BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Ude i bilen sagde Nanna, at hun ikke ville låse mit bur op, men at jeg var velkommen til at spørge alle vi mødte på vejen hjem, om de ville være behjælpelige mod passende modydelse. Jeg havde næsten accepteret, at buret ikke ville komme af i dag, da Nanna kørte bilen ind på en servicestation. Da hun stoppede, sagde hun, at jeg havde 15 min. til at finde en, der ville låse mit pik-bur op. Der var kun nogle få biler, og på nær én stod de alle henne ved tankanlægget. Da manden til den enlige bil nærmede sig, spurgte jeg, om han kunne hjælpe, men han kiggede blot hurtigt på mig, hvorefter han skyndte sig ind i sin bil og kørte hastigt væk. Da der var gået 10 min uden, at der var nogen biler, og jeg i tankerne havde set, at buret aldrig kom af, kørte der pludselig en bil frem og parkerede et lille stykke derfra. Et øjeblik efter steg et ungt par ud, og efter at have kigget hastigt rundt listede de ind bag nogle buske. Jeg var rimelig desperat, så jeg listede efter dem. De havde ikke spildt tiden. Pigen stod bøjet over et bord, og fyren stod bagved og var i færd med at bolle hende i hastigt tempo. Jeg nærmede mig stille. Da jeg var nogle få meter væk, trådte jeg på en tør kvist, der knækkede højlydt. I selv samme øjeblik var det tydeligt, at fyren fyrede kanonen af oppe i pigen. Et øjeblik efter vendte de begge hovedet og fik øje på mig. Lyset fra de høje master på p-pladsen var stadig godt her bag buskene, og de kunne straks se, at jeg ikke var en helt almindelig pige. Spermen i mit ansigt var tørret ind, men lå stadig som en hinde på mit ansigt, og den ekstremt korte kjole og lidt maskuline kropsbygning fortalte det sidste, de behøvede at vide. De spurgte, hvad jeg lavede og jeg forklarede mit problem. De grinede begge og sagde, at hvis jeg slikkede dem begge rene, så ville de låse mig op.

Det havde undret mig lidt, hvorfor det morede dem sådan og hvorfor fyren stadig stod bag pigen, men da han trak sig ud, så jeg at hans pik var pænt stor, ja nærmest uvirkelig stor og flot og stadig halvstiv. Der begyndte straks at sive sperm fra pigens stadig åbne fisse, så som den mest naturlige ting vendte hun sig rundt og lagde sig på ryggen på bordet, mens jeg straks begyndte at sutte den friske creme i mig, som var det en lækker dessert i en fløjlsblød smuk dekoration. Da der ikke rigtig kom mere, vendte jeg mig mod fyren og gik samtidig ned på knæ. Med begge hænder greb jeg om den let bløde pik, som utrolig nok stadig var på størrelse med en pæn stor agurk, og satte min mund mod pikhovedet. Det lykkedes lige netop at få hele hovedet ind i munden, men resten kunne simpelthen ikke være der. Det sagde plop, da jeg slap hovedet og i stedet koncentrerede mit arbejde om at slikke pikken ren. Jeg lod tungen glide langs skaftet fra alle vinkler, og jeg fornemmede at pikken ikke blev mindre. Til gengæld blev den mere fast og hård, og da jeg mente, at den var ren og ville trække mig tilbage, stod pigen bag mig og greb om mit hoved, mens fyren igen stak pikken ind i min mund. Pigen begyndte nu at køre mit hoved frem og tilbage og fyren stødte også pikken dybere ind. Jeg følte, at jeg var ved at blive kvalt alt imens der lød slubrende lyde og savlet løb ud af mundvigene. Det var enormt frækt at sidde der på knæ og bare blive brugt som malkemaskine, mens de to unge højlydt kommenterede mine ringe evner og min ynkværdige fremtræden. Jeg følte mig præcist også så tarvelig, men samtidig igen enormt ophidset. Det må også have virket godt på fyren, for uden varsel greb han om pikken og trak sig ud. Han sigtede et øjeblik, og så mærkede jeg de varme sprøjt ramme mit ansigt og dekorere det endnu engang. Jeg suttede ham ren, og så gik vi sammen tilbage på p-pladsen til Nannas bil, hvor hun gav dem nøglen til mit pikbur. Få øjeblikke efter var min pik fri og den foldede sig langsomt ud. Nanna syntes det gik for langsomt, så hun bad mig onanere foran de to unge mennesker, men uden at komme. Et kort øjeblik senere var min pik helt stiv, og jeg begyndte at stønne, og så sagde hun stop. Grinende steg de unge mennesker ind i deres bil, og vi satte os ind i vores bil.

SEX I DAG?

Men i stedet for at køre fra p-pladsen, vendte hun bilen og kørte tilbage til tank-standerne og standsede midt under det oplyste tag og stoppede motoren. Med et stort glimt i øjet bad hun mig stå ud og tanke bilen. Jeg protesterede lidt, men hun tilføjede bare, at pikken skulle være stiv hele tiden, og hvis ikke skulle jeg spille den, så den blev det. Heldigvis var der ingen andre biler på tankstationen, så jeg skyndte mig at trække ned i kjolen og så indlæse kort og starte tankningen. Der havde åbenbart ikke været meget på bilen, for det føltes som en evighed, og netop som jeg tænkte, at det ville lykkedes at tanke uden tilskuere, kørte en bil ind på rækken ved siden af. Uheldigvis var det den side, hvor der ikke var nogen tankstander mellem bilerne. Netop som fyldestudsen klikkede, da tanken var fuld, begyndte en yngre kvinde at tanke den anden bil. Det var ikke nødvendigt at rive i pikken for den var helt stiv og meget tydelig under kjolen. Jeg hængte slangen på plads, tog en dyb indånding og gik så med hastige skridt om til døren i passagersiden, og som også vendte mod nabo bilen. Idet jeg åbnede døren, kiggede vi et langt øjeblik på hinanden, og så var jeg inde i bilen. Nanna startede grinende bilen, og vi kørte det sidste stykke hjem. Inden vi steg ud af bilen, forlangte hun, at jeg spillede pik, således den igen var helt stiv, når vi gik det sidste stykke. Da jeg endelig åbnede døren, stod Nanna der allerede, og hun greb straks min strittende pik, og således trak hun mig med hen til opgangen, samtidig med at hun nulrede den lidt.

Da vi stod i døren vendte hun sig rundt og trykkede sig mod mig mens hun klemte pikken blidt og derefter gav mig et kys og hviskende bad mig tage min kjole af. Kjolen kom hurtigt af - og så trak hun igen af sted med mig. Vi kom ind i lejligheden og hun trak mig straks med ind på mit værelse, hvor hun puffede mig ned i sengen. Derefter trak hun kjolen over hovedet og lod hun trussen falde ned. Samlede den op og stoppede i min mund. Den smagte som en meget varm og levende kvinde- som en livgivende eliksir. Min trusse blev lige skubbet til side så min stive pik pegede stolt op i luften. Hun satte en fod på hver side af min overkrop, hvorefter hun i et huk satte sig og pikken gik i bund på hende. Selvom jeg var lige på kanten til at eksplodere efter i flere dage at have beundret hendes sexede krop, så var jeg klar over at det var et no-go. Nanna begyndte at ride mig- skiftevis roterende med underkroppen, hvor hun tydeligvis også fik gnubbet klitten, og så i pumpende op-ned bevægelser for ligesom at malke mig. Og det virkede- Nanna fik en hel kæde af små ihh-uhh fornemmelser og efter et stykke tid, som føltes som en uendelighed, så jeg meget forpint og bedende på Nanna. Hun forstod heldigvis, at jeg var nået til vejs ende og løftede sig af pikken, greb om den og bad mig sprøjte. Pikken pegede lige mod mit ansigt, men det var lige meget nu- og så eksploderede jeg hele aftenens opsparede sperm i en kaskade. Første sprøjt ramte over mit hoved, men de næste ramte i ansigtet og de sidste sprøjt trak striber fra ansigtet og nedover mit bryst og mave. Jeg var omsider helt afslappet og registrerede knapt nok at Nanna igen tog billeder af den billige tøs jeg var, inden jeg faldt glad i søvn.

Jeg sov længe, men Nanna sov endnu længere. På hendes dør stod, at jeg bare skulle sørge for morgenmad. Jeg gik i bad og fandt tøjet, hun havde lagt frem, og fik lagt en hurtig makeup. Jeg vil ikke sige, at det føltes som den mest naturlige ting at iføre sig selvsiddende nylonstrømper, et sæt sart-rosa blonde undertøj og kjolen fra den første morgen, men det var slet ikke så uvant mere, så jeg gik rimelig selvsikkert af sted til bageren. Der var ingen der kommenterede mit udseende, selvom jeg bemærkede, at en enkelt kvinde kiggede lidt undrende og en anden ligefrem smilte, da de så mig. Jeg formodede, at de hurtigt kunne gennemskue, at jeg ikke var den ægte vare.

Få sex i dag

Tilbage i lejligheden havde Nanna fået tøj på, og det varede ikke længe, før vi sad og fik morgenkaffe. Det vil sige, jeg sad nu ikke så godt, for min røv var stadig rimelig øm fra aftenen før. Da der kun var spandaueren tilbage, sagde Nanna, at jeg lige kunne fylde den op, så ville hun i mellemtiden finde mine gamle og nye ting frem. Jeg rykkede lidt ud på kanten af stolen, løftede op i kjolen og trak trussen til venstre, således jeg kunne komme til pikken. Jeg tog lidt smør og gned det i hænderne, inden jeg trak forhuden tilbage og smurte min pik ind. Derefter begyndte jeg at spille pik- først med rolige bløde bevægelse men snart steg tempoet og styrken og det ikke varede længe inden jeg fyldte spandaueren med ekstra creme. Jeg opdagede nu at Nanna havde stået i døren og endnu en gang havde haft kameraet fremme. Så stillede sig ved siden af mig, satte hun laptoppen på bordet og tændte for den. Et øjeblik efter rullede den ene billedserie efter den anden over skærmen, og alle viste de mig blive ydmyget på den ene eller anden måde. Det var tydeligt at se på billederne, at det tændte mig- og at det også gjorde det nu, hvor vi genså billederne. Pikken havde dårlig nok været slap efter udløsningen og stod nu igen rank. Jeg kiggede på Nannas øjne og så igen begæret brænde i dem.

Jeg lagde min arm om hendes hofte og trak hende ind mod mig. Nanna tøvede et kort øjeblik og så var det som om hun gav los. Idet hun rørte mig drejede hun skødet mod mig og løftede op i sin nederdel. Der var ingen trusser i vejen og der duftede svagt af liderlig kvinde. Hun lagde hænderne bag mit hoved og trykkede det ind mod skødet. Jeg kyssede det nybarberede skød, og Nanna sukkede. Da jeg begyndte at bruge tungen var det som at kæle med en mis, der spandt. Nanna greb om min pik og begyndte at spille den. Nu var det min tur til at sukke højt. Nanna greb hårdere om pikken og trak mig op at stå og førte mig så ind i hendes soveværelse. Der kyssede hun mig, hvorefter hun knappede min kjole op og lod den falde på gulvet. Nu var det min tur og jeg knappede hendes skjorte op og lynede nederdelen ned, så hun kun stod med en BH. Hun åbnede min BH og suttede på begge mine brystvorter, inden hun lod den falde til jorden. Så satte hun sig på knæ og trak langsomt mine trusser ned. Et øjeblik efter stod min pik helt rank lige foran hendes ansigt. Hun tog et fast greb på begge mine balder, åbnede munden fuldt op og trykkede min pik dybt ind i sin mund og derefter ned i halsen.

Det var bare så frækt, og jeg var allerede godt på vej mod min anden udløsning, da hun slap pikken og puffede mig ned i sengen. Jeg var så overrasket, at jeg ikke nåede at reagere, inden hun havde sænket sig ned over min pik. Det var vidunderligt at føle, hvordan pikken blev fuldstændig omsluttet af hendes velsmurte fisse. Og så begyndte hun at ride mig – først trak hun sig ud, så kun lige det yderste af hovedet var inde, hvorefter hun langsomt sænkede hele kroppen, til hun sad direkte på mit skød med pikken begravet til roden og så forfra. Op-ned i stadig hurtigere tempo. Så for en djævel i mig, og jeg tænkte, at nu ville jeg vise hende, at jeg stadig var en mand og så greb jeg om begge hendes håndled og trak hende ned til den ene side, mens jeg selv kæmpede mig rundt og op ovenpå. Nu var det mig, der var øverst.

Pikken var stadig begravet i hendes saftige fisse, og jeg fortsatte derfor ufortrødent med at voldbolle Nanna. Vi nærmede os begge en afslutning, men jeg skulle lige vise, hvem der nu var en control. Jeg løftede hendes ben op, så jeg virkelig kunne komme i bund, og Nanna var helt væk i sin egen verden. Pludselig trak jeg mig ud og flyttede pikken lidt længere ned, så den pressede på hendes ringmuskel. Der var rigelig smørelse, og med et lille tryk smuttede pikhovedet ind i mørket. Nanna udstødte et lille hvin og fortsatte med et: "Ja fuck mig i røven, det er såååå godt". Jeg trykkede langsomt pikken i bund, inden jeg med stadig hurtigere bevægelser kneppede hende. Det varede ikke længe, inden vi begge nåede et klimaks og i stort set samme øjeblik fik en intens orgasme. Nanna var helt væk, udstødte mærkelige lyde fra støn og klynk over i små hvin. Alt imens hendes krop begyndte at spasme. Jeg følte, hvordan energien fra hele min krop samlede sig for til sidst at eksplodere i pikken og i kraftig pulserende stød at sprøjte min varme sperm dybt op i Nannas røv.

Vi lå et stykke tid sammen og sundede os, og så sagde Nanna at vi hellere måtte skynde os, for ellers ville jeg ikke nå mit tog hjem til familien. Vi gik sammen i bad, og jeg kunne ikke lade være med at begynde at røre og pille ved Nanna, men fik hurtigt et skarpt nej og et dask over pikken, og så stoppede det ligesom her. Mens Nanna hurtig fik noget tøj på, stod jeg lidt i vildrede om, hvad jeg skulle tage på. Nanna sagde bare at jeg selvfølgelig bare skulle have det samme tøj på igen, men jeg kunne dog få en ny ren trusse på. Mens jeg klædte mig på og checkede min makeup, pakkede Nanna alt mit gamle og nye tøj, "legetøj" og sko i min trolley. Med fælles hjælp lykkedes det at lukke den, og som det sidste at låse den, således at jeg ikke havde mulighed for at skifte tøj undervejs.

Da vi stod på perronen og skulle tage afsked, stod vi lidt tavse og kiggede på hinanden. Vidste ligesom ikke helt hvad vi skulle sige til hinanden. Nogle folk passerede mens de åbenløst gloede på mig, sådan følte jeg det i hvert fald. Det brød isen, og vi begyndte at grine. Nanna fik et kæmpekram og mange tak, for den store og grænseoverskridende oplevelse det havde været.

Jeg greb min taske og steg op i toget og fandt hurtigt mit sæde. Det var et af de sæder, hvor der er fire pladser rundt om et lille bord. Der sad ingen andre, men kunne se på skiltet ovenover, at der var yderligere to sæder reserveret her fra samme by. Der lød en lille skramlen, og så stod der nogen ved siden af mig. Jeg kiggede op og så til min store overraskelse, at det var det unge par fra opgangen. De grinede og sagde hej. Jeg havde slet ikke set den komme og var helt perpleks. De satte sig ind på pladserne overfor med pigen inderst. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle sige. Her sad jeg i mit tøse-look og overfor sad de to eneste fremmede på toget som kendte min hemmelighed. Jeg kiggede på pigen. Hun så sgu meget godt ud. Havde bemærket, at hun havde en meget kort nederdel på, og nu så jeg, at hun havde en skjorte på, men at den ikke var knappet. Til gengæld var der bundet en knude foran. Det gjorde at man kunne skimte det nederste af maven og en god kavalergang, der afslørede at hun ikke brugte BH. Jeg fik løsrevet blikket og kiggede på fyren. Han smilede og spurgte, om jeg kunne lide, hvad jeg så. Jeg kunne kun nikke og sige ja. De spurgte om jeg havde haft en god oplevelse. Dertil kunne jeg kun sige ja, men at det havde flyttet mange grænser. Pludselig mærkede jeg noget smyge sig op ad mine ben. Jeg kiggede ned og så pigens strømpeklædte fødder gnide sig op ad mine strømpeklædte lår. Jeg tænkte, hvad det her nu var for noget, men uanset hvad var det dejligt. Jeg rykkede lidt længere frem i sædet og fødderne forsvandt op under min kjole og begyndte at gnide min pik. Det varede ikke mange minutter så var pikken helt hård og havde opgivet at holde sig inde i den lille trusse. Kjolen lignede nærmest et miniature telt. Fyren lænede sig nu tættere på mig og sagde dæmpet, at hvis vi nu straks gik ud på toilettet og jeg suttede ham af, så ville hans kæreste give mig et footjob når vi kom tilbage på plads. Jeg var så liderlig at jeg straks rejste mig og gik mod toilettet, og han fulgte hurtigt efter. Vi havde kun lige fået låst døren så havde han trukket bukserne ned og taget pikken i hånden. Jeg satte mig på toilettet, tog pikken i munden og begyndte at sutte og slikke. Efter nogle minutters hårdt arbejde pressede han pikken ned i min hals, samtidig med at han begyndte at pumpe hans varme sperm direkte ned i min mave. Jeg slikkede ham derefter helt ren, og mens han gik tilbage på plads, ordnede jeg min makeup, så godt som det nu kunne lade sig gøre, inden jeg også returnerede til mit sæde. Jeg havde dårlig sat mig før fødderne igen lå mit skød. Jeg krængede diskret trussen lidt ned og løftede op i pikken, hvorefter pigen med malkende bevægelser klemte fødderne op min pik. Virkningen udeblev ikke. Pikken var igen stenhård og jeg var helt tændt. Jeg begyndte dæmpet at små stønne. Pigen kiggede sig omkring, hvorefter hun løsnede knuden i skjorten, løftede begge bryster mod munden og gav hver et langt slik med tungen. Jeg greb om min pik og trykkede den lidt ned, og så begyndte jeg ellers at pumpe sperm ud i kraftige stød. Snart var begge hendes fødder og også godt op ad det ene skinneben overtrukket med hvidlige striber af min sperm. Hun gned dem lidt rundt så spermen blev godt fordelt, og så trak hun dem tilbage og tog de højhælede sandaler på. Samtidig lukkede hun skjorten, mens hun gav mig et lille luftkys. Jeg stoppede min pik tilbage i trussen. Få minutter senere var toget midt på Fyn, og de steg begge af toget.

Da toget omsider nåede til en lille jysk station, et par stop før jeg normalt ville være stået ud, greb jeg min trolley og gik med spændte skridt hen langs gangen og steg så ud på perronen. Jeg var meget spændt på at se om jeg ville blive hentet af min kone, som det åbenbart var aftalt, og ikke mindst, at se og høre hendes reaktion. Umiddelbart så jeg ikke nogen, jeg kendte, men så opdagede jeg, hun stod i den fjerneste ende. Vi gik imod hinanden, og jeg noterede mig, at hun åbenbart også havde skiftet tøjstil. Foran mig kom min Anja gående i et stramt læder outfit og et par sorte støvler med sylespidse lange hæle. Jeg fik lidt bange anelser. Hun gav mig et knus og sagde så højlydt: "Hvad så tøs? Har du fået noget pik i ferien?" Hvis jeg havde været en mus var jeg nok krøbet i et musehul, men hun grinede bare. Jeg kiggede mig omkring og så, at vi var helt alene. Hun greb mig under armen og trak mig hen mod vores bil, mens hun spurgte, om det havde været en god gave. Det kunne jeg kun bekræfte, selvom den havde været ekstrem grænseoverskridende. Vi satte os ind i bilen, og Anja sagde, at hun glædede sig til at se billederne og høre min fortælling.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 10 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.