Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Første dag:

Jeg for sammen. Damen i højtaleren havde lige sagt at næste stop var Skanderborg, der jeg skulle af, og jeg fik travlt. Jeg havde siddet og hørt musik hele vejen i toget for at slappe af, og det var da også lykkedes. Men da jeg fik pakket min discman sammen kom nervøsiteten igen, om ikke med mere kraft.

SEX I DAG?

Jeg fik pakket alle tingene sammen og gik ud for at vente på at komme ud af toget.

Flere af fyrene som stod og ventede kiggede en del da jeg kom ud, hvilket var lidt forståeligt med den påklædning jeg havde på; ultra kort nederdel som kun lige dækkede så man ikke kunne se trusserne, en nedringet top, som ikke skjulte meget, bar ved maven så man kunne se min navle piercing, mit halsbånd og så prikken over i'et, stiletter. Min frisure var nu meget normal, den var bare redt tilbage i en hestehale, og jeg havde så lidt make-up på, som min Herre havde befalet.

Toget stoppede og mit hjerte hamrede derud af. Dørene åbnede og jeg så min Herre med det samme. Han fik øje på mig og sendte mig et skævt smil. Jeg vidste ikke helt hvordan jeg skulle reagere, så jeg smilede forsigtig igen. Han strammede munden, og jeg tænkte: "Flot! Nu har du allerede lavet ged i det.." Jeg gik hen til Herren med sænket hoved, kyssede hans hånd, og kiggede skræmt op på ham. "Godt tøs. Du huskede hvad du skulle gøre.", sagde min Herre og tog fat om min hage og kiggede mig meget dybt i øjnene. "Husk, at jeg sætter reglerne, og du har bare af at adlyde! Hvis ikke du gør det, vil det blive værst for dig selv, tøs!" "Ja, Herre", fik jeg fremstammet.

Min Herre vendte rundt og jeg gik stille efter ham, mens jeg tænkte på, hvordan jeg overhovedet var endt i den her situation.

Min kæreste og jeg havde selv leget lidt med S/M derhjemme, og min kæreste begyndte at mene at jeg var lidt for flabet og svarede for meget igen så han ville kontakte en Herre som kunne sætte mig på plads. I starten troede jeg at det var hans spøg, men da han fik fat i Herren, kunne jeg godt se at det ikke var helt ment i spøg. Som noget af det første var jeg jo pokkers flabet over for Herren, da jeg jo ikke troede at de mente det, men da min kæreste begyndte at snakke med ham om hvornår jeg skulle af sted, så var jeg lige pludselig meget tilbageholdende med hvad jeg sagde til Herren, for det ville jo bare hævne sig. Det hele gik bare så stærkt og før jeg vidste af det, stod jeg og vinkede farvel til min kæreste og søn på hovedbanegården.

"Tøs!" Jeg for sammen, havde slet ikke lagt mærke til at vi var ude ved bilen, og blev fuldstændig rød i hovedet, jeg fik fremstammet et: "Ja, Herre?" "Sæt dig ind" sagde Herren og åbnede døren for mig. Jeg satte mig ind og vidste ikke rigtig hvor jeg skulle placere hænderne, så lagde dem på mine lår. Herren kiggede lidt på mig, og uden at jeg kunne nå at protestere eller andet havde han hånden under min nederdel. "Du har jo trusser på!" sagde Herren og rev i dem. Før jeg nåede at gøre noget havde han revet dem i stykker og kiggede olmt på mig. "Hvad var det jeg gav dig besked på inden du tog afsted?!" Jeg krympede mig, kiggede ned i min nederdel, og fik fremstammet: "At jeg ikke skulle have trusser på..." Herren smækkede døren, og jeg kiggede stadig ned i min nederdel. Turde slet ikke kigge på ham. Vi sagde ikke noget til hinanden mens vi kørte. Jeg kiggede mest ned på min nederdel, men skævede dog lidt på Herren ud af øjenkrogen, mens jeg sørgede for at han ikke opdagede det, for hvad ville der så ikke ske?

Vi stoppede og jeg tog i dørhåndtaget for at stige ud, men der var børnesikring på, så jeg måtte pænt vente til Herren ville lukke mig ud. Herren kom over, åbnede døren og sagde: "Når vi kommer ind, viser jeg dig hvor du skal sove, der kan du sætte dine ting, og derefter skal du stå skoleret foran mig, er du med?" "Ja, Herre", sagde jeg mens jeg studerede gruset. Før jeg anede det fik jeg en syngende lussing, og var nær væltet. Jeg kiggede forskrækket på Herren mens jeg tog mig til kinden. Herren hvæsede: "Du kigger på mig, når jeg taler til dig, ellers er der flere hvor den kom fra!" "Ja, Herre", sagde jeg mens det sved som bare pokker i min kind.

Vi kom ind i huset og jeg kiggede meget nysgerrigt rundt, mens jeg fulgte med Herren hen til det værelse hvor jeg skulle sove. Herren åbnede en dør og gik videre. Jeg regnede med at det var der jeg skulle sove, og gik ind for at sætte mine ting. Det var et lille rum med en seng placeret i midten, og det var det. Sengen så meget behagelig ud, og jeg skulle tage mig selv i nakken for ikke bare at smide mig i den. Jeg gik uden for døren og stillede mig, mens jeg kiggede meget rundt. Det var jo et helt nyt sted, så jeg måtte se så meget så muligt før jeg skulle stå skoleret for Herren.

Jeg hørte skridt bag mig, så jeg vendte mig om, Herren komme gående med en 9 halet pisk og et spanskrør. Jeg sank en klump. Havde jeg allerede lavet så meget ged i det?

Herren kiggede på mig, og sagde meget hårdt: "Tøjet af, og ingen numre." Tonen i hans stemme gjorde at jeg ikke turde andet, men var lidt for langsom og fik et slag i min bare med en flad hånd. Jeg skulle lige til at brokke mig, men jeg kunne se at Herren stod klar med pisken, så jeg bed brokkeriet i mig, og gjorde som han sagde, lidt hurtigere.

Herren nikkede da jeg havde fået tøjet af og kiggede meget grundigt på mig. Han tog ligesom øjemål. Han rørte mig overalt på kroppen. Jeg kunne ikke stå stille og spjættede, men ved hvert spjæt gav han mig et klap i røven for "at få mig til at stå stille" som han sagde. Jeg fik flere klap når jeg ikke straks stod stille. Det blev ikke ligefrem lettere at stå stille da Herren begyndte at udforske mine huller. Han startede med min fisse, og udbrød "Tøs, du driver jo", hvorefter han jog to fingre op i den. Jeg gav et støn, men sørgede for at stå stille. Herren gik om bag mig, og studerede mine baller meget grundigt, og før jeg nåede at blinke jog han to fingre op i røven på mig, jeg vendte mig om og langede ham en på siden af hovedet. Herren så først helt overrasket ud, men så blev øjnene smalle og jeg begyndte at gå baglæns for at komme væk fra ham. "Du bliver her, din møgtøs!" sagde han meget højt og greb fat i mine hænder hvorefter jeg blev tvunget ned på knæ. "Hvad fanden var det du lige gjorde?!?" sagde Herren og tog fat omkring hagen på mig og knækkede mit hoved bagover så jeg kiggede direkte på ham. "Jeg gav dig en lussing, fordi......" Længere nåede jeg ikke før jeg havde fået en lussing mere. Denne var endnu kraftigere end den første jeg fik, og det sang i mit øre. Jeg nåede ikke rigtig at komme mig, før han hev mig op og stå, trak mig hen til et bord. Han lagde mig hen over det, og spændte mig fast til det.

"Nu skal jeg vise dig hvad der sker når man slår mig, tøs!" Jeg frøs til is ved den bemærkning. Nu vidste jeg godt at jeg skulle have en røvfuld, og jeg vidste også godt at den ikke blev lille.

Jeg prøvede at finde ud af hvor Herren var blevet af, men jeg fik sådan en i røven at jeg lagde hovedet ned i bordpladen. Først kunne jeg mærke at det var hans hånd han brugte, og selvom det var mig noget imod, så begyndte jeg at blive liderlig. Slagene blev hådere, og jeg klynkede mere og mere, fordi det der startede med at være rart begyndte at gøre ondt. Pludselig holdt Herren op med at slå, og jeg slappede lidt af igen. Det skulle jeg aldrig have gjort! Lige med et fik jeg et slag der bare gjorde nas. Hvis ikke jeg havde været spændt fast til bordet havde jeg hængt i loftet som en anden kat. Jeg klynkede: "Hvad er det du slår mig med?". "Det skal du bare blande dig helt udenom." svarede Herren. "Du har fortjent din straf fuldt ud." Slagene regnede ned over mine baller, og jeg opgav at tælle. Det gjorde bare ondt. Til sidst gjorde det så ondt at jeg begyndte at tude. Jeg klynkede og bad om at blive fri for flere slag, men Herren blev bare ved. Pludselig holdt han helt op og slap mig fri. I det samme jeg var fri røg jeg ned på gulvet og ømmede mig godt og grundigt, mens jeg kiggede op på Herren. "Hvad har du så lært af det, tøs?" spurgte Herren mig, og jeg svarede: "At jeg aldrig må slå min Herre, uanset hvad Herren har tænkt sig at gøre ved mig" "Godt min tøs, du er ved at lære det."

Herren rakte sin hånd ned til mig, så jeg kunne komme op og stå igen. Jeg ømmede mig lige da jeg kom op og stå. Jeg kunne godt se hvorfor jeg ømmede mig så meget, min røv var fuldstændig rød og man kunne se hvor spanskrøret havde ramt mig. Hvis det er sådan jeg vil blive straffet hver gang, så vil jeg godt nok holde mig i skindet tænkte jeg automatisk.

Herren bad mig sætte mig ned, hvilket jeg gjorde, med lidt besvær da det gjorde ret ondt. Jeg sad og kiggede lidt rundt og legede med min tungepiercing, som jeg gør når jeg slapper af. Jeg opdagede ikke hvad Herren var igang med før han havde fat i min hestehale, og jeg blev tvunget til at se lige ind i hans pik, der så drabelig stor ud. "Sut!" var Herrens eneste kommentar og jeg gjorde hvad jeg fik besked på. Suttede og slikke som det gjaldt mit liv. Jeg legede med min piercing uden på hans pikhoved, suttede hårdt på pikhovedet og tog så meget jeg kunne af Herrens pik i munden, men åbenbart ikke nok synes han. Jeg blev tvunget længere ned over den, så jeg følte jeg blev kvalt. Jeg fik lov til at få luft og så var det ellers langt ned i halsen igen. Jeg suttede det bedste jeg havde lært og med et var der gevinst. Herren holdt ekstra godt fast i mit hoved mens han kom mig langt ned i halsen uden at jeg havde anden mulighed end at sluge.

Få sex i dag

Jeg slugte hver en dråbe og kiggede på Herren med et smil da han trak sin pik ud. "Det var godt min tøs, du kan jo godt". Han nussede mig på kinden og sagde at jeg bare kunne kigge rundt.

Jeg satte mig hen i sofaen og slappede af. Jeg for samme da jeg pludselig hørte at der var nogen ved døren, og jeg løb ind på værelset med mit tøj, ikke om jeg skulle udstilles for hvem som helst. Jeg hørte en mand kalde på min Herre. Jeg frøs bare is da jeg hørte Herren meget højt råbe "TØS! KOM HER!". Jeg anede ikke hvad jeg skulle gøre, så jeg fandt en stor t-shirt i min kuffert og smed over hovedet og gik ud. Det blik jeg fik af Herren da jeg kom ud, kunne have sendt mig i graven, og jeg fik hurtigere end lynet smidt min t-shirt.

En fyr på omkring 1.90 kiggede sulten på mig, og jeg begyndte at vakle lidt bagud, men skyndte mig at stå stille da jeg så min Herre løfte hånden truende.

Jeg stillede mig ret, og fyren begyndte at gå rundt om mig som Herren havde gjort, og jeg frygtede at han ville gøre det samme som Herren, for så fik han sikkert også en på skrinet, og jeg ville få en tilbage af Herren, hvis ikke også af fyren her. Han pillede og rodede, som om jeg var et stykke legetøj.

Jeg knyttede hænderne for at styre mig, da jeg egentlig ikke var så vild med at en fremmed fyr bare fik lov til at rode ved mig. Herren så mine hænder og sagde: "Du skal passe på, hun slår en prober næve". Fyren kiggede på mig og grinede. "Hende?! Jeg tvivler på at hun kan slå særlig hårdt". "Spørg min Herre" svarede jeg, "Han har nemlig fået en på kassen, og jeg giver gerne dig en hvis du bliver for nærgående" Fyren kiggede spørgende på Herren og han nikkede. "Ja, hun har givet mig en lussing, men det hævnede sig, og jeg ved at hun ikke vil slå mig igen, ellers bliver det værst for hende selv!" "Hmm.. Jeg ved ikke rigtig hvordan jeg skal tage den trussel hun kom med, har du ikke lært din slave op, Peter?" spurgte fyren, og Herren svarede: "Hun er først kommet for 2½ time siden, og jeg skal jo først sætte hende på plads - det trænger hun gevaldigt til"

Jeg rakte tunge ad dem begge og vendte rundt for at gå hen til min T-shirt. Jeg hørte nogle skridt bag ved mig og blev grebet hårdt i armene som blev vredet om på ryggen. Til min overraskelse var det ikke min Herre som jeg blev vendt imod, men derimod denne fyr som jeg ikke anede hvem var. Hvilket jo betød at det var min Herre der holdt mig fast, og hold op han kunne stramme til om armene på mig. Jeg kunne ikke rokke mine arme den mindste smule.

Fyren kiggede meget indgående på mig og begyndte at røre mig i ansigtet og ved munden. Af ren og skær provokation, bed jeg efter ham. Det resulterede i at han hævede mit hoved ufatteligt højt. Han slog ikke, men det gjorde det ubehageligt for mig at trække vejret.. "Har du ikke en gag?!" henvendte han sig til Herren, det havde han da og han hentede den også.

Fandeme nej! Nu skulle de se en pige der kunne vise klør, for Herren havde jo sluppet mig. Jeg skubbede hårdt til den nye fyr som drattede på røven. Jeg satte den ene stillet på hans nosser og sagde med silke blød stemme "Rør du dig, så træder jeg til" Herren kom ind og så temmelig betuttet ud ved situationen, jeg smilede til ham, det var jo ikke ligefrem det der havde været meningen, kunne jeg godt læse i øjnene på ham. Det største problem jeg havde var at jeg ikke både kunne holde Herren og fyren under mig i skak. Så enten måtte jeg holde ham under mig i skak. Eller også måtte jeg ty til at flygte. Dum som jeg var valgte jeg at flygte. Jeg prøvede at løbe i stiletterne, hvilket resulterede i at jeg væltede og faldt så lang som jeg var. Og før jeg vidste af det havde de bundet mine hænder på ryggen og jeg havde fået en gag i munden.

Jeg blev smidt over det bord, som Herren allerede havde brugt en gang den dag, og her blev jeg brugt de næste mange timer. Herren startede ud med at tage mig hårdt og brutalt i røven uden nogen form for forarbejde, så hvis jeg ikke havde haft gag'en i munden, så havde de kunne høre mig til månen. For for helvede det gjorde ondt. Herren grinede bare af mig og kneppede mig hårdt og brutalt, selvom jeg spjættede og gjorde ved. Pludselig siger Herren at fyren skal ind under mig, så de kan få en sandwich. Der spræller jeg som aldrig før, en ting er at have Herrens store pik oppe i mig, men at skulle have 2 monster pikke oppe, det ville jeg ikke kunne klare. Det er bare synd for mig at jeg ikke har noget at skulle have sagt om det. Herren trækker sig ud for et kort bemærkning, og jeg bliver plantet oven på fyren og smidt forover så Herren kan trænge op i mit røvhul.

Selv med gag'en i munden skreg jeg højlydt af nydelse, at mærke dem begge pumpe i mig, fik mig til at komme 2-3 gange, hvilket de ikke kunne være i tvivl om på trods af den forbandede gag.

Jeg kunne mærke at fyren under mig kom og kort efter brølede Herren og slap sin anden ladning den dag dybt i min snævre røv.

Da jeg kommer tilbage til mig selv har Herren gjort mig fri igen, og jeg få lov til at gå i bad og i seng.

Jeg kan betro jer at jeg sov allerede inden jeg havde lagt hovedet på puden efter den omgang.

Mens jeg sov kom Herren ind, men det fandt jeg ikke ud af før næste morgen.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.