TEST DIG SELVCORONATEST

Test dig selv hurtigt og enkelt med den nye Boson coronatest, der kan give dig svar på, om du er smittet med Covid-19 (SARS-CoV-2-virus) på blot 15 minutter. KØB TESTEN NU...


Viggo er i USA lige da 2. verdenskrig starter. Han måtte tage flugten efter noget rod i Los Angeles og arbejdede for en tid iført kvindetøj på hotel Bayou i en by i Louisiana...

Det var en ny måde at arbejde på. Pludselig var det mig som sammen med Ethel gik de ansattes standard igennem inden vi slap dem løs på hotellet.

Selv Karen som ellers befandt sig bedst i overall når det var muligt faldt for mine høje standarder. Det var en tur ned i kælderen og få strammet korsettet ind.

De to ejere var tilfreds. Ben gav en del problemer, så ham var jeg ekstra streng overfor til stor tilfredshed for hans søster Emily.

Når han havde skabt sig så hjalp hun mig ofte med at få strammet korsettet ekstra ind. På et tidspunkt var det blevet så slemt at jeg måtte ty til det ultimative, vi havde på hotellet for at det ikke skulle udvikle sig til en indlæggelse. Disciplin-korsettet. Det var det ultimative korset.

Det strakte sig ned over hans krop og halvvejs ned til knæene. Det var ikke til at arbejde i. Det var et han fik på i kælderen hvor han så kunne stå hele dagen. Jeg husker første gang jeg satte ham i det. Ethel kunne ikke engang huske hvornår det blev brugt sidst. Han hang i luften strukket ud og fastgjort med manchetter på arme og ben. En stor gag-bold var presset ind i hans mund. Hans søster havde hjulpet og jeg bad hende om at gå ud et øjeblik mens jeg tog den manuelle malke-enhed og førte ned over hans pik. Med den anden hånd tog jeg en Doctor Young plug og førte ind ind gennem hans endetarmsåbning. Han kom med et støn af smerte. Jeg brugte malke-enheden og snart stønnede han af vellyst. Et grynt kom fra ham da han fik udløsning. Jeg tørrede ham og bad Emily om at komme ind igen. Så fik han korsettet på. Der var mange hægter foran. Derefter var det tid til at lukke ryggen. Han stønnede og gryntede hver gang vi trak til med et ryk. Langsomt svøbte det stive korset med metalskinner sig tæt om hans krop. Der var ligesom to lag snører. Der var også nogle i siden og her trak jeg i den ene side og hans søster i den anden. De brede skulderstropper blev spændt. Lyden af læder som bliver strukket har altid gjort mig opstemt. Emily kiggede mig dybt i øjnene. Hun havde set det.

Vi løsnede rebene så Ben kunne sætte sig på en bænk i rummet. Han sank ned på bænken med et suk. Korsettet skar sikkert i maven og gjorde det vanskelig for ham at få vejret Manchetterne på hans arme blev bundet sammen på ryggen. Sådan måtte han sidde på bænken indtil aften. Retfærdigt for alternativet dengang var faktisk fysisk afstraffelse, hvilket gik indehaverne meget imod.

Vi forlod kælderen og gik over til hytten bagerst i haven for at hente forsyninger. Vi var dårlig kommet indenfor før at Emily bød sig til. “Vil du tage mig? Jeg har hørt at du er blid i forhold til Eric og jeg vil gerne prøve at have et samleje.”

“Skulle du ikke spare dig i forhold til en kommende ægtemand?”

“Nej. Det kommer måske aldrig. Tag mig. Jeg har en gagbold i lommen og en læderrem så du kan tage mig bagfra uden at vi alarmerer hele hotellet.”

Det var for godt til at være sandt, men jeg bandt hende hænder på ryggen og gav hende gag-bolden i munden. Jeg var temmelig liderlig og kørte min finger gennem hendes revne. Hun var også våd. Jeg lod en finger glide om i hendes bagerste hul. “MFF!” Hun havde måske regnet med at blive taget normalt, men jeg ville ikke gøre hende gravid. Jeg drillede hendes klitoris med mine fingre, mens jeg positionerede min pik foran hendes bagerste hul.

Jeg pressede mod hendes lukkemuskel imens at jeg fortsatte med at drille hendes klitoris. Hun pev en smule i gaggen, men jeg pressede på og trængte ind. Hendes krop stivnede et øjeblik og jeg pausede imens at jeg fortsatte med at masturbere hende. Det var noget hun kunne lide. Jeg begyndte at pumpe med min pik. Hun gryntede og savl løb ud af hendes mundvig.

Hun begyndte at komme med høje lyde og pludselig sitrede hendes krop. Hun havde fået orgasme. Jeg bankede pikken helt i bund og fik udløsning, hvorefter jeg trak mig ud. Jeg havde heldigvis undgået at få plettet min tjener-uniform.

Vi gik hver til sit. Det var ikke sidste gang at jeg tog Emily nede i hytten.

Nogle uger var gået. Pludselig stod Jacobsen i receptionen. Vi omfavnede hinanden. Han havde nyt til mig.

“Viggo. Tyskland er ved at falde. Rederiet vil genåbne vores kontor i Hamborg så snart det er muligt. Det kan gå frygtelig galt, men også være en stor chance. Vil du gribe den?”

Selvom udsigten til at sige farvel til Gatorville - byen som havde modtaget mig med åbne arme og behandlet mig så godt - så havde ting sin tid. Jeg savnede Danmark og et arbejde i Hamborg ville bringe mig tættere på mit hjem. Jeg ville blive afdelingschef, hvilket var et kæmpe spring for en ung mand som mig. Jeg accepterede på stedet.

Jacobsen blev et par dage. Jeg fortalte min historie og hvordan det var at være klædt som kvinde. Jeg undlod at fortælle om Alice og den lille sideforretning, jeg havde haft kørende med hende. Han tog tilbage til Los Angeles.

Jeg måtte gå til Karen og fortælle hende nyheden. Vi havde arbejdet tæt sammen i lang tid, så jeg følte at det var mest fair, hvis jeg gav hende beskeden før at jeg fortalte den til de andre. Det viste sig at hun havde en lige så stor nyhed at fortælle som jeg havde. Hendes far havde skrevet til hende at hun gerne måtte melde sig til militæret når han kom hjem på orlov som formentlig ville blive permanent nu hvor alle talte om at det kun kunne være få måneder før at krigen sluttede. Alt der manglede nu var at krigen sluttede og jeg kunne tage afsted.

På flugt - Disciplin på hotellet del.9
I alt: 4 ud af 5 - fra i alt 1 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér