Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Lange dage og søvnløse nætter var nu forbi. Dagen jeg havde ventet på var endelig kommet. Efter lang tids snak, chat og dominans over webcam og sms af Fruen, et utal af beskeder med ordre, stikord til legen, som alle gjorde mig pirret og liderlig, og ikke mindst efter godt en uge, hvor tøsen her på ingen måde måtte lege med sig selv, efter hun var ulydig overfor Fruens ord, og legede med sig selv i badet, så var tiden nu inde, til at mærke Fruens straf på min krop.

 

SEX I DAG?

Formiddagen gik med at gøre mig klar. Flytte lidt møbler, lave bedre plads om borde, gøre legetøjet parat på bordet, som Fruen havde krævet det. I bad og en grundig barbering af tøsens pik, nosser og røv, så Fruen ikke kunne være utilfreds med det. Hun skulle gerne være fornøjet over sin tøs.

Fruen skulle hentes kl. 14. Et meget nervøst slavehjerte sendte beskeden " Fruens vogn er parat", og ventede så nervøst på Fruen. Hun viste sig hurtigt at være en varm og mild person, man straks følte sig tryg og rolig i selskab med. Skulle senere lære, at der bag det blide ydre gemte sig en hård og dominerende Frue !

 

Vel ankommet til slavens hjem, gik der ikke længe inden, Fruen havde fundet endnu mere legetøj frem. Reb, pluggs, piske, klemmer, manchetter, bloklys og alt andet som et slavehjerte banker hurtigt ved tanken om.

Med tøsen nøgen og knælende, blev røven først tjekket for hår, af Fruens fod. Nedgørende af få ballerne spredt med foden. Stående blev pik, nosser og røv grundigt kigget efter, for at se om ordren på at være glatbarberet var fulgt. Heldigvis virkede Fruen tilfreds med sin tøs.

Først skulle straffen for slavens ulydighed afregnes. Havde sparet 10 streger op, som hver gav 2 slag med kløpinden. De fleste sparet op for at glemme at skrive tøs med lille t, og de andre for at have leget med mig selv, uden at Fruen havde givet lov. Liggende på maven på et, bord blev de 20 slag givet. Lidt ekstra slag for Fruens fornøjelse kom oveni. Noget tøsen hurtigt lærte, at Fruen syntes vældigt godt om !!

 

Liggende på ryggen, blinded og med begge arme bundet ud til siderne, gik Fruen igang med klemmer på pik, nosser og brystvorter. Slog til dem, hev i dem, trak i dem og klemte dem sammen. Varede ikke længe inden slaven var øm, alt imens Fruen hurtigt fjernede klemmerne, og dryppede varm stearin på de ømme vorter. Efter flere omgange med klemmer og stearin, blev slaven trukket kravlende ud på badeværelset, og overhældt med koldt vand, så varmt, så koldt igen. Især slavens lille hul blev skyllet godt igennem flere gange.

 

Som den sidste del af straffen, blev slaven sat på knæ i et hjørne, og fik presset en plugg op.Viste sig at Fruen havde en fjernbetjening, så inden længe snurrede den lystigt i slavens røv. Noget tøsen kunne lide.

Snart anbragt på alle 4 som en hund, mente Fruen det var tid at bruge tøsens hul. Fruen mente, der skulle være plads til 5 fingre. En tanke der fik det til, at risle koldt ned af ryggen på slaven, men turde ikke sige Fruen imod. Først blev pluggs presset op, men ligeså hurtigt gled de ud igen. Pisken faldt omgående over tøsens røv, ligesom ordren på at holde pluggen oppe. Fik også presset 2 isklumper op i røven, sammen med en plugg. En kold og brændende fornemmelse. Fruen begyndte at bruge sine fingre, og inden længe var alle 5 på plads. Alt imens Fruen nedgør sin slave verbalt med ord som luder, analso og lille tøs, tager hun billeder af sin ydmygede slave.

 

Påny liggende på ryggen og godt bundet fast. Denne gang med benspreder, så slavens nosser er helt åben for Fruens brug af klemmer, slag med pisk og kløpind. De rammer jævnligt, ligesom træk i klemmerne er til Fruens behag. Klemmerne på vorterne bliver afløst af mere stearin, som også rammer slavens maveskind og pik.

slaven får nu selv lov at bestemme. 30 slag på hver balle med kløpind, eller stearin direkte på pikhovedet. Fruens ord ramte som et slag. Mente hun det, var det hvad hendes tøs fortjente ?. Måtte bruge en kort tænkepause til, at overveje mine muligheder. Er ikke glad for kløpinden, så det måtte blive en pinefuld tur med stearinen, direkte på et i forvejen ømt pikhovede.

 

Bundet fast med en hundesnor i mit halsbånd, rammer flere slag min brugte og røde røv. Flere klemmer bliver brugt på nosserne og Fruen nyder at trække, hive, slide og slå til dem imens. Fruen tænder for en sm-FILM, mens slaven skal spille sin pik. Bliver løst fra det bord jeg ligger på, og bliver trukket med. " Slik mig " lyder det fra Fruen, da hun trækker mit hovede helt ind i hendes skød. " Hvis slaven får Fruen til at komme, må tøsen også selv "

Fruen smager skønt, og nyder at få lov at tjene hende. Er lidt svært at slikke hende, da hun trækker hårdt i hundesnoren og holder mit hovede fast. Men Fruen bliver efter noget tid tilfreds, og får besked på at spille min pik. Får også lov at komme, under Fruens rosende ord om hendes dygtige lille pige. Fruen kører sine fingre godt i spermen på min mave, og tvinger sine fingre ind i min mund. Ydmygende at smage sin egen sperm. Fruen giver mig at slippe for nu, og lov til at tage et bad og komme lidt til hægterne igen. Tankerne begynder så småt at vende, hvad der mon skal ske resten af en lang aften ?

 

Kort tid efter aftensmaden sidder tøsen igen knælende, og venter på sin Frues ord. Bliver lagt på ryggen på et bord, og får klemmer overalt på en efterhånden træt, øm og brugt krop. Igen hiver, trækker og slår Fruen på dem, så de rigtigt kan mærkes. De bliver rykket af, og varm stearin bliver dryppet på brysterne, og denne gang også omkring roden af pikken. En meget smertefuld handling, som Fruen nød, mens slaven vred og klynkede sig.

Vendt om på maven, blev 60 slag stillet slaven i udsigt. 20 med fruens hånd, 20 med kløpind og 20 med pisk. Blid og kærlig som Fruen er, får man selv lov at bestemme rækkefølgen. Hvis ellers det er til megen trøst !!!

En brændende varm og rød røv senere, skulle tøsen gøres fin. Med en plugg presset op, blev jeg iført en lille og fræk g-strengstrusse, og en BH. Fruen nyder at nedgøre sin slave på sådan en måde. Blev bundet hjælpeløst fast til bordet, med ben og arme helt strammet ud til hvert sit bordben.

 

Igen udsat for nogle af Fruens mange klemmer på pik og bryst. Fruen spillede slavens pik, mens klemmerne hoppede og dansede smertefuldt på en brugt og øm tøs.

Pludselig får Fruen den ide, at vise sin lille pige frem på webcam på Scor chatten. Hjælpeløst bundet, nytter det ikke at protestere. En ny række klemmer på hele kroppen, var det første som blev vist frem. Denne gang med en snor i, så man rigtig kunne trække nosser og bryster ud, og også rykke klemmerne af, på en langsom pinefuld måde. slavens tanker kørte desperat for at vide, hvad andre foreslog Fruen at gøre ved hende. Endnu en tur med Fruens mest brugte middel, masser af stearin, inden webcamet blev slukket igen.

 

Vendt om på maven, blev røven godt og grundigt varmet af Fruens pisk. Klemmer blev sat på nosser, røvballer og inderlår. " De skal slåes af med pisken" lød det fra Fruen. Og med slag af hidtil ukendt kraft, blev klemmerne smertefuldt sendt rundt i rummet, af Fruens slag. Selvfølgelig sad en klemme ekstra godt fast på nosserne, og krævede flere hårde slag, inden den gav sig.

Fik besked på at sprede ballerne med mine hænder. Meget ydmygende at ligge der og blotte sit hul på den måde. 3 hårde slag direkte på tøsens slavehul, satte en brat stopper for den tanke !

 

Fruen forbarmede sig over slaven, som fik lov at gå i bad og gøre sig ren. Aftenen blev brugt på at snakke lidt om dagens oplevelser, og hvad der var godt og slemt. Man skal passe på, ikke at røbe alt for meget af det slemme, for det nyder Fruen at bruge en anden god gang.

Havde dog været så god en tøs, jeg måtte ligge ved siden af min Frue og sove. Blev rost af Fruen, for ikke at klynke når jeg blev opdraget og straffet. En af slavens største styrker er vilje og stædighed, så gør alt for ikke at klynke og overgive sig. Det havde Fruen fundet ud af, og med et glimt i øjet, gjorde hun opmærksom på, at det jo måtte stå sin prøve næste dag.......

Det var så dejligt, at ligge sig i en blød seng med sin trætte krop. Men en uopdragen tøs bliver ikke god bare sådan lige, så Fruen opdagede straks, at tøsen pillede ved sig selv. Rykkede i slavens nosser, spillede en øm pik og bed i de endnu mere ømme brystvorter. Pirrer tøsen med tungen og kradser godt i vorterne. Det blev også til flere slag på en varm ende, da tøsen var så uforsigtigt, at vende den side til Fruen. Frygtede en meget lang nat, men fik lov at hvile ud af Fruen. Hun vidste jo også, hvad der var i vente til slaven den næste dag.....

 

 

Få sex i dag

På forhånd havde tøsen fået ordre til næste morgen. Inden 8.30 skulle hun være i bad, og ude af soveværelset, lægge 2 håndklæder parat til Fruen på badeværelset. Derefter måtte hun kun opholde sig i køkkenet indtil kl. 10, hvor der skulle serveres morgenmad på sengen. Mens Fruen spiste, måtte tøsen pænt knæle ved sengen og vente på sin Frue spiste.

Straks det var sket, lå slaven igen på bordet, med arme bundet fast. Som altid hev og nappede Fruen i de ømme bryster, lod slag falde på hele kroppen og legede med sine elskede klemmer. Øm fra dagen før var det ikke behageligt, at mærke flere klemmer i sine bryster, flere klemmer på pik og nosser, men det lod Fruen sig ikke påvirke af. Fortsatte sin behandling med klemmer, og stearin på de udsatte steder. Blev også flittigt brugt isterninger, først til bryst og pik, og straks efter var de igen dækket af et tykt lag stearin.

Kløpind og pisk ramte også slavens krop med jævne mellemrum, ligesom Fruens hånd nok skulle sørge for man fik varmen. Hele tiden blev slavens pik spillet og rykket i, så den på ingen måde fik bare 2 sekunders fred. Klemmer op af hele roden, og i nosserne med snorene på, så Fruen rigtig kunne trække i dem. Fik besked på at holde fast i snoren, af mine totalt udstrakte nossere, mens Fruen tog billeder af det. Ondt gjorde det, og ydmygende at blive tvunget til at straffe sig selv. Selvfølgelig mente Fruen ikke, at slaven trak hårdt nok, så den fik et ekstra ryk, da hun kom til igen.

 

Fruen mente nu, at tøsen trængte til at blive kølet lidt ned, så blev igen placeret i bruseren, med rindende koldt vand på røven, på ryggen, på maven, på pikken. Igen blev tøsen godt skyllet bagi, inden Fruen mente hun var ren nok. Tilbage på bordet blev plugen med vibrator skubbet op, mens Fruen spillede slaven. En ny og meget kraftigt vibrator blev lagt op af pikhovedet, mens Fruen meddelte at slaven skulle ligge der i 10 minutter, uden at få lov til at komme. På det punkt er slaven meget psykisk stærk. Kan udelukke den verden hun er i, og tænke på alt andet, så på trods af Fruens mange forsøg på at spille, pirre, tirre og vibrere tøsen, så kom slaven ikke. Et lille tilfreds smil, gemte sig bag tøsens blindede øjne, over at hun holdt igen.

 

Fruen var ikke i helt samme lune, så en stribe piskeslag regnede over slavens mave, bryst og pik. Flere slag med kløpind på en meget øm nosser, som virkelig begyndte at kunne mærke Fruens hårde behandling.

Konstant rykken, hiven og knipsen på slavens meget ømme vorter, glædede også Fruen. En række klemmer fra armhulen og ned langs siden på slaven, satte en lang rød stribe af mærker. Også dette blev, som alt andet fanget af Fruens blik, og kamera.

Om på ryggen og endnu en tur med stearin. Denne gang over hele ryggen, på lænden, ned i revnen og på en øm og rød røv. Og Fruen nøjedes ikke med bare at dryppe en gang. Flere gange frem og tilbage fra ryg, ned over lænden til revnen mellem ballerne. Til et tykt lag stearin dækkede det meste af bagsiden af tøsens krop. Fruen mente det var straf nok, og jeg måtte tage mig et tiltrængt bad. Det varede lidt, inden slaven var i stand til, at rejse sig fra Bordet. Benene snurrede, kroppen var træt, brugt og øm, og først langsomt kom luften tilbage.

 

Et bad og lidt middagsmad gjorde godt for en brugt tøs. Men inden længe, kiggede Fruen med glimt i øjet og spurgte, om tøsen var for brugt ?

Hvordan kan man sige nej til sin dejlige Frue, så kort efter sad tøsen igen på sine knæ, mens Fruen spændte halsbåndet om hendes hals.

Blev lagt på maven, og blev varmet godt og grundigt af Fruens hånd. Begyndte at mærke de mange slag med hånd og pisk, gøre sin virkning. Fik en plugg i røven, som ret hurtigt faldt ud, under Fruens slag. Det kostede 40 slag med pisken, ikke at kunne holde den oppe, og slaven skulle tælle dem alle. 34 - 35 - 36 - 37 og ud røg pluggen igen. Med tydelig fryd i stemmen, kunne Fruen fastslå, der var langt op til 80, så slaven kunne godt blive ved at tælle. Slagene faldt hårdt og præcist, og begyndte at være slemme. Selvom slaven brugte alle kræfter på at holde pluggen oppe, røg den igen, og nu var det 120 slag. Fruen var så blid, at undlade at bruge pluggen igen, men der var ingen vej udenom de mange slag.

 

Med røven godt rød og brugt, var det igen om på ryggen, og få armene bundet fast. slaven havde været så dum at fortælle, den ene brystvorte ikke var så øm som den anden, og det kunne Fruen jo ikke have. Så en lang række klemmer, både med og uden lodder blev sat fast og trukket, hevet, og rykket i. Den anden blev selvfølgelig ikke snydt for sin del af knips, slag og at blive nevet i. Fruens negle var ikke sjove at få kradset gennem en øm vorte. Piskeslag faldt også over hele kroppen. Kløpinden er allerede blevet et haderedskab, og Fruen ramte et slag direkte på en meget øm nosser, som fik tøsen til at klynke og jamre, mens benene lukkede sig sammen og spærrede for pik, nosser og røv. Det ville Fruen ikke finde sig i, så benene blev straks bundet stramt ud til bordet, så tøsen igen var helt udstillet. Alligevel var Fruen blid, og skånede nosserne for flere slag. Istedet blev brysterne taget under hård behandling med klemmer og lodder. En blanding af isklumper på vorterne og pik, efterfuldt af stearin i store mængder, fik slaven til at vride sig i smerte. Det lod Fruen sig ikke stoppe af, og turen gentog sig flere gange. Is, stearin, is, stearin.

 

Straffen for ikke at sprede ben kom også inden længe. Liggende på maven hældte Fruen igen stearin op af ryggen, på lænden og ned over baller og nosser på sin slave. Og meget stearin blev der brugt. Blev virkelig pint og plaget. 20 slag på hver balle med pisken skulle også med oveni. Begyndte at blive lidt svært at tælle ordentligt, så efter at have misset de første 2 slag, begyndte Fruen forfra. Så kan slaven lære at tælle rigtigt. Efter de 20 slag, fik jeg besked på at sprede mine baller godt med hænderne, og 5 hårde og velplacerede slag ramte mit ømme hul. Fruen nød det, slaven vred sig.

 

Igen vendt om på ryggen, fik slaven en plugg presset op i sit godt brugte hul, mens Fruen begyndte at spille slaven af. Pirrede slaven med en vibrator og bollede godt til med pluggen. Pressede den hårdt op, så slaven troede den ville forsvinde helt.

Med sine negle kradsede Fruen så hårdt på slavens krop, at ordene " slave " og " tøs " kunne læses tydeligt. Det kan stadig ses her flere timer senere, så Fruen har virkelig efterladt sit aftryk.

Fruen sluttede af med, at være så god ved sin slave, og give en belønning for at have været en god tøs. Fik god hjælp af Fruen og lov til at komme. Men fik spurgt efter pikken havde sprøjtet, så Fruens hånd var godt klistret til. Den kom direkte i slavens mund, og skulle slikkes ren.

Derefter mente Fruen at slaven måtte slippe, og få lov at gøre sig ren i badet.

 

En lang weekend for tøsen var ved at være forbi, men først skulle Fruen køres hjem. Man skulle tro, at sådan en weekend kunne opdrage en tøs mere, men var allerede i bilen så fræk, at det kostede 25 streger på + og - listen. En streg er lig med 2 slag. Fruen mente, at slaven allerede var så vidt, det skulle koste 2 på hver balle. Så har allerede nu et regnskab at betale, med 50 slag på hver. Og det, med min hadepisk af en kløpind. Mon aldrig jeg lærer at holde mund.

På trods af udsigterne til endnu flere pisk og mere straf, sidder slaven tilbage nu, overladt til sig selv og sin ømme, piskede, misbrugte og udnyttede krop, og glæder sig til, at høre fra sin Frue igen. Glæder sig til, at stole blindt på hende, og hendes opdragelse af en lille uartig pige, som ikke har fortjent bedre.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.