syntes at forlænge herrernes orgasme yderligere.

Pikken glider ud af hendes anus og hun bliver forsigtigt rejst op af guiden, hun bliver guidet tilbage til podiet.

”Auktionen over Lady Katherine er nu afsluttet, da hver kredit svarer til 50 øre, hun har indbragt 13.500 kroner som er doneret til Kvinde Hjemmet af auktionsvinderne og er attesteret af kassereren.”

Hun mærker hvordan velkendte hænder guider hende ned fra podiet, og hører hendes Dom hviske i hendes øre ”Lady Katherine er nu sat fri” samtidig med hun mærker hvordan halsbåndet prydet med ”ejet” tages af hendes hals

Hun guides til et andet lokale hvor der kun er de to, han tager hendes blindfold af hendes øjne, og smiler til hende, det der stolte, frække smil som kun han kan smile.

Han holder om hende, lader hendes åndedrag falde til ro, og lige der efter dette smukke frække skuespil, ønsker han hende mere end nogensinde før.

Auktion
I alt: 4.8 ud af 5 - fra i alt 4 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér