Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Det hele startede med en hed omgang chat, med en super sød kvinde herinde. Efter at vi havde skrevet sammen nogle gange, frem og tilbage bestemte vi at tage på weekend ophold sammen.

Kun Greeneys og jeg.

SEX I DAG?

Vi skulle tilbringe weekenden i et dejligt sommerhus ved vestkysten. Mens jeg gik og pakkede dunkede mit underliv, hvad skulle der ske? Skulle det udvikle sig til noget erotisk eller bare almindelig tøse hygge?

Men jeg havde mine forventninger, så i tasken kom der en hel del sex legetøj, massageolie og glidecreme.

Endelig blev det fredag, så hjem fra job hvor jeg tog et langt varmt bad. Dusken blev trimmet så den var fin og glat så der kun var hår på venusbjerget. Bruserens varme hårde stråle ramte min klit, for satan hvor var jeg tændt. Tankerne susede rundt i mit hoved. Lige før jeg kom stoppede jeg dog. Godt liderlig gik jeg ind for at finde mig en kjole, fandt en lang sort sag med slids og dyb nedskæring, høje sorte sanddaler.

Fik kjole og sko på og gik derefter på badeværelset, satte mit lange lyse hår og begyndte at tage sminke på. Mens jeg var ved at ligge sminken for der en djævel op i mig, nej ikke i dag, jeg hev kjolen op og smed mine blonde trusse på gulvet.

Det ringede på døren, mit hjerte galoperede da jeg gik ud for at åbne døren. Der stod hun, 170cm høj og dejlig sexbombe, dejlige store bryster, lange slanke ben. Hendes korte hvide nederdel sad stramt ind til hendes slanke ben og hendes sorte top fremhævede hendes dejlige bryster, hendes brystvorter strittede. Hun var vandvigtig smuk.

Hej Greeneys, hvor ser du godt ud. Tak søde svarede hun. Er du klar? Et minut så køre vi. Fik fat i tasken, og et par kolde øl i køleskabet til turen.

Jeg satte mig bag rattet og vi sludrede som vi havde kendt hinanden i 100 år. Greeneys foreslog at drikke øllet inden den blev for varm og vendte sig for at tage dem på bagsædet, Dette gav mig et kort øjeblik tid til at nyde synet af hendes dejlige bryster. Nååå kan du lide mine bryster din frækkert? Spurgte hun. Ja de er jo lige til at bide i sagde jeg, specielt når de ikke er pakket ind.

Hun lagde en hånd på mit lår og skubbede stoffet til side, hmmm du har da vist glemt at tage trusser på i farten frække, sagde hun mens hun kørte hånden op mellem mine lår. Hvis ikke jeg var tændt så blev jeg det på et split sekund.

Vi må hellere tage os lidt sammen, når vi køre sagde hun og tog hendes nu våde fingre op til sin mund og slikkede på dem mens hun så mig dybt i øjnene med et frækt smil.

Vi ankom til sommerhuset og fik tømt bilen. Vi åbnede en flaske rødvin, tog et glas med os mens vi gik og kikkede på huset. Der var spabad og pool, vandet i poolen var nok 26 grader, dejligt varmt.

Skal vi bade? spurgte Greeneys. Inden jeg nåede at svare smed hun tøj og sko. Der stod hun som gud havde skabt hende. Sikke da en figur den kvinde har tænkte jeg, synet sendte chokbølger ned i mit dunkene skød.

Hun vendte sig om og tændte for vandet i spabadet. Hun må have kunnet mærke at jeg nærmest overbegloede hendes dejlige røv, for hun drejede hovedet og sagde med et smil "Skal du ikke have dit tøj af" Jeg fik tøjet af, hun vendte sig og kom over til mig. Hendes slanke arme gled ned af min ryg og ned på mine balder, vore læber mødtes, vores tunger legede intenst. Mine hænder gik på opdagelse på hendes dejlige krop. Hendes fisse var glat, våd og velduftende. Hendes fingre legede med min nu våde fisse. Mine ben rystede, stop fremstammede jeg. Vi skal i vandet.

Vi hoppede i det varme vand. Vi svømmede mens vi pjattede som to skole tøser. Hov se lige sagde Greeneys pludselig, vandet løber over i spabadet, hun skyndte sig op og fik lukket hvorefter hun hoppede i. Jeg steg op af poolen, tog et håndklæde om mig og gik ud for at hente en flaske vin til. Da jeg kom tilbage havde Greeneys lagt sig godt tilrette med et ben på hver side af kanten på spabadet, boblerne lege lystigt med hendes skønne krop. Jeg steg op til hende og bød hende et glas som hun dovnet tog imod. Jeg gled ned i vandet og lagde en hånd på hendes ene ben mens jeg tog en tår af vinen, satte glasset fra mig. Jeg strøg nu mine hænder op og ned af hendes bløde lår og foden lod jeg let berører hendes hårløse glatte fisse. Hun havde anbragt sig således at de kraftige bobler ramte hendes røvhul og gled op mellem hendes skamlæber.

Sådan sad vi en tid og bare nød det. Da den sidste vin var væk, spurgte jeg om ikke vi skulle gå ind i seng. Dette fik min elskovsgudinde til at rejse sig, hun tog håndklædet og begyndte at tørre sig, jeg beundrede hendes yndefulde krop mens jeg legede med min varme fisse.

Så gik hun ind i soveværelset. Jeg steg op af vandet og tørrede mig hurtigt. Da jeg kom ind i soveværelset lå hun midt på sengen med lukkede øjne og arme og ben ud til siderne.

Jeg krøb op til hende på alle fire, min brystvorte berørte hendes varme hud, min tunge slikkede hendes inderlår og havde kun et mål, nemlig hendes varme skød.

Endelig kunne jeg smage hendes dejlige safter, hendes fisse åbnede sig som en blomst for min ivrige tunge. Hun smagte vidunderlig. Jeg lod tungen lege med hendes klit, nappede og sugede hendes læber, for derefter at lade tungen glide ned til hendes stramme røvhul, hun gav et lille gisp fra sig da jeg ramte stjernen. Hun roterede med røven i små cirkelbevægelser, mine hænder var på hendes store bryster.

Vend dig om bad hun, så kan jeg også slikke dig. Jeg satte mig på hendes ansigt og skulle lige til at bukke mig for at fortsætte med slikkeriet, vendt, ellers kommer jeg. Jeg blev siddende og nød hendes tunges leg i min sultne fisse, jeg mærkede en fugtig finger bane sig op i min stramme røv og et øjeblik efter eksploderede jeg med et skrig i en voldsom orgasme. Det nærmest sprøjtede ud af mig. Orgasmen klingede af og jeg lagde mig ned ved siden af hende.

Var det dejligt frække? Det var helt vildt, svarede jeg og gav hende et vådt kys. Nu er det din tur. Luk dine øjne. Hun lukkede øjnene og jeg rejste mig og fandt glidecremen, butplug og en på spændings DILDO frem som jeg tog på. Jeg smurte hende godt ind i creme, både foran og bagi. Mens jeg slikkede hendes fisse lod jeg langsomt butplugen glide op i hendes stramme røv, åhhh stønnede hun, det er lækkert, jeg rejste mig og smurte også dildoen ind i creme, lod spidsen af dildoen hvile mellem hendes skamlæber et øjeblik.

Hun skubbede sit underliv op mod mit, den tykke dildo (5 cm i diameter) gled langsomt op i hendes våde grotte, mens jeg gled i bund på hende udstødte hun et lille hæst skrig, så kneppede jeg hende med lange seje træk medens hendes fingre legede med hendes klit, jeg slikkede hendes ører og hals, vend dig om smukke hviskede jeg til hende. Jeg trak mig ud af hende og hun vendte sig om på maven. Jeg trak forsigtigt butplugen ud og smurte mere creme ud over hendes fisse og røv. Jeg spredte hendes balder og satte gummi pikken mod hendes stramme røvhul, der lidt efter lidt gav efter og forsvandt op i hende. Jeg lagde mig ind over hende, højre hånd førte jeg ind under hende så jeg kunne lege med hendes varme fisse, så kørte jeg dildoen ud og ind i rolige bevægelser mens mine fingre legede med hendes klit. Virkningen udeblev da heller ikke, med et skrig stødte hun røven mod mig og hendes safter nærmest sprøjtede ud mellem fingrene på mig da hun kom. Jeg trak forsigtigt dildoen ud og lagde mig ved siden af hende, vore læber mødtes i et langt vådt kys. Sådan faldt vi i søvn med armene om hinanden.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 137 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.