En søndag i august. Jeg ankommer til en skov jeg ikke kender. Den fremmede ven som er med, hvisker at det er Dyrehaven. Lige nord for København.

Hvor frækt, han har allerede, inden jeg tager hjemmefra, fortalt at der skal ske noget frækt i dag. Jeg bliver hentet i en stor bil hjemme, tror det er en Land Rover med meget tonede ruder.

SEX I DAG?

Køreturen tager lidt tid - skal lige over broen... men det er hyggeligt, vi sidder begge i vores egne tanker. Og pludselig er vi der - lige foran hele haven... vi parkerer. Går sammen ind gennem Røde Port og et stykke ned ad stien, ned til højre. Derefter skubber han mig i retning ind i selve skoven - 4-5 meter væk fra stien.

Han er helt tavs.

Man kan se os - men kun hvis man kigger i vores retning, vi er ikke helt udstillet. Han har en plan, tager alt tøjet af mig, så jeg er helt nøgen. Skubber mig op mod et træ - og binder mine hænder til en gren over mit hoved, så jeg ikke kan flytte mig.

Og så bliver jeg blind-folded

Jeg står helt frit der i skoven - og blotter min krop og røv. Han spreder mine ben - og slikker min røv... helt op i stjernen. Uhm det er dejligt, stønner let....
Han tjekker lige min fisse. Jeg er drivende våd - Fornemmer han leder efter noget i den medbragte taske...
En DILDO kan jeg pludselig mærke - og han presser den uden stop op min fisse...
Jeg er fyldt helt ud fuck det er dejligt.

Shhhh - der kommer nogen. 'Hold den i fissen' siger han.

Han gemmer sig bag træet, så jeg står helt nøgen og blottet i en fremmede skov.

Det er tre kvinder på løbetur (hvisker han) - de spotter mig - jeg fornemmer de løber meget langsomt og snakker... de forsvinder, men kan hurtigt høre dem igen. De går meget stille forbi...
Den fremmede jeg er sammen med - hvisker til mig - at jeg bare skal tage det roligt - og at han prøver at vinke dem ind....

Den største af dem - hende der går forrest, går hen til mig, og begynder at tage på mig og mærke min krop... Hun er hurtigt på mine baller. Slikker dem og spreder dem. Og hendes tunge finder mit hul - og hun slikker løs, mens hun begynder at stønne højt. Jeg tror at hun onanerer samtidig med at jeg nyder hendes tunge. Jeg skubber røven bagud i håb om, at den kommer længere op.
De to løbe-veninder er på - de masserer mine bryster og den ene finder dildoen i min fisse. Og pumper den op i mig, mens jeg bliver slikket i røven.

Løbe-pigerne bytter lidt rundt... en af de andre vil også smage min røv.... Hun dykker hurtigt ned og slikker alt det hun kan. Og så presser hun en finger op i mig...

Samtidig bliver der suttet så meget på mine bryster, at jeg næsten piver.... det gør ikke ondt, men de to løbere sutter virkelig godt.
Den fremmede kvinde kigger meget liderligt på min røv - drejer mit hoved mod ham den fremmede mand (han hvisker til mig, at det er ok).
Og så rækker han pige-løberen en strap-on.

Hun trænger stille og roligt op i min stramme røv....
Det er noget jeg kan lide, at blive fyldt helt ud i begge huller.

Samtidig bliver min fisse pumpet af dildoen - den anden pige-løber, kører den ind og ud.... og masserer min klit hurtigt.... Og tredie pige-løberen skubber mig så langt bagud, så hun kan slikke min fisse mens dildoen pumper i mig.

Kvinderne kan mærke det - griner frækt - pirrer mig så meget. Dildoen falder ud og strap-on'en er væk - og så løber de igen...
Men jeg er så tændt - Og den fremmede som kørte mig, har bare kigget på...

Kan mærke han er lige ved min side og han fortæller helt stille, at nu skal du have min store pik i din røv - og så sætter han sin pik imod min stjerne. Stop og stå stille siger jeg. Jeg presser langsomt røven imod ham og hans pik glider langsomt ind, det er så dejligt at jeg er lige ved at komme.

Han løsner mit blind-fold - og jeg kigger op mod stien - og løbe-pigerne står og kigger på os - mens ham den fremmede mand pumper sin store pik i min røv.Og så kommer han med et brøl langt oppe i min røv... orgasmen rullede igennem min krop . Mens kaskader af sperm bliver pumpet op i mit indre. Vi begge stønner højt... Løberne-pigerne kigger og smiler til os.

Hans glider ud af mig og han løsner mine hænder og jeg går hen til pigerne. Vi bliver enige om at forkæle ham lidt. Vi tager tøjet af ham og binder ham som han bandt mig.Den ene af pigerne sætter sig på knæ og begynder at sutte hans pik, mens en anden begærligt slikker hans røv. Jeg tager langsomt straponen på, som stadig er godt fedtet ind i glidecreme.

Pigen ser det og flytter sig. Jeg stiller mig bag ham og sætter gummipikken mod hans røv- nej det må du ikke gøre, hold din kræft, nu er det mig der bestemmer, siger jeg og trænger ind i hans røv. Lige i det sekund, tænkte jeg, gid jeg var udstyret med en rigtig pik, så jeg kunne mærke hvordan mænd føler. Jeg begynder at kneppe ham. Han stønner højt og jeg kan høre at han er ved at komme, få sekunder efter sender han sin sæd ind i munden på pigen der glubsk sluger det hele.

Godt øm i røven går vi tilbage til bilen. Det er ikke sidste gang vi skal i skoven.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 50 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.