BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg er til SM, jeg er dominerende og sadist.

Jeg har en slave. Normalt bliver hun kun tiltalt som slave, men hun har dog et navn, Franciska.

SEX I DAG?

Det var en slave jeg hentede i Rumænien. Hun er på kontrakt, en kontrakt der giver mig fuld råderet over hende, eneste begrænsning er permanente mærker eller skader.

Når hun nu er på kontrakt, så er der jo også en betaling, men den er nu så lille at det ikke er værd at skrive om. Der er dog lige den krølle på aftalen, at hvis jeg smider hende ud, skal jeg betale hendes månedsløn, hvis hun selv vælger at bryde kontrakten, får hun ikke noget. 

I aftes nægtede slaven at stille sig til rådighed for en sød fyr jeg havde udvalgt. Han var såmænd ren og nybadet, men hans udseende var ikke som os andres, køn var han bestemt ikke, men en sød fyr. Men hun nægtede! Jeg advarede hende om at hun ville blive straffet seriøst, hvis hun stadig nægtede, samtidig med at jeg tilbød hende en fisse at slikke imens, så hun ikke skulle kigge på ham. Hun nægtede pure.

Det var ikke en situation jeg havde ventet skulle komme, så jeg var nok lidt uforberedt.

Jeg lovede hende dog en seriøs straf dagen efter. Det blev ikke med det samme, aftenen skulle gå videre med resten af selskabet.

Den forsmåede mand trak sig skuffet tilbage og var ved at gå. Jeg fik dog fat i ham og fik ham til at blive.

Jeg fik i en fart sendt hende hen til en anden fyr. Ham kunne hun godt lege med, og da hans kone blandede sig slikkede slaven hende mens han kneppede hende bagfra.

Jeg lavede med tegn og fagter en aftale med fyrens kone om at hun skulle holde slavens hoved godt begravet i hendes fisse. Jeg hentede så fyren fra før og han fik lov til at overtage fra manden, så han ikke var kommet forgæves. Han holdt dog ikke længe før han kom. Da hans udløsning var stilnet af, trak han sig ud og holdt behørigt godt fat i kondomet. Jeg må indrømme at jeg kiggede noget, kondomet var næsten fyldt, jeg har aldrig set nogen anden levere så stor en portion.

Jeg snakkede med ham lidt efter og han fortalte, at han kunne ”skyde” mere end en meter.

Det gav mig en ide. Jeg spurgte om han blev lidt længere, jeg havde en plan. Det ville han gerne, men han ville lige hente en T-shirt, der kunne skjule hans krop lidt.

Lidt senere hvor slaven var færdig med parret, bandt jeg slaven knælende, med albuerne over hovedet, og hænderne ned på ryggen, det gav hende en meget rank holdning, så brysterne rigtig struttede. Rebet bandt jeg fast i hendes ankler, så hun ikke kunne rejse sig. Så fik alle de øvrige lov til at få blowjob af slaven, kvinderne kunne også få slikket fisse. Eneste betingelse var at mændene sprøjtede på hende.

Den afviste mand holdt sig lidt i baggrunden, mens alle de andre hanner fik blowjob og sprøjtede ud over hende. Da alle var færdige stillede han sig en meter fra hende og kiggede hende i øjnene, mens han spillede pikken. Slaven så på ham med trods i øjnene og fast lukket mund. Pludselig stoppede han og et sekund senere, skød der en stråle sperm ud af pikken. Den ramte hende lige i panden og splattede ud. Slaven spjættede forskrækket og skyndte sig at lukke øjnene. Så kom det næste sprøjt, det ramte hen over næsen, så det løb ned ad begge sider. Tredje sprøjt ramte på halsen, fjerde lige på munden, som en refleks stak hun tungen ud og begyndte at slikke det i sig da hun kom i tanke om det, skyndte hun sig at lukke munden igen. Femte sprøjt ramte på kinden, sjette igen på panden. Sprøjtene blev nu lidt svagere og han rykkede nærmere, mens de sidste fem – seks sprøjt ramte hende i ansigtet. Jeg gjorde tegn til at han skulle gå nærmere og tvære spermen rundt i hendes ansigt med pikken, mens jeg holdt hende, så hun ikke kunne dreje hovedet.

Da han var færdig med at tvære sin pik rundt i slavens ansigt, takkede han og klappede blidt slaven på kinden, mens han stille spurgte om det havde været mindre ydmygende hvis hun blot havde fulgt hendes herres ordre? Hun svarede ikke, men kiggede blot ned. Han kiggede på mig og med et blink med øjet takkede han for alt.

Jeg supplerede slavens opbinding med et løst reb om halsen, der blev bundet fast i loftet, så hun ikke kunne flytte sig eller vælte. Hun fik lov til at blive siddende en times tid til vi skulle hjem med den tørre sperm i hele hovedet. 

Næste morgen havde jeg besluttet mig for straffen.

Den skulle foregå ude i skoven, i en lysning, et sted hvor der skulle have været bord på en gammel træstub, med bænke omkring. Bænkene var aldrig kommet. Og bordet heller ikke, det var kun træet der var skåret af i passende højde til at der kunne lægges planker på som bord. Men den havde den rette højde, til at jeg kunne binde slaven fast så alle hendes huller var tilgængelige.

Jeg havde tidligere været på stedet og skruet nogle kroge i træet på passende steder, så det var nemt at fastgøre hende.

Mens vi spiste morgenmad, bad jeg slaven om at lave nogle stykker smørrebrød til mig, og stille dem i køleskabet. Hun så spørgende på mig, og jeg fortalte hende blot, at hun måske ikke var hjemme til frokost. 

Klokken var 10 om formiddagen, morgen rutinerne var overstået. Jeg bad slaven om, at tage et par lette sko, en “slå om” nederdel og en hvid T-shirt på, ikke andet, hun skulle dog medbringe et ægsæt med ledning. Uden slaven vidste hvad der var i, havde jeg taget en ugennemsigtig pose med nogle stykker reb, et blindfold og en nihalet kat med lange stive snerter med, der var også en lille i-pod med tilhørende ørepropper og nogle stykker plaster, samt kondomer, glidecreme og et lille stykke pap hvor jeg havde skrevet på.

Slaven fik nu besked på at bukke sig med spredte ben og nederdelen slået op så røven var fri. Jeg arbejdede først det ene æg op i slavens fisse, legede lidt med det, trak det ud og arbejdede det op i røven i stedet. Det andet æg blev sat op i fissen, jeg afprøvede dem, og hun fik besked på at rette sig op. Når man så hende bagfra kunne man se ledningerne stikke ud under nederdelen mellem hendes ben og op til linningen hvor resten af ledningen var rullet sammen og fjernbetjeningen sad på ydersiden så den kunne ses og jeg kunne nå den. Slaven var pinligt bevidst om at det kunne ses, og jeg kunne se på hende at det ikke passede hende. Hun havde aldrig lært sig at være ligeglad med at blive udstillet offentligt, hvilket jeg selvfølgelig udnyttede.

Vi gik ud af døren, hun låste som vanligt. Hun ledte efter et sted at lægge nøglerne, men der var ingen lommer, så hun spurgte om jeg ville opbevare nøglerne. Jeg tog imod dem og lagde dem i lommen. Vi gik ud mod skoven, det var en gåtur på en halv times tid. Undervejs drillede jeg slaven med at starte æggene en gang i mellem, sommetider længe, andre gange bare lige kort. Hun spjættede hver gang. Det var især sjovt at gøre det når vi mødte andre på vejen, så forsøgte hun at skjule det. 

Vi gik i rask fart, og snart var vi i skoven og gik gennem til hvor stubben stod. Jeg kunne se på slaven at hun genkendte stedet. Hun kiggede lidt skræmt på mig og begyndte at bede om at slippe. Vi kunne jo blive opdaget, forsvarede hun sig.

– Hun skulle bare vide…

Jeg bad hende lægge tøjet. Hun gjorde det, hun var dog længe om det. T-shirten og nederdelen lagde hun ligesom tilfældigt oven på stubben, så den ville beskytte lidt mod det ru træ.

Jeg åbnede nu posen og tog håndleds- og ankelmanchetter frem og bad hende tage dem på. Hun var uvillig, men efter et par minutter var de spændt fast. Jeg tog også katten, i-pod’en, blindfoldet, plasteret, kondomerne og glidecremen frem og lagde det hele på posen så hun kunne se det. Pappet lod jeg ligge i posen.

Jeg fjernede tøjet hun havde lagt på stubben inden jeg kommanderede hende til at stille sig helt tæt til stubben og læne sig ind over. Hun var stadig uvillig og jeg måtte skubbe lidt til hende. Benene bad jeg hende sprede så jeg kunne sætte dem fast i krogene jeg havde skruet i tidligere. Jeg bad hende strække armene ned mod krogene, men hun kunne ikke nå, hun var ikke langt nok fremme på stubben, hun var ikke længere fremme end at brysterne lå på midten. Jeg trak hendes arme frem og trak hendes overkrop længere frem, så både bryster og maveskind blev trukket hårdt hen over den ru overflade. Hun gav sig noget i smerte. Men jeg fortalte hende at det var hendes egen skyld. Hun var nu så langt fremme at hendes lår stødte mod træet og hendes hoved var ude på den anden side. Nu kunne jeg komme til at spænde hendes arme fast i krogene, så hun nu lå helt fastspændt og hjælpeløs.

Jeg fortalte hende nu hvad der skulle ske. Jeg ville først give hende en omgang med pisken, og der ville blive slået hårdt! Derefter ville jeg røvpule hende, give hende ørepropperne i, blindfolde hende og forlade hende for at gå hjem og spise den mad hun havde sat i køleskabet. Samtidig tog jeg skiltet frem og viste hende. Der stod ”JA, DU/I MÅ GERNE”. ”Så må vi jo se hvad der sker, og om der i det hele taget sker noget, det er jo ikke sikkert at der kommer nogen, men måske gør der. Hun så forfærdet på mig. ”Du går vel ikke fra mig”? Spurgte hun vantro. ”Jo, det gør jeg” svarede jeg. ”Vil du acceptere denne straf eller vil du sendes hjem øjeblikkeligt, og det bliver jo så uden løn.” mindede jeg hende om.

Jeg kunne se hun var i vildrede, ville der komme nogen? Ville de slippe hende fri? Eller ville de misbruge og voldtage hende? Efter et minuts tid besluttede hun sig dog og accepterede. Hun var faldet lidt sammen og lå slapt og viljeløst på stubben, jeg kunne ane en tåre i det ene øje og hun snøftede lidt.

Godt sagde jeg, sådan bliver det. Jeg tog T-shirten og stoppede i munden på slaven med en bemærkning om at jo højere hun skreg, jo større var chancen for at der var nogen der hørte hende og ville komme.

Jeg tog pisken og gik om bag hende, følte lidt på ballerne, lod en finger glide ned mellem skamlæberne og frem til klitten. Hun var knastør, jeg skulle have fingeren langt ind i hullet før der var en smule fugt. Klemte lidt på klitten og vred den rundt. Slaven våndede sig, men forsøgte at være stille. Jeg stillede mig ud på siden af hende, lagde pisken på balderne, tog sigte og slog. Slaven spjættede og der kom et smertensudbrud. Jeg fortsatte, jeg slog hårdt, ikke noget med opvarmning eller starte blidt. Det var en straf, hun havde forbrudt sig og nu kom straffen. For hvert slag der landede spjættede hun, hun prøvede tappert ikke at lave lyde, det lykkedes dog ikke helt. Der var efterhånden ved at komme striber der hvor en snert havde ramt lidt skævt, resten af røven var bare rød. Da hun havde fået ca. 25 slag gik jeg over på den anden side af slaven og fortsatte. Efter 25 mere var hun ildrød. Hendes udbrud var nu blevet mere stille, hun havde vænnet sig til smerten, så nu fortsatte jeg op over ryggen, helt op til skuldrene, så begyndte der at komme liv i hende igen, der var hun ikke vant til at blive slået. Jeg fortsatte på den anden side nedad ryggen til jeg nåede ballerne igen. Hun hulkede nu og vred sig, jeg kunne se at tårerne dryppede fra hendes ansigt. Jeg stillede mig om foran hende, lagde katten ned over hendes røv mellem balderne, så snerterne lå mellem balderne og dækkede røvhul og fisse. Så trak jeg pisken til mig, tog tilløb helt omme fra ryggen og slog der hvor den havde ligget. Hun skreg! Højt og skærende, jeg fortsatte med endnu 5 – 6 slag. Hun hylede nu, og det var helt sikkert at hvis der havde været nogen i nærheden havde de helt sikkert hørt det.

Jeg lagde nu bukser og boxere så hun kunne se det, gik om foran hende, løftede hendes hoved op i håret og sagde, at med det hylerei var der da sikkert nok nogen der havde hørt hende, men nu ville jeg have slikket pik. Hun reagerede ikke men holdt munden lukket. Jeg spurgte om jeg skulle have fat i pisken igen eller om hun ville sutte pik? Hun åbnede modvilligt munden og jeg stoppede min halvstive pik derind.

Der gik ikke lang tid før pikken var stiv. Jeg trak pikken ud af gabet på slaven og gik om bagved hende. Hendes røv var ildrød, mellem ballerne og mellemkødet var også rødt efter de sidste slag. Jeg stak en finger ned mellem hendes skamlæber. Hun spjættede, det gjorde ondt. Skamlæberne var røde og opsvulmede, jeg skilte dem ad og stak en finger ind, hun var knastør. Så der var ikke noget smøremiddel at hente der når hun nu skulle røvpules. Så jeg måtte om foran hende igen og stoppe pikken i munden på slaven og bede om at den skulle gøres meget våd, jo vådere den var jo mindre ville det gøre ondt. Hun slikkede lidt på den og efterlod rigeligt med mundvand og spyt. Jeg gik om bagved hende igen, tog pikken i hånden og førte den hen til hendes ømme røvhul. Jeg lagde den til røvhullet og slaven ømmede sig, det var altså rigtig ømt! Jeg spredte slavens baller og pressede mod ringmusklen, hun gav sig noget deromme, men hun havde lært at slappe af, så jeg kunne forholdsvis nemt arbejde pikken dybt ind i hendes røv.

Jeg røvpulede nu slaven hårdt, dybt og rytmisk. Hun var jo vant til at blive røvpulet så det i sig selv var ikke noget særligt, men hun stod jo op ad stammen så hun ikke kunne flytte sig, så hvert stød gik hårdt ind i hende, så mit underliv stødte mod hendes baller og mine nosser klaskede mod hendes hævede skamlæber. Sådan fortsatte jeg en tid, indtil jeg var ved at komme. Jeg trak pikken ud af hende, tørrede den af i hendes lår, ikke fordi der var noget på den, det var nærmere for at ydmyge hende.

Jeg lod pikken hvile mellem slavens baller mens den faldt lidt, derefter tog jeg mit tøj på igen. Jeg begyndte nu at gøre slaven klar til næste del af planen. Jeg blindfoldede hende mens jeg igen fortalte hende at jeg ville gå og lade tilfældigt forbipasserende misbruge hende. Jeg puttede æggene i hende, et i røven og et i fissen og startede dem på lave omdrejninger og plastrede ledning og fjernbetjening fast på ryggen. Jeg lagde i-pod’en på ryggen af hende, og stak ørepropperne i ørene og lagde ledningen ned ad nakken og satte ledninger og i-pod fast med plasteret så den ikke skulle falde ned. Inden jeg startede musikken fortalte jeg igen at jeg ville gå, og komme igen om et par timer, så måtte vi se om der var sket noget når jeg kom tilbage igen. Slaven bad stadig om nåde, hun prøvede på alle måder at slippe for det forestående, hun tilbød endda at blive tre måneder længere uden løn. Jeg afslog alle forslag og gjorde ørepropperne fast med plasteret, så de ikke skulle falde ud, derefter startede jeg musikken, forholdsvis højt så hun ikke kunne høre hvad der foregik omkring hende, klappede hende i røven og gik. Hun fortsatte tiggeriet mens jeg gik.

Nu er det jo ikke sådan at jeg kunne finde på at bare forlade min slave og gå min vej, uden at vide hvad der sker med hende, man passer vel på og beskytter sin slave, men det vidste hun jo ikke.

Få sex i dag

Så det var ikke ret langt jeg gik før jeg ringede efter Bjarne og et par andre jeg kender. På forhånd havde Bjarne været hjemme hos mig og spist maden og sørget for at lade tallerken og lidt krummer ligge så det så ud til at jeg havde været hjemme.

Der gik ikke mange minutter før de var der, Bjarne havde endda taget sin husholderske med, også en slave fra Rumænien. De havde været ude og ”investeret lidt” som han sagde, så kunne hun også være med, de havde købt en påspændingsdildo. Hun kende jo også slaven hjemmefra, og kunne da godt tænke sig at være med til at straffe hende. De havde ventet i nærheden og havde hørt slaven hyle og skrige og været bange for at der var andre der havde hørt det, men de havde ikke set nogen.

Vi aftalte, sådan i store træk hvad der skulle ske, de skulle pule hende i hoved, røv og fisse, hun skulle også have en omgang med pisken. Som en særlig ting skulle hun ”kvæles” hvis hun skreg for højt, altså åndedrætskontrol, så hun først fik luft igen lige før hun besvimede, eller i samme sekund. Jeg skulle ikke være med, jeg ville blive genkendt med det samme. Jeg skulle bare være der.

Vi ventede lidt før vi gik ind i lysningen til hende. En af kammeraterne gik hen til hende og rørte hende på armen, og gjorde som han ville løsne hende. Straks hun mærkede ham spjættede hun og kom med et lille skrig før hun begyndte at bede om at blive løst. Han begyndte at fumle lidt, men ombestemte sig og i stedet lod han fingrene løbe op ad hendes arm, ned over ryggen og videre ned over røven og lårene. Han stod nu bag hende og trak en smule i ledningerne til æggene, prøvede at skille skamlæberne forsigtigt. Slaven protesterede og tiggede om at blive løst. Han trak en finger hen over ryggen på hende op til nakken, tog fat om hendes hage og drejede hovedet mod ham. Hun græd og tårerne strømmede ned af hende. Hun bad og tiggede stadig. Pludselig tog han fat om hendes strube og klemte sammen. Han holdt grebet nogle sekunder før han slap og lagde en finger over hendes læber, som tegn på at hun skulle være stille. Hun begyndte at protestere igen, og straks tog han fat igen så hun ikke kunne få luft. Han slap efter 10 sekunder og lagde igen en finger på hendes læber. Nu havde hun forstået det og tav stille.

Nu kom den anden kammerat til. Han gik om på den anden side og rørte hende der, så hun ikke var i tvivl om at der nu var to om hende. De undersøgte hende grundigt, pillede hende i fissen, prøvede at stoppe en finger i røvhullet på hende, trak hende i håret så hendes hoved blev løftet, drejede hovedet og undersøgte hendes mund. Den ene tog æggene ud af hende, fandt pisken frem og svang den over slavens røv. Hun spjættede og hun kom med et forskrækket skrig. Hun var nu slet ikke i tvivl om at hun nu skulle voldtages og misbruges. Hun græd og tårerne løb.

Nu kom Bjarne og husholderske til også. De undersøgte hende alle og stod og talte dæmpet, de rørte hende alle så hun kunne få et indtryk af hvor mange der var om hende. Hun tiggede og bad om nåde og tårerne løb stadig.

Den ene af kammeraterne trak bukserne ned og førte pikken op til slavens mund. Hun holdt den fast lukket. Han pressede lidt på, Da det ikke hjalp, stak han hende en syngende lussing og prøvede igen. Munden var stadig fast lukket. Han tog nu fat om struben på hende og holdt fast, samtidig med at han trykkede pikken mod de sammenpressede læber. Det hjalp ikke. Nu hjalp den anden kammerat til. Han tog pisken og svang den hårdt mod slavens røv. Hun blev forskrækket, og den pludselige smerte fik hende til at komme med et skrig, og samtidig åbnedes munden. I det samme stak han pikken ind. Hun bed sammen om pikken og han trak pikken til sig i smerte. Det skulle hun nok ikke have gjort! Han blev gal nu. Han flyttede sig lidt stak hende endnu en lussing, denne gang noget hårdere, og gik om på siden og tog pisken. Han begyndte nu at piske hendes røv ryg og lår, hurtigt, hårdt og metodisk. Slaven hylede og peb, samtidig med at tårerne flød. Da slaven havde fået omkring 50 slag stoppede han og gik om til hovedet igen, hev hendes hoved op ved håret, stak hende endnu en lussing og stak den stadig stive pik mod hendes mund. Hun hulkede og græd, men langsomt åbnede hun dog munden. Han stak pikken ind og klappede hende blidt på kinden og begyndte at småkneppe hendes mund.

Den anden kammerat havde nu smidt sit tøj og stod og pillede slaven i fissen, der var tørt, men han fik alligevel spredt skamlæberne og stod og vred hendes klitoris. Hun vrikkede med røven i smerte, men ufrivilligt så det ud som hun kunne lide det. Han tog nu et kondom. Han tog det på og gik om og prøvede at trykke pikken ind. Det lykkedes ikke, hun var overhovedet ikke våd, så husholdersken var klar og kom med vaselinen, trykkede lidt ud mellem skamlæberne og gned det lidt rundt, så satte han pikken til og trykkede sig lidt ind. slaven protesterede, men det var kun nogle halvkvalte lyde der kom fra hende da hun jo stadig blev småkneppet i munden. Husholdersken var der igen og spredte skamlæberne lidt så det var lidt nemmere, og snart var pikken i bund. Han begyndte nu at pule hende hårdt og kontant. De to kammerater fandt ind i en rytme så de begge samtidig stødte fremad, så hun fik pikkene med fuld styrke fra begge ender.

Husholdersken og Bjarne holdt sig tæt på og pillede ved slaven, piskede hende lidt og nev hende lidt i siden af brysterne. Bjarne havde nu taget sit tøj af, husholdersken var også nøgen og havde spændt dildoen på. Bjarne og husholdersken byttede nu med kammeraterne, der endnu ikke var kommet. Bjarne tog munden, han havde i dagens anledning fået lov til ikke at bruge kondom. Husholdersken tog bagenden. Hun lagde påspændingspikken til slavens røvhul og prøvede på at trykke den ind, det lykkedes ikke rigtig, men en af kammeraterne var straks klar med vaselinen som blev smurt grundigt ind i slavens røvhul. Det hjalp og gummipikken gled stille og roligt dybt ind i slaven. Hun vred sig godt nok noget, men det hjalp ikke, og hun var nu spiddet fra begge ender. De to begyndte nu systematisk at skampule hende i røv og mund. Der gik ikke længe så var Bjarne tæt på at komme, så den anden kammerat, ham der havde været i fissen før, han havde stadig kondomet på, han overtog munden, så hun kunne smage sig selv og den vaseline der var på kondomet. Den anden kammerat havde nu også fået et kondom på, og byttede plads med husholdersken, han brugte dog fissen. Sådan fortsatte de længe, de byttede pladser så alle fik suttet pik og alle fik fisse, den eneste der brugte røven var husholdersken, men hun havde til gengæld ikke problemer med ikke at komme, hun kunne jo blive ved, så slaven blev røvpulet i lange baner, og det var både dybt og hårdt.

Slaven havde nu omsider indset at hun ikke kunne gøre noget for at undslippe. Så nu hang hun slapt og lod sig misbruge og voldtage, mens hun hulkede og tårene løb ud af hendes øjne.

Til sidst var alle tre tæt på at komme, de to kammerater skiftedes til at pule hende i fissen og kom der. Kondomerne lagde de på ryggen af slaven. Den eneste der ikke var kommet endnu var Bjarne. Han pulede hende nu hårdt i munden mens husholdersken pulede hende i røven. Bjarne var tæt på at komme nu. Han kiggede på mig for lige at få bekræftet. Jeg nikkede. Han stoppede nu pikken helt ind i flaben på slaven og kom langt inde i munden på hende, mens husholdersken stadig pulede slaven hårdt i røven. Slaven sprællede nu i protest, men det hjalp ikke. Bjarne kom i hårde stråler i hendes mund. Han holdt pikken dybt i munden indtil han var færdig med at sprøjte, så trak han pikken ud, slaven spruttede og spyttede ud, mens Bjarne smurte de sidste spermrester rundt i det forgrædte ansigt.

Også husholdersken trak sig nu ud af slaven. Vi stod nu alle fem og kiggede på slaven. De andre klædte sig på mens de snakkede og takkede for at få lov til at hjælpe mig med at straffe slaven. Inden de gik, gav de hende hvert et klap i røven, og hilste på mig.

Jeg gik også stille og forsigtigt lidt væk. Her ventede jeg et kvarters tid, før jeg gik ind til slaven.

Jeg lagde stille en hånd på hendes røv. Hun spjættede i forskrækkelse, og blev spændt i hele kroppen. Jeg tog hendes ørepropper ud og fjernede hendes blindfold. Hun blev mere rolig nu hun kunne høre og se at det var mig der var kommet tilbage. ”Nå, her har været fest kan jeg se”, sagde jeg. Slaven begyndte at hulke. ”Jeg er blevet voldtaget”, sagde hun. ”Der var mange, det var så frygteligt”. ”Nåå, sagde jeg der har da kun været to, der ligger kun to kondomer på din ryg”. ”Ja Herre, der var en der tog mig i røven og en der kom i min mund de havde ikke gummi på, men Herre, jeg kunne ikke gøre for det, jeg kunne ikke gøre noget”. Forsvarede hun sig.

”Har du så lært nu?” spurgte jeg. ”Jeg gør det aldrig mere”. Svarede hun hulkende. Jeg løste hende stille fra hendes reb. Hun rejste sig fra stubben, tog manchetterne af og gnubbede sine håndled, sit maveskind og brysterne. Hun var skrabet på mave og bryster af det ru træ som hun havde ligget på og skubbet frem og tilbage på. Hendes røv, ryg og baglår var stadig røde. Jeg rørte hende på fissen, hun våndede sig i smerte og trak sig lidt væk. Hun fik lov til at tage tøj på og fik besked på at rydde op. Hun lod dog de brugte kondomer ligge, dem bad jeg hende samle op og tage med også. Hun tog dem op med væmmelse og pakkede dem ind i et stykke papir og lagde dem omhyggeligt ned i bunden af posen i et hjørne. Så de var længst muligt væk. Derpå gik vi hjemad.

Der blev ikke sagt meget på hjemvejen, hun var tydeligt mærket af det, hun smågræd også stadig lidt. Da vi kom hjem, bad jeg hende rydde væk. Hun kunne nu se at den tomme tallerken stod der, så jeg havde altså været hjemme, jeg havde altså ladet hende være alene, så voldtægten og misbruget var altså ægte. Jeg kunne se på hende at hun havde håbet at det var arrangeret, og det ramte hende igen og hun brød sammen og hulkede. Jeg sendte hende op i seng en times tid, så hun kunne tænke lidt og falde til ro.

Hun kom selv ned et par timere senere, hun var nu mere rolig, men stadig mærket af episoden. Hun satte sig stille ved min side og holdt sig i ro.

Efter nogen tid spurgte hun om hun måtte tale? Det måtte hun gerne. Hun bad endnu engang om undskyldning for det hun havde gjort, og at det aldrig skulle ske mere, men hvad der skulle ske nu? Hun var måske blevet smittet af en af de fremmede mænd? Jeg svarede lidt undvigende at det ville jeg overveje, der var jo kun en måned til hun skulle hjem….

Der skete ikke mere den dag og hun sov for en gangs skyld i sin egen seng den nat.

Dagen efter havde jeg inviteret Bjarne og hans husholderske over til kaffe.

Da vi havde drukket kaffen, tog Bjarne påspændingsdildoen frem og vi snakkede lidt om den. Husholdersken spurgte slaven om ikke hun ville prøve den…. Igen!

Der gik lidt tid før det gik op for hende hvad det betød.

Hun kiggede op på mig og sagde med våde øjne, ”du var der hele tiden ikke?” Jeg nikkede, og svarede selvfølgelig var jeg det. 

Hun fløj mig om halsen og takkede for at jeg passede på hende.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.