Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det er en varm sommer aften. Sidst i juli. Efter en lang dags arbejde er du endelig på vej hjem. Du glæder dig rigtig meget, for du ved hvad der venter i aften. Du slentre stille og roligt hjemad, mens du nyder det gode vejr, og går lidt i dine egne tanker, men mest på hvad du får i aften. Din livret!

Da du er kommet ind af døren, smider du skoene og finder et kold glas hvidvin. Lige hvad du havde brug for oven på en lang dag. Sætter dig over i sofaen, og kigger på klokken. Stadig en time endnu inden du får din "gæst". Du knapper dine bukser op, og tage dem af. Sidder bare og puster lidt ud, og nyder et kold glas.

SEX I DAG?

Du smider dine trusser, top og bh og lister ud i bad. Du ved jeg vil have dig helt galt, alle steder, og du vil gøre alt for at gøre mig tilfreds. Så får du også selv mest ud af det. Det varme vand rammer din nøgne krop, hvilken du nyder. Finder din skraber frem og begynder at fjerne de små hår på din krop, så du kan være helt klar! Forsigtigt strejfer du dig selv hvor du er mest følsom. Det gisper lidt i din krop, og du bliver lidt forskrækket over din reaktion, men ved samtidige hvad du vil blive udsat for senere, så det her er ingen ting.

Du drømmer dig lidt hen, med glæde og lidt bange, for du ved hvor hård jeg kan være ved dig. Men samtidige, selv om du ikke vil indrømme det, og det er svært for dig selv at acceptere, så elsker du når jeg er rigtig hård ved dig. Når jeg giver dig de straffe du fortjener. Du ved godt at, du skal gøre alt hvad jeg siger. Det tænder dig også rigtig meget.

Badet er færdigt efter 15-20 minutter. Og allerede efter at du har tørret dig selv, skal du overvinde første grænse. Latex. Jeg har lovet dig at være forsigtigt med det så du ikke bliver skræmt, men samtidige vil du gøre alt for at tilfredsstille mig. Du mærker på stoffet. Det føltes lidt mærkeligt, men også frækt på en måde. Du mander dig op, og tager trusserne på. De er lidt svære at få på, men efter lidt lykkes dig det. De sidder perfekt om din røv. Du ser dig i spejlet, og kan ikke lade være at syntes om det. Du slår dig selv blidt i røven. Høre lyden der kommer. Ved det ikke er sidste gang du får smæk der, men ved også, at jeg vil slå hårdere end det du gjorde.

Tiden er ved at løbet fra dig, og du ved jeg hader hvis du ikke er klar til når jeg kommer. Trusserne sidder hvor de skal, du tror måske endda du ville kunne lide det. Du tager det tøj på jeg har bestemt til dig. En halv lang sort nederdel. Nylonstrømper. Du tager de røde stiletter på som du har øvet dig at i gå i. Hælen er lidt højere end du er vant til. Toppen har du selv fået lov at vælge.

Det banker på døren. Du gisper lidt da du kan se på uret at jeg er kommet tidligere end du havde forventet. Heldigvis nåede du lige at gøre dig færdig at få lagt en perfekt make up. Men nu bliver det alvor for dig. Alt det du har set frem til, alt det frække du ved jeg vil gøre ved dig, kommer til at ske nu.

Du tager en dybvejrtrækning, og åbner døren der efter. Jeg kan mærke dig i samme sekund vores øjne mødes. Din duft og din glød. Vi mødes i et stort kram, hvis jeg samtidige kysser din kind og trækker dig godt ind til mig.

Du ser mig i det tøj, som tænder dig mest. Tilfældigt? Nej. Nystrøget skjorte, lange bukser og business sko. Jeg ved det kan tænde dig meget at se mig i det tøj. Af samme årsag jeg har vagt det.

"Dejligt at se dig. Du ser vidunderlig ud" Lige hvad du har brug for, selv om jeg bliver hård ved dig, er det vigtigt for dig at jeg også kan være blid og ærlig.

Vi går ind i din lejlighed. Jeg sætter tasken ind i soveværelset med alle de ting jeg skal bruge på dig. Du kigger efter mig, for at skimte om du kan se noget i tasken, men du skal ikke være for nysgerrig. Du skal kun glæde dig, og det gør du.

Vi laver lidt mad og små snakker om løst og fast. Jeg skænker dig et glas hvidvin, lige det du havde brug for. Du bliver lidt mere rolig efter lidt vin, og efter at vi har så nemt ved at snakke sammen. Da maden er ved at være færdig kommet første seksuelle prøvelse. Det fjernstyret æg. Jeg beder dig om din hånd, mens du skal lukke dine øjne. Lægger det i din åbne hånd, og starter et stop ur på min telefon. 2 minutter. Du ved godt hvad du skal gøre. Du skynder dig ud på toilettet, men det er svært i de høje sko. Du trækker nylonstrømperne af, og kommer nu til trusserne. De er blevet lidt våde indvendigt, da du har svært ved at skjule din liderlighed. Du stresser lidt, da du totalt har mistet tidsfornemmelsen. Bare du ikke bliver straffet allerede. Du styre ægget mod din våde fisse, og presset det forsigtigt op. Efter at have mast lidt frem og tilbage glider det endelig op. Du gisper lidt. Latex trusserne og resten af tøjet må på igen i en fart da du helt har glemt tiden. Du rettet lige på dit hår, inden du igen forlader toilettet. Går hen i mod mig. Jeg kigger dig direkte i øjnene. "Du brugte 8 sekunder for meget. Din straf vil blive der efter" Du kigger ned i jorden. Der ærgre dig at du ikke kan opfylder mine krav, men du når kun lige at sænke hovedet før jeg trykket på knappet. Der går et zet i gennem dig da du mærker at jeg har tændt for ægget i dig. Du kan høre det summer, og du bliver blød i knæene. Du stønner. Det er virkelig rart!

Vi sætter os hen og begynder at spise, det var trods alt også det vi kom for. Du har dog meget svært ved at fokusere da ægget gør det rigtig godt oppe i dig. Vi snakker lidt om løst og fast. Du kan se jeg nyder godt af du har det sådan. Pludselig trykker jeg på fjernbetjeningen, så ægget stiger et niveau! Du bliver overrasket og gisper. Der kommer små støn fra dig mens du læner hovedet tilbage i ren nydelse.

Du har svært ved at holde fokus og føre en normale samtale, selv om jeg lader som ingen ting. Du har det varmt, og det eneste du har i hovedet er at jeg skal gøre nogle frække ting ved dig. Du bider dig selv lidt i underlæben, mens du kan mærke dig hjerte banker, og din fisse drypper. Det svært at sidde stille, og dine trusser klister sig ind til dig.

Efter vi har fået spist, trækker jeg dig med ind i soveværelset. Nu kan jeg heller ikke holde mig tilbage længere, og vil lave noget frækt med dig!

Du bliver mega spændt, for du ved på den ene side godt hvad der venter, men samtidige ved du hellere ikke hvad der kommer til at ske.

"Tag dit tøj af" Du er allerede langt væk i min kontrol, og adlyder med det samme. Tanker om det modsatte strejfer dig slet ikke.

Jeg syntes det går for langsomt, og tænder for ægget i din fisse. Et hurtigt støn kommer fra dig "Åh! "

"Hurtigere slave! "

Du har taget alt dit tøj af, undtagen trusserne. Dem ved du godt at du skal beholde endnu.

"Læg dig på ryggen"

Du lægger din op i din seng, på ryggen som jeg har bedt dig om. Det tænder dig endnu mere med de små korte ordre, så er du ikke i tvivl om hvad du skal gøre.

Jeg henter tasken med alle de ting jeg vil bruge på dig, og starter forsigtigt med at give dig bind for dine øjne. Strammer remmen til så den sidder godt fast. Der er helt mørkt i lokalet, og du kan mærke din fisse er ret våd. Tager nogle manchetter frem som jeg sætter på begge dine håndled, og 2 fast til din seng. Der efter sætter jeg dem sammen så du er spændt fast til din seng, og næsten ikke kan bevæge dine arme. Det tænder dig kun endnu mere!

"Hvis du er en dygtig slave, får du en beløndning senere, men det kræver du tager dig sammen og gør mig tilfreds! Først skal du straffes fordi du fik ægget sat op for sent. Hvad er en passende straf, slave? "

Du er i tvivl, for du aner ikke hvad jeg kan finde på at gøre ved dig, men ved også du skal svare hurtigt.

"Din slave har gjort sig fortjent til 5 slag med pisken Herre"

Jeg griner. "Flot forsøg slave. Det tolker jeg som 5 slag pr. sekund"

Inden du når at tænke over at det var langt mere end du havde troet, falder første slag med pisken.

Du stønner med det samme! Pisken frembringer en ny følelse i din krop, som du ikke havde forventet. Du vidste godt at den blide del af bondagen kunne du lide, men pisken havde du ikke forventet ville være noget for dig. Der tog du fejl. Dine kinder blusser op, og du mærker igen din fisse sejler i dine safter. Aldrig har du været mere liderlig end du er nu, men du ved også godt at dette kun er starten.

"Nu tæller du for mig slave. Og det er det eneste jeg vil høre dig sige. Hvis du tæller forkert eller brokker dig, starter jeg forfra! "

Jeg gnubber forsigtigt din fisse uden på latextrusserne.

"Du kan jo lide hvad jeg gør ved dig slave"

"Ja Herre"

"FORKERT! Du måtte kun tælle, ikke sige andet. Synd vi ikke var kommet længere"

Og i samme sekund rammer pisken dig igen. Nu er der 39 slag endnu.

Du tæller nedad, og bestræber dig ivrigt i ikke at sige andet, eller stønne selv om du er enormt liderlig.

"27, 26, 25"

"Flot slave"

Jeg holder en lille pause med pisken, som efterhånden har sat fine mærker på din mave, lår og bryster. Tænder for ægget på maks styrke. Du er slet ikke forberedt på det, og afgiver et meget hørt støn som samtidige udløser din første orgasme.

"Det var dumt slave, meget dumt"

Du kommer til dig selv efter et par sekunder hvor alt var sort. Du glemte helt tid og sted i orgasmen, men mærker hurtigt at ægget vibrere videre i din stadigt våde fisse, og du kommer i tanke om at det er forfra. Du ærgre dig meget over du ikke kan tjene din herre ordentligt, og frygter hvad jeg nu kan finde på.

Jeg finder 2 brystklemmer frem som jeg sætter forsigtigt på dine bryster. Nok vil jeg gerne være hård ved dig, men er også nød til at huske det er din første gang. Du mærker klemmerne med det samme! Det gør lidt ondt til at starte med, men hurtigt giver den en dejlig følelse i hele kroppen.

"Nu er det forfra slave, og denne gang med klemmerne på din bryster. Du får INGEN beløndning alligevel da du ikke har kunne klare en meget simpel opgave. Jeg er skuffet over dig slave! "

"Undskyld Herre, men din slave tændte langt mere på det end jeg havde troet. Din slave skal nok tage sig sammen og modtage sin fortjente straf"

"Du skal tælle ned igen, men du får sværere ved at tælle denne gang"

Du forstår ikke helt hvad jeg mener, og forsøger at forstå hvad jeg mener. Du kan høre jeg roder i tasken igen. Du bliver tændt igen. Gag-ballen! Jeg havde fortalt dig om den, men du var meget i tvivl om du kunne tænke dig at prøve det, og efter du havde googlet lidt omkring det blev du kun endnu mere i tvivl.

Nu er det lige meget, for du ved godt at jeg bestemmer alligevel.

"Åben din mund slave"

Du havde forventet at jeg ville sætte gag-ballen ind nu, men i stedet er det noget helt andet du får i munden.

Jeg var også blevet meget liderlig af situationen, så mes jeg tænder for ægget får du min stive pik i munden.

"Sut til jeg kommer"

Du går straks i gang med at sutte det bedste du har lært. Bruger din tunge meget da du ved jeg elsker det, og sammen med ægget der snurre i din fisse kan du mærke en orgasme kommer tættere på igen.

Der går hellere ikke længe før jeg ikke kan holde til mere og sender første ladning langt ned i halsen på dig, men du kommer i en orgasme igen!

"Dygtig slave"

Du glæder dig over ros da du ved du har skuffet mig 2 gange tidligere på aftenen.

Nu kommer gag-ballen i din mund alligevel, og jeg spænder læder remmer godt fast i din nakke. Den er ikke så slem som du havde troet, og jeg har hellere ikke den største model med.

Du har kun nået at vende dig til gag-ballen, da pisken igen begynder at ramme din krop. Du spænder i hele kroppen, men behersker dig til kun at forsøge at sige "40"

Få sex i dag

Det er svært at snakke med den i munden, men du forsøger så godt du kan alligevel.

"Fordi du har skuffet mig nu 2 gange skal du gøre følgende: Du skal tælle ned fra 40 for hvert salg jeg giver dig med pisken, men efter du har sagt tallet siger du tak Herre. Hvis du stønner eller siger andet, starter jeg forfra igen. Husk du har fortjent hvert eneste slag! "

Og i samme sekund rammer det første.

"39. Tak Herre" Jeg kan godt høre det, selv om det er utydeligt igennem gaggen at tale.

Jeg fortsætter med at piske dig, men giver mig tid mellem hvert slag så du kan nå at tælle og takke din Herre.

Da vi endelig er færdige, og du har sagt "1. Tak Herre" er jeg ved at være godt liderlig igen.

Jeg kan se på dig, at det har tændt dig langt mere end du havde troet at blive pisket, og klemmerne havde du hellere ikke regnet med ville fremkalde en reaktion hos dig, men de har også været med til at du er konstant liderlig.

"Nu er det tid"

Det er det eneste jeg siger til dig, og endelig håber du at jeg vil trænge op i dig.

Først låser jeg dine hænder op, men kun kort for at vende dig om på maven, hvor efter jeg låser dine hænder fast igen. Forsigtigt tager jeg dine trusser af, og fjerner ægget fra din våde fisse. Det glider let ud, da du er enormt liderlig.

Du føler dig tom inden i, og har kun en tanke i hovedet. PIK!

Men igen høre du jeg roder i tasken. Du bliver lidt bekymret. Hvad kan det nu være?

Noget koldt bliver smurt omkring din røv, og meget forsigtigt lister jeg en finger ind.

Det var en af de ting du håbet på ikke ville komme til at ske, da du slet ikke har haft noget der oppe før.

Du forsøger at vride dig fri, og skriger mellem gaggen.

"Jeg ved hvad jeg gør slave. Tag det roligt og stol på mig"

Du prøver at slappe af, men er bekymret for hvordan det er. Aldrig har du før haft noget oppe i røven.

Min fingere glider stille frem og tilbage, med den anden hånd massere jeg din fisse så du får tankerne på noget andet.

Den anden finger glider ind, og dit hul er ved at være udvidet så meget at jeg kan presse en lille buttplug op i dig.

Den glider efter lidt arbejde på plads oppe i dig, og du fornemmer ikke den smerte som du måske havde forventet.

"Dygtig slave. Du kan jo sagtens"

Jeg tager min stive pik, og jager den i bund på dig i første hug. Det giver et zet i dig, og du stønner helt vildt.

Endelig fik du lov at mærke det som du havde ventet på så længe.

Jeg kører stille og roligt ud af dig, men begynder at arbejde hurtigere og hurtigere i dig. Du stønner så godt du kan med gaggen. Du har det fantastisk.

Ligger her, nøgen, bindfoldet, bundet til din seng, klemmer på brysterne, en gag-ball i munden, en buttplug i røven og mig som tager dig hårdere og hårdere. Alt, hvad du har ventet på så længe sker endelig. Du nyder hvert stød jeg giver dig, og hvert sekund jeg er i dig.

Der går hellere ikke mere end 5 minutter før vi begge 2 kommer i en kæmpe orgasme. Jeg kommer langt oppe i dig, og du kan mærke sæden inden i dig.

Jeg ligger oven på dig og kommer til mig selv men du stadig er lidt væk oven på orgasmen som var din tredje i aften.

Stille trækker jeg mig ud af dig, og hvisker i dit øre "Dygtig slave".

Jeg sætter ægget op i din fisse igen, men tager buttpluggen ud inden du igen får latex trusserne på.

Jeg løsner dine håndled, som efterhånden er ret ømme, men det er værre med din mund. Du var ikke forberedt på gaggen, og kan mærke du har ømme kæber. Jeg fjerner dine bryst klemmer forsigtigt, og du mærker blodet kommer ud i dine brystvorter igen. Til sidste tager jeg dit binfold af.

Du ser at jeg allerede står i tøjet igen, og ærgre dig lidt over at det er slut. Din vildeste sexfantasi er noget gået i opfyldes, og langt mere end det, og nu er det slut.

Du sidder i sengen og sunder dig, mærker du har ægget oppe endnu, og trusserne der sidder klisteret til din krop.

Jeg kigger ned på dig, og glæder mig over du har været med til også at give mig en sindssyg vild seksuel oplevelse.

Jeg bukker med ned til dig, og lister en hånd ned på din fisse, men jeg meget stille nusser dig på fissen, tænder for ægget og giver dig et kys på munden.

"Vi ses slave"

Fortsættes...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.