Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Så var det igen blevet min mand og jeg der skulle stå for årets julefrokost. Vi er fem par der skiftes til at holde det og vi starter altid ved 14 tiden.

Da gæsterne ankom, var der ikke lavet nogen aftaler om overnatning, men dette skulle ændre sig.

SEX I DAG?

Da Gitte trådte ind af døren var jeg ved at tabe alt det som jeg havde i hænderne. For satan hvor var hun lækker, sort kort nederdel, sort dyb nedringet bluse som knap nok kunne skjule hendes store bryster, sorte nylon strømper og sorte høje stiletter.

Gitte har altid været sød til at hjælpe med maden og tilbød det også denne gang. Da vi begge stod ved køkkenbordet og var ved at anrette, kikkede jeg lidt i smug på hende, jo det var hofteholderne man kunne skimte gennem nederdelens tynde stof. Jeg kunne begynde at mærke safterne, nærmest piblede mellem mine ben, så jeg havde mest lyst til at gå en tur på toilettet og lege med mig selv så jeg kunne tænke på noget andet. Det skal lige siges at Gitte ikke kender til min biseksuelle side.

Pludselig lyder der et brag inde fra stuen, glas der bliver smadret. Min mand havde tabt en flaske hvidvin på gulvet, så jeg glemte at om den sexede Gitte og måtte i gang med kost og klud.

Nå men vi kom til bords og der blev ikke sparret på drikkevarerne så humøret og stemningen var i top.

Så hen på aftenen kom der flere flasker sprut på bordet og vi begyndte alle at danse. Ved første dans hviskede min mand mig i øret af han ville elske når vi kom i seng. Han bliver altid liderlig når han får lidt indenbords. Så hans hånd gik på opdagelse oppe under min kjole, hvilket naturligvis gjorde at jeg ret hurtig blev varm og begyndte at glæde mig til gæsterne tog hjem.

Men sådan skulle det ikke gå, min mand og Gittes mand Preben, drak snaps, rigtig meget snaps. Så klokken halv et lå du på hver sin sofa og snorkede. En halv time senere forlod de andre gæster festen i en Taxa.

Gitte og jeg sad tilbage og snakkede om løst og fast, mens vi nød et par glas rødvin. Du Gitte, du ser hammer godt ud i aften at du ved det. Tak, det gør du også, svarede hun med et smil der gik lodret ned mellem mine ben.

Skal jeg hjælpe dig med at rydde af bordet så det ser ordentligt ud i morgen? Spurgte hun. Det ville da være dejligt svarede jeg. Vi gik og hyggesnakkede mens vi ryddede op da Gitte pludselig vred om på sin ankel og snublede ind i hjørnet på bordkanten. Av for satan da udbrød Gitte.

Slog du dig skat? Uha jeg kan ikke støtte på foden og oven i det har jeg fået et mega trælår. Svarede Gitte. Jeg gik hen og støttede hende, det gjorde tydeligvis pisse ondt.

Kom læg dig ind i vores soveværelse så finder jeg lige noget støttebind og noget massageolie frem så skal jeg hjælpe dig din lille stakkel.

Da jeg kom ind i soveværelset havde Gitte smidt sko og nylonstrømper og lå nu med let spredte ben. Nu skal jeg give dig massage så må vi se om ikke det hjælper. Jeg satte mig i fodenden af sengen og hældte olie op af hendes slanke ben og begyndte at masere det godt ind. Først hendes fod, så længere op til hendes lår, er det her du har ondt? Nej længere op mod hoften svarede Gitte. Så må du løfte op i din nederdel så der ikke kommer olie på den. Hun løftede røven lidt og trak op i nederdelen. Wau hun havde ingen trusser på, så den dejligste mis kom til syne, fint trimmet og kulsort.

Jeg forsøgte at koncentrer mig om det jeg skulle. Hældte mere olie på og gav hende en grundig gang massage der hvor hun var øm. Mine hænder strøg hen over hendes bløde hud i langsomme bevægelser. Jeg kunne se at hendes blomst blev mere og mere fugtig. Jeg ramte "tilfældigt" hendes fisse af og til med mine fingre.

Virkningen udeblev ikke længe før hun begyndte at stønne svagt. Hun rejste sig og kikkede mig dybt i øjnene. Dette har du drømt om længe, ikke sandt? Jooo svarede og kunne mærke at jeg blev rød i hovedet. Hun rejste sig og begyndte at tage sit tøj af. Da hun var nøgen, lagde hun sig igen på sengen, smid dit tøj, kommanderede hun. Jeg rejste mig og tog mit tøj af. Jeg kunne mærke at hun slugte mig med øjnene. Da jeg havde smidt tøjet rejste Gitte sig og bad mig ligge mig midt på sengen med lukkede øjne, så forsvandt hun ud af dobbeltsengen. Jeg kunne høre hende rumstere ude i gangen.

Da hun kom ind igen satte hun bind for mine øjne, spred dine arme og ben kommanderede hun.

Jeg gjorde som hun sagde, derefter bandt hun mig til dobbeltsengen. Hun begyndte nu at kysse mig over hele kroppen og endelig ramte hun min klit, det gav et sæt i mig. Jeg var sjask våd. Hun stoppede og satte sig på mit ansigt. Slik mig kommanderede hun da hun placerede hendes våde fisse over mit ansigt. Jeg slikkede det bedste jeg havde lært, jeg kunne høre på hendes åndedræt at hun var ved at komme, men pludselig rykkede hun længere ned, så det nu var hendes lille stjerne jeg slikkede. For satan hvor var jeg liderlig nu. Igen rejste hun sig og bandt mig op. Sæt dig på alle 4 kommanderede hun. Så bandt hun mig igen således at jeg kun kunne sidde på alle 4 og intet andet. Hun forsvandt igen ud af soveværelset. Fem minutter efter kom hun igen ind. Hun tog olien og hældte noget ud over min ryg, det løb ned mellem mine balder og ned til min våde fisse.

Gitte krøb ind under mig således at vi nu lå i en 69er, hun slikkede mig mens hun masserede mine balder ååh det var dejligt, så pressede hun forsigtigt en finger op bagi på mig mens hun sugede min klit hårdt. Min tunge dansede vildt over Gittes klit og hun stønnede højt.

Pludselig trak hun sin finger ud af røven på mig og jeg mærkede at der blev hældt mere olie ud over min nøgne krop, Jeg mærkede nu en stor hånd på min bagdel og en pik mod mit røvhul der trængte længere og længere ind. Hvem var det? Hvis pik var det der næsten var i bund? Mine tanker blev afbrudt da jeg mærkede en hånd løfte mit hoved op fra Gittes fisse. Endnu en pik ramte mine læber og jeg åbnede munden og suttede begærligt på den nye indtrængende. Gittes tunge dansede vildt i min våde fisse mens pikken i røven nu kørte i lange seje træk.

Jeg kunne mærke at ejermanden til den pik jeg havde i munden var ved at komme, så jeg slikkede det bedste jeg havde lært. Pludselig trak de begge sig tilbage. Jeg blev bundet op men fik besked på at beholde mit øjenbind på. Rejs dig kommanderede Gitte. Sæt dig overskrævs over den mand som ligger på sengen. Min sultende fisse gled ned over det jeg tror, var min mands pik, et par hænder skubbede min overkrop ud til siden således jeg nu kunne slikke Gittes fisse igen. Pikken i min fisse var holdt op med at bevæge sig, Så mærkede jeg igen en hånd på min bagdel og en pik der var på vej op i min stamme røv, da den var i bund begyndte de begge at kneppe mig i lange seje træk. Jeg var fyldt til bristepunktet. Smerte blev afløst af nydelse, efter meget kort tid kunne jeg skrige min orgasme ud i Gittes sultende fisse. Min orgasme var ikke ovre da jeg hørte to mænds brølen og mærke både fisse og røv blev pumpet fuld af sperm. Et øjeblik efter greb Gitte mig i håret og pressede mig mod sin våde fisse, jeg lod ikke mindre end fire fingre glide i bund i hendes dejlige fisse. Hun skreg sin orgasme ud i rummet.

Jeg tog bindet fra mine øjne og kunne nu se at det var Gittes mand der havde kneppet mig i røven.

Gitte kikkede på mig og sagde: Det var altså din mands ide' dette her. Det er noget du har fortalt ham, noget som du ofte har tænkt på når du onanerede. Jeg smilede og sagde tak for en fed oplevelse. Det er den bedste julefrokost jeg har oplevet

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 184 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.