Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Min kone og jeg har nu snart været gift i 10 år. Og som hos så mange andre så var vores sexliv måske blevet en anelse stereotypt. Jeg vil ikke gå så langt som at sige, at det var lillemor aften hver onsdag, men vi trængte nok til lidt inspiration og fornyelse. Derfor begyndte jeg, at sidde ved PC'en sent om aftenen, hvor jeg surfede rundt. På et tidspunkt faldt jeg over en dansk hjemmeside, hvor folk blandt andet uploadede billeder, chattede og søgte frække oplevelser.

Jeg oprettede en profil, hvori der bl.a. stod:
"Har du fantasi og er dominerende?
Kodeord: Hvis folk bare vidste eller kunne se, så.....
Jeg søger en pige eller evt. et par, der ved dominans gennem mail kan hjælpe mig til at udleve nogle fantasier og dermed give mig et godt kick.
Ved den rigtige henvendelse måske også IRL.
Jeg tænder blandt andet på:
oralsex (creampie), voyeurisme og ekshibitionisme, natur, (sex med) nylon strømpebukser, leggings og andet tætsiddende tøj, let bondage, billeder
Jeg er lykkelig gift og det skal der ikke laves om på J , men jeg har fået lov af min dejlige kone til at søge og lege selv
Hvem ved, måske vil hun være med en dag. Det er ikke tys-tys fra min side, men respekteres fra din så længe vi (kun) er på nettet.
Skriv og lad os se om vi kan give hinanden noget."
Desuden skrev jeg lidt detaljer om mig selv: moden fyr, ikke så høj- men til gengæld lidt for tung, delvis som følge af gode muskler. J

SEX I DAG?

Jeg var- og er- ellers ikke dårlig stillet på hjemmefronten. Jeg er gift med Anja, som er en utrolig dejlig sød lidt yngre kone, der bruger mange timer om ugen på at holde sig i form og se super dejlig ud. Kort sagt er jeg bare heldig- og meget glad for at være gift med min Anja. Men som sagt, så var vi gået lidt i stilstand i vores sexliv. Vi havde snakket om, hvad vi kunne gøre, men det var blevet ved snakken.

En dag for noget siden fik jeg en besked fra en kvinde, som havde set min profil på nettet. Hun takkede for kikket af mine billeder og skrev, at jeg så dejlig fræk ud i mine nylonstrømper. Hun sluttede af med at skrive, at hun gerne ville skrive mere med mig og måske give mig opgaver. Efter lidt skriverier frem og tilbage udvekslede vi mail adresser. Der gik ikke lang tid før jeg fik den første opgave fra Nanna. Jeg var frisk på udfordringen og gjorde som hun forlangte. Derefter sendte jeg en mail med billeder og fik også snart et retur. Kunne se det var en dejlig fræk kvinde, der kiggede på mig fra sengen. Som tiden gik, blev det til flere "foto"-opgaver eller udfordringer.

Det hele ændrede sig den dag, hvor jeg må have haft min mailbox åben og glemt at logge ud igen. Anja skulle bruge PC'en og det første hun så, da skærmen kom til live, var en mail fra mig til en anden kvinde, og at der var vedhæftet billeder af hendes mand iført lingeri, nylonstrømper og støvler. Hun blev helt lamslået og glemte helt, hvad det var, hun egentlig skulle på PC'en. Efter at have sundet sig blev hun både nysgerrig og vred og begyndte derfor at åbne mine mails til og fra Nanna. Det stod hende hurtig klart, at hun ikke havde noget at frygte fra hendes mand, men også at han manglede noget i sit sexliv. Noget som hun måske ikke kunne give her og nu, men det var der råd for.

Hun noterede sig Nannas mail adr. og loggede så ind på sin egen mail. Her skrev hun en mail til Nanna og forklarede lidt om situationen. Nanna svarede tilbage, og efter nogle mails blev de enige om, at jeg skulle på udflugt til Nanna, som dermed ville have fuld råderet over mig. Jeg skulle selvfølgelig ikke have noget at vide om deres plan.

Da jeg kom hjem fra arbejde onsdag før påske, sagde jeg glad til min kone, at jeg glædede mig til at have fri nogle dage og lade op til min fødselsdag, som var om mandagen. Hertil svarede Anja, at hun havde en overraskelse til mig netop i anledningen af min kommende fødselsdag, men hun ville ikke sige mere, andet end at jeg skulle vente til næste morgen, hvor jeg ville blive lidt klogere.

Torsdag morgen blev jeg vækket af min dejlige kone, som sagde, at jeg havde travlt, fordi jeg skulle i bad inden jeg ville få min overraskelse. Da jeg kom ud i køkkenet efter at have fået tøj på, fik jeg i den ene hånd en togbillet til en station på Vestsjælland samt en lille lukket kuvert og i den anden hånd vores lille rejsetrolley. Jeg var ét stort spørgsmålstegn men fik bare at vide, at jeg måtte åbne kuverten, når jeg sad i toget, og at vi i øvrigt havde travlt.

Da toget begyndte at rulle, åbnede jeg kuverten. Der stod:

"Min kære mand

Nu starter din rejse, som du kan glæde dig til. Jeg har sørget for, at du bliver hentet ved stationen af en bekendt. Jeg er sikker på, at vedkomne har planlagt et dejligt arrangement for dig. Du skal bare lære og nyde det i fulde drag, inden du kommer hjem til din fødselsdag på mandag. Jeg elsker dig.

De kærligste hilsner fra din Anja"

Dernæst prøvede jeg at åbne trolleyen, men koden var skiftet, så der var ikke andet at gøre end at sidde og vente spændt på, hvad der skulle ske.

Da toget standsede på en vestsjællandsk station, stod jeg ud af toget. Umiddelbart var der ikke nogen jeg kendte, men så opdagede jeg en skikkelse i den fjerne ende af perronen, som syntes bekendt. Da vi kom nærmere hinanden, så jeg det var en yngre attraktiv og feminin kvinde. Og så slog lynet ned- det var Nanna- hende jeg havde chattet med på nettet og set billeder af men aldrig mødt i virkeligheden.

Vi gav hinanden et stort knus og så trådte vi et skridt tilbage og kiggede på hinanden. Jeg kiggede på en sød og smilende kvinde. Hun havde let bølget langt blondt hår og gråblå øjne. Munden var indrammet af et par røde læber. Hun var af middelhøjde og med en dertil passende vægt. Ikke for meget og ikke så man blev skræmt væk. Hun så meget business-like ud, som hun stod der i en nydelig bluse, der matchede hendes koksgrå nederdel. Benene var pakket ind i et par nylonstrømper og fødderne stukket i et par flotte sko med mindst 7cm hæl. En åbenstående let sommerjakke fremhævede et smukt brystparti. Hun lignede det hun var, nemlig en karrierekvinde ansat i en større dansk virksomhed.

Nanna kiggede på mig og så tilfreds ud. Som så mange andre var jeg startet det nye år i et fitness-center, så havde tabt lidt vægt og frem for alt flyttet lidt af massen lidt længere op, så jeg så vel helt ok ud.

Nanna afbrød mine tanker med at give mig endnu et knus, og så greb hun mig i armen og nærmest trak mig ud fra stationen og ind i en bil. Efter en mindre køretur i det nordvestsjællandske hjørne stoppede vi foran en mindre boligblok. Få minutter senere stod vi i hendes entre og døren lukkede sig bag mig.

Hun bad mig lægge trolleyen ind på et lille værelse og så satte vi os ved det lille køkkenbord. Vi snakkede lidt om vejr og vind, mens kaffen blev lavet. Da jeg sad med den første kop, spurgte hun ligeud, om jeg vidste, hvorfor jeg var her. Det måtte jeg jo svare benægtende til, og jeg var da også noget spændt på, hvad der skulle ske. Jeg kunne jo nok regne ud, at min Anja på en eller anden måde havde opdaget min profil på mailen, men efter at have læst brevet var jeg egentlig forbavsende rolig.

Nanna forklarede, at hun til sin store overraskelse var blevet kontaktet af min kone. De havde skrevet og senere snakket meget om mig og min lidt kinky side. Enden på det var, at de var blevet enige om, at jeg skulle få lov til at gå linen ud, eller rettere den som Nanna bestemte. Hvad jeg syntes om den idé? Jeg nølede lidt med svaret men kunne mærke på mine bukser, at pikken syntes, det lød som en rigtig god idé.

Få sex i dag

Mens jeg tænkte over det rigtige svar, smuttede Nanna et øjeblik ud, for kort efter at komme tilbage med et stykke papir, som hun lagde foran mig og bad mig læse og derefter skrive under på. Der stod i store træk, at jeg skulle adlyde Frk. Nannas ordre til punkt og prikke. Jeg havde lov til at stille spørgsmål, men at det ikke ændrede ved, at jeg skulle gøre, som der blev sagt. Nanna ville tage billeder og lave en detaljeret rapport, som begge ville blive tilsendt min kone. Papiret var i forvejen underskrevet af min kone og Nanna.

Jeg skrev under og ventede nu på næste træk.

Blækket var knapt tørt før Nanna bad mig rejse mig og tage mit tøj af. Jeg havde vel set den komme, men blev alligevel lettere overrasket. Da jeg kort efter stod helt nøgen med en ikke helt upåvirket pik, blev jeg bedt om at dreje rundt, så hun kunne studere mig fra alle sider.

Bedømmelsen var klar- jeg skulle have fjernet alt håret på kroppen- men kunne vente med håret på hovedet. Jeg protesterede, men Nanna løftede bare papiret og påpegede, at jeg vel ikke ville løbe fra en kontrakt, vi var blevet enige om, hvorefter hun samlede mit tøj sammen og smed i en pose.

Kort efter stod jeg i badeværelset og blev smurt grundigt ind i veet på benene. Derefter brugte Nanna lang tid på at fjerne alle hår på forsiden af overkroppen. Især skridtet og mine kønsorganer fik en meget grundig og kærlig tur, så der var ikke chancen for, at der ville være et enkelt hår, der var undsluppet. Bagsiden fik samme grundige omgang, og det var en speciel oplevelse at få fjernet al hårvækst mellem ballerne. Endelig var jeg færdig og fik lov til at se mig selv i spejlet. Kunne næsten ikke kende mig selv- lignede fuldstændig en veltrænet drengerøv, der ikke var udvokset endnu- altså lige bortset fra min halvstive pik, som var særdeles udvokset, om man så kunne sige. Nanna var også godt tilfreds og tog en del billeder, inden jeg blev sendt ind på det lille værelse, hvor hun havde gjort tøj klar til mig.

På sengen lå der øverst en rød BH med fyld og en dertil passende blondetrusse, et par sorte strømpebukser, et par denim shorts og en tynd skjortebluse og endelig et par sko med en 3-4 cm hæl.

Jeg havde jo sagt A, så jeg måtte vel også sige B, og begyndte derfor at tage tøjet på. Det passede egentlig forbavsende godt og var også dejligt at have på. Lige bortset fra skoene, som jeg havde ret store problemer med. Da jeg kom ind i stuen blev jeg bedt om at gå catwalk- og det var jeg vist ikke ret god til, for Nanna brast i latter og sagde, at jeg måtte øve det meget mere. Men jeg ville også få rigelig tid her i påsken, så det gik nok. Resten af dagen hyggede vi os, snakkede og lavede mad.

Da vi havde spist kom hun med en jakke, som hun bad mig tage på. Nu skulle vi ud til dagens sidste opgave.

Da vi stod ude på trappen bad hun mig lige vente, mens hun hentede en pose, hun havde glemt. Og så stod jeg der i opgangen i korte shorts, strømpebukser og høje hæle og håbede, at der ikke kom nogen, mens jeg stod der. Det gjorde der heldigvis ikke, og jeg slap ligeledes uset til bilen.

Efter 10 min parkerede vi udenfor en damefrisørsalon. Nu kunne jeg gætte, hvad der skulle ske, selvom jeg ikke syntes, at håret behøvede være kortere.

Indenfor døren stod en moden kvinde i afslappet tøj og præsenterede sig som Lilian og indehaver af frisørsalonen. Hun låste døren og viste mig ind bag i salonen til en frisørstol. Det varede ikke længe før jeg havde en ren army-frisure, dvs. ultrakort. Hun fjernede frisørslaget og kiggede afventende på Nanna. Nanna sagde, at det var perfekt, og så måtte jeg nok hellere klare betalingen. Jeg forstod ikke lige, hvad Nanna mente og vente mig rundt til Lilian, der i mellemtiden havde ladet hjemmedragten falde, og nu afslørede en fuldmoden lækker kvindekrop, der var nødtørftigt pakket ind i et rød ½-skåls taljekorset og selvsiddende røde nylonstrømper med et spændende mønster. Jeg tabte helt kæben over det skønne syn af pænt store bryster, der nærmest lå ovenpå en hylde og bare skreg "rør mig - slik mig - NU". Det tog ikke mange split sekunder at forstå, at jeg var nødt til at yde en form for indsats for at betale for klipningen - og at det ville være mig en udsøgt fornøjelse.

Lilian satte sig op i stolen, lagde ryglænet godt tilbage, skubbede numsen frem i sædet og spredte benene. Nanna gav mig et lille puf og så var jeg i gang med at betale Lilian. Jeg ville lige starte med et lille kys, men hun lagde en hånd på mit hoved og trykkede det ned mod hendes kavaler gang. Inden længe kærtegnede mine læber og tunge skiftevis det ene bryst og så det andet. Vorterne reagerede på mine slik og snart voksede de til en lille halv tommelfingerstørrelse og nærmest tiggede om at blive bidt lidt i. Det var en dejlig fornemmelse af mærke vorten inde i munden mod tungen, og da jeg samtidig trykkede på brysterne, føltes det næsten, som om der kom mælk, og tanken strejfede mig, at det måtte være sådan, man følte det, da man var barn. Nå men alting har en ende og Lilian ville mere, så hun flyttede mit hoved og pressede det mod sit skød. Her var der ingen tvivl- her var fugtigt - meget endda. Jeg begyndte at slikke de ydre og indre læber, og snart var de blevet relativt store og opsvulmede. Jeg lukkede munden om dem og suttede løs og lod samtidig tungen gå på vandring. Jeg prøvede at se, hvor langt tungen kunne nå indenfor i skeden, således at der var helt åbent, og safterne kunne komme ud, og jeg lod tungen snog sig rundt om klitoris og legede med den. Virkningen udeblev ikke, og snart var det næsten som at sætte munden til en vandhane. Alle de lækre safter flød i stride strømme, og jeg fornemmede, at det ikke ville vare længe, før Lilian ville eksplodere i hovedet på mig. Pludselig mærkede jeg også noget andet- først at mine shorts blev åbnet og at strømperne og trussen blev trukket ned og dernæst en fornemmelse af noget køligt, der blev smurt ud omkring mit røvhul. Og så kom den ubehagelig følelse af noget, der blev forsøgt presset op og ind i mig. Ubehaget gik hurtigt over i en smerte da noget stort passerede min ringmuskel, men så aftog smerten, og det varede ikke længe, før det blev til en behagelig følelse over at mærke at være fyldte op bagi.

Og så kom Lilian; kroppen spændtes og hun udstødte et dæmpet langtrukket skrig, hvorefter hun sprøjtede ud over hele mit ansigt. Det var ligesom at starte en kædereaktion inden i mig- jo mere jeg slikkede for at få alle safter med, jo tættere på kom jeg selv klimaks, og jeg fornemmede, at der snart ikke var nogen vej tilbage. Nanna havde fulgt med og taget en masse nærbilleder og gav nu ordre til, at jeg skulle stoppe med at slikke og i stedet skulle spille pik, så jeg kunne sprøjte ud over Lilians bryster. Jeg rejste mig, greb fat om min sprængfyldte pik og begyndte at spille den. Der skulle ikke mange sekunders håndarbejde til før de første sprøjt ramte Lilians hals og derefter lagde sig som et hvidligt smykke på oversiden af hendes bryster. Jeg stod et øjeblik og beundrede værket inden Nannas besked trængte ind; "så skal du bare lige gøre rent igen". Jeg kiggede på dem begge og de pegede bare på "smykket". Jeg opgav og bukkede mig igen over hendes bryster, og igen blev mit hoved trykket ned mod kavalergangen. Men som om det ikke var nok, blev mit hoved også kørt rundt over hele brystpartiet, så det var helt sikkert, at størstedelen af spermen nu sad på mit ansigt. Lilian slap hovedet, og jeg fik "lov" til at slikke de sidste rester helt væk.

Da jeg var færdig med at slikke, fik jeg besked på at lade "cremen" på mit ansigt sidde. Nanna tog en del billeder af mig inden jeg fik lov til at tage tøjet på igen, så vi kunne køre hjem. I bilen blev jeg igen meget bevidst om, at jeg havde noget op i røven.

Inden vi hjemme steg ud af bilen, gav Nanna mig en mørk paryk. Det var nu blevet mørkt udenfor og da vi stod under lyset foran opgangen åbnede døren sig og vi var nødt til at træde til side, så en ung pige kunne komme forbi. Hun løftede blikket, idet hun passerede mig og kiggede med et undrende blik på mit glinsende ansigt. Havde hun stoppet op et øjeblik, ville hun også have set, hvordan min ansigtskulør skiftede til rød, og havde hun studeret mine shorts nærmere, ville hun ikke have kunnet undgå at se min kanon sigte lige mod hende igennem de stramme shorts.

Oppe i lejligheden spurgte Nanna, hvad jeg syntes om at have en buttplug i numsen. Jeg svarede, at det nu ikke føltes så ubehageligt som i starten. Nanna svarede, at det var fint, for så kunne vi straks skifte den til et nummer større. Jeg skulle til at protestere, men hun kiggede bare smilende på mig, mens hun bad mig om at tage tøjet af og gå i bad og gøre mig helt ren og lækker. Jeg måtte ikke lege med mig selv. Da jeg kom ind på mit værelse lå der er et par Latex trusser og en ny buttplug. Den var ikke skræmmende stor men dog af en vis størrelse. Det lykkedes efter lidt tid at presse pluggen op og med trussen på gik jeg ind i stuen.

Her sad Nanna i den ene ende af sofaen i en tynd natkjole og ventede. Jeg tog plads i den anden ende af sofaen. Nanna spurgte, hvordan den føltes oppe bagi, og om hvordan, jeg syntes, dagen var gået. Jeg sagde, at dagen havde været een lang dejlig overraskelse, hvor jeg havde lært mange nye sider af mig selv. Hun spurgte så, om jeg stadig var liderlig, for hun syntes at trussen så rimelig stram ud. Det kunne jeg kun bekræfte- jeg havde nærmest været uafbrudt stiv siden jeg stod af toget. Med sukkersød stemme spurgte hun, om jeg havde lyst til lidt hjælp til at få lettet trykket. Selvfølgelig havde jeg det. Så tog hun hånden ned bag sofaen og frem kom to vibratorer. Så sagde hun, at der ikke stod noget i kontrakten om, at vi skulle have sex sammen, men vi kunne jo kigge på hinanden, mens vi arbejdede os frem til en orgasme. Så gav hun mig en ret stor vibrator med et stort hoved og sagde, at jeg måtte bruge den lige hvor jeg ville- på mig selv- men uden at tage trusserne af. Dem skulle jeg beholde på til i morgen. Nanna trak lidt op i den ultrakorte nærmest gennemsigtige natkjole og afslørede, at hun ikke havde trusser på, og at behåringen over fissen var meget sparsom og nærmest formet som en pil, der pegede nedad (men det vidste jeg nu fra vores tidlige mails). Så tog hun den anden organisk formede vibrator og begyndte at tilfredsstille sig selv. Set udefra må det have set sjovt ud med to personer siddende overfor hinanden med hver sin vibrator, men hold da op, hvor det virkede. Den stramme sorte gummitrusse fik de kraftige vibrationer til at forplanter sig direkte på pik og boller, og i løbet af ganske kort tid lykkedes det os begge at nå klimaks næsten samtidig. Jeg kunne mærke, hvordan min pik pumpede varm klæbrig sperm ud i hele trussen, men fordi den sad så stramt, blev det alt sammen inde i trussen. En meget mærkelig og dog meget pirrende fornemmelse. Vi sad lidt og small-talkede inden vi blev enige om at gå i seng. Nannas sidste ord til mig, inden jeg lukkede døren, var, at hun plejede at vågne ved 8 tiden og at, når/hvis hun havde overnattende "gæster", så var det deres første opgave at tilfredsstille hende med mund og tunge, inden hun stod op. Med det i tankerne faldt jeg i en god og dyb søvn, indtil vækkeuret vækkede mig næste morgen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.