Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Jeg husker det tydeligt, det var en varm sommer, og jeg var lige fyldt 21. Jeg var blevet adopteret fra Ghana som lille pige, og var derfor noget anderledes end mine veninder. En rigtig negertøs i ordets bogstaveligste forstand, med store fyldige læber, helt sort hud, alt for stor og sjasket røv, tunge kæmpebryster der hang alt for langt nede, og lidt for meget flæsk henover maven og en tyk kønsbehåring.

Men det virkede til danske fyre kunne lide det, altså det eksotiske i det, så jeg havde aldrig besvær med at få fyre.. Det eneste problem var at ingen af fyrene på min egen alder kunne give mig det jeg tændte på, nemlig bestemthed - jeg ville have en mand der bestemte en smule..

SEX I DAG?

Heldigvis for mig ændrede det hele sig den sommer.. Over en datingside på Internettet mødte jeg en ældre fyr, John på 56, som sagde han elskede at forkæle sorte piger som mig. Dum som jeg var, fik jeg aldrig bedt om billede, men sagde bare ja til at mødes hos ham - så liderlig var jeg. Vi havde aftalt at han skulle bestemme, altså ikke noget farligt, bare stille og roligt.

Jeg tog derud, han boede i en villa i Herlev nær ved København. Jeg kom frem, ringede på, og stod og betragtede mig selv i det mørke glas i døren. Jeg var spændt op til lir, havde en t-shirt på uden bh, så man kunne se mine tunge hængepatter hænge helt nede ved maven, og t-shirten sad stramt så man kunne se mine deller vælte lidt ned over buksekanten - John havde bedt mig være naturlig, så det var jeg, og var i forvejen helt ubarberet. Det tændte mig at han kunne lide det sådan.

Døren blev åbnet, og foran mig stod en ganske tydeligt ældre mand. Han var skaldet, havde fuldskæg, var egentlig ikke grim, bare normal. Han havde bar overkrop, og havde en kæmpe øldunk hvor der burde have været flad mave. Han havde kun et par slidte joggingbukser på, men ølmaven dækkede kanten, så man ikke kunne se hvor de startede. Jeg skulle lige til at vende om, men han hev mig i armen, og råbte "INDENFOR din lille negerluder!".

Jeg blev totalt forfærdet, og snublede næsten indenfor, så kraftigt hev han. Han tog mig i fletningen, og hev mig med ind i stuen, hvor der til min store gru sad en fyr mere, også en ældre gut, med ordentlig kropsbehåring og en endnu større mave – han var bare helt nøgen, og sad i en lænestol med spredte ben, så jeg kunne se han tykke kæmpe kødpølse af en ulækker pik, der hang slapt og tungt ned mellem hans ben. Han grinte af mig da jeg faldt på gulvet. Jeg råbte: "Det her er ikke hvad vi aftalte!"

"Hold nu kæft negerkælling" sagde John, og gav mig en syngende flad. "Tag din t-shirt af, NU!"

Jeg gjorde som der blev sagt, ville ikke risikere flere slag, og endte med at stå helt nøgen foran disse to ulækre gamle fede mænd. "Kom her" sagde John.. Jeg gik over til ham, og kunne se han ville have jeg skulle sætte mig på knæ. "Det er godt din sorte so, kend din plads" sagde han, mens han pressede mit hoved ind i hvad jeg nu opdagede var hans urinstinkende skridt. Det stank af gammelt pis og nossesved, men jeg var tvunget til at køre hovedet rundt i det. John hev sine bukser af, og frem kom en kort men rigtig fed og tyk pik, med et kæmpestort lilla pikhovede. Han hev mit hoved bagover, og spyttede mig i munden, og tvang nu sin salte og svedstinkende pik i munden på mig, mens han ven grinte højlydt.. Jeg protesterede, men det udløste bare en lussing mere, og et par skældsord om hvor klam og fed en negerluder jeg var.

John pressede pikken helt i bund i min mund, så min næse og øjne stødte ind i hans behårede og svedvåde mave. Det var klamt. På min hage kunne jeg mærke hans tunge hængenosser klaske imod mig. Mens han mundkneppede mig på denne måde, spyttede han mig flere gange i hovedet, og spurgte: "nåh, kan negerluderen lide at mærke hvem der bestemmer? Fede lille so, med de der tunge klamme negerpatter.." Jeg klynkede i frygt for at blive slået mere, og pludselig, uden jeg havde lagt mærke til det, slap der et lille "Åh ja herre" ud af mine læber.. Jeg var forfærdet over mig selv.

John hev sig ud, snottede mig i munden, gav mig en lille flad, og skubbede mig over imod sin ven. Jeg kravlede langsomt derover, og fik stukket en fod i munden. Jeg slikkede alt hvad jeg havde lært, og arbejdede mig langsomt op af hans ben.. Da jeg nåede hans gigantiske pik, tog han fat under sine knæhaser, og samlede benene op, så hans behårede og beskidte røvhul var lige ud foran mig. Jeg kiggede målløs op på ham, men han grinede bare, og sagde "SLIK DIN LILLE NEGERSO! SLIK!".

Jeg lagde forsigtigt hovedet hen til hans mandestjerne, men måtte først løfte den tunge slappe pik og nosser, og lægge dem henover panden på mig selv, så jeg kunne komme til. Hold kæft hvor han stank af sved og mand – det tændte mig helt vildt. Jeg begyndte nu at slikke hans beskidte og behårede røv, og mens jeg lå der på alle fire, med mine tunge hængepatter der skrabede mod gulvet, og min mave der hang godt nedad, nød jeg virkelig situationen. Det var så frækt, og pludselig kunne jeg mærke Johns korte fede pik presse sig op i mit spytindsmurte røvhul. Det gjorde ondt, men hold kæft hvor var det frækt.

Jeg hørte et blitz, og det gik op for mig John tog billeder mens jeg lå der med tungen oppe i en gammelmands røvhul. Fuck hvor gjorde det mig liderlig at blive ydmyget sådan. Og selv da jeg troede det ikke kunne blive mere nedværdigende, slog min røvhulsmand pludselig en lang dyb og ildelugtende prut lige i hovedet på mig, mens han grinte af mig.. Jeg var helt færdig af liderlighed nu, jeg var villig til at gøre alt, og det fik jeg vist også sagt, for pludselig blev mit hår vådt!

Det gik op for mig, at ham jeg slikkede røv på, var begyndt at hælde pis ud af sin store tunge og slappe pik. Jeg greb den, og tog den i munden, og lod min kæft blive fyldt med hans ramme, salte og stinkende pis. Det var så uendeligt frækt.

Det gjorde hans pik stiv, og han kravlede ned under mig, så han kunne glide op i min nu glinsende lyserøde fisse. Der lå jeg og blev taget i begge huller, af to ølmavede og ulækre ældre mænd. Jeg ville ikka have det skulle stoppe. Ham den fede under mig, legede med mine kæmpepatter, mens John rev mig i fletningen og kneppede min røv. Jeg kunne mærke jeg var ved at være der.. Og pludselig skreg jeg min orgasme ud i rummet!

"negersoen kan sgu’ lide det, hvad John, sagde den navnløse tyksak mens han grinte og kneppede mig videre. John trak sig ud, og gik hen foran mit ansigt. Hans store mave fyldte alt, og sveden dryppede af ham. Han satte sig ned på knæ, og pressede mit ansigt op i hans stinkende armhule – jeg slikke selvfølgelig alt jeg kunne, så meget tændte det mig. John rejste sig op, vendte sig om, og stak sit baldespredte røvhul op i hovedet på mig, og slog verdens største prut. Den lugtede så grimt, men samtidig tændte det mig. Jeg skreg: "Ja, giv mig mere herre, giv mig mere – jeg er din!".

"Perfekt din lille negerluder!" sagde han, og vendte sig om.. "Åbn munden nu afrikakælling!"

Jeg åbnede og blev straks ramt af en snotter der banede vej for en ordentlig stråle pis – det var mens jeg blev pisset i munden og hele hovedet, at jeg opdagede videokameraet, der stod og filmede lige på mig. Jeg blev bare endnu mere liderlig af at vide jeg var i disse mænds evige magt.

Efter at have drukket pis og spyt, skubbede John mig af hans ven, og væltede mig ned på ryggen, så min mave flæskede rundt, og mine tunge patter væltede ud til hver sin side. Vennen satte sig nu henover mit ansigt, og tvang sin svedvåde røv ned i hovedet på mig. Jeg slikke selvfølgelig alt hvad jeg kunne. Pludselig mærkede jeg klatter af varm våd og gammelmandslugtende sperm ramme mine patter – det tændte mig endnu mere, og jeg kom igen, mens vennen rejste sig op. John satte sig nu på knæ foran mit hoved, og spermede i lange fede kaskader ud over mit ansigt, mens han skreg sin vellyst ud. Da de var kommet, rev John mig op i kussehårene, og kastede min t-shirt og nederdel i armene på mig. Jeg stod der, med sperm ud over alt, pis og spyt drivende ned af min krop og mine lår. Svedlugt i hele hovedet, og et par blodsdråber ud af røven, som tak for den hårde behandling.

"skrid kælling, vi ringer så snart du skal komme igen. Det bliver snart!"

Med de ord skubbede John mig ud af huset, og pludselig stod jeg ude i forhaven, helt nøgen med alle deres kropssafter ud over mig, mens naboerne og forbipasserende kiggede på mig. Jeg blev så flov, og liderlig, at jeg skyndte mig i tøjet, og tog hjem for at onanere – uden at gå i bad selvfølgelig. Jeg er stadig deres negerluder – intet tænder mig mere.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 23 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.