BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg har haft en passion for strømpebukser og nylonklædte ben lige så længe, jeg kan huske. Nogle mennesker tænder på en god røv, en bule i buksen eller store bryster, men det første, mine øjne falder på, er benene. Og hvis benene er betrukket med nylonstrømper, så er det næsten lige meget, hvad der gemmer sig over benene. Njaa, det passer nok ikke helt, men faktum er, at jeg aldrig bliver træt af at se på strømpeklædte ben. Faktisk så elsker jeg også følelsen af at røre ved nylonklædte ben. Det er godt nok sjældent, at man har mulighed for det, højest meget kortvarigt sådan "helt tilfældigt", hvis man står tæt sammen eller kommer til at støde ind i nogen.

Derfor gik der ikke lang tid, før jeg selv prøvede at have strømpebukser på. Jeg kan ikke huske, hvor jeg fik dem fra, eller hvor ofte jeg havde dem på. Senere hen købte jeg selv mine strømpebukser, og det gav mig et stort kick at stå i supermarkedet og lægge dem på båndet ved kassedamen. Tænkte altid at de bare skulle vide, hvem de var til. Efterhånden havde jeg opbygget et lille "lager" af strømpebukser i forskellige kvaliteter og farver.

SEX I DAG?

Min kone Mia kendte ikke noget til denne passion, da vi blev gift. Men det afholdt mig ikke fra stadig at udøve den. Min kone havde/har meget skiftende arbejdstider, så det var ikke umuligt for mig at gå rundt med nylonstrømpebukser under mine bukser. Det gik også godt i flere år, lige indtil jeg blev opdaget.

Dagen var startet med lidt morgenlir, da vi vågnede. Vi lå lidt tæt og nussede hinanden og blev faktisk ret tændte - jeg blev i hvert fald. Men så kom Mia i tanke om, at hun faktisk skulle på arbejde, og pludselig havde hun skide travlt. Ikke mere hygge til mig!!

Jeg lå i sengen og kiggede på hende og nød synet, da hun kom ud fra badeværelset og begyndte at gøre sig klar til dagens arbejde. Hun skulle møde ved 9-tiden og ville først være hjemme ved 16-tiden.

Mia er middelhøj og har en slank timeglas-figur med et par gode D-skåls bryster, der endnu sidder, som om der er en usynlig hånd, der støtter dem. Numsen er velformet og benene er lange og slanke. Kronen på værket er måske hendes ansigt, med store dybe blå øjne og en tilpas næse og en perfekt mund med kysselækre læber. Det hele omgivet skulderlangt mørkt hår, der ofte er sat op på en eller anden smart måde.

Mia fik hurtigt lagt en perfekt makeup og i løbet af kort tid også dækket den smukke udsigt med hendes arbejdstøj, og efter et hastigt farvelkys var hun ude af døren. Og så lå jeg der, med en halvstiv pik og godt liderlig. Hvad gør man så?

Jeg stod op og rodede dybest inde i mit klædeskab og vupti, så stod jeg med et par sorte strømpebukser i hånden. Det tog ikke lang tid før jeg havde taget dem på. Udefra kiggende ville måske have syntes, at det ikke så særlig elegant ud - et par behårede mandeben og en nu temmelig stiv glat barberet pik, der strittede godt frem og let op ad, men det var fuldstændig ligegyldigt. Jeg var stangliderlig.

Dernæst fandt jeg en god saftig PORNOFILM frem og satte på soveværelsets DVD afspiller inden jeg lagde mig tilbage i sengen. Jeg begyndte at stille og rolig at stryge fingrene mod pikken udenpå nylonstrømperne. Nu var pikken helt stiv og mit åndedræt blev hurtigere. Fingrene blev afløst af hånden, som lukkede sig om den blodfyldte pik og begyndte at spille den. Pre-spermen fugtede spidsen og blev hurtig gnedet ud over hele pikken. Det var lige op over.

Og så stod hun i soveværelsesdøren. Vi blev begge fuldstændig overrasket over at se den anden. Jeg stønnede højt og eksploderede i samme sekund, hvorefter spermen pressede sig med stor kraft gennem strømpebukserne (der ikke var forstærket) og lavede en lille flod fra maven henover strømpebukserne til spidsen af pikken. Min kone udbrød; "Hvad i al verden". Og så stoppede hun og kiggede meget overrasket på mig. Hun sagde ikke mere, men vendte rundt på de høje hæle og forsvandt hurtigt ud af døren igen. Kort efter hørte jeg, hun smækkede bagdøren.

Jeg var simpelthen blev taget på fersk gerning på sengen og hvad så?

Sidst på eftermiddagen kom hun hjem. Jeg havde, som sædvanligt, lavet lækker mad klar til aftenen, alt imens jeg prøvede at finde på en god forklaring. Det var umuligt. Hun fortalte mig om hendes dag, som hun plejede at gøre, og fortalte at hun lige havde glemt noget, da hun kort var hjemme i formiddags. Men udover det, nævnte hun ikke formiddagens overraskelse med ét ord. Det passede mig på en måde fint, fordi jeg anede ikke hvad jeg skulle sige. Jeg tænkte derfor, at vi måske skulle glemme episoden og fortalte derfor bare om, hvad jeg ellers havde lavet i løbet af dagen.

Så blev det weekend og vi kunne "sove" længe. Jeg var vågnet ved, at hun havde lukket munden om min halvstive morgenpik og begyndt at slikke og sutte den helt stiv. Og man er vel en mand, så i løbet af kort tid var den vokset og blevet stenhård. Hun fjernede dynen helt, satte sig op og sagde godmorgen, hvorefter hun langsomt sænkede sin våde fisse ned over pikken. Hun var meget tændt og våd og gled uden problemer helt ned og sad på mine hofter, hvorefter hun brugte hendes fissemuskler til at bearbejde min stive pik. Jeg elskede det og fornemmede, at det ikke ville vare længe, før jeg ikke kunne holde mig mere og ville spule hendes indre med min sperm. Det havde hun også luret.

Lige pludselig løftede hun sig af, og mens hun flyttede sit underliv hen over mit hoved gav hun pikken et overraskende kraftigt dask med hånden. Det gjorde ondt, men jeg kunne ikke sige noget, da min mund var begravet mellem hendes meget våde skamlæber. Hun sagde bare; "Fortsæt med at slikke til jeg kommer". Jeg elsker hendes fisse og mit tungearbejde var tilsyneladende godt, for kort efter kunne jeg mærke, at hendes lår klemte om mit hoved, og så blev jeg endnu mere våd. Jeg kunne fornemme, hvordan hver en fiber i hendes veltrænede krop var spændt til det yderste, og det hurtige åndedræt blev afløst af et dæmpet udbrud. Det føltes som om mit hoved lå fastlåst i flere minutter, inden hun lettede presset og væltede ned i sengen. Så gav hun mig et lidenskabeligt kys og kiggede på mig med glans i øjnene og et veltilfreds udtryk i ansigtet. Jeg tænkte, at det nu endelig måtte være min tur, men hun smilede bare og sagde så; "nej – du må vente".

Jeg skulle lige til at protestere, da hun sagde, at vi skulle ud og købe tøj sammen. Jeg kiggede uforstående og spørgende på hende. Så sagde hun, at jeg skulle tage en T-shirt, et par bukser og et par sko på – og ikke andet. Mens jeg gjorde det, tog hun et par hudfarvede strømpebukser på og derover en relativ kort stram nederdel og ret tynd skjortebluse. Jeg tænkte, at vi var nogenlunde ens klædt, så det var vel helt ok. Ikke mindst fordi man kunne ane hendes brystvorter gennem skjorteblusen, og hun skulle nok heller ikke bukke sig alt for meget forover, før man bagfra ville kunne se, at hun ingen trusser havde på. I bilen på vej hen i shoppingcentret tog hun min hånd og lagde op på hendes lår. Det føltes dejligt, og der gik heller ikke mange øjeblikke før min hånd havde skubbet nederdelen lidt op, og fingrene søgte ned mod hendes skød. Jeg nåede lige at fornemme, at der var let fugtigt, da bilen kørte ind på P-pladsen og Mia fjernede min hånd.

Hånd i hånd gik vi ind i centeret og stor var min forbavselse, da hun trak mig med ind i Kvicklys butik. Jeg spurgte, hvad vi dog skulle her - troede vi skulle kigge på tøj. Hun svarede; "Det skal vi også - vi skal købe strømpebukser til dig, for du trænger til nye". Jeg spurgte, hvad hun mente, og hun svarede, at hun havde tænkt meget over, hvad hun skulle gøre og havde besluttet sig for at give det en chance og se, hvor det bar hen. Så stod vi der – foran reolen med alle de dejlige forskellige modeller. Jeg blev bedt om at udvælge 5 par, og da jeg stod med dem i hånden, bad hun mig om at gå til prøverummet og prøve dem på. Det var jeg ikke meget for, fordi man ville kunne se mine mandeben under forhænget, hvis man passerede forbi, men der var ingen vej udenom.

Da jeg havde det første par på, trak hun gardinet fra og kiggede ind. Nu stod jeg med en flot stiv pik. Hun var tilfreds med synet og bad mig prøve de andre par. Da jeg havde det tredje par på, trak hun også gardinet fra og så bad hun mig komme ud, så hun rigtig kunne se mig på afstand. Heldigvis var der ingen i nærheden. Det gentog sig ved fjerde par, men nu havde hun i mellemtiden fundet et par sko med høje hæle, som jeg også skulle have på, mens jeg gik mannequin foran prøverummet. Jeg var meget nervøs over, at der kunne komme nogen jeg kendte og se mig, men det tændte mig også helt vildt. Aldrig har pikken været så stiv og klar til affyring. Det kunne Mia godt se, så da jeg stod i det femte par og trak gardinet fra, stod hun lige foran det. Hun havde nu knappet de øverste knapper op så brysterne truede med at falde ud af skjorteblusen. Hun kiggede sig hastigt omkring, hvorefter hun krængede nederdelen op omkring hoften og satte sig ned på hug. Et splitsekund senere var min nylonklædte pik dybt begravet i hendes mund. Med den ene hånd greb hun fat om min balle, så jeg ikke kunne flytte mig. Med den anden hånd skiftevis spillede hun min pik og sørgede for at holde den godt våd med munden. Tungen legede på hele skaftet lige fra spidsen til roden og bollerne. Ind i mellem tog hun pikken dybt ind i munden, mens hun kiggede op på mit ansigt. Jeg prøvede at holde fokus, men udsigten til hendes læber, der lukkede sig om pikken, som forsvandt ind i munden cm. efter cm., samtidig med at begge bryster var fuldt synlige over den ligeledes nylonklædte fisse, var bare for meget. Jeg nåede lige at sige "jeg kommer", inden pikken eksploderede. De 2 første sprøjt forsvandt ind i munden, hvorefter hun hev pikken ud og dirigerede den rundt. De efterfølgende sprøjt blev fordelt i ansigtet og ned over brysterne, og dråberne blev fanget af hendes lår. Hun så bare helt vild ud. Da jeg var helt tømt, rejste hun sig op og kiggede sig i spejlet. Hun slikkede sig om munden og fordelte resten af spermen i ansigtet og ned over brysterne. I mellemtiden havde jeg fået pusten igen og skulle til at tage strømpebukserne af, da hun stoppede mig.

Hun sagde; "Jeg skal lige slikke pikken helt ren. Du skal beholde de strømpebukser på, og de andre tager du også med i kurven. Den tomme æske må du også lægge i kurven, for dem skal vi jo også betale for."

5 min senere var vi på vej hen til kassen. Det var endnu ret tidligt på dagen, men der var alligevel flere kasselinjer åbne, uden at der dog var ret mange kunder. Vi gik hen til en ledig kasse, hvor der sad en moden velplejet dame. Jeg lagde de 5 æsker på båndet og opdagede så, at Mia havde flyttet sig lidt væk. Inden jeg fik sagt noget, havde kassedamen kørt de 4 æsker igennem og stod med den 5. – den tomme i hånden, og spurgte mig, om jeg var klar over, at den var tom. Jeg anede ikke, hvad jeg skulle sige og kiggede mig febrilsk omkring, mens jeg fornemmede at blodet steg til hovedet. Hvis jeg kunne, ville jeg have gemt mig. Så kom Mia frem og sagde, at det vidste vi godt, fordi hendes mand (mig) havde taget dem på. Nu var jeg sikker på at jeg lignede en fuldmoden tomat. Kassedamen kiggede først undrende på Mia, dernæst på mig, og så fik hun et lille smil på læberne. Hun sagde; "Javel, men det er jeg vist nødt til lige at kontrollere." Og så bad hun mig komme om på den anden side, hvor jeg kunne løfte op i buksebenet, så hun kunne se, om det var rigtigt. Der var ingen vej udenom, og et øjeblik efter mærkede jeg hendes hånd glide undersøgende op ad min læg. Hun tog sig god tid, hvorefter hun henvendte sig til Mia og sagde, at det så ud, som om Mia havde spildt noget på blusen, og om Mia ønskede et stykke køkkenrulle.

Mia sagde nej og betalte, hvorefter kassedamen ønskede os en fortsat god dag, mens hun blinkede med det ene øje.

Det blev en rigtig god weekend med meget mere sex og starten på en hel ny livsstil og verden.

Det kan i læse mere om i de efterfølgende historier...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 39 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.